АВГУСТовските деца боядисват с мама Великденски яйца!

• 15 837
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Elwing , пожелавам ти всичко най- хубаво!  Hug

# 241
  • гр.Добрич
Elwing, честит рожден ден!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 242
Честит рожден ден на нашата елфическа принцеса!
Пожелавам ти да си здрава и да има много вълшебства в живота ти !

(а за одъртяването ,винаги има по зле  Mr. Green)
Много  Hug на болничките,при нас положението с Ели се подобрява ,но аз съм ,много зле  Tired,на всичкото отгоре се грижа и за болната баба на Ваньо ,заради което още преди да си измия очите започвам с готвене ,взима лекарства и не мога да и предложа спагети на обед  Wink
Искам да се изкъпя ,да пия кафе ,да се подстрижа и да ме оставят да си свърша работата ....дали ще го доживея  ooooh!
(Една случка :днес изтичах до гинеколожката,тя поне работи срещу моя блок, за да си взема резултата от цитонамазката ,връщам се и ме питат :"Да не си го закъсала нещо ?") ,а  аз не съм казвала къде и защо отивам ,казах че излизам за 15 мин.После се сетих че го казах на приятелка вчера по телефона ,болна ,ама как чува и как си вре носа  Twisted Evil
Здрава съм ,нищо ми няма ,това е важното ,исках да проверя преди да тръгнем ,че няма да ми е до лекари първите месеци там,особено до такъв тип лекари.
Май нервите и недоспиването ще ударят Дюкан в земята  Laughing
Как ме е яд ,че не съм в София да се видя с Валката   Sad

# 243
ЕЛФЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet  bouquet  bouquetДа си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват Hug

# 244
  • варненка от София
Елфче, сърдечни пожелания за рождения ти ден!

Аз съм болна, а Шушето е в процес на зъбонинкнене със сополи, имаше и Т, днес я водих на лекар, че започна и да кашля, но за щастие няма нищо на гърдичките. Чакаме проклетите зъби да поникнат. Абе в цяла Варна няма ампули витамин Ц, по складовете няма, заводът от 3 месеца не бил произвеждал, направо много ме е яд, че не съм се запасила  Sad

# 245
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕЛФЧЕ -ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,А ДРУГОТО ЩЕ СИ ГО КУПИШ         Laughing Laughing Laughing

Карим,Марулка,дано по-бързо се оправят малките сладурчета  Praynig Peace
Валка,радвам се че вече си по-спокойна и да си изкараш добре на командировката  Peace Laughing
Дриймс,браво на теб,страшна воля имаш  Heart Eyes
Момичета давате ли вафли на вашите деца?Мен Даяна като ме види да ям вафла и ме гони из стаите,или пък ако съм седнала се катери по мен и ако не и дам,неможете да си представите какво чудо е  Party
Засега спирам,после пак  Mr. Green

# 246
  • по света
Честит рожден ден Елфче!Желая ти много здраве,щастие и сбъднати мечти!!

# 247
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Elwing!  bouquet  bouquet  bouquet

# 248
  • гр.Добрич
Marulka от витамин Ц-то по колко даваш и как? Ивчо също ми се сополиви от 3 дена и вдига 37-37,5 Аз също се чуд, дали не са кучешките зъби? Дано да му мине бързичко че вследствие на това неразположение е с много високи захари

Mama Margo старите хора наистина са много досадни но като се сет, че и ние ще сме такива ooooh! И аз не мога да отида нито на фризьор нито никъде защото мога само на таткото да оставя малкия, а той е много зает. За гинеколог ме  срам че не съм ходила още от раждането. Много съм несериозна, въпреки че ми остана една неприятна последица от раждането, пак не отидох.

Днес отидох да ми затворят един зъб, а лекарката ме нави да ми извади счупения мъдрец. Навих, че вече нищо не беше останало от него. Сега спира действието на упойката и започна бясно да ме боли.

Мисс74 аз бях запчнала да давам по няколко парченца вафла на Ивчо преди, но сега вече абсурд. чакам го да заспи, за да преровя шкафа за нещо сладко. Много ми е криво че се крием по ъглите за да ядем.

