АВГУСТовските деца боядисват с мама Великденски яйца!

• 15 597
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ели, стискам палци всичко да е наред!
И аз влизам в болница, за изследвания, пак се появи диабета, добре че вечер ще мога да се прибирам вкъщи. Стискайте палци да се размина с диета и този път. Много ми е криво, реве ми се, извинявайте, но пред другите гледам да съм силна и им казвам, че всичко е ок, поне пред компа да си поплача малко  Cry

Марго, аз давам Фризо 3, добре си мирише, сравнение с Нестлето е пъти по- вкусно.

# 271
Честит рожден ден на Елфчето на патерица! Желая ти "само" здраве и щастие Grinning
Ели, дано мине леко процедурата и лека бременност! И аз редовно си мисля за нашите бременни и много им се радвам (и маалко завиждам)
miss_74, аз на Алекс му давам всичко (без ягоди, защото от тях се обрина). Обаче по принцип вкъщи не купуваме вафли, зрънчовци, бонбони, плодови млека и т.н. Купуваме само шоколад и то рядко. Та каквото ние ядем-това и мишлето. Но редовно разни баби-съседки, лели, нашите си баба и дядо, тетка му и др. му дават по някой бонбон, чипс, вафла. И аз му ги давам-нека се радват хората. Също така, когато някое друго дете яде той си иска и ако майката му предложи-давам. Аз пък мукна банани и ябълки да раздавам на другите деца в замяна. За мен е важно детето да се научи че тези неща се ядат с мярка, по малко и рядко. Вкъщи държим сушени плодове и винаги, когато поиска бонбон му даваме от тях.
Марго, ти нали още кърмиш? Според мен не отбивай преди пътуването, кърменето много ще те улесни по летищата и в самолета! И непременно вземете храна за децата, защото самолетната е мнооого малко и я носят все в неподходящо време.
Сеаг ще седна да гледам снимки и клипчета, че все не ми остава време. А на мен това ми е голямо удоволствие и обичам да заседна и дълго и бавно да разглеждам Grinning

Сеага видях публикацията на Елена, ох, мила, дано се размине! Не знам какво друго да ти кажа, много ми стана мъчно. Дано се оправиш само с диета! Жалко, че вместо да се глезкаш по време на бременността ще си постоянно на нокти!

# 272
  • София
elen@ Hug поплачи си пред компа, за това сме тук ! Ще минеш пак с диета, ще ти стискам палци !

Ели успех ти пожелавам! И аз не знам какво е това, но ще последвам примера на Маргото Heart Eyes

Мис 74 Аз давам всичко! Тя сама си преценява, колко фафуа да изяде в повечето случаи (няма и половин вафла ), мед- мидец

(имаме си домашен  и аз съм спокойна за алергиите, защото не даваме на пчелите АБ),  меченца, бонбонче бобонче по празниците...

ако не си беше докопала ядки и пуканки, нямаше да знам , че може да ги яде, а сега съм спокойна, защото тя е внимателна и не се тъпче, а

пък и гледам винаги да съм до нея Wink

# 273
  • София
Ето ме  Simple Smile

Марго погледни срока на годност, макар че дълбоко се съмнявам да е изтекъл. Просто АМ в мирише много различно от кърмата и не сте свикнали и двете. Калоян пие по 250-300 мл вечер от Джуниъра и нямаме никакви проблеми. Това, което мога да те посъветвам е да го правиш с хладка вода, а не с топла. Калоян никога не е пил топло мляко и не го иска - плюе.  Mr. Green Затова му го правя с хладка, да не казвам студена вода и го пие без проблем.

elen@  Hug Не се притеснявай като гледам лентичката ти още малко ти остава. Ще успееш   bouquet

Ели дано серклажът (завързват шийката на матката образно казано, за да се предотврати преждевременното й скъсяване и отваряне Wink) мине добре и по-малко ядове до края на бременността.  Hug

Аз съм на работа и минималните надежди, че ще ни пуснат по-рано се изпариха. Грам новина няма, ама на...висим като паяци Sad

# 274
  • софия
Оххххх,много ми стана мъчно за двете ни Ели-та  Sad!Знам колко е гадно да си си далеч от детенце,а пък да ти се е свила и душичката и заради друго  Heart Eyes...сигурно е някакъв ад  Sad...
Дано всичко мине,като по вода  Praynig и при двечките  Hug!
Марги,от 3 месеца давам на Найа Нестле и си го пие с кеф  Rolling Eyes...
Много гадно миришата,като "поседи" млякото.На мен ми се е случвало някой път да не измия веднага шишето и ако пък е останало малко мляко миризмата е  Sick...
Винаги съм се чудила как го пие  dontknow....
Вафли не давам още.Само аз смотвам по два пакета Фокус или Ная на ден  Laughing...
Какво още щях да пиша....още сме на АБ.
Всеки ден сме с Ади и Саши и изобщо е голям кеф на това кафе  Peace!
Като се сетя,ще пиша пак  Crazy..

