АВГУСТовските деца боядисват с мама Великденски яйца!

• 15 634
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Нори , развесели ме  Joy Hug А за пясъчника - аз затова и не съм го пускала досега - за да не му хареса  Blush Но първите опити са му неприятни  Laughing

# 151
Добро утро от  мен.
Много сладки са всички дечица на снимките. И наистина вече не са бебета, а големи деца. Hug
Елфче бъркат ли Ивчо за момиченце. Тони постоянно го бъркат и на моменти се дразня,но в повечето случаи не обръщам внимание.
Вчера се видяхме с Нана и Калоян,но ни заваля дъжда и се скрихме в един голям център като направихме опит да пием кафе. Но децата не искаха да седят на едно място. Тони тръгна да обикаля и добре, че баща му беше с нас да го следва. Wink А Калоян не ни остави на мира докато не станем. Днес се надяваме да се видим на детското влалкче и да не завали пак, за да поиграят децата в парка.
Тони също не обича да  си цапа ръцете и дори като падне предпочита да му подам ръка за да стане, отколкото да се подпре на земята и да изцапа ръцете. hahaha
Мама Марго наистина си имала неприятна случка. Сигурно ти е вече напрегнато заради пътуването и белите на децата ти идват в повече. Но се опитай да не се ядосваш толкова.
Сега да разгледам и снимките на Адрианска,че вчера не ми остана време.
Лек ден на всички. Hug

# 152
  • софия
http://adrianska.multiply.com/photos/album/1#12
След такива танци и "паййййй се" не помага  Joy!
Мацка,много кръшни танци,за напреднала пупа  Hug!

# 153
  • софия
Ние сме с Т-38.5  Confused...направо не знам какво става  Sad...
чудя се какво да давам вече...

# 154
http://adrianska.multiply.com/photos/album/1#12
След такива танци и "паййййй се" не помага  Joy!
Мацка,много кръшни танци,за напреднала пупа  Hug!
Дани, тука сме на една сватба на едни приятели и това е блус. Ако знаеш какви хОра играх тогава  ooooh!  Laughing.
Ох, дано Т да е признак, че ще ви избият зъбчетата  Hug.

# 155
Еййй много пишете значи  Hug

Ох, дано Т да е признак, че ще ви избият зъбчетата  Hug.
Дано!  Hug

Ади много хубава разходчица сте си направили  Hug

Ние сме добре. Али говори като възрастен човек....постоянно нарежда нещо и не млъква - няма да се метне на гората я Laughing
А моят първи работен ден наближава и ми е супер притеснено...голяма съм шматка. Все го мисля, ще кажеш че ще измисля нещо  ooooh! Надявам се всичко да се подреди...Чак не знам за какво друго да пиша Simple Smile

За това хубав ден на всички, нищо че се е видяло че ще е дъждовен  Heart Eyes

# 156
Добро утро и от мен.
Вчера си направихме хубава разходка по детските площадки. Установих че е страяно да се пързаляш от високо.  Mr. Green Тони се качи на една висока пързалка и се наложи да се пуснем заедно. hahaha
Валка кога започваш работа. Не го мисли толкова и се отпусни. Али ще е добре и ще има да ти разказва как е минал деня и какво е правила. Hug
Пожелавам ви лек ден и много слънце. Hug

# 157
Кайли, сега на 7-ми стартирам  Rolling Eyes

# 158
Наистина е наближило.  Hug

# 159
  • София
Привет!
Валка, успех  Hug Peace
Дани, как сте? Дано Найа няма вече Т!  Praynig
Кайли, преди повече го бъркаха за момиче, като по-малък. Сега, въпреки косата, явно си личи че е момченце.  Simple Smile Чакаме снимки от Пловдивските срещи  Wink
Марго, ти как си? Все забравям - много ти е хубав подписа  Heart Eyes Hug

# 160
Здравейте  Hug
Валка,успех на 7-ми и вечерта ще чакам да пиеш как е минал първия работен ден  Peace Laughing
Вст,честито бебче на кумата ти и пак красоти си сътворила   smile3501 newsm10
Дани,спадна ли температурата на Найа?  Rolling Eyes
Елфче,честит ви климатик,а Ивчо много е пораснал  Peace Grinning
Кайли,неможах да дойда на срещата,защото телефона,който ми беше изпратила ми остана в ЛС,а пък нас ни нападна някакъв вирус -Троянски кон и 2 дена неможем да се оправим,а и не разрешава абсолютно нищо да правиш на компютъраза първи път виждам такива буболечки да пълзят и целия екран да става син    #Cussing out
Радвам се,че с Нана сте си изкарали добре,а пък аз някои ден ще ти звънна да се видим  Laughing Peace
Ставам да чистя,че все отлагам и вече къщата на нищо не прилича  Mr. Green

# 161
  • у дома
докладвам какви ги вършихме напоследък, след младоженската седмица  Mr. Green ЦЪК 1 и ЦЪК 2  Grinning

adrianska, на 3-ти сутринта минахме през дефилето  Peace често съм минавала от там с кола или влак (на път за село), невероятна природа  Simple Smile някой път ще се покатерим специално и до червената къщичка  Peace Hug  bouquet
val  Hug  bouquet

отивам да чета повече, като гледам май редиците са оредели още Rolling Eyes

# 162
Здравейте и от мен! Включвам се сега, че няма да мога до 7-ми.
Валка, успешен първи работен ден Peace  Предполагам, че и аз ще се чувствам така като настъпи момента да се връщам на работа Rolling Eyes
Честито в аванс на всички именици утре   bouquet Да сте живи и здрави  Hug
ВСТ, да е живо и здраво момченцето на кумата ти smile3504
Кайли, гледам Тони пак е с много дълга коса, толкова ли бързо му расте?
Хубава среща сте си направили в почивните дни и децата наистина много са пораснали Peace
Нори, и Деница като Яна обича да се рови в пясъка и да прави "тота"/торта/.
Марги, какви са тези помисли,  може наистина да е свързано със заминаването Rolling Eyes А това с две неслушащи деца ми е познато, особено голямото Twisted Evil
Ади, честита ти на патерици именичка  bouquetНе знаех, че има такъв имен ден. И вие сте си направили хубава разходка на хубаво място Peace
И ние следобяд си дойдохме от  Рибарица. Много хубаво си изкарахме. Ходихме и до Троян, не бях ходила и много ми хареса. Наши приятели ни организираха разходка до Природонаучния музей в с.Черни осъм и до Троянския манастир. Бебетата на моменти си показаха, че са още бебета, а на баткото му виждах очите основно като се хранехме. Като цяло съм доволна от почивните дни Wink.Снимки не обещавам, че фотограф беше сестра ми. А като знам колко се сеща да ми прати снимките ooooh! Изключвам факта, че и трите деца отидоха сополиви, моите и двете почват да се разболяват по-сериозно. Деница от сутринта кашля дразнещо и предчувствам, че няма да се спи тази нощ Tired Влади пък повръща на поразия и баба му се грижи за него. Дано се оправят бързо, че ми е гадно и на мен така.
Дано всички кашлящи и сополиви деца се оправят по-бързо Peace
Извинете ме за дългото писане, но обещавам, че в следващите два дни няма да досаждам Crazy
Блу, браво на вас Hug Ние пък никак не ходим на нашата вила, а е толкова хубаво. Рупърт нов домашен любимец ли е?

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 21:22 от albena_vlady

# 163
  • у дома
Рупърт нов домашен любимец ли е?

не, на нииния чичо-чичо е  Mr. Green

# 164
 Добър вечер и от мен.
Не съм чела назад.........Марти е с баба си на село(и аз бях там 2 дни),но сега съм си тук и за 3 дни за втори път се прибирам приятно развеселена Crazy с кутии купешка храна за мъжо................ Blush
Такъв  самостоятелен ергенлък му хвърлям,че дори и не съм си мечтала да ми се случи скоро. Mr. Green
Пожелавам ви приятна вечер и утре ще се вкл. пак.
 Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт