АВГУСТовските деца боядисват с мама Великденски яйца!

• 15 631
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Блу, кое ви е селото? Завидях ви на големия двор и зеленината. Искам и аааааз  Rolling Eyes.
Миленка, лошо няма, важното е, че все пак осигуряваш храната на мъжО. Ергенувай и за нас  Peace  Hug.
Валка и аз ще ти стискам палци, всичко ще мине добре  Hug.
Приятна вечер!  Heart Eyes

# 166

Честит празник на всички именици.Да са много здрави и щастливи .

# 167
Честит празник на Гого на Анди и Жорко на Тони М, и на всички останали именици!  bouquet

Блу наистина страхотно дворче и зеленина.
albena_vlady Тони е подстригван един път след рождения ден и след това само съм подкъсявала бритона да не му влиза в очите. Наистина вече много му е пораснала и мисля скоро време да го заведа на фризьор.
miss_74 срещата беше набързо и в Гранда,че заваля дъжд. Нещо времето пак ни провали плановете. Обади се някой път да се видим.
Лек ден на всички. Ние ще се приготвяме за разходка. Hug

# 168
  • гр.София
Честит празник на Гого на Анди и Жорко на Тони М, и на всички останали именици!  bouquet

Peace Също, и на баткото Георги на elia_gg Peace

Не мога да си представя,как объркват Тони-нищо общо с момиченце (както и Ивчо)-просто не гледат и това е.

Вчера София успя да хапне дробсърма, агнешка,няма последствия.
 Ние успешно се местим от трапеза на трапеза и вече порядъчно ми натежа Д-то.
 Весел празник на всички празнуващи!

valstef, успех утре!!

# 169
  • София
Привет!
Честит имен ден на празнуващите и от мен!    bouquet Heart Eyes

# 170
Здравейте  Hug
Честит имен ден на празнуващите   bouquet

Валка, успех, мила  Peace Всичко ще мине ок - ще чакам да разказваш след това  Hug
Ади, честит ти аватар  Hug
Blanc, браво на Софийката  Hug, Лори пък още е на диета,милата  Sad и ние по трапези не ходим, че милото всичко иска да яде  Laughing Добре, че остават още няколко дни, че вече не се издържа - през носа ни излезе тази супа  Sad
Блу, Ади, много са хубави снимките  Peace
А и аз си мисля, че не могат да се сбъркат нашите дългокоси красавци  Heart Eyes
Ние вчера изписахме бебчо - голям е бузанчо, а Лори как го оглеждаше само  Laughing

# 171
  • София
Вст, Лори да не иска и тя бебе вкъщи  Whistling Laughing Hug

# 172
Елфче, за Лори незнам, ама ако знаеш майка й как искаааа  Embarassed Ама няма да я огрее скоро  Cry

# 173
  • София
Таткото ли се дърпа?  Rolling Eyes Успех!  Hug Heart Eyes

# 174
О, не, и таткото много иска, ама тази година ни предстои да заживеем с баба ми и дядо ми и аз си мисля, че няма да се справя. Те са вече доста несамостоятелни и на практика ще си гледам 3 деца, та не се виждам и с бебенце  Sad А и татито както има неопределено работно време няма да може да помага. Абе не е за разправяне...Важното е, че баба и дядо ще се чувстват надявам се по-добре като сме заедно  Praynig

# 175
  • София
Вст, сигурно ще ти е трудно наистина  Rolling Eyes Да са ти живи и здрави бабата и дядото!

# 176
При нас е малък ад. И двете ми деца повръщаха цяла нощ, сега са и с разстройство Cry И аз съм болна, с Т съм. Добре че сме при майка ми, та тя беше дежурна с Влади, а ние с мъжа ми гледахме Деница. Почти не сме спали и се чувстваме ужасно всички Tired

# 177
Благодаря ти, миличка   Hug Надявам се да им се радваме още дългоооо време - много си ги обичкам  Heart Eyes
Аз пък имам поръчка за още една торта от памперси  Joy - за един приятел на брат ми  Laughing Та утре ще се занимавам пак с приятното пазаруване на бебешки неща  Laughing

# 178
Оххх, Албенче, много ви гушкам, миличка  Hug Hug Hug Дано бързичко да се оправите  Praynig Няма ли да свършат тези болести вече  Crossing Arms

# 179
Благодаря ви милички  Hug
Утре вечерта надявам се да се включа и да кажа как е минал деня ми  Rolling Eyes

Албенче, дано бързо го изкарате тоя вирус  Praynig

vst_80, възхищавам ти се мила за отговорността която поемаш   bouquet

Аз се глася и се мъча да се настройвам....След обяд ще викнем свеки за инструктаж...Надявам се всичко да се нареди, ама няма къде да иде де. Само някво ми е супер депресантско. От вчера започнах се питам дали съм и дала необходимото внимание от което се нуждае докато си бяхме по цял ден двете...започнах да се упреквам, че вместо да стоя на компа можеше да си играя с нея повече  Sad Абе гадния период с чувство за вина и плач май започва да ме настига...дано само бързо отмине  Praynig

Айде спирам с мрънкането  Grinning
Цункам ви  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт