АВГУСТовските деца боядисват с мама Великденски яйца!

• 15 625
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Досега разглеждах снимки и пак искам да ви благодаря, че ми подарихте усмивка и добро настроение! Децата са толкова порастнали! Моя мушморок ми се струва още малък, ама сега като видях снимките осъзнах, че вече са големи... Simple Smile
Всичките ни мадами са страхотни красавици! И Ная, и Елица и Димана, на Ная човек може да потъне в очите и....Вики е страхотна, Деница има страхотна коса и тооолкова сини очи!Шушето, Велина, Стефани, Лори на ВСТ, Лори на Пепър (как може да е толкова чиста на пясъка?)! Искам момиченцееее!
И кавалерите не отстъпват!
Адашчето на Бахи както винаги е с някакво интересно хоби Grinning, Сашко на Адрианска, Тони, Виктор, Марти на Елена изглежда много съсредоточен във всяко занимание, а Елана изглежда страхотно с коремче Simple Smile Дани, абе направо съм влюбена във всичките ни дечица. Хареса ми идеята на Ели 78-нейния Дани си има шкаф, сигурно като си поиграеш с него и ти омръзне е много удобно да го прибереш в шкафа Laughing

# 107
Привет момичета,заредихте ме с толкова положителна енергия с вашите прекрасни деца!Уникални са наистина ,колко странно, родени в един месец ,някои на един ден, а всяко е толкова красиво и чаровно, и носи в себе си нещо различно,много  Hug за всички! Heart Eyes

На мен нещо нервите ми не издържат тези дни и затова не пиша.Дупето ни мина ,но сега сме пак с два реда сополи,Ники кашля... SadПри нас проблема не дойде от агнешкото ,а от тези сурови бадеми в него които са зелени и не се разпознават веднага.какво да ви приказвам ,акъл море...хайде да не започвам че няма спиране.

Аз вчера получих една криза,както си стоях и крещях на децата,защото за пореден път и двете в вкупом се правеха на глухи ,нещо обичайно напоследък , и усетих ужасни спазми в сърдечната област,усетих как не мога да дишам и как ми тръпне лявата ръка и единствено успях някак да стигна до леглото и лежа и си викам край с мене,а не съм готова,не съм изповядана ,причестена,моя вина разбира се (православна съм ) и мина мисълта как искам да видя децата си големи ,беше ужасно ,не мога да извикам ,казах на Ники че ми е лошо да ми донесе мобилния,и той като по чудо не беше с паднала батерия съвсем се скапа нещо напоследък, и звъннах на Иван да си дойде че децата са без контрол.Не помня кога дойде ,извика един съсед лекар,който винаги ни спасява,душа човек и невероятен лекар ,та дойде той измери ми пулса и ме прати на ехо кардиограма в Бърза помощ,там я направиха ,кръвното ми мериха,всичко е ок ,но беше минало вече време и наистина се чувствах добре.Ама много се уплаших и най странното не че ще умра ,в моя род няма дълголетници  Wink,ами че няма да съм с децата ,а точно те ме докараха до там с белите си,абе луда работа,ама вече съм добре,явно на Господ такива проклетии не му трябват  Mr. Green

# 108
Оххх, Марги, ужасна случка  Cry Много те гушкам, мила  Hug Hug Hug

# 109
Мерси vst_80 Hug Лори добре ли е вече? не се притеснявай ,аз си имам една малоформация на едната клапа по рождение откриха ми я сега като бях бременна с Елица ,но било малък проблем за операция ,казаха  повече почивка,по малко стрес ,ама каква ти почивка с Елица и батко с куп тестове и домашни и никакво желание да ги погледне ,да не говорим за други дразнещи елементи,И  ме питаха "Вдигате ли тежко?"  Mr. Green,само по близо 11-12 кг през няколко минути,покупките отделно  Laughing

