Отговори
# 165
Мацки,аз успях благополучно да си изврънкам направление за изследвания от личния.
Можете ли да ми кажете коя лаборатория в София работи със Здравната каса?
Рових,търсих,ама нещо  newsm78
Мога да ти препоръчам Цибалаб, те работят по ЗК, но ако ще правиш за Васерман се плаща, не може с направление.

# 166
  • София
Значи на мен идеята ми беше в първия работен ден (така и така ще ходя до 5-те кьошета) да отида до Цибалаб.Но не бях сигурна дали работят със ЗК.
Лорен,ти сигурна ли си че може там с направление?Ще ми правят ПКК и урина само.
Ели,май се сещам за коя поликлиника ми говориш,ако не стане в цибалаб,ще ти пиша да ми кажеш дали е тя  Hug
Гери,дано се оправи скоро малкия сладур(под секрет ако е момченце сигурно и моето ще е адашче на твоето  Grinning)

# 167
Значи на мен идеята ми беше в първия работен ден (така и така ще ходя до 5-те кьошета) да отида до Цибалаб.Но не бях сигурна дали работят със ЗК.
Лорен,ти сигурна ли си че може там с направление?Ще ми правят ПКК и урина само.
Ели,май се сещам за коя поликлиника ми говориш,ако не стане в цибалаб,ще ти пиша да ми кажеш дали е тя  Hug
Гери,дано се оправи скоро малкия сладур(под секрет ако е момченце сигурно и моето ще е адашче на твоето  Grinning)

Може и до Кандиларов да отидеш, щом ще си на 5те кьошета. Супер съм доволна от тази лаборатория.

# 168
               Здравеите момичета!!!! 
       Потресена съм затова споделиам с вас; онзи ден с МЪЖЪТ ми сме на ФМ при др.Марков, и на вапроса :ДА КАЗВАМ ЛИ ПОЛА НА БЕБЕТО?  Мъжът ми каза НЕ. ДА е живо и здраво пола ниама           
значение. И аз си замълчах да не правим панаир пред доктора,а сега ми е тъпо трябва да чакам чак началото на юни!

# 169
Ами те мъжете не са толкова любопитни като нас, за много такива случаи съм чувала... Ама трябваше после да питаш доктора, как така ще си оставиш магарето в калта!....

# 170
               Здравеите момичета!!!! 
       Потресена съм затова споделиам с вас; онзи ден с МЪЖЪТ ми сме на ФМ при др.Марков, и на вапроса :ДА КАЗВАМ ЛИ ПОЛА НА БЕБЕТО?  Мъжът ми каза НЕ. ДА е живо и здраво пола ниама           
значение. И аз си замълчах да не правим панаир пред доктора,а сега ми е тъпо трябва да чакам чак началото на юни!
Аз сигурно нямаше да го чуя Joy и щях вече да знам  какво е .
 feel_UДнес вече съм по добре смуча и Прополки и мед с чай и се оправям. Благодаря ти
Sisilia мисля,че Бодимед и Кандиларов работят с здравната каса.Аз лично съм доволна от Кандиларов Naughty С Бодимед колкото и пъти да си имам работа с тях винаги нещо не са разбрали или не са ме чули и т.н #Crazy каквото и да кажа ще е малко.Последният път ме боцкаха ДВА пъти , защото не били разбрали точно какво съм искала .То си пишеше ,ама нямаше кой да прочете  newsm61 Ето пак се ядосах.

# 171
  • София
Здравейте!

Ние се поизгубихме, но бяхме за Великден на Априлци. Сега сме си тук и се мотаме.

Честито на всички узнали пола на бебоците!

Сега изпратих детето и мъжа ми при свекитата на вилата и ще взема да измия един прозорец. после ще се разходя малко по магазините за някой панталон, ако нещо работи днес.

# 172
Здравейте и от мен. Днес е много слънчево и приятно навън, само за разходки. Аз може да отскоча до парка малко по-късно.

Гери, дано мъничето ти се оправи скоро  Praynig

miraxera, не се ядосвай. Аз обаче, ако бях на твое място щях да си го питам доктора, въпреки мъжа ми.

# 173
Здравейте Simple Smile Като гледам малко сме останали в София. Аз тези дни съм решила да си изчистя къщата. Иначе по програма всеки ден имаме и разходки Simple Smile Много е приятно времето и хората са по-малко и е спокойно.

# 174
  • Варна
Слагайте ми снимка на син щъркел. FlutterДнес бях на фетална, всичко е наред, бебо е много дебел и сме с 2 седмици повече според УЗИ.

# 175
Пуканка, добре дошла в отбора на мъжките майки! Сякаш сме се наговорили през октомври все мъжки да раждаме, предчувствам, че ще си търсим невести по другите форуми и теми  Joy

Ама голям дундьо, бе, 2 седмици разлика!  Whistling

# 176
  • Варна
Да, 2п седмици. А няма как да е от овулация разлика, защото е инвитро и точно на 3 февруари е оплождането.Миналия месец преварвахме със седмица, сега две, докато се роди май ще изглежда като тримесечно бебе. hahaha

# 177
здравейте на всички мамита!  :hug
Честито на тези, които вече си знаят пола на бебчетата!!!
Аз не съм сигурна дали искам да го узная. МНОГО ИСКАМ МОМИЧЕНЦЕ!Сина ми каза, че това е БЕБА и точка, мъжа ми каза да говорим в среден род, а като казах на Митко / синето /, че може и да е момче, той ми каза: "ми ще си го жземем бе мамо, няма да го връщаме" Shocked Shocked
 така, че май
предпочитам да е изненада!
Пуканка Z, честити ти сини гащи!  bouquet ти направо отгледано ще си го родиш!

# 178
Пуканка, май трябва да смениш в лентичката "на мама малкият ПуХканчо е на път" Laughing

Тедико, моят вика "братче, сестриче - всичко", тъй че - за третия път ще направя всичко възможно и сестриче да им родя  Heart Eyes

# 179
аз ако правя такива големи почивки между ражданията, като сега, ще казват, че баба му идва да го взима от градина!

Общи условия

Активация на акаунт