КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 22

• 25 948
  • 599
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Жабче оправно съм си затова. Embarassed Embarassedумря циганката дето ме хвалеше. Joy Joy Joy Joy

Мастерче верно си е нали това казвам че пак на място се изказа. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 301
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Ми така де....а,кажи не е ли вярно....... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Как бе , съвсем вярно е.  Hug
Прав си криФчо.  Joy Joy Joy

# 302
Жабче оправно съм си затова. :

Зиче днес аз те почвам......Ами оправно си ,щот си Близначе..... Peace Peace Peace

# 303
  • Пловдив
Ама и ти не падаш по долу.. Joy Joy Joy Joy Joy Joy smile3533 smile3534

Дидия падна ли температурата на децата ? newsm78 newsm78

# 304
  • София
     Жабче,благодаря за обяснението за средстяото за отслабване.А препоръчаха ли ти и някаква диета за времето докато си с топчетата?

# 305

Хайде малко подкрепление....Кой каквото си избере,а може и всичко  Joy Joy Joy

# 306
  • Видин
Цитат
По повод на диетите - само секс и чай, ако не помага -спирате чая smile3508 smile3534 smile3534
Joy Joy Joy
По повод това един виц: Двама млади, женени наскоро много се обичат, не могат да се нарадват един друг и цял ден секс правят. На другия ден мъжът попитал жена си какво ще ядем. Тя - на сутринта - секс, на обяд и вечерта пак същото. На следващия ден сутринта мъжът седнал на радиатора и жената го попитала учудено какво прави. А той отговорил: - Ами топля закуската! Laughing

Диди, много е готин вица!! Joy hahaha Joy
Зичка, права си душко.Всичко е от нерви PeaceЗатова сутрин пийте по една лъжица "майната му" и тогава започвайте деня Whistling
Мастерче, аз пък си взимам от всичко, благодЪрЪ
Hug

Последна редакция: ср, 30 апр 2008, 14:22 от Жаклин

# 307
:Затова сутрин пийте по една лъжица "майната му" и тогава започвайте деня Whistling[/color]

Е те тва е най-трудно....Аз много трудно го намирам тва лекарство.....Виж,ако си махна сърцето може и да помогне....Всичко ми минава на мене от там  ooooh! ooooh! ooooh!

Жаки,да ти е сладко!

Последна редакция: ср, 30 апр 2008, 14:38 от TheNMaster

# 308
  • Пловдив
Хахахаха Мастерче нищо не виждам картинките ти са с хиксчета при мен .Не моЖ ме изкуши. smile3534 smile3534 smile3533 smile3533

И на мен ,и на мен от там ми пришляпва всичко. Joy Joy Joy Joy

# 309
Що ли са с хиксчета?  newsm78 newsm78 newsm78 Не ми разбира толкоз главата....Вчера нали ги виждаше бе?

# 310
  • София
     Мастерче, благодаря за кафето и закуската.Искам да ви поздравя с нещо,което харесвам.Ще се радвам,ако и вие го харесвате.http://www.vbox7.com/play:0c3261bb

# 311
     Жабче,благодаря за обяснението за средстяото за отслабване.А препоръчаха ли ти и някаква диета за времето докато си с топчетата?

Яжке , забранява ми само белия хляб , да го заместя с черен и сладко може да ям , но без шоколад и нищо да не ям и пия с подсладител , по добре да е захар.  Hug

# 312
  • София
Цитат
Но се иска воля и инат.

Tцъ, при мен не става само с инат и воля. За три месеца и половина само на зеле, червено цвекло и моркови свалих само 3 кила първата седмица.После повече не мръднах и грам...А уж си пия хормона заместител за щитовидната жлеза всеки ден, но обмяната пак ми я няма никаква.

# 313
Яжка , много хубав клипа бе.   bouquet
Верно ми се прииска да съм там , много ми напомня Швейцария , там е рая.  Hug

Тайна, пробвай с топчетата , от вчера след обяд до сега се чуствам добре и ме кара на течности много. Не става с инат и воля , всеки организъм е различен. Hug

Мастерче, на мен ми се отварят изкушенията. Мерси.   bouquet

# 314
Моля....хе-хеее..Яге и на мен много ми хареса клипчето....
За мен рая е в Норвегия.....Страната на "белите" хора....

Общи условия

Активация на акаунт