НОЕМВРИйски мами сладки носят в коремчетата изненадки!!!

• 13 169
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
  • София - Дианабад
Сбъдваща мечти, стискам палци всичко да мине леко и да е наред!  Praynig
Честита бременност и най-хубавото подаръче за Коледа! Hug   bouquet

# 256
Привет и от нас!

Гери, много ми стана мило като четох поста ти за раждането и как кака Софи се грижи за малаката Биляна.Почти се разплаках и взех да си представям какво ще е, когато и Теа стане кака  Wink
Мише, ха честита ти лентичка  Hug Ей, реши се най-после  Wink И за болницата пак да кажа, С ТЕБ СМЕ  Praynig

Аз за пореден път тази бременност съм хремава и с болно гърло  Sick Вече ми писна, ама какво да се прави.

Теа днес си нахлузила ръкава на едно якенце, дойде да си сложи чантичката през рамо, помаха ми за чао с двете ръчички и се подреди на входната врата да чака за разходка  Laughing За миг си представих как и давам парички да се разходи и да си купи нещо сама  Mr. Green Много смешна беше.

Лек ден, мацки...дано не вали и да сме по разходки!А на работещите ... харна и хонорарна  Wink

# 257
Мише, и тук да ти честитя - лека и безпроблемна  Hug За болницата ще стискам палци всичко да мине бързо и леко  Praynig

# 258
Браво бе, майчета, бързичко сте се решили на следващи рожби. А аз все нещо планове кроя и не се решавам, чакам сигурно да стана на 100 години. Embarassed
Честито на всички бременни и лека и безпроблемна бременност.
Аз тази седмица не съм на работа, мъжът ми е на един стаж някъде из прохода Петрохан, та се гледаме сами с малкия. Бяхме по пясъчниците преди обед, после от всички ръкави, крачоли и джобове извираше пясък, но той е доволен.
Тук днес е направо горещо.

# 259
Привет мацки Hug
Мише,айде и тук честита и безпроблемна и за Коледа едно русо  и къдрокосо момиченце ти желая от сърце.стискам палци всичко да е наред в болницата и бързо възстановяване Hug
Горис,радвам се че сте добре и че каката не ти създава никакви проблеми,браво на Софи Simple Smile
Мария,честит рожден ден/ на патерички/ HugМного здраве и сбъднати мечти ти желая  bouquet
И ние още не сме били реимунизацията,беше ни на 9 май миналата година,ама сега изчаквам като ходим за изследванията за яслата другата седмица,тогава да я направим.
При нас новото е че имаме още майстори и не можем да смогнем,тичам хем в офиса,хем по магазините и направо луднах тази седмица GrinningНо дано  в най-скоро време да се похваля че вече сме се обзавели Peace
ЧРД и на Мирена  bouquet
Лек и хубав следобяд Hug

# 260
Благодаря ви!  love001

# 261
  • София
Мише гледам сложила си лентичката вече! Лека бременност ти пожелавам и на финала да гушкаш една малка кукла Hug Другият вариант е да с трима юнаци като Дил Laughing, но важното е да е живо и здраво! И стискам палци за операцията другата седмица!

Момичета да питам и тук - търся наколенки за Митко. Колената са му сини, но продължава да се пльосва на тях. Пуснах тема такава в "На пазар", но само две майки са ми отговорили. Ако някоя е виждала да каже в кой магазин има!

# 262
привет, ние се завърнахме от Виена. и снимки ще пусна по-късно. трябва да направя сериозен подбор, за да не ви досадя, нали ме знаете какви количества произвеждам  Mr. Green

разгледах снимките на мама Мони и kreo от Турция - страхотни са и си личи, че сте изкарали много хубаво.