Янаст снимките са страхотни,каква природа само ,колко различни растения ,планините кои са?
А тези басейни... така ми се плува вече.Размечтах се и булката ви много симпатична,те сега в Панама ли ще живеят?Снимали сте и Панамския канал ,а този кораб на който сте туристически ли е?А как те гледат като кърмиш ,голям майтап  hahaha Много добре изглеждате ,цялата ви фамилия ,но малкия е опасен  чаровник  Sunglasses Между  другото това са най странните крави които съм виждала  Shocked,растенията ще ми бъдат разяснени от моя мъж ,нали това работи  Wink Но не мога и да разбера какво пече дядото в Панама ?
Мизерийката обаче  е страшна,особено на фона на хотела ...а от раците видях в Испания,но сготвен със ориз и сос   chef
С какво се занимава вашата мома ? Grinning надявам се не танцува в клуба който сте снимали  Mr. Green
Много се впечатлих и от реката зад къщата на вашите,това в кой щат е?Те откога са там? Ох ,извини ме че питам толкова ,но съм ку-ку вече и съм забравила  Embarassed
И един малко смешен въпрос ,имат ли лампи в хола на тавана? А къщата от дърво ли е?
Май ме тресе предстартова треска  Blush

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 01:39 от MamaMargo

# 110
Марги,  Hug
А Лоретка е добре вече  Laughing ама да знаете само как е гладна милата  ooooh! Щом започна вече да отказва любимите си солети, значи много са й писнали. Милата по цял ден ми пее: Ниньо, ниньо /Това в превод е песничката от рекламата на Данонино  Laughing/ и разнася едни бурканчета с пюрета, които държа за резерва. Лекарката днес ми каза да започна да й давам по малко вече от всичко, без салатки, краставички и домати, без натоварващи храни. Спряхме и млякото на Нестле и привечер изяде първото си ниньо от няколко дни - милата не можеше да повярва, усмивката на лицето й беше потресаваща, а колко целувки ни раздаде не е истина просто. Дано да не се подрискаме пак  Rolling Eyes
Аз пък пак вися по нощите - сватбарите най-накрая се спряха на моделче за подаръци и се хванах да ги правя  Laughing Сега лепя 100 миниатурни шапки от картон и направо ми се е завило свят  ooooh! Лошото е, че е свършил един от материалите, които ми трябват и никъде не мога да го открия  Sad Заформила съм си пак една малка лудница  Laughing, както каза татито не мога да стоя просто ей така без да обръщам къщата на опаки  Embarassed

# 111
Леле, Мама Марго, много ужасна случка.... Дано не се повтаря.... Надявам се да си си взела поука-да не се ядосваш на дяволийките на децата, колкото и да е трудно това Grinning
Сега на въпросите-планините нямат точно име, те на този райол му викат "долината", ама са някакви хълмове по-скоро, не истински планини. Брат ми и Кристина живеят в момента в Ню Йорк, те се запознаха в Итака, и двамата учеха в Корнел Юнивърсити. Кристина обаче завърши и си намери работа в Ню Йорк, а брат ми намери начин да работи по PHD-то си от там и се премести заедно с нея. Сега му предстои да защити, мисля през Юни и ще трябва да си търси работа и той Grinning Това, което пече дядото (казва се Минго, а мъжа ми тайничко му викаше Манго) е кашу. Това беше едно от най-интересните ни открития-има едни снимки на едни плодове, червени, като чушки-това е кашу. Самия плод се яде, много е странен, като гъба, напоена със сок, а зеленото нещо отдолу е ядката кашу. Предупредиха ни да не се опитваме да си отхапем-зелената обвивка можела да ни изгори устата. Та кашуто се пече, но непременно на открито, защото дима бил силно отровен, след това се счуква обвивката и излиза кашуто такова, каквото сме го виждали! И тези плодове растат на едни огромни дървета.
На панамския канал ние не бяхме на кораб, а в музея на канала. Там на едно място има направено като мостика на кораб и на екрани се прожектира това, което се вижда от там, така че все едно се возиш на кораб. Беше интересно и на Алекс му хареса да натиска всички копчета.
Кравите са много странни, на мен ми приличат на кръстоска между крава и камила Laughing
А кърменето ми спести много проблеми по време на пътуването. Обаче най-куриозното е, че се наложи да кърмя по време на сватбата на брат ми. Диването изтича към плажа с викове "пуасъка, уови патата", спъна се, падна на един бетон и си ожули крака и ръката. Докато го утешим и церемонията започна. И баш наближава ключовия момент а нашия държи някой нещо да му разправя и ако спреш вика "неееееееееееее". Имаше риск свещеника като зададе най-важния въпрос вместо да се чуе "Yes" Алекс да го заглуши с мощно "Неееееееееее". Неудобно се получи, че бяхме на първия ред, сигурно отстрани погледнато изглежда все едно много съм държала всички да видят че кърмя....
Сега въпросите за щатите-нашите живеят в Ню Арк, Делауеър, ако прекараш права линия между Ню Йорк и Вашингтон това се пада в средата. Те са там вече от 10 години, станаха американски граждани. Къщата е от дърво, лампи на тавана няма.
В Канада от американски тип ли са къщите? А, да ти кажа, че е много трудно там да използваш електроуреди, които са с 220 волта захранване, ако се готвиш да взимаш нещо по-добре се откажи. Лаптопите работят без проблем и с 110, те така са направени. Ако искаш да питаш нещо друго, питай, ще се радвам ако мога да съм ти полезна.
vst_80, радвам се че Лори се оправя, то си е гадно да си на диета, представям си и на двете колко ви е било трудно!

# 112
  • гр.София
 Мама Марго,прегръщам те,дръж се Hug Hug Hug Децата ти са прекрасни,по-спокойно. Сигурно заминаването още ще ти изостри обстановката.
 Не ми се отваряха снимките на Янаст, по-късно ще пробвам пак,но искам около мен да е спокойно. Само че е лудница,всички вкъщи.Пък и гледам да сме повече навън.
 С. е без сополи, така че ,люлинки, Wink...Писах ви ЛС-та.
 Надявам се тия дни да има снимки и от пловдивска среща.
 Наточила съм се да ида с Любо на Панаира,но дали ще ме огрее...

Засега- Hug

# 113
  • София
Привет!
Марго, дано повече не ти става така!  Praynig Прегръщам те и аз!

# 114
  • София
Честит имен ден на всички Борисовци, Бориславовци и Борислави!

Мамо Марго  Hug почивай повече, колкото и невъзможно да звучи!

Аз продължавам маратона с работата и утре сутрин хващам влака за Пловдив. Wink

# 115
  • София
Честит имен ден на всички Борисовци, Бориславовци и Борислави!

Присъединявам се!  Hug  bouquet

# 116
Ох, милички мои, не мога да си намеря място от щастие  Laughing Цялата треперя.
Грабвайте по една чаша

току що моята прекрасна кума роди второто си слънчице  newsm44 newsm44 newsm44 - момченце  newsm32 Да ни е живо и здраво и много да радва всички около себе си.

# 117
  • София
Вст, да е живо и здраво момченцето!  Hug  bouquet Хубава зодия е  Wink Heart Eyes Как ще се казва?
Моят дзвер не иска да спи  Close Close Close
Аз пък пропуснах да се похваля и да ви почерпя - имаме си климатик  Laughing

Много ни беше нужен, че хола ни (както и спалнята) е с южно изложение и лятото не се живее. А пък и зимно време ще го ползваме, че там сме без парно.

# 118
Елфче, честит ви климатик! Със здраве да си го ползвате  Hug Heart Eyes
И Лори днес не можа да спи, какво ще правим после, не ми се мисли. Ама комшията отгоре прави ремонт вече 1година и направо не се издържа вече  ooooh! Всеки ден се прибира в 14ч от работа и започва да блъска и тропа точно, когато Лори спи  Twisted Evil Ама днес летя от щастие и не мога да му се ядосвам  Laughing

А за бебчето незнам още нищо, освен че са добре с мама  Peace По принцип в списъка с имената, които харесват фигурираше Борис, така че може и така да е щом се роди днес  Wink Ще чакам прекрасната мама да се посъвземе малко и ще й звънна. Таткото разбира се не знае къде се намира  Crazy

# 119
  • София
Дето се вика - дошло си е с името  Hug Heart Eyes А и то е хубаво.  Wink
Иво пък най-накрая заспа.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт