Любители на КОТКИ тема 2

• 36 465
  • 480
  •   1
Отговори
# 255
Рет го къпем в леген - така е по-лесно да намокря и после да сапунисам цялата вълна , която се стеле от гърба му!  Laughing Поливам го и с душа и чак когато дойде време за плакнене го изваждам от "ваничката" му.По това ,че пиша в първо лице единствено число ще си помислите , че го къпя сама , но .... неее!  Grinning С дъщеря ми го къпем и изглеждаме като перачки на река.  Grinning Борбата е на живот и смърт!  Mr. Green После идва ред и на сешоара и инквизицията с гребена.Изобщо мъката е голяма. Иначе не го "сапунисвам" със сапун , има си специален шампоан /дето е повече пари от моя  Crossing Arms/ с екстракт от масло на норка за лъскав косъм!  Joy Един път мъжът ми по погрешка се беше изкъпал с него , та се чудеше защо му бил толкова лъскав косъма - като на норка , по собствените му думи , когато разбра объркването.  Joy

# 256
  • София
Не се изразих правилно отдеве.И нашата  се къпе с  шампоан,за котки.А иначе мъжът ми е  "фен",на котешката храна.Като прочете  в съдържанието ,че  има витамини необходими за деня и иска.,ама  няма.

# 257
  • София
Да похваля Пинко.Излязохме към 12ч и приятеля ми мислел ,че Пинко е наказан в банята (там той също ходи до тоалетна) и затворил вратата и така до 6ч.Притесних се,че той сигурно се е изпишкал някъде другаде от зор.Но не беше свършил нищо нередно и като влезе да се къпе с мен почти минута само пишка.Доста е стискал горкия  newsm12

# 258
Не се изразих правилно отдеве.И нашата  се къпе с  шампоан,за котки.А иначе мъжът ми е  "фен",на котешката храна.Като прочете  в съдържанието ,че  има витамини необходими за деня и иска.,ама  няма.
какво говориш ти Shocked ? БАща ми по погрешка беше ял от консерва за Шели (бел. пр КОТКА). Вкусна му била, докато не му казах, че е на Шели и да я оставя Shocked

# 259
 Grinning Ама те си миришат хубаво консервите! На предното ми котенце му купувах Whiskas Junior и така хубаво миришеха като ги отварях , че чак ми идваше да ги опитам!  Grinning Ама не събрах смелост , макар че имах приятел , който беше дистрибутор на Whiskas и той ми е казвал , че на едно събиране е присъствал представител на компанията , който е ял от тези консерви пред всички!  Grinning

# 260
  • София
Ето го "изпраният" Харо. Хич не му беше кеф този път. Щом излезе от ваната се забива на вратата и започва една монотонна ария, не е истина. Комшиите да му мислят Simple Smile

И този път аз го къпах, но нещо се уморих. Ми как да се сгъна на 10? Simple Smile Много беше смешен като върви и тръска лапи настрани.
Дияна на последното голямо плацикане в банята му изхвърлила шампоана, защото й трябвало празно шише за игра. Та Харо днес беше изпран с Джонсън. Дияна мрънка "ама защо си ми ползвала моя?" Simple Smile

# 261
Ох,горкия!  Simple Smile И докато позира да се снимате всички сигурно съвсем се е отчаял!  Grinning

# 262
  • София
Изпитвам огромен ужас как ще се боря с нашия и как ще го къпя.Чакам да се стопли достатъчно за тази процедура,а тогава ще съм сама  Cry

# 263
Ох Диди69 как ме разсмя само  Joy Mr. Green
Не го знам къФ покер вкарва нощеска, де скитори и с кой , но придобива една миризма дето ме побърква. Не знам дали понеже не сме кастрирани и newsm78 да не би да издава някаква специфични мъжки "аромат"  newsm78 нооооооооооо ми понамирисва като го гушкам  Thinking
А къпането както си го описала на Рет, същото сме и ние  Mr. Green
Правя му разтвора предварително, ( забележи със същия шампоан с масло от норки  Peace ) хващам малчо и докато е надал глас и цоп в кофата (преди бяхме в легенче, ма от как порасна зверски вече сме в кофа, така накисването е по- качествено  Mr. Green). Мрънка още малко и после млъква и се кефи. Седи си потопен до вратлето в кофата , аз почвам масажче на главичката, на лапичките, по гушката най-му е кеф и така го баламосвам да поседи по-дълго за да се понакисне добре. После го вадя от кофата и със слушалката го изплаквам добре (тук почваме пак да мрънкаме леко) и цоп в хавлийката. Ако съм забравила нещо го затварям в душ кабината и бягам (примерно хавлийка) и докато отида до неговата стая да му взема такъмите и той вече е надул гайдата  като, че го бият в момента с камъни  Joy
Идва ред на по-големия екшън със сешуара , голяма мъка, после решенето вече му идва яко в повече и съм поне на две места издрана след 1-часовата битка с него   Mr. Green И той откарва по някое друго леко шамарче и накрая сме квит дето се вика  Crazy

# 264
AnMary аз преди да забременея си го чипках все аз гугумънгито , ноооооо от как разбрахме бременните вести ...  мъж ми се зае изцяло с това мискинче малко. 
При него екшъна е още по-голям понеже той си го къпе в неговата си баня (мъжката) там душ кабината е по-голяма и малкия има поле за изява ...
Мъж ми  не е толкова пекън като мен , та от банята се дочува една ария с  редуване на рев на тигър и викове от сорта на "Стой "  "Къде бе " , "Ох",  "Не" , " И хапеш А" , "Ейййййй" , "Тц Тц Тц " ...  Joy

# 265
Djindjari ти се появи ! Знаеш ли ,че може и да има логика  , че миризмата му  идва от това ,че не е кастриран?!Нямате ли намерение да го правите?

# 266
  • София
Как ме разсмя това " И хапеш А" , "Ейййййй" , "Тц Тц Тц " ...
При мен няма 6-5, трае. Понякога се е опитвал да ми се покачи на рамото и да се скрие. Но като цяло банята я преживява нормално, свикнал е. От малък има бойно кръщене.

Дияна е по снимките. По едно време й казах да го остави на мира и да се сушат с мъж ми. Дияна остави апарата с голяма мъка "ама още една ве мамо", много обича да щрака туй дете.

# 267
имах приятел , който беше дистрибутор на Whiskas и той ми е казвал , че на едно събиране е присъствал представител на компанията , който е ял от тези консерви пред всички!  Grinning
За пари какво ли не би направил човек. Уискас е нисък клас храна, по-добре не си хранете животините с нея.

# 268
Уискас купувах само няколко пъти на първото си коте , като допълнение към гранулите на Роял Канин.Така ме посъветваха от развъдника.Сега Рет го храним само с Роял Канин и като по-малък му давахме телешко бон филе - пак по съвет от развъдника.Но сега вече не иска нищо друго освен гранули и то на РК.  Simple Smile

# 269
Уискас купувах само няколко пъти на първото си коте , като допълнение към гранулите на Роял Канин.Така ме посъветваха от развъдника.Сега Рет го храним само с Роял Канин и като по-малък му давахме телешко бон филе - пак по съвет от развъдника.Но сега вече не иска нищо друго освен гранули и то на РК.  Simple Smile
Дааа, ужасно е как се пристрастяват буквално към гранулите, особено тези на РК и спират да ядат месо и друго неща. И моите са така, а е хубаво да хапват и  нещо "истинско" ,ама не би  Confused

Общи условия

Активация на акаунт