АВГУСТовските деца боядисват с мама Великденски яйца!

• 15 601
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Карим аз съм много скептична към Панадола, откакто Кало ми направи алергията. По-добре давай Нурофен, а ако Т стане много висока и не можеш да я свалиш - 1-2 капки течен аналгин. Чорапи с оцет или направо го увий в чаршаф с оцет и вода. Дано се оправите бързо  Hug

# 226
  • софия
Карим,редувай на 4ч. Нурофен и Еферелган-свещички  Peace!
Дано е някакво временно неразположение  Hug!

# 227
Мерси и на двечките.  Hug Трябваше да купя свещички, ще търча до аптеката май. Странно...Т му падна малко, но не е спаднала напълно. Потдържа я около 37. Горкото си играе, а ушетата и бузите му горят. Оглеждах го за кърлежи, че тук е пълно. Няма. Една мама тук ме шашна че имало заушка плъзнала из цялата страна....  Shocked Само това ни трябва сега. Дано си внушавам.  ooooh! До колкото помня едната от ваксините май трябваше да е за това. Уффф ама и аз съм една паника. Утре отиваме на лекар!!!

# 228
  • София
Карим ваксината за заушка трябва да сте я били още на 1 година и 1 месец, така че спокойно не може да е заушка. А щом е 37 Т не му давай нищо.  Hug Иначе свещички има Нурофен. Ефикасни са Peace

# 229
Nana, чудесно е, че се отпуска да говори.
Нашия Даниел най-много обича да вика таратор, повтаря много думи

Карим, давай Нурофен и ако е 40- свещички Ефералган (зависи колко кг е - отговарят съответни мл)Оздравявайте скорострелно, че никак не е хубаво Даниел да е умърлушен и болничък

Ели, ще му хареса на Дани в яслата, дано бързо се адаптира и да не се разболява много.

С ваксините сме назад много. Последно трябваше да го боцкаме миналата година в края, обаче за нея трябваше да е здрав и така се случва, че боледува, преместване, адаптация и до момента не сме се боцкали, а сополите са перманентно.

# 230
  • София
Nana, чудесно е, че се отпуска да говори.
Нашия Даниел най-много обича да вика таратор, повтаря много думи

Оооооо като стара свекърва е напоследък  Mr. Green Днес отново избълва 1 куп нови думи - води ме в банята да ми показва "п(р)ането" Joy и Уми - което чисто и просто се оказа Румен от Сделка или не hahaha

# 231
  • София
Одъртях  Simple Smile

Адрианска, честит юбилей на майка ти!   bouquet Hug Да ви е жива и здрава още мнооого години и само да я радвате!  Grinning

Karim, дано ви е лека нощта и бързо се оправи Дани! Praynig
Как са другите болнички? 

# 232
  • Някъде там...
Елфче, да си жива и здрава!

# 233
Елфче, честит рожден ден, мила  Hug Heart Eyes
Желая ти от сърце много здраве, късмет, усмивки и любов

Много  Hug за болничките ни сладурковци - драснете утре /днес  Laughing/ два реда как сте  Praynig
Браво на говорещите, ясленците и прекрасните ни работещи мами  Hug
Дриймс, наистина разликата е голяма  Peace При мен нещата вървят все по-зле  Embarassed Ама аз и не пазя диети, че все качвам кг от тях  ooooh!

Пак много мами ми се губят. Дано всичко да е наред и просто да не им се пише  Praynig Hug

# 234
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕЛФЧЕ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!МНОГО ПРЕКРАСНИ МОМЕНТИ С ЛЮБИМИТЕ ХОРА!

# 235
Честит Рожден  Ден , Ани! Да си много здрава, винаги така лъчезарна и усмихната и много обичана Hug

# 236
  • софия
Елфче, Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug!

# 237
Elwing ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!    bouquet
ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ!  Hug

# 238
  • София
Elwing Желая ти много здраве , късмет , успехи , много , много любов и радости от малкия голям мъж  bouquet  bouquet  Heart Eyes

Вчера лелките похвалиха Яна, че цял ден е вършила работата на гърне, и дори след обедния сън е била суха Grinning Grinning Grinning Party Party

# 239
  • София
Dreams браво, с къса коса ми харесваш мноогоо !

Карим пиши как сте?

Общи условия

Активация на акаунт