# 275
  • гр.София
 Ако мисленето помагаше- много ви мисля, elli78 и elen@ Hug Чакам скоро пак да сте на линия.

Днес се сблъскахме с Елвинг в Люлин-добре са.

София прескочи момента с адаптираното мляко. Пие нормално прясно и яде много кисело.

Днес съм голяма къщовница-чак пушек се вдига от моето шетане.

И ние ядем тайно сладките неща. На София-само бисквити и по-безсолни солети. Макар че вчера хванах баща й и баба й щедро да я черпят с чипс (какъвто въобще избягвам да употребяваме вкъщи. дори и Пепи рядко яде) ,конфискувах го и се наложи сама да го изям Wink с биричка.

Бубче ,пропуснах те- Честито повишение!!!

# 276
Мерси много за отговорите,явно не съм  свикнала  Rolling EyesВ срок на годност е иначе.
Не искам да я отбия ,просто мислехме с баща и да отидем на хижа за една нощувка,а тя си търси гърдата вечер и исках да се опитаме да и дадем нещо друго ,ама май няма да стане  Wink
Ще отидем на едноденвен преход и рачитам на Ники да я гледа с баба си,но най вече на него ,на мама момчето  Mr. GreenАз не съм много навита ,но и Иван е прав ,че това е последен шанс за планина в БГ.Уф кофти ситуация  Confused
Елена много  Hug на тумбачето,плачи си ,тук носим  Laughing

# 277
elen, още малко време остана. Имам приятелка, която беше с гестационен диабет и до края на раждането я бяха сложили на диета. Продуктите, които консумираш, не трябва да съдържат лактоза и захароза, да е пълнозърнест хляба, да не е бял и още такива. Лекаря ще ти каже какво трябва, важното е да е здраво бебенцето и е препоръчително да се ражда секцио.

mama Margo, още малко остана да се радваш на наша земя, но при систъра си е много хубаво. Много ти харесахме емотиконите, смяхме се със систъра, май всички мами сме на това дередже

ние изобщо не сме пили адаптирано мляко, кърма и кисело, което много обича, а племенничката, сега направи две годинки още си заспива с млякото и си го иска.

Как са Даниел-ите, оздравяха ли вече

blueeye® гледахме клипчетата - много хубаво си папка детето с лъжичката, голяма чистница е, като мама

Лека и спокоина вечер! Отиваме да се наприказваме със систъра, че си дойдоха от море и много се радвахме с децата

# 278
Здравейте  Hug
Ние имахме един ужасно труден и забързан ден  Crazy, добре че свършва  Laughing Лорката милата спа в колата, яде по клиники, абе не е за разправяне  ooooh! Най-интересното е, че ние с баща й сме тотално скапани, а тя си е шестица и още не е заспала  Joy

elli78 и elen@ много ви гушкам, милички  Hug Дано бързо да мине всичко и скоро да сте си при слънчицата  Heart Eyes
Бубче  Hug честито за повишението и много успех за изпитите - вярвам, че ще се справиш  Peace Инката е голяма сладурка на снимките  Heart Eyes
Кайли, честито и на теб, мила  Hug Peace
Дани, как е Найа  Hug А дано и другите ни болнички вече да се оправят  Hug
blanc и аз до преди малко се бях развихрила вкъщи, че днес за капак идаваха за стотен път да пръскат  Twisted Evil А Лори през това време е щуряла в Прасешкия  Laughing

Марго, другите са ти казали, ама и аз да си се включа  Laughing Гадно си мирише амето  Laughing Ние сме на Нутрилон - Лори свикна много трудно в началото. Даже си спомням, че я гушках и имитирахме кърмене с шишето. Сега не ляга да спи без да си изпие млякото, независимо колко вечеряла. Направете си една хубава разходка, разпуснете  Hug  Остана още наистина малко време. Вие при сестричката ти ли отивате? Нали няма да ни забравиш и като имаш възможност ще се включиш от там  Praynig
Мис, аз не съм давала на Лори още вафли. Гледаме да не даваме много сладко, въпреки че често й подаряват шок.яйца, мечета и подобни. Тогава винаги и давам да си хапне малко. Направо незнам как още удържаме фронта, като баща й е маниак на тема сладко, купува и изяжда огромни количиства, а аз дори няма къде да ги прибера и стоят на една достъпна за лори етажерка. Ама милото ми е още глупавичко и незнае какво се крие зад опаковките  Laughing - покрай Великден си игра повече от седмица с едно шоколадово зайче, което се оказа с доста здрава опаковка, и дори не подозираше какво има вътре  hahaha Накрая баща й му видя сметката. Но пък без нуни /данонино/ не можем. Направо примира за него, по цял ден ме води към хладилника, плаче и ми се сърди. Направо си е пристрастена  Crazy
Блу, Ния е страхотна  Heart Eyes И ние много й се радвахме с Лори сутринта. Даже реши да последва примера й с лъжицата, но си беше истинска катастрофа  ooooh!
Сигурно изпускам нещо, ама стана и доста дълго, та е по-добре да спирам  Laughing

# 279
Добро утро от мен.
Вчера имахме гости и Тони не спа следобед от разходки и в резултат вечерта заспа в стола докато вечеряше. hahaha За първи път му се случва, а аз забравих да го снимам. Обаче тази сутрин стана още в 5 ч. , а на мен ми се спи. Tired
Вече е с нова прическа и сега отново не прилича на моето момче. Като съм свикнала да го гледам с повече коса,сега ми е много странно. Като успея да го снимам ще покажа новата прическа.

И аз често си мисля за бременните мами. Ако не се лъжа Мадона и Juliana вече трябва да са на финала, май бяха за Юни. newsm78
Елена дано да се разминеш само с диета. И ти си почти на финала. Поплачи си при нас-наистина олеква като споделиш. Hug
Дано болничките бързо оздравяват.
Блу преди малко разглеждах клипчетата. Много хубаво се храни Ния и чистичко.
Май ще изпия още едно кафе за да успея да се разсъня.

# 280
Ето и новата прическа на Тони. Поплака си малко,но и му се спеше вече  и пак не можа да стане идеално,но и така си ми е хубаво детето. Wink

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=242594&photo=52

И едно предложение за новата тема: АВГУСТИНЧЕТО много обича мама след него да тича!

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 09:54 от Kaili

# 281
Кайли, супер е прическата! Ние Алекс го подстригваме с машинка, докато той реве и се опитва да види машинката. Нож ицата се опитва да я хване и е напълно невъзможно с нея да се борави. След като мужа ми го подстриже доколкото успее аз орязвам стърчащите кичури докато спи Laughing И така до следващия път!
Тони е страшен сладур! Със или без дълга коса Grinning
Блу, Ния е страхотна! Много е самостоятелна в яденето! И колко е чиста само!
Мама Марго, според мен може да и дадат вечер и кисело мляко, прясно мляко, мляко с какао, или пък да я приспят без мляко изобщо Grinning Моето пристрастено кърмаче за първи път го оставах на майка ми вечер в Панама. Наистина аз го приспивах и излизах, но всяка вечер той се събуждал. Майка ми го гушкала и му пеела и той заспивал. Растат децата.... Вече е по-лесно. Преди месеци пак го оставях (всъщност за коледното парти), ама тогава не го приспах вечерта. Беше поплакал малко и заспал. Та според мен не го мисли много-оставяш я и толкоз! Все някак ще се справят  Grinning

# 282
  • София
Привет от мен!  Hug
Благодаря ви за прекрасните пожелания, букети и думи! Много ви обичам всичките!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ели78, Елена, стискам палци всичко да е наред! Praynig Praynig  Много ще ви мисля и чакам и аз да се разпишете скоро!   Hug Peace Джулиана, и аз скоро мислех за теб, както и за Мадонка - нали сте ни по-бременните и вече вървите към 9-тия м, тя даже май е влязла в него  Rolling Eyes  Hug
Честито на взелите изпити, на Бубчето - за повишението, Марго - гушкам те!  Hug
Не помня какво сте писали вече  Crazy А, Бубче, много ми е познато това със запека, на Ивчо му правихе изследване за преплитане на червата преди 2м, голям кошмар е, гушкам ви и вас!  Hug
Спинки, не само че релаксирах, и затова не писах, но и ме извикаха на работа  Shocked Защото се оказа, че едва ли не съм пред съкращаване newsm78 , но шефа намери начин да ме назначи Crazy Не ми се говори колко нерви изхабих. После пък бяхме на сватба, та лудницата беше пълна. Сега имам нужда от почивка наистина.
Кайли, честита ви прическа! И Ивчо е подстриган.  Laughing
Бързо да се оправят болничките!  Praynig Peace Много ви гушкам всички! ще пиша после пак, че сега Иво е свършил една миризлива работа.

# 283

Общи условия

Активация на акаунт