НОЕМВРИйски мами сладки носят в коремчетата изненадки!!!

• 13 169
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден на mariya86 и myrena! Повече усмивки на лицето, парички в портмонето и любов в сърцето!Весел празник

# 241
Привет, Момичета  Heart Eyes

ГЕРИ, ЧЕСТИТА ТИ ВТОРА КУКЛИЧКА, МИЛА!НЕКА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВА, КРАСИВА И УМНА, МНОГО БЕЗГРИЖНА!КАКАТА ВСЕ ТАКА ДА Й СЕ РАДВА И МНОГО ДА ТИ ПОМАГА!БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ Hug

Ние се позагубихме, ама голямо пътуване му дръпнахме.Първо в Ямбол, после в Гъция, тук се върнахме и метнахме окончателно да поръчаме всичко по апартамента.Та натоварена програма се получи.

Много са хубави снимките от Априлци, ама то е от прекрасните дечица и готините родители край тях  Wink Наистина много са пораснали и още по-красиви са станали всички мъници.

Честит рожден ден на Мария и Мирена!Бъдете много щастливи, обичани и сияйни!

Лек ден от нас, за сега   bouquet

# 242
  • София, Дианабад
Честит рожден ден на mariya86 и myrena! Нека бъдете много щастливи и усмивките никога не слизат от лицата ви!

Гери, Честита рожба още 1 път! С нетърпение очаквам да видя и снимки, когато можеш да качиш Laughing

А аз съм си принудително вкъщи, защото Борис е болен - носа му тече като река, имаше и температура, 2 нощи беше кошмар, почти не сме спали, дано не се влоши  Sad Явно е настинал..
Хайде по-късно пак мога да се включа, че и работа ще имам от вкъщи..

# 243
Честит рожден на mariya86 и myrena! Много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти!

# 244
Честит рожден ден на mariya86 и myrena! Бъдете живи и здрави, обградени с любовта на хората, които обичате и уважавате!

# 245
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАРИЯ! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ОТ ДВЕТЕ СЪКРОВИЩА!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИРЕЛА, ЖЕЛАЯ ТИ ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО!

# 246
  • София - Дианабад
Честит рожден на mariya86 и myrena! Бъдете здрави, винаги усмихнати и да ви се сбъдват мечтите!!!

Сега набързо да ви разкажа за раждането - контракциите ми започнаха на 5 май вечерта, явно бяха подготвителни, защото като си легнахме бяха на рядко и после спряха. На другия ден пак започнаха. Като стана към 14 часа, му казвам на Ради: "Ще ти направя мусака, взимам един душ и отиваме в болницата". Е да, ама тъкмо я направих мусаката, и ми дойдоха гости. Някакси не исках на всички да казваме къде отиваме. И така, седя си аз, засичам си контракциите и чакам гостите да си тръгнат - те бяха свекърите и зълва ми с мъжа си, ама не ми се казваше.  Тръгнаха си те, взех един душ, измих чиниите и отидохме.
Там ме прегледаха - имах 3-4 см разкритие, шийката почти скъсена. След тоалета ми засякоха контракциите - на 8-10 мин. Обадих се на Жекова и дойде до половин час, както обеща.  Разкритието ми беше вече 5 см, спука ми водите и извика анестезиолога. Докато ми сложат епидуралната, вече направих 6-7 см и вървях към 8. След малко почнах да усещам главичката на бебето и с 2-3 напъна се роди. Жекова искаше да ми спести епизиотомията, като видя как са ме шили във ІІ Градска и като й казах, че имам кръвонасядане, но после ме цепна лекичко, за да не се разкъсам. После ме заши много бързо и леко, а и много бързо се възстанових /преди ме болеше около месец след раждането, а сега вече съм ок/.
Благодаря на Жени за съвета за пояса, Жекова също ми го препоръча  Simple Smile. Жени, ти си основоположничка на този метод в ОБ май.

Сега и двете спинкат, а аз чета по английски - имам изпит в неделя. Стискайте палци!

Каката продължава да е все така любвеобилна - носи памперси, кърпички, вода, биберони на бебето. Като чуе Биби да плаче, ме хваща за ръката и ме води при нея. После или се покатерва на чекмеджето, или си приближава табуретката и я гледа, смее се и я сочи.
Абе с двечките си е двойна радост. Само каката я следя повече къде и как гали малкото. Simple Smile
Снимки ще кача по-късно, че сега използвам всяка минута за английския.

За ваксината - по принцип се поставя 1 година след последния прием и не по-късно от 2 годишна възраст, така поне пише в имунизационния календар. Ние ще я сложим на 20-ти, живот и здраве.

За яслата - мисля Софи да я дадем, само да има места.

Приятен ден! Heart Eyes

# 247
Честит рожден ден на mariya86 и myrena! newsm51 bdbaloni bdbaloni newsm51.Пожелавам ви,здраве,щастие,любов и успех във всичко!Весело изкарване на празника Peace.
И Поли ми е с ужасна хрема .Пием сироп за кашлица и капки в нослето,от горе на всичко падна и си ужули нослето и сега почистването му е ад,само като ме види с аспиратора и кърпичка и почва да вика"мама,не,не" и си крие нослето с ръчички.Вече ми писна от хреми,настинки и "асфалтни екземи" при нас просто нямат край #CrazyОтносно яслите,и аз ще давам Поли септември месец,надявам се да свикне бързо,ама тя има ли дечица покрай нея мен ме забравя .

# 248
  • София
Гери, честита малка принцеса  ylinfant
Да ти е жива и здрава!

Каката продължава да е все така любвеобилна - носи памперси, кърпички, вода, биберони на бебето. Като чуе Биби да плаче, ме хваща за ръката и ме води при нея. После или се покатерва на чекмеджето, или си приближава табуретката и я гледа, смее се и я сочи.
Абе с двечките си е двойна радост. Само каката я следя повече къде и как гали малкото. Simple Smile
  Това ме просълзи.

Направо се разтапям, когато гледам как си играят Лъчи и Иветка.

newsm59 Честит рожден myrena!

newsm59 Честит рожден mariya86!

# 249
Анитке, завиждам ви благородно  Hug Моите хич ги няма - баткото има голямо желание да се занимава с Моника, ама това малкото въобще не го допуска до себе си - крещи като за световно като го види да се доближава до нея, а иначе постоянно се закача с него  Crazy Съответно той все ме пита: "Мамо, Моника не ме ли обича, че не иска да играе с мен?"  Crazy Надявам се с времето нещата да се променят...Но най-вероятно, когато на нея най-сетне й дойде кефа да играе с батко си, той пък ще е на друга вълна  Rolling Eyes

# 250
  bouquetГери, да ти е живо и здраво бебенцето! baby_neutral  Hug Hug Hug
И майка му, и кака му, и таткото! Чета, че си доволна от Жекова....  Grinning

Всичко най-хубаво и на двете рожденички Мирена и Марияura  ura

за пентаксима - педито ми каза, че е най-рано една година, но може до 2, да съм прочетяла какво пише в имунизационния календар, почти ми се накара, че я питам... Rolling Eyes
Иначе Мишо е 11,5 кг и е дълъг 84 см. Може би от юни ще тръгва на ясла по спешност. ooooh!

# 251
  • Бургас

Благодаря ви за милите думи, сигурна съм че се от сърце   bouquet Една малка виртуална почерпка за мое здраве  Party
От няколко дни нямам нет на работа и не съм ви чела.Надавам се всичко да е наред при вас, ако има болни да оздравяват Praynig.Ако днес вече ни оправят проблема (надявам се) ще  ви прочета.

Чао и лек ден че трябва да тръгвам за работа  Tired

# 252
Привет банда!
Аз се включвам рядко, ама днес ме изритаха в 6 от леглото - престъпление е да не пусна един постнг  Laughing

Горис, много ти се радвам на разказите, дано винаги да се обичат сестричките и много да си играят заедно. Да са ти живи и здрави!

Моите момчета напоследък са голяма любов, търсят се да си играят заедно, гушкат се, целуват се. Ники малко терорист си пада, понякога тормози батко си - взима му играчки, хапе го. Бобе не смее да го закачи, нали е батко. Аз още се чудя каква е правилната реакция - да защитавам баткото или да си трая сами да се оправят.

Следващата седмица ще ви моля да стискате палци - предстои ми влизане в болница за 4 дена, надявам се всичко да мине по план и проблема да се разреши бързо.

Това е засега от нас. Целувки на мъниците и до скоро - на БГ земя. Надявам се да се видим  с повечето от вас.

# 253
Добро утро!
Сбъдваща мечти, забелязвам промяна в подписа ти  Party Честита бременност, лека и безпроблемна   bouquet Стискаме палци за другата седмица всичко да е ок!

Ние също сме много ранобудни тази сутрин - от 6.10 сме на крак, затова вече спим първи сън, а мислех да минаваме на едно спане та да е по-удобно за разходките, ама ще видим ...

Тази седмица ми е едно тичане - взех си отпуска, а имам доста странична работа и сутрините все са ми заети, сега малчо като стане пак хукваме по-задачки.

Оставям ви и пожелавам приятен и мноооого слънчев ден!
 Heart Eyes

# 254
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ И МИРЕНА /НА ПАТЕРИЧКИ/!!! дА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ОБГЪРНАТИ ОТ ЛЮБОВ!!!  bouquet
СБЪДВАЩА МЕЧТИ ЧЕСТИТО МИЛА!!! ЖЕЛАЯ ТИ ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ!!! ЖЕЛАЯ ТИ МАЛКА СЛАДКА ДЪЩЕРИЧКА Peace И СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА БОЛНИЦАТА, ДАНО ВСИЧКО Е НАРЕД. Praynig
На Дани днес ще му бият Пентаксима та ми е едно неспокойно. Знам че по принцип няма странични ефекти от него но като знам как плаче като го боцкат Sad.
Иначе напоследък взе да заспива към 21-22 ч та сутрин спи до към 7,3-8 ч., коети си е направо промоция след толкова месеци на ставане в 6 сутринта.
Днес изгря слънце за разлика от вчера и ви желая приятни разходки а на мамите дето работят като мене лека Hug

Общи условия

Активация на акаунт