Отговори
# 180
Защо, колко години ще им е разликата?

# 181
  • София
  bouquet Пуки,честит ти мъж  Grinning
За дамите не се безпокойте,аз продължавам да съм убедена,че бебо всъщност ще се окаже беба  Laughing
Пък и едва ли ще съм единствената  Laughing
Даже в една от първите теми бях казала че съм сигурна че е момиче,ама доки друго каза.
Нищо де на 15-ти ще чакаме потвърждение или опровержение  Laughing

# 182
Здравейте, мацки!
Тъкмо се завърнах от 4-дневен престой в болница заради продължаване на болничния. Откриха ми нисък хемоглобин, нормално за бременни било и сега приемам малтофер /желязо/. И най-хубавото - казаха ми пола: пу за мен в отбора на СИНИТЕ гащи  stork-boy Досега все по момиченца се заглеждах... Да са живи и здрави юнаците, ще им търсим моми:) Моят е само 164 грама, преди седмица беше 124.
Доста впечатления събрах в болницата - от бременни, родилки и новородени. От 10 бебета 8 бяха момченца. Явно такава е цялата година  newsm78
Хайде сега ще ви дочета, че пак много сте писали.

# 183
  • Варна
За дамите не се безпокойте,аз продължавам да съм убедена,че бебо всъщност ще се окаже беба  Laughing
Даже в една от първите теми бях казала че съм сигурна че е момиче,ама доки друго каза.

Сисилия, как така бе? Не ти ли показаха атрибутите и не ти ли направиха снимка? Аз съм чувала че като кажат че е дама, по-късно може да се окаже момче, но веднъж като видят пениса, нямало грешки. newsm78

# 184
Май наистина е така..... Особено ако е добър докторът и техниката... Този, при който ходих, даже обещава да купи количката ако не е познал пола /мъжки/... нали така Ели  Party

Кали, и на теб, честит ти мъж! П/р/ишка ми излезе на устата все сини гащи да честитя, хайде девойките....

Гери, как е Дени? Не си писала днес....

# 185
feel_u , ти при Балев ли ходи?

# 186
Да, при него! И ти ли ще ходиш там?

# 187
[/quote
почти 11 години

# 188
Ако намеря кой да ме запише, че много се чака Simple Smile

# 189
Отиваш в 7 ч сутринта и ще се запишеш сред първите. Но в 7:20 вече са 20 човека на опашката....

# 190
  • София

Сисилия, как така бе? Не ти ли показаха атрибутите и не ти ли направиха снимка? Аз съм чувала че като кажат че е дама, по-късно може да се окаже момче, но веднъж като видят пениса, нямало грешки. newsm78
Ми на мен ми каза че е момче много рано-в 12-та седмица.А тогава няма как да е сигурна,каза че така и се струва,ама аз много не и вярвам( ако си спомняш бях писала преди че неправилно ми измери гънката на вратлето за БХС). Така чееее  Simple Smile

Пък и интуицията рядко ме лъже,ама карай,нали много искам момче,ще живея с тази мисъл засега,пък ако не е,каквото даде Господ!  Heart Eyes Все ще си го обичаме.

# 191
Аз на 7ми съм на БХС и ми е много интересно дали доктора ще може да види пола. Хич не ми се чака до срещата с Марков, че тя е чак след месец, че и малко.
Момичета, не знам дали само при мен е това. Като ям и много бързо ми се пълни корема /пък моя не е малък хич  smile3503/ и все се чуствам преяла. Преди изяждах 2 пъти по толкова и си бях ок. Не че искам да се тъпча, не ме разбирайте погрешно, просто ми е чудно на какво се дължи.  newsm78

# 192
  • София
Здравейте момичета!!!  Grinning

Искам ди ви се оплача как ме ядоса днес един мой приятел Twisted Evil Заговорихме се за бебока и той ме пита знам ли пола на дребосъка. Аз съответно отговарям - не. А той ми казва искаш ли аз да ти кажа, много познавам Wink И аз естествено се съгласих, а той моля ви се като изцепи "Аз мисля, че Господ ще ви НАКАЖЕ с момиче" #Cussing out Представяте ли си .... егати тъпотията !!! така се вбесих щях да го убия  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Той съответно веднага се заизвинява, че се шегувал, голяма шега няма що  newsm61 Такова конско му четох, че едва ли ще ми заговори вече на тази тема!!!

# 193
Ако пък тоя твоя приятел си мисли, че е толкова лесно да се направи момиче.... да дойде да види какво става в Октомврийския форум... пък и не само....  Mr. Green

Четох някъде, че ако те боли глава по време на бременността, ще имаш  stork-boy- при мен важи с пълна сила... но пък се разминах с гаденето... което /пак там/ е  stork-girl

Ама дано си го насмела добре и да си го поставила на мястото му!

# 194
  • Варна
Май наистина е така..... Особено ако е добър докторът и техниката... Този, при който ходих, даже обещава да купи количката ако не е познал пола /мъжки/... нали така Ели  Party

Кали, и на теб, честит ти мъж! П/р/ишка ми излезе на устата все сини гащи да честитя, хайде девойките....

Гери, как е Дени? Не си писала днес....

Даам, така е! Обещал е количка! Но аз вярвам повече май в майчинската интуиция... ако усещането е за момче, значи ще е момче!! Това според мен, а Балев се съгласи с моята версия.  Grinning

Много момчета ще чакаме, винаги съм си мислила, че момичета се раждат повече...  Laughing   

Вале, няма как - за  Балев се чака много, пожелавам ти успех! Аз успях на третия опит да се запиша ... Дадоха ни една папка с резултатите и снимки та сега всеки ден ги гледам!!!!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт