Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са симптомите и лечението на бременността?
Какви са очакванията за бебето по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Участниците във форума обсъждат различни теми, свързани с бременността, като споделят лични преживявания, притеснения и радости. Темите включват оплаквания от консултации с лекари, изразяване на нерви и умения за готвене, споделяне на информация за пола на бебето, както и пожелания за весели празници и обсъждане на здравословни проблеми по време на бременност.
-
Какви са симптомите и лечението на бременността?
-
Какви са очакванията за бебето по време на бременност?
-
Какви са препоръките за лечение на болки и неприятни симптоми по време на бременност?
-
Какви са препоръките за шофиране с кола по време на бременност?
))), макар че по други сметки е момченце, бе божа работа
само да е живо и здраво... 
Тирадата й завърши с думите "а ще може ли да ми кажете поне адреса и телефона си без грешка", при което вече ми идваше да я убия
Тя явно видя и посмекчи тона, но на мен вече ми се беше скапало хубавото настроение, с което отидох
Ядосах се и на себе си, че се връзвам за такива глупости, но винаги съм била много емоционална и не мога да понасям някой да ми говори с такъв тон
Аз лично се записах за ФМ при нея на 13.05. Тя преглежда на Борис - там цената е 90лв и в св. Лазар - 130лв., тя ми каза, че апаратът там е по-добър.
За пола марков каза мома, обаче моя лекар каза, че май си има пишка и кажи на кой да вярваш...за мен значение няма обаче се обърках розово ли да гледам или синьо..
все ме питаха, ама къде е това бебе, бе, няма ли да се покаже, е, показа се.....