http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234377&view=1&photo=121

, Сашко на Адрианска, Тони, Виктор, Марти на Елена изглежда много съсредоточен във всяко занимание, а Елана изглежда страхотно с коремче
Дани, абе направо съм влюбена във всичките ни дечица. Хареса ми идеята на Ели 78-нейния Дани си има шкаф, сигурно като си поиграеш с него и ти омръзне е много удобно да го прибереш в шкафа
за всички! 
При нас проблема не дойде от агнешкото ,а от тези сурови бадеми в него които са зелени и не се разпознават веднага.какво да ви приказвам ,акъл море...хайде да не започвам че няма спиране.
,ами че няма да съм с децата ,а точно те ме докараха до там с белите си,абе луда работа,ама вече съм добре,явно на Господ такива проклетии не му трябват
Лори добре ли е вече? не се притеснявай ,аз си имам една малоформация на едната клапа по рождение откриха ми я сега като бях бременна с Елица ,но било малък проблем за операция ,казаха повече почивка,по малко стрес ,ама каква ти почивка с Елица и батко с куп тестове и домашни и никакво желание да ги погледне ,да не говорим за други дразнещи елементи,И ме питаха "Вдигате ли тежко?"
Много добре изглеждате ,цялата ви фамилия ,но малкия е опасен чаровник
Между другото това са най странните крави които съм виждала
Но не мога и да разбера какво пече дядото в Панама ?
надявам се не танцува в клуба който сте снимали
Щом започна вече да отказва любимите си солети, значи много са й писнали. Милата по цял ден ми пее: Ниньо, ниньо /Това в превод е песничката от рекламата на Данонино
Лошото е, че е свършил един от материалите, които ми трябват и никъде не мога да го открия
Заформила съм си пак една малка лудница 
Това, което пече дядото (казва се Минго, а мъжа ми тайничко му викаше Манго) е кашу. Това беше едно от най-интересните ни открития-има едни снимки на едни плодове, червени, като чушки-това е кашу. Самия плод се яде, много е странен, като гъба, напоена със сок, а зеленото нещо отдолу е ядката кашу. Предупредиха ни да не се опитваме да си отхапем-зелената обвивка можела да ни изгори устата. Та кашуто се пече, но непременно на открито, защото дима бил силно отровен, след това се счуква обвивката и излиза кашуто такова, каквото сме го виждали! И тези плодове растат на едни огромни дървета.
Децата ти са прекрасни,по-спокойно. Сигурно заминаването още ще ти изостри обстановката.
...Писах ви ЛС-та.
Хубава зодия е
Как ще се казва?

Всеки ден се прибира в 14ч от работа и започва да блъска и тропа точно, когато Лори спи
По принцип в списъка с имената, които харесват фигурираше Борис, така че може и така да е щом се роди днес
Ще чакам прекрасната мама да се посъвземе малко и ще й звънна. Таткото разбира се не знае къде се намира