АВГУСТовските деца боядисват с мама Великденски яйца!

• 15 608
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • гр.София
 Не може да бъде-10 гости преглеждат тази тема  Mr. Green

Карим,най-сетне и аз го изгледах клипчето,заедно с домочадието.Смешно е . Той,Пепи ги гледа редовно състезанията, ама аз -пропускам.

Пепеджинс, ето тук виж отговора на Въпрос №60 за датите на класиране и записване.  http://kg.sofia.bg/?page=faq  А дали сте приети ще ти се изпише срещу съответната градина ,в профила на детето в сайта (влизаш с паролата). Ако искаш,питай на ЛС.

# 196
Добро утро от мен. Станах рано с идеята да уча, а пак седнах пред компютъра. Слагам по едно кафенце за разбуждане.     

Аз така се отпуснах по празниците, че сега се чудя как ще смогна с ученето като в петък съм на изпит.  ooooh!

Валка пожелавам ти един лек  и спорен първи работен ден. Hug  Али ще е добре и ще те чака след работа.

Мис74 честит имен ден на патерица.

Blanc и аз мисля че Тони не прилича на момиченце,но обикновено гледат само косата. А дори е облечен като момченце. Crossing Arms
yanast много хубава новина. Hug
Ставам че нищо няма да свърша преди да се събуди Тони. ooooh!
Лек и слънчев ден на всички! Hug

# 197
  • у дома
adrianska, първите снимки са от вилата, тя е преди искрец, който е преди своге  Mr. Green нагоре в гората  Peace невероятно място  Party а останалите са моето село, където съм изкарала детството си, до Бяла Слатина  Peace
Kaili, късмет  Peace
Нори, браво на Яна  smile3501 ние още сме в процес на учене, има ли почва у нас гърнето или напротив  Crazy
Dani дано се оправите по-скоро, крайно време е  Hug Hug
и останалите болнички, не се помайвайте, време е за игри и дивеене, а не за сополи и сиропи  Praynig  Hug  bouquet
marulkaaaaaa, направо ви завидях  Blush  Hug
а снимки от пловдивските срещи къде ще ги видим  Twisted Evil  Hug
MimSss, не помня дали писах, при мен нещата се бяха нормализирали, отдавна спрях хапчетата  Peace не е зле да направя контролен преглед тази година  Mr. Green а пък апарата за кръвно ни е развален и не го контролирам и проверявам  Confused
val, с теб сме  Hug  bouquet времето наближава и скоро всички ни очаква това  Crazy е, като изключим бременлийките, които ще отложат този ден с още 2 години  Laughing  много ГУШ за всички коремчета Hug  bouquet
blanc, започвам да си мисля, че има нещо гнило при вашите течащи носове  newsm78  Naughty  Hug
възмУтена съм от своеволията на някои баби и сие, още повече да се прави нещо "зад гърба" на мама  Twisted Evil
Ния поне е случила на баба и дядо, една баба - ама златна!!!

Честит имен ден на патерица на всички Георгиевци и производни  Hug  bouquet

със сигурност съм пропусала нещо или някой, простено да ми е  ooooh!

за Ния ще ви разказвам друг път  Hug  bouquet

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 09:10 от blueeye®

# 198
Блу с Нана успяхме да се видим веднъж и се наложи бързо да се скрием. Успях само да ги снимам с Калоян  Wink. После нещо не успях да се организирам с разходките и времето.

А преди малко установих,че Тони си ползва камиончето като гърне.  Mr. Green Вчера го оставих за малко без памперс докато приготвя закуската с идеята след това да седне на гърнето,но като се върнах той ми показа че се е напишкал.Но беше прав и не обърнах внимание на камиончето. А днес какво го повдигнах и усещам че има течност в багажника. ooooh! Сега е измито и дезинфекцирано с Доместос и съхне в банята.

А ето какво забравих вчера - да разгледам снимките на Марулка. Сега ще поправя този пропуск. Wink

# 199
  • София
Здравейте, не само от софийска земя, но и от работното място.

Естествено времето беше най-невъзможното, но въпреки това си прекарахме чудесно в Пловдив.

Кайли   bouquet

Калоян за 10-те дни, прекарани там започна да бърбори с невероятна скорост - като любимата му дума сега е бойлер с английски акцент Joy

Дано работната седмица е лека на всички ни, най-вече на Валката. Злато,  Hug

# 200
Здравейте!
Честит имен ден на всички празнували вчера!   bouquet   bouquet   bouquet
Валка, успешен ден, мила  Hug!
Блу, знам го Искрец! Там, наистина е много хубаво, почти до Враца е страхотна красота  Peace.
Карим, аз се спуках от смях още като го гледах по ТВ-то. Страшна музика са му добавили  hahaha.
pepejeans, до края на май все още се кандидатсва. Списъците ще са готови към средата на юни.
Ох, аз пък не мога да го науча Сашко да пишка навън. Вкъщи нямам никакви проблеми вече. Казва си всеки път, детето. И навън ми казва, но не иска да го изпишквам, като го държа. А прав, като е и ме гледа какво му правя, свива си коленете и накрая започва да вика "Не, не". Даже гледа от Боби и вместо да повтори това, което тя прави, кляка до нея и я гледа с най-голям интерес.
Приятен ден на всички!

# 201
  • София
Привет!
Как са болничките?
Ние днес сме раннобудни и вече се оправяме за разходка.  Laughing
Успех на ВалкатаPeace Hug
Цунки!

# 202
  • София
Adrianska и Яна беше така, но няка си се отпусна . В началото пишкаше само на гърнето, като че ли я беше страх от тоалетната и от

пишане навън. От понеделник пиша навсякъде Laughing ще му мине на Сашето

Валка ще се справиш ! Ние жените имаме дарбата да се оправяме с всичко   bouquet Ще видиш колко много ще се радваш на малката,

макар и уморена от дългия работен ден  Peace

# 203
Привет и от нас Hug Благодаря ви за загрижеността.
Ние сме по-добре. След като вчера изкарахме един гладен ден, днес Влади си поиска закуска, а Деница преди малко изяде две млекца Данонино. Сама си ги взе от магазина, затова й дадох, иначе друго не искаше за близне. Днес следобяд всички отиваме при личната лекарка, поне да види гърлата на децата, защото и двамата кашлят. Явно е някакъв вирус, който хванахме последния ден от почивката, защото и сестра ми, зет ми и племеничката са в същото положение.
Янаст, хубава новина  Peace Бебче-панамче ли очаквате или мъж ти има брат/сестра? При всички положения, лека бременост на майката Peace
Ади, и аз мисля, че с времето Сашко ще се научи да пишка навън. И Деница отначало я беше страх да пишка навън и над тоалетна, но се научи и вече няма проблем. Даже тези два дни като е болна и не спи добре през нощта, си иска гърнето и имаме сух памперс на сутринта.
Марулка, браво за откриването на сезона Peace Ние пък си палихме парното снощи, студено си е в къща и това е cold

# 204
Албена, да, бебче-панамче Grinning То всъщност е българо-панамче, заченато в Европа и ще се роди в САЩ Grinning Голяма мешавица, и ще бъде изненада не само пола, но и дали ще е черничко, беличко или нещо по средата Laughing
Ади, моя мушморок доскоро пък не искаше да сяда на гърне или на тоалетната чиния-пишкаше и акаше само като го държа аз. От 2 месеца сяда където го сложа Grinning И при Сашко ще мине, дай му малко време!
Ние също палим парното всеки ден....
Валка, успешен първи работен ден!

# 205
yanast, пропуснах да ти честитя племенничето. Ще чакаме и ние да видиме какво ще е  Peace  Hug.
Албена, вирус е, защото и зълва ми и цялото й семейство го изкараха и точно така, после премина в кашлица.
blanc и аз страшно плюскане му ударих тези дни.
Аз съм му дала време на Сашко, ясно ми е, че ще почне и навън да върши работата, но ме е яд, че му слагам памперс. Не спирам да го подканвам. Но по-важното е, че вече си казва  Laughing.
Все пак, нали вече веднъж съм минала по този път. Благодаря ви за съветите  Hug.

# 206
  • София
Честити празници на патерици и от мен  Heart Eyes

Много сте изписали докато ме нямаше и сега ще трябва да чета доста.....

ние с мъжа ми сме в отпуск newsm68 - Миташки е при баба си и дядо си за около 3 седмици и от два дни се припомняме старото време  Wink

Иначе преди това ходихме на консултация - та да дам и аз малко статистика - 87 см и 11, 800. Биха ни последната ДТК, остана една ваксина, нововъведение на нашия доктор на 2 год. възраст - нещо беше за пневмококи и тн. - била много ефикасна....

айде, отивам сега да чета, и после пак ще пиша за почивни дни и малко снимчици ще кача   

# 207
Здравейте мили мами,
нещо само ви чета тези дни,тъй като сме пак болни и на антибиотик,така че Бени съчувствам ти знам какво с две болни деца  Hug
Оправяйте се бързо!
Много прегръдки и на Найа-та! Hug
yanast честита ви радост,каквото и да е важно е да е здраво и желано бебе!Но и аз ще чакам снимките му с нетърпение  Mr. Green
Карим и аз колкото пъти гледам Краси всеки път се смея до сълзи,невероятен е ,истински Мистър Бийн  Laughing
Блу много хубави снимки и вилата е на страхотно място  Peace
Марулче приходи ми се на море,Шушелия е толкова сладка на пясъка , Heart Eyes душица, как хубаво си рови,тук не смея да пусна Еличка ,че не знам какво ще намери  ooooh! И клипчетата са страхотни,особено това с на което подскача върху меката надуваема табуретка  Laughing
Валка разкажи как мина деня ти ? Hug
Ние имаме напредък тези дни с гърнето започна да казва не след като го свърши ,ами по време или даже преди ,което си е цяло щастие  Mr. Green
Днес имах толкова неща да върша, а не успях нищо да направя ,Иван отиде на работа извън града и бях сама с децата, а сега пък баба му получила сърцебиене,нищо сериозно ,взе едно хапче и сега е ок,но  впрегна цялата фамилия да я карат по доктори,наш приятел тича да я кара от село,Иван си остави важната работа на средата  ooooh!
Много ми се иска родата му да ни остави поне една седмица намира за да си свършим задачите ,че време не остана,отвътре ми тъка ,ама нейсе ,каквото и да стане, се звънни у нас за помощ.
Всеки тук смята, че неговата задача е най важната на света.
Така че пак нещата ни останаха на заден план.

# 208
Няма такова лице от Форт Боярд...разгримирам се от смях всеки път като го гледам... Невероятен образ.  Laughing Laughing

Абе с тези гърнета и памперси при нас работата е сериозна. Понеже Дани не иска да седи на гърне, не казва кога има пиш и т.н... аз пък на всичкото отгоре работя и тичам като луда...няма кой да му настоява на детето. Оставила съм го без да упорствам с гърнето. Смятам лятото да го пооставя напишан и мокър та това евентуално да послужи като урок!  Naughty Струва ми се че и на яслата няма да го научат и ще плаче доста горкото Confused От септември тръгва на ясла. Peace Уредих го с 300 зора и скандал.

# 209
Pouh,честито ви ергенстване с таткото Wink Пожелавам ви хубава отпуска Hug
Karim, честито ви приемане в ясла Peace Дано Дани се научи покрай децата, там редовно ги слагат на гърне.
След посещението при лекарката Деница ще пие течен Бисептол/не му запомних името/ и капки в носа, останалите нищо, само малко диета за няколко дни Peace
И аз днес не съм свършила почти нищо, освен простиране, гладене и чистене. Заради диетата ще отложа готвенето с няколко дни, пък и фантазията ми се е поизчерпала newsm78

Общи условия

Активация на акаунт