# 249
  • варненка от София
Спинки, по принцип давам по една ампула от малките на ден, но сега лекарката им каза, че май малките са спрени от производство и да взема от големите и по половинка да давам, но за съжаление във Варна няма никъде.

Джулиана скоро си мислех за теб, до къде я докара с бременеенето и как сте, но виждам, че сте добре, всичко най-добро ти пожелавам на теб и на бебчо  Hug

# 250
  • по света
marulka_s ,благодаря че си се сетила за нас.Добре сме аз бременея, а Прес расте скоро чакаме вече и бебчо Wink

# 251
  • София
Елфче,честит рожден ден и от мене,мила!
И ние сме към болните, и аз, и Ина ConfusedКашляме и сме със сополи, но спред мен вече сме към оздравяване. Стомашните проблеми по Великден също не ни подминах, но с обратен знак. Наложи се до спешното да я караме заради запек,беше кошмар. Там една лекарка и обясни по телефона,че от такива като мен й било омръзнало, че искала да си почива и че не я интересува,че детето ми пищи и се гърчи от болка,тя намало да се разкарва заради нас #Cussing out #2gunfire Губят ми се моменти колко съм крещяла и какво съм говорила, но резултата беше,че след 10 минути пристигна. Поне си свърши качествено работата, но за отношението не ми се говори. За малко се размина малката с клизмата. Естествено в Сандански не е необходимо да работят аптеки или да са заредени изобщо Sick В общи линии за престоя ни там и празниците като цяло не ми се говори!
Добрата новина е,че днес разбрах, че ме повишават и то доста стабилно. Много съм щастлива, защото наистина си скъсах г*** от работа, но поне го оценяват Party Утре сум на изпит, да ми стискате палци, че освен него имам само още един и хич не ми се ще да стане по поговорката "Власите се давят накрая на Дунава" Stop
Валка, много държа да се видим, да занеш Sunglasses Hug
За сега от мен толкова, а от Ина
: СНИМКИИИИ

# 252
Честит Рожден Ден Елфче!Много здраве и усмивки да има покрай теб!

Поизчезнах,но с това зъбоникнене не мога изобщо да си помисля за компютъра Close дори и сега се тръшка и реве като магаре,а ни се е показал едвам първият кътник Rolling Eyes
   Мале ама много болнички има.И аз бях тръгнала натам,но се оправих леко с лимони само.
  Пожелавам на всички да оздравяват бързо и без температури Naughty
  За вафлите аз давам Чайка или има едни с плодови аромати.
  Ели браво на ясленеца,дано бързо свикне.
Вал а,ти не си почнала работа и тръгна по разходки Mr. Green и аз искам така.
  Нори браво на детето,то май затова са хубави яслите,има дисциплина и се научават децата на хубави навици.
   bubcheto15  Peace успех
   Мама Марго браво за добрите резултати,хубаво е че поне ще си спокойна като заминете
   Аз във вторник влизам в болницата за серклаж. Много ми е притеснено,а и отделно,че Наско не се е разделял за повече от един ден от мен и незнам как ще се справят с него Rolling Eyes
 А и ще трябва да почивам повече,но просто нямам идея как ще стане Thinking
 Леле ooooh! става да го къпя,че е ужас поне може да се успокои малко.
  Много целувки от нас Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 253
  • гр.Добрич
Elli78, стискам палци за серклажа. Дано всичко мине бързо, но наистина ще имаш нужда от почивка и помощ.

# 254
Бубче, честито Hug И успех на изпита Peace Дотук щом си стигнала, ще вземеш и другия, няма как Grinning
Ели, успех и на тебе Hug Баби нямате ли наоколо да помагат или да наглеждат Насето у вас.
Мис, аз вафли не давам на Деница. Дори и да ям й казвам, че това не е за нея и тя не настоява, или пък й давам солетки.
Вит С все още се намира по някои аптеки, които са се били презаредили, иначе и на мен ми казаха, че е спряно производството Rolling Eyes
Мамите-поетеси няма ли да се включат вече с предложения за име на новата тема newsm78

Общи условия

Активация на акаунт