КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 22

• 25 867
  • 599
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Бабка Жабка и сега кажи в коя аптека го има, моля ти се?

# 286
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Аз си го взимам директно от вносителя. Струва 30 лв. и са 4 лепенки , за 24 дена са.
На ул. Братя Миладинови - 104 , зад втора градска болница.
Влизаш в двора и с/у теб входа със синята козирка. Влизаш и с/у теб има звънец с името на фирмата ЕТ"Димитър Кожухаров". Звъниш и ти отварят , качваш се пазаруваш.  Hug Ако искаш и телефони да ти дам? newsm78

# 287
Цитат
По повод на диетите - само секс и чай, ако не помага -спирате чая smile3508 smile3534 smile3534
Joy Joy Joy
По повод това един виц: Двама млади, женени наскоро много се обичат, не могат да се нарадват един друг и цял ден секс правят. На другия ден мъжът попитал жена си какво ще ядем. Тя - на сутринта - секс, на обяд и вечерта пак същото. На следващия ден сутринта мъжът седнал на радиатора и жената го попитала учудено какво прави. А той отговорил: - Ами топля закуската! Laughing

# 288
Joy Joy Joy Диди , много се смях. ЗагряФката за наще дедковци некой ден може да им трябва.  Joy Joy Joy

# 289
  • София
Мерси Жабка за адреса , при първа възможност ще отида до там.

# 290
babka_jabka, няма лошо, кой как намери за добре. Аз обаче, съм вече и без закуска, че и без обяд ще остана, пък за другото да не говорим. Joy На пълна диета съм отвсякъде.

# 291
За нищо Тайна. Дано съм в помощ.  Hug

Диди ми аз кво да рекЪ бе душо. Аз в годината по 20 дена съм с мъж. То затова забегвам за половин година в странство , че детственица шЪ стана без Кекса.  Joy Joy Joy Joy

# 292
Ами Жабке то и при мен не е по различно. Все нещо ми има, та затова си останах и с едно дете. Сега пак съм на антибиотик. Добре, че мъжа ми вече ми свикна на болестите. Ама, айде да не се оплаквам на тая тема, ще ви задмина отвсякъде. Laughing

# 293
Диди , аман от болести.  ooooh! Аз преди месец правих процедури при специалист по традиционна китайска медицина. Ми кво да ти кажа , нищо не пия вече и съм съвсем нов човек.  Hug Дълго е за разправяне , но тез хора ме направиха чисто нова. Господ здраве да им дава на такива дето всячески помагат на хората.  Hug Hug Hug

# 294
Браво, много се радвам за теб Hug, дано и занапред да се чувстваш добре, че от здравето по-хубаво няма. Peace

# 295
Браво, много се радвам за теб Hug, дано и занапред да се чувстваш добре, че от здравето по-хубаво няма. Peace

Дано да се оправиш и ти. Желая ти го от сърце.   bouquet Hug  bouquet

# 296
За нищо Тайна. Дано съм в помощ.  Hug

без Кекса. 

Знаете  ли каква е разликата между кекса и секса?
При кекса - яйцата са вътре,а при секса не са...... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 297
  • Пловдив
Прибрахме се нахраних малчо и заспа .Не мога да ви изчена бе момичета писали ,писали та се оляли.
Стига се оплаквайте с тези килограми ами се стегнете да ги приборите аз  свалих 20кг миналото лято и сега съм екстра иначе като трупче бях .Но се иска воля и инат.Консумирах само салати, пилешко, риба нищо друго и резултата е на лице. Hug

Диди ние с Жабче сме направо девственици без мъжете ни ,то няма Кекс няма нищо и нервата те гепва така че ти разрушава целият организъм.Всичко идва от нервната система ,излекува ли се тя няма проблем и без Кекс да бъркаш:35: Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Мастерче пак се изказа. hahaha smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 298
Знаете  ли каква е разликата между кекса и секса?
При кекса - яйцата са вътре,а при секса не са...... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Мастерче , завсичко имаш готоФ отговор.  Joy Joy Joy Joy
Браво Зиче , де ще одиш да се не справиш с мъника. Сега отмаряй сред нас.   bouquet

# 299
Ми така де....а,кажи не е ли вярно....... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт