АВГУСТовските деца боядисват с мама Великденски яйца!

• 15 632
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
VST Честито бебче на кумата ти!Бързо възстановяване на мама и спокойно и ящно бебче!

И моя звяр заспа след 3 ч. и приспа и баща си. А сега се чудя да ли да ги будя за да се разходим малко. newsm78

Елфче честит климатик и да си го ползвате с кеф.

Ние трябва да помислим за едни хубави щори,защото много напича следобед в спалнята и няма да може да се стои там.

Честит именничка на Адрианска! Честит имен ден и на останалите именници! Hug

# 121
Привет дружина!
Хубави новини има във форумчето, ..бебета, коли...супер просто! Честито на печелившите и на тези дето си имат повод!
Май напоследък все не мога да седна и да пиша. При мен най-приятното е пътуването, напоследък ми се отдава такава възможност да мръдна насам натам. Но пък така малкия ми липсва повече.  Rolling Eyes Няколко дни обаче почивам и се разбих от лежане и игри с Дани.  Laughing Станал е свръхпалаво дете, здравичък е, само дето все не иска да яде. Все се правим на маймуи за да се нахрани. А на обяд като заспи...принуждавам се към 4:30 или 5 да го будя, че отнася до 6ч че и повече. Голям сънливец е дребосъчето. Колкото повече расте, става по-интересен. Само бисери, макар и имитаторски тъй като не може да говори още. По-скоро отказва. В нас няма къде да се мине от сглобявани къщички, велосипеди и играчки, които заемат място....вече ме изнервя това.
А работя на смени и май иде време за отпуск. Смятам за седмица да водя Даниел в Габрово...да сменим малко климата... Впрочем това го замислям от четири месеца и незнам кога най-после ще се метнем на колата и ще тръгнем. Като става дума за кола...хм..моята е купена преди няколко месеца, вече писах за това, и поне два пъти я карах в сервиза. Все простотии, или мигачът ще спече, или динамо..майсторите ми се хилиха за повредите. Само дето не ме убиха с тоя мигач, нямаше изключване...  Embarassed

Ами толкова...аз или няма да пиша, или ще се олея в писане. Ето и малко снимки от нас. Това е Дани:
  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=242386

# 122
  • гр.София
 Карим,отдавна съм харесала русите къдрици на момчето ти (че и него самото) Peace
 Надявам се ,тъмните облаци са се поразнесли от живота ти.

Янаст, направо не ми се зареждат снимките ти-мно-о-ого е бавно, ще трябва на по-добър компютър сигурно да ги гледам.

Дали Боби на адрианска не е Бояна или Бойка?
 Да е жива и здрава,независимо дали празнува  bouquet

# 123
  • София
Дали Боби на адрианска не е Бояна или Бойка?
 Да е жива и здрава,независимо дали празнува  bouquet

Нееее, Борислава е Wink

# 124
  • София
Здравейте и от мен  Hug

Чакам аз нещо да чуя за Люлинска срещичка, ама никой не се престрашава  Wink Блан  Hug

Искам и аз много да ви се похвала, защото съм много горда  Party от 26. реших да махам памперса на Яна и днес душичката не се напиша

нито веднъж, всички работи свършихме в гърнето. Бяхме 3 часа навън и детето стиска !

VST честито ви момченсе  bouquet

Elwing Ето къде ще се спасяваме от летните жеги Twisted Evil Party честито!

# 125
  • София
Нори, заповядайте лятос на хлад Laughing Hug Среща днес не се получи. Не знам дали заради моя синковец само.  Rolling Eyes Браво на Яна за гърнето! Много е хубав аватара ти!  Heart Eyes

# 126
  • гр.София
 Много "смешно"-влизам си директно на 7 стр и съм пропуснала последните постове от 6-та стр.А там-новини....
 ВСт,честита радост на кумата ти. (И аз много харесвам името Борис.Само хубави хора с името Боби познавам)
 Честито на именичката на Адрианска ( Нана,мерси!).
 Елвинг,честито и на вас.На живо ще ми кажеш марката,че сме в процес на проучване на климатиците.
 Браво на Яна Peace .

# 127
Честито на всички Бобита !Да са много здавички и палави !А големите именници основно здравички  Mr. Green
Янаст много ти благодаря че задоволи нескончаемото ми любопитство  Embarassed Embarassed Embarassed
Терзая се за къщите ,защото и в Канада са същите и казват, че били като бараки и много мравки и мухал хващали ,а струват .... Whistling
Много е интересно това за кашуто не го знаех,наистина е прекрасно да се пътува ,толкова много има да се научи ,затова Карим радвай се на този шанс,целувки на русокосия палавник ,завиждам ви за разходките на плажа Hug
Вст80 честито ви приятелче !!!Като си спомня как плаках от радост ,като роди моята кума мога да си представя какво ти е ! Heart Eyes
И ние сме големи фенове на Данонино,само дето Елица като влезе в магазин и от вратата се  вика :АААА,мако,мако ,мако!! Laughing И после майка и смее ли да не и купи мляко,опасна скица е!
Научила се е и да казва хубаво ябълка : "абълка",аб -хляб,баки е каквото има на масата,"тетка моли" е солетка моля,"пий там" е команда при която майка и, и подава нещо за пиене,...дааа здраво ни действа вече   Thinking
Елфче със здраве да си ползвате климатика,само внимавайте къде го слагате, че много се схваща врата от него и се изстива.  Peace Аз имам един голям стар орех тук който служи чудесно за климатик  Simple Smile
Браво и на Яна за гърнето  Hug
Ние също правим разходки без памперс ,но само на кратки разстояния,кофтито е, че тъкмо постигнем нещо и тя настива ,тогава слагам памперс,защото обикновено е с разстройство или просто и става студено ние сме на 1 ви етаж и пода винаги е студен, и се връщаме на изходна позиция  Rolling Eyes
Чакам снимки от срещите ви за да ви се порадвам пак!  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 03 май 2008, 01:29 от MamaMargo

# 128
Здравейте  Hug
Аз току що се излюпвам  Embarassed - колко било хубаво татито да си е почивка  Laughing Днес пък Лори като никога се събуди в 6 ч. сутринта  - милото било гладно. Дадох й мляко, което изгълта за нула време и пак си легна  Laughing
Марги, за нас пък ябълката е "апълка" - в детските го казват на английски, майка й повтаря като папагал на български, и детето си е намерило среден вариант  Laughing
Ади, да ти е жива  и здрава сладурката   bouquet Hug /аз пропуснах вчера да ти честитя  Embarassed/
Милички, много ви благодаря за пожеланията за новото слънчице в нашето семейство  Laughing Вчера го видях на снимка - невероятен бузан е  Heart Eyes А ето и да ви се похваля какъв подарък му спретнах снощи  Laughing http://picasaweb.google.bg/vstlis/PXEaME/photo?authkey=F5BKt4_6M … 96102953079099554

# 129
  • София
Хайде на снимкитеее  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=242594

# 130
  • София
Яна хапна малко таратор и заспа моментално  Laughing Laughing Laughing много игри паднаха днес. Оказва се , че не съм я снимала в клубчето , за това

пускам няколко снимки от вчера.  Hug Много ви гушкам всички

# 131
Аз се чудя къде изчезнахте всички, а вие сте били на срещичка  Laughing Снимките са прекрасни, благодаря ти Нори   bouquet А дечицата наистина са пораснали страшно много, а колко са красиви самооооо  Heart Eyes

# 132
  • София
Нори,  Hug Heart Eyes Ивчо пък няма намерение да спи още  Rolling Eyes
Та, мали мами, както сте разбрали - направихме една бърза срещичка с Нори и Яна, Блан, София и Пепи и Велмар без Дари Laughing Ама нея я няма на снимките. С Пепър и Лора - през седмицата  Wink
Вст, много хубав подарък!  Hug

# 133
  • гр.София
 Подозирам,че и София ще слее дневното с нощното спане Grinning
 После ще гледам снимки.
 ВСТ, какво е това?!? Торта,кош за играчки? Уникат е .

# 134
Елфче, blanc, благодаря ви   bouquet Дано и кумовете ни да я харесат  Peace Това е торта от памперси  Laughing , която съм украсила с нещица за бебчо - одеяло, кърпи, лъжички, гребенчета, рамки за снимки, бодита и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт