АВГУСТовските деца боядисват с мама Великденски яйца!

• 15 635
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Вст, много полезна торта  Wink  Laughing Hug Какви неща ти хрумват само Peace Браво!

# 136
vst_80 майсторка си ,браво!!!   bouquet
А децата са такива бонбони!  Hug Heart Eyes

# 137
Ами аз отдавна я гледам в нета тази тортичка, ама все съм си мислила, че ще е много трудна за изпълнение. Притеснявах се и за памперсите дали ще стават за употреба след това - оказа се, че става изключително бързо и лесно, полезен и мисля ефектен подарък е  Peace А за пампитата няма проблем, защото само се вадят от пакета и се навиват на руло  Peace Сега ще я опаковам в целуфан, че да не се праши и готово.

Сега като разглеждах снимчиците се замислих, че Лори още не си е играла в пясъчник  Embarassed Като се сетя в работата дечицата колко обичат това занимание - даже и в училищна възраст се ровят там  Laughing Бях разглеждала някъде едни пясъчници с капак на Чико - май ще се замисля да й вземем един за двора, сигурно ще й е интересно  Thinking
Марги  Hug

# 138
  • софия
ЧЕСТИТО ПОПЪЛНЕНИЕ В СЕМЕЙСТВОТО ВИ,ВСТ!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЮНАК!
Подаръка е много идеен  Peace!Виждам,че сте се отбивали в мол-а  Grinning....

# 139
Дани, мерси, мила  Hug Heart Eyes
А сега ме гризе любопитство  Embarassed -  как разбра за мола  Laughing newsm78

# 140
  • София
От подаръците  Wink Peace

# 141
  • софия
Grinning  Hug!
Мисля,че лигавниците съм ги виждала в  Мадъркер  Rolling Eyes...

# 142
  • София
Grinning  Hug!
Мисля,че лигавниците съм ги виждала в  Мадъркер  Rolling Eyes...
и на мен ми заприличаха на техните неща  Laughing
Вст, Ивчо също още не си е играл в пясъчник  Blush Даже недоволства като си изцапа ръцете с пясък, а днес се убедих и че го е страх да влезе сам там  Joy

# 143
 Laughing
Ами аз съм гледала подобни в сайта им  Peace ама там не съм проверявала, защото те доставят малко от нещата, които ги има в сайта  Sad Даже исках да вземем нещо на каката на бебчо от рода на the big sister - гледала съм в нета разни тениски, ключодържатели и др., но ме отрязаха в мадъркера  Cry и много се ядосах, че не купихме нещо подходящо като бяхме в Испания  Rolling EyesПовечето от подаръците вчера взехме от Джъмбо, а панделтката е от Мола и затова се учудих - стори ми се невъзможно да познаеш по нея, защото тя почти не се вижда, пък и предполагам, че я има и на други места  Joy

Вст, Ивчо също още не си е играл в пясъчник  Blush Даже недоволства като си изцапа ръцете с пясък, а днес се убедих и че го е страх да влезе сам там  Joy
Joy Joy Joy
Лорката също не обича, когато са й изцапани ръцете или устата, но пък редовно се бърше от дрехите  Laughing Има странно разбиране за чистота  hahaha

# 144
  • София
Важно е ръцете, а не дрехите да са чисти  Joy Hug

# 145
Здравейте!
Благодаря ви за пожеланията за моята Борислава  Hug.
Vst_80, честито бебче на кумата ти. Да е живо и здраво   bouquet! Много хубав подарък си направила  Peace.
Марго, много страшна случка си имала. Давай го по-спокойно и дано не ти се случва повече  Hug. Добре, че беше ти, да зададеш толкова въпроси на yanast  Wink. Така с разказите й, стана още по-интересно.
Elwing, честит климатик  Peace.
Ние вчера направихме една едно-дневна разходка до селото на нашия кум. Ако сте пътували към Враца с кола или влак, в Искърското дефиле, малко след Своге има едни скали и високо на тях се вижда един паметник, до него кръст и една червена къщичка закачена на скалите... Е, там бяхме, казва се Миланово и е много хубаво. Ето малко снимки. За разяснение ще ви кажа кой, кой е, само на първата снимка. От дясно на ляво - мъжа ми, кума ни и брат ми с Боби. Сашко за мое облекчение, по това време спеше.

# 146
Сега, разгледах снимките от срещата ви. Наистина много са пораснали, лелеее. На Ивчо много му е пораснала косата, а Софийката все с езичето навън. Яна и тя голямо дете вече.
 Hug   Hug  Hug

# 147
  • София
adrianska, много красиво място наистина! Peace  И малко страшничко изглежда. Много обичам такива гледки.
Иво е като бийтълс, както каза и Блан Laughing Не дава да го подстрижем, реве като види ножицата, но ще се наложи скоро, ако ще да ни чуят и в Младост.

# 148
  • гр.София
 Адрианска,зави ми се свят от гледката. Страхотно място! Завидях ти и за динята Wink.

Нори, доста се посмях на надписите на снимките.

# 149
  • София
Adrianska и аз много обичам такива разходки, но скоро не сме ходили по- далече от Люлин  Peace

Elwing  Ивчо е с характер, значи. Прави се на срамвжлив, а всъшност си постига своето  Hug Hug

(да не се занимава с такива мръсни дейности Laughing , чудя се като вземе да му хареса, какво ли ще измисли, за да не излиза от пясъчника Crazy)

Яна направо бълнува "на пясъка, на пясъка" то не са торти, кексове Laughing като минем през пясъчника и ми се отваря голям апетит Joy

Общи условия

Активация на акаунт