Любители на КОТКИ тема 2

• 36 484
  • 480
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И   моята  красавица  си  играе  с  клечки  за  уши.Тази  нощ  е  направила  играта.Купихме  си   две  кутийки от тези   по двеста клечки  .Всичките  на   земята ,а  нашата  красавица  щастлива.Добре,че  мъжа  ми стана  пръв  и се  смееше.Не съм се карала.Много смешно ми стана.
Нейното меню за днес  е агнешко с пуйка-консерва+две,три маслинки.

# 241
И   моята  красавица  си  играе  с  клечки  за  уши....

Нашата си играе с шишчета - от тези дървените, които се продават по сто в опаковка. Купуваме й ги специално, за да има играчки, че вече не обича плюшените животинчета, с които си играеше като малка.

# 242
  • София
За да  разнообразим  менюто  на Пухинка  взехме  пиле  на грил.Хапна си  ,милата и  заспа.
Днес,щях да готвя  грах  със  свинско,но явно ще е за  вечеря.
До края на  деня, ще      имам     тераса,на    която да  простирам.Стискайте палци!!Още малко остава. 
Къде  сте  поспаланки?                                           

# 243
 Laughing Като чета какво слагате на пухчовците за ядене и на мен ми се прияжда - пиле  на грил , грах  със  свинско ,  агнешко с пуйка-консерва+две,три маслинки !  Grinning Моя рошльо набива само гранули и друго не иска да помирише! По едно време мъжът ми беше объркал марката и му взел на проплан - то беше мусене , то беше побутване с нос , то беше обикаляне с жален поглед около купата.... Joy , ама ги изяде накрая , къде ще върви!  Grinning

# 244
И моята само гранули рупа...понякога и консерва.
Друго не иска да помирише.
Домашне кисело мляко обича, купуваното не иска да помирише.
Ама къде да и го търся домашното  Laughing

Понякога супа яде, но рядко...защото все пак има подпарвки в супата, а не е полезно.

# 245
  • София
На Харо гледам да редувам гранули и консерви. Не обича всички консерви. Гледам да има зеленчуци в нея.

# 246
  • София
И  нашата ядеше,само   гранулки,но й ги  спрях.Имахме  здравословни  проблеми (с пишкането) и така.По добре  гладна и жива ,отколкото  сита  и  болна.Стоя  два  дни   почти  на  без  нищо,и  хапна  от  консервата.Видя,че не е  толкова  лошо  и прояде.
Супички,не  близва,домашно пресно  мляко също.Моя манджа  зависи  от  какво  е.Предпочита  само  месцето.
От консервите и взимам  заешко,пуешко,и пилешко  ,може да  имат  и  зеленчуци..От рибите предпочита риба тон,и бяла риба.
Обикновен пастет в кутийка  не  иска,само от този на  Тандем,който е на  пакети.Рядко  хапва кашкавал.

# 247
Абе хора, тоя моя рошавия мърльо си е направо за пералнята  Crazy
Кога успя за една седмица така да се сътвори не знам  Thinking при положение, че миналата събота мъж ми го къпа ...
Ееееееей няма оправия с това глупаче малко  Crazy
После ще се чипкат пак с мъж ми , по мъжки  Joy, щот от мене вече го хваща срам  Blush  Mr. Green

# 248
Абе  Djindjari ти сигурна ли си , че  рошавия мърльо  Grinning нощува у вас? Да не би през ноща да се измъква по терлици да гони уличните ко-котки  Grinning ? Или да играе покер с котараците до някой контейнер със смет?  Grinning Да знаеш , че нещо ви занася с мъжа ти , докато спите - иначе няма откъде да се овъргаля така за една седмица!  Joy Joy Joy

# 249
Djindjari, добре, че Джони не може да чете иначе току виж и той решил да се срамува от мен Laughing А мъжът ми е на мнение, че му е много сложно къпането и досега не го е правил...
И моят рошльо набива само гранулки роял канин или проплан, понякога консерва и телешко месо.
Диди69, текат му очичките и ежедневно се чистим. Но, откакто взехме кучето, положението се подобри /Айва се включи в миенето на лицето на Джони Simple Smile/ За развъдника ще ти пиша на лични Hug

# 250
  • София
seat-kata и аз бях ограничила малко Харо по отношение на гранулите. Преди време направи цистит, беше една седмица на инжекции. Ветеринарът го изпишкваше.
Ставам една сутрин и виждам малка локвичка на теракота и се заканих на Харо, как пък точно там е намерил. Прибира се вечерта мъж ми и Дияна и Харо тича да ги посрещне. Много обича да се въргаля пред теб на теракота, явно си натиснал пикочния мехур и направил малка локвичка. Мъж ми рече "Харо ама напишка ли се ве?" И му казвам взимай го и да слизаме долу. И му надупчиха дупето.

Беше малко на диета, смених марката на гранулите. Но Харо поне яде и консерви, и разни колбаси, не кара само на гранули. Гранули и много вода. Лекарят каза, че ако яде гранули трябва и много течности да поема. Риба рядко яде. Странно, като се има предвид, че все пак е нормална котка Simple Smile

Djindjari Харо пък само с мен се къпе. Може и с Джони да се навие, има му страх. Но май Джони се страхува да го къпе Simple Smile Още не съм изпрала Харо, мога да се пробвам да навия мъж ми да свърши тази дейности Simple Smile Или ще съм глас в пустиня.

# 251
  • София
Ние  имахме  много  голямо  възпаление.Няколко  дни  поред  пишкаше   тъмно,почти кръв.Много  се  бяхме  притеснили.Рядко  пие  вода,но пие   по  малко.Щяхме  да   правим   стерилна  урина,но  лекарката  каза  ,преди  това  да    махнем от  менюто й   гранулите.Много  трудно  привикна  на  без   гранули.Но  стана.Мина  време,но не  смея  да  й  дам  пак.В  ръцете  ми  е   умирала  котка  от  рак  и  още  помня  страданията  по  нея,въпреки,че  минаха  10  години.

# 252
  • София
Аз не искам да си спомням за любимците, които загубих...

Споменах идеята на мъж ми да окъпе Харо - погледна ме странно с повдигнати вежди и изстреля "ти говориш за война"  Joy

# 253
На мен също ми е умирала котка в ръцете, бях в 4-5 клас. Въпреки, че не бях мн привързана към нея, мн тежко го преживях

# 254
  • София
Мъжът  ми  е къпал  и  двете  ни  котки.Справя  се,има  мяукане и то  е  много  жално.Старото ни коте  дори  му  избяга  веднъж.Къпе  ги  под  душа.Но  не  иска  да   измие  със  сапун  главичката.,дори  от   раменете  на  горе  не  я   мокри.Затова   не  му  давам.Не  дава   животинката  да  се  къпе  повече  от  четири пъти  в   годината.Аз  я къпя щом  почувствам  мирис  на  лошо.

Общи условия

Активация на акаунт