мама Мони, наколенки има в едно магазинче близо до нас. ако искаш ще погледна утре каква им беше цената, но ми се върти нещо около 6 лв. в главата. мисля, че бяха зелени, сини и червени.  утре ще ти кажа подробности. Peace

Сбъдваща мечти, лека и безпроблемна бременност ти желая и здраво и усмихнато бебе.
   bouquet

goris, много хубави неща си разказала, стана ми мило, като ги четох. радвам се, че всичко е минало добре и спокойно при теб. Hug

# 263
 Heart Eyes  Heart Eyes Гери, Да ви е жива и здрава дъщеричката! Много, много се радвам за вас и малката кака да я нацункаш много от нас  Heart Eyes  Heart Eyes

Да използвам да пожелая леко бременеене и на Софи, Ради, Златна иии ... Wink

Снимките от Априлци са прекрасни, радвам се, че сте изкарали толкова добре. И незнам дали забелязвате, но тук цари такава Задруга и Сплотеност Simple Smile Страхотни сте  Hug

# 264
  • Бургас
Здравейте  Grinning
От вчера имам нет на работа  Party че два-три без направо ми се видяха  Whistling
Мише, честито и от мен.Аз също ти пожелавам едно здраво и щастливо бебче, а пък за пола каквото сабя покаже  Mr. Green

Ако знаете вчера какво ни се случи.Мъжа ми почиваше и си беше в къщи, аз бях вече на работа.Той тъкмо ставал когато на вратата звъннали двама полицаи (няма съмнение че са такива защото Николай се познава бегло с единия).Та двамата полицаи търсили  мен само че със старата фамилия - Мария Иванова  Shocked Или то не точно мен, търсили майка на детенце около година и половина която се казвала Мария Иванова защото намерили някакво мъртво детенце.Направо косата ми настръхна като ми се обади след това.Те не му обяснили с подробности за какво става въпрос, но направо наистина е ужасяващо.Аз съответно веднага звъннах на свеки, защото Велизар от неделя е на вилата с тях.Не че не се чуваме всеки ден по няколко пъти, но...такъв ужас изпитах.

Нека някоя от бургаските мами ми пише на лични утре за колко часа е срещата в 11 или 11:30 

Лек ден момичета и да се разбиете от разходки  Grinning

# 265
Леле, Мария, настръхнах  Shocked! Това ми е най-големия кошмар на мен - да се случи нещо с децата ми. Предполагам, че всяка майка е така.  Не мога да си представя какъв ужас си изпитала  ooooh!!
Хайде сега, честит рожден ден на патерички, на теб и на Мирена   bouquet! Да сте живи и здрави и много щастливи и дано никога да не чувате подобни новини     bouquet!
Мише, честито  bouquet! Леко бременеене и дано операцията мине без проблеми  Praynig. Стискам палци  Peace!
Хальооооооо, Хавстрийката, добре дошла на родна земя! Да си получавала обаждане от Боил, докато беше там? Че нашичкия ти звъня няколко пъти, но предполагам съм го хващала на време  Mr. Green!

# 266
  • Ботевград
Сбъдваща мечти  Hug Hug Hug
ЧЕСТИТОООООООООООООООООООООООООООО  newsm44 newsm51  Hands Clap newsm81 dancing
Лека и безпроблемна бременност и накрая най-хубавото и усмихнато бебенце  Hug
А пола да е какъвто си го пожелаеш  newsm10

Леле mariya86   Rolling Eyes Shocked #Crazy smile3518 да не дава Господ на никой такива ужасни новини  smile3505

Ивиче  Hug давай много снимки, аз обожавам да разглеждам, леле, как ми се ходи вече някъде, особено зад граница  newsm10 трябва да се замисля сериозно по въпроса bowuu

# 267
и понеже забравих  Embarassed , та на птерички :

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА mariya86 и  myrena !!!ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, САМО ХУБАВИ ЕМОЦИИ ДА ИМАТЕ И МНОГО ДА ВИ СЛУШАТ МАЛКИТЕ И ГОЛЕМИТЕ ВИ МЪЖЕ !!!
newsm51

Рени
Joy аз се чудих защо ми звъниш, даже щях да ти пускам смс да не е нещо спешно, но пък се улисах и забравих. а то Боил бил, може да е имал някаква поръчка, а аз го пренебрегнах детето, не му вдигнах.
Rolling Eyes

Мария
, много гадна история, дано не ти се случват повече такива неща.
 вчера и ние имахме премеждие. вървяхме по пътеката към блока на нашите с Ваяна за ръка, а Марена тичаше пред нас. бяхме аз, майка ми и баща ми + Ваяна.  стигнахме детската площадка пред блока,а з се огледах и видях, че Марена я няма. питам къде е Марена, родителите ми започнаха да се оглеждат, не са я забелязали накъде вървяла. започнахме да викаме колкото глас имаме името й, тя не се показва. изпаднах в ужас, защото тя не сиправи такива шеги, откакто веднъж ми изкара акъла така и се пообяснихме за някои неща. и се разтичахме около блока, сигурно повече от 5 минути сме викали. баща ми се качи с Ваяна по стълбите във входа, да провери дали не се качила случайно. и по едно време я видях на площадката. хванах я, питах я къде е била, оказа се, че тя влязла в една цилиндрична тръба, направена за игра с книжката,която майка ми преди това й купи и не ни чувала. тъпото беше, че майка ми не й повярва /аз й повярвах и я гушнах/, обвини я, че се е крила умишлено от нас, че ни е чувала и т.н.
чак после майките на площадката потвърдиха, че там, където са стояли наистина не се е чувало, че крещим, само са ни видели как тичаме и в началото въобще не са разбрали за какво. защото Марена като е отишла на площадката, ги е поздравила, намерила си е една приятелка, говорили си. абе....много тъпа ситуация. на практика детето изобщо не беше виновно, но нашите малко преекспонираха нещата от паника.

# 268
Сбъдваща мечти, честита и лека бременност!

Мария, направо лошо ми стана - като си помисля каква съм паника на тази тема.
Един ден Марта не се прибра навреме от плуване, а трябваше да ходи на училище и вече закъсняваше,  звънях на треньорката - тя ме увери, че си е тръгнала /оказа се после, че е имала предвид друга Мартина/- не мога да ви опиша как се почувствах - представих си ужасни неща, дори грабнах Ради да излизаме да я търсим,  в този момент тя се прибра - била с приятелка и много бавно се изсушила между приказките и много бавно си дошла. Но аз нали съм бърза вече бях звъняла на майка ми и мъжа ми - та и тях паникьосах.  За нея това беше съвсем невинно - тя гледала да се изсуши старателно, защото така съм й казвала. Mr. Green

# 269
Момичета привет и от мене! bowuu
И ние се завърнахме  Grinning от Англия

Иве, добре дошла и на тебе!  bouquet
Крео и Мони и на вас, мараба! Wink

Иве, и аз искам снимкииииииии, леле ние имаме 700, ама докато ги прехвърля, намаля за публикуване и поизтрия некачествените и преработя другите много огра, направооооооо, и аз ще ви подбера за да плакнете очета... Wink

Ние изкарахме чудесно, много хубаво, крастота, чистота, спокойствие, абе курорт, а времето беше пролетно-лятно...

Не съм чела по-назад ама какви хубави новини прочитам, Гери честито рожба!, Мише а на тебе бременност!!! Ех, как искам и аз едно момиченце Heart Eyes, Ангелчо е станал много палава, да не казвам малък бандит, колкото кротко бебе беше и всички ми завиждаха даже майките на момиченцата, сега е направо много променен, тръшка се, инати се, реве като не стане на неговата, тропа с крачета, направо  ooooh! ooooh!

Иначе вече почти се аклиматизирах, с 8 перални, бебчо и ..........тука ми се вижда ужасно без да преувеличавам мацки, отчаяна съм че тука нищо няма да се промени и подобри, направо искам да живея там където бяхме, там е рай за децата и хората въобще.... Crazy Crazy
Ще приложа и снимков материал...

Мария, много стресиращо преживяване, дано не се случва такъв стрес на никого!

Хубав ден и до скоро със снимков материал
мами аз не съм виждала още снимките от Априлци, онази нашата стара парола не става за албумите, ако има друга може ли да ми пише някоя мацка на лични. мерси! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт