Великден е сега и нека с ДЕКЕМВРИйските деца нашарим най-красивите яйца!

• 11 000
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
мацата много се радвам че си се сетила за мен ама ........   Joy аз все пак не съм те пратила при кварталния доктор, а при един от най добрите лекари  Peace може да му вярваш на 100 %  Grinning което ме подсеща че трябва да им се обадя защото ги изврънках да присъствам на някоя операция и тази седмица може и това да отметна.
като имам повечко време ще попрочета тука, че аз нещо съм се засилила към многодетните мами, много ми хареса да си гледам децата /след първоначалния шок с Ема/ и смятам още едно да имаме по натам  Peace

# 196
  • София
Момичета здравейте.
Бързам да ви кажа да не си взимате от това, което е за АМ на Чиполино. Мойта приятелка е с такова и вътре й се смесват дозите. Не са хубаво разделени. И тя даде 4 лева и сега ще дава пак, че й писна да носи кутиите. А в Пигис-а видях едни пак за 4 лева, но все едно са три кутийки една над друга и теснички. Много компактно ми се стори и там със сигурност няма начин да се омешат дозите.
Ема тия дни е отврат. Не че ми е лошо детето, ама нещо се превърна като новородено. Преди ми спеше от 10 до 6-7 сутринта сега почна да се храни на 4 часа и това ама хич не ми харесва.
Вчера я водихме до Пловдив ама почти не спа в колата Cry. Прибрахме се доста късно и тя вече беше дон лимон и тайно се надявах да спи до сутринта - е да ама не - събуди се в 3 да яде Close- Надявам се това да е временно явление.

# 197
  • София
И за имам тази кутийка за АМ на Чиполино, но съм доволна. Не мога да кажа че ми се омешват дозите.
Нони, твоята приятелка добре ли затваря капачето. Трябва хубаво да щракне и като искаш да отвориш леко повдигаш цялото капаче и въртиш до желаната дупчица. И когато го затварям гледам отдолу дали кръгчето попада точно над отвора, защото ако е на средата между две отделения наистина ще се омешат. Кажи й да пробва и така и тогава да търси друго ако не става.

# 198
  • София
Маце ми ще й кажа. Тя честно казано е леко ...... ох как да кажа - разсеяна и понеже аз й я купих таз кутийка и за това реших да споделя, но ще пробваме пак.

# 199
  • Sofia
аз имам мечета някой ако ги иска му ги давам! така или иначе повече едвали ще взимам памперс с алое, сега сме с  лайката.

# 200
Мама Яни изглежда много секси с малкия Наско,
Joy Joy JoyНе съм доуточнила под снимката,ама това е една от рокерките на мото срещата на която ходихме по Великден.Сложих тази снимка,защото е по-нова.Иначе аз избягвам много да се снимам,защото се плаша от себе си,а ето това съм аз(с розовата блуза)

# 201
Добър ден, малката ми душица е с хрема и ми е много жален милия, не спахме цяла нощ, само шмърка и кашля от сополките, ужассс Sad Дано ми се пооправи душицата, че утре ще трябва да го оставя на майка ми, че съм си поканила гости в едно заведение(нали съм рожденничка Mr. Green)
Даам, Маце, от свеки са ми подарък  Simple Smile, в жълто сигурно са много хубави
Стелче, благодаря за комплимента, ама като махна 10-те килца дето ме дразнят тогава ще се почувствам добре. Исках да те питам за Сани Бийч, понеже на зет ми бяха там със сем. ни запазиха места и на нас за септември, та исках да те питам вие в коя част сте били, в хотела, в къщичките или клуб-а?

# 202
Здравейте мамчета.
И все пак мамо Яни-си изглеждаш добреИ най-важното много щастлива. Wink
Стелче -мъжа ми е луд фен на Байерн и сме обзаведени от долу до горе.Дори смята след като се прибере в България да открие фен клуб,с председател-малката Ивелина. Mr. Green Mr. Green
Амадис-ръчичките са наследство от една от племенниците ми. Simple Smile
Иначе Ивелина още си покашля,но определено е по-добре.На нас от Памперс ни се обрива дупето,а наче съм хипер доволна от Хъджис.Напоследък дребосъка взе да си хапва по-честичко и да се събужда по 2-3 пъти на вечер да яде.Мисля да замествам едно или две от храненята с АМ.Но се чудя как ще стане тази работа,като не иска да пъха биберон в устата си.Пробвах я много пъти,но все го върти из устата си и издава много смешни звуци. А пък не ми се ще да започвам с пюренца и сокчета още.Мисля да изчакам,докато навърши 6м.Но ще видим,детето ще си покаже.
Наистина малките бебешорчета са много сладки. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 203
Здравейте, момичета!
Вещичка, радвам се че  "милото глупаче" е вече по-добре.
Дивчо, мисля, че ти беше питала за възстановяването след операция от фиброаденом. При мен беше бързо. По-неприятното беше излизането от упойката (аз бях с пълна анестезия), изписаха ме на втория ден. След което трябва да се пазиш от натоварване известно време. Все пак има разрез, макар и малък. Спомените ми са малко смътни, защото беше преди 13 години. Важно е след това да минаваш ежегоден профилактичен преглед при мамолог.
Анима, много се зарадвах на новината за зъбчето на Калина  Grinning  Hug много мило ми стана и ми беше мъчно, че не сме си в София за да я видим...

Боже, колко са сладки нашите дечица...
Иве, и мен ме просълзи подаръка на Юлинка...

Ние се чувстваме прекрасно тук в Петрич. Бяхме на консултация на 29-ти. Оказа се, че Елена расте добре на височина (66см.), но не и на килограми (6,250 кг.). Пюренцата засега уж и харесват, но е на моменти. Един ден си хапва с наслада, на следващия плюе, върти се и се омазва до ушите. За сега сме достигнали половин бурканче за 1 седмица. Започнах с морков на Хип, на 5-ия ден добавихме и картоф. Появи се някакъв обрив на бузките от 2 дена, но все си мисля, че е защото кожата и е сухичка, а не заради пюренцата. Сега мажа с Мустела. Посъветваха ни да добавим каша на следобедното хранене заради килограмите, но засега се въздържам. Започнах да и водя и хранителен дневник. Няма запичане за сега, но пие доста водичка, което е нетипично за нея.

Изпращаме Ви слънчеви прегръдки от прекрасния южен град и нека позитивната енергия на местността Рупите достугне до вас, чрез снимката ни в албумчето  Hug

# 204
  • София
Мамчета, привет   Hug Вече много ми домъчня за вас. Страшна краста е този форум   Wink .
Честити месечинки на малките сладурчета   bouquet

Стелче, при нас времето беше направо страхотно. Бяхме в района Гоце Делчев, Петрич, Сандански. Ходихме на плаж в Огняново. Времето беше превъзходно. Едва снощи вечерта прокапа - 5 капки на кв.
метър  Wink.
Нина беше най-послушното бебе на света. Спа по цели нощи ( и мама спа демек ), ходи на барове и  ресторанти, прави цапа цапа с крачетата в минелните басейни newsm37 .  Запали свещичка ( няколко) в храма на баба Ванга в Рупите. Общо взето доста се повози - между 300 и 400 км на ден. По едно време си мислих, че ще я прегреем или пък ще настине. Беше голичка по боди и ту я завивах, ту я отвивах.....на климатик си е страшно опасно.
Няколко снимчици от Рупите

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

Отивем да ви чета по обстойно, че сега направих само един тигел .......... smile3529

# 205
  • София
Здравейте, момичета!
Най-сетне намерих пак време да ви пиша - не знам какво става с мен, но наистина не насмогвам покрай тия празнични дни! Да ви кажа честно, когато не е празник, си почивам по-добре.

Ние с Лилка сме добре. От 2 дни замествам предпоследното вечерно хранене с каша, което си е облекчение за една кърмачка, че ми отпада поне това кърмене. След още 5 дни смятам да почна и с пюретата на обяд - с ранните моркови на ХИП. Обаче се яви един проблем - някакъв ситен обрив, но съм сигурна, че не е от кашата, а по-скоро от праха за пране. Досега ползвах "Персил Сензитив", но реших да го сменя, че вече го продават само с Алое, а преди беше без Алое, та купих "Сано" и явно от него се изрина милинката. Та се чудя, дали да не пробвам алоето все пак. newsm78

Друго какво да ви кажа - благодаря ви за милите думи за снимката на Лилето, обещавам да почня да я снимам по-редовно и да я показвам тук. Ето и няколко снимки на кака й Ивета, някой се беше позаинтересувал от нея:
http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE& … amp;USER_ID=16502

http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE& … amp;USER_ID=16502

Разгледах новите ви снимки - чудни са! Абе няма равни на нашите бебоци и това си е!

Що се отнася до мен, аз съм добре, отслабвам, кой знае защо, като се има предвид, че не спазвам диети - сигурно е от кърменето. Thinking Обаче още не мога да си прибера корема, хем почнах коремни преси, вече съм сериозно разтревожена, защото все още чувствам операцията леко изтръпнала. А за работата съм решила да се връщам като изтекат 315-те дни, че на минимална не се издържа! Това е.

А, на болниците желая бързо оздравяване! Hug

# 206
  • Ilkeston
Здравейте момичета!Нещо мойто бебе много ака. Ака по 4 пъти на ден от събота,при положение,че преди акаше по 1,2 пъти в седмица. След като се обадих на лекарката,тя каза да не се притеснявам и че това било нормално. Ама аз си се притеснявам,защото и сега не сме кой знае колко тежки,пък какво остава и като ака често.Както и да е. Сега прочетох за каката на Вещичка ,пожелавам и бързо оправяне. Видях и майския албум-много са ни хубави бебоците newsm03,но най-важното е да са ни здравички.
Ето и нашите снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=242553&photo=45
Иве ,страничката на твоята бебка е много хубава. Simple Smile
Това е от мен засега,приятен ден на всички  smile3503

# 207
Най-накрая и аз да намеря време да пиша, че досега само успявах да чета. Ние сме малко болнички тея дни. Първо беше таткото, после мама, а сега и бебка. Има хрема и едвам диша горкичкото. Пръскаме й Стеримар и и слагаме капки за нос, които така гадно смърдят...Иначе сме жизнени и енергични. Лекаря, който ни прегледа вика "Такива като нея няма как да надебелеят с толкова движение", а тя по време на прегледа три пъти ме оскуба, пет пъти ме удари и ми ходи по корема - ама ние си играем така, да не си помислите нещо друго. Явно само ние сме останали в София, толкова е скучно. Моите дружки за разходки ги няма.
Това е от нас за сега.
P.S. Исках да напиша нещо по темите, но забравих какво беше Embarassed

# 208
Клер,знаех си че и Ивето е голяма красавица(особено на третата снимка).Прекрасни са ти децата,само заради тях си заслужава да се научиш да качваш снимки в интернет Wink.

Хихи,верно като са ми добре децата се чувствам добре(опитвам се да се отърся от другите проблеми,колкото и трудно да е).Пропуснах да ви кажа:добре дошли на родна земя!

Анисофт,оправяите се бързо!

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 17:10 от mamaYanni

# 209
DE$$I , като гледам снимките на твоя юнак не ми се струва да е слабичък - да го нацелуваш по големите бузки този DJ  Grinning

Вещичка, бързо да се оправя каката, че да лудува по градинките с Фил  Hug

И да оздравяват всички болни бебчета  Wink

Общи условия

Активация на акаунт