АВГУСТовските деца боядисват с мама Великденски яйца!

• 15 623
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Ами то се оказва, че на снимките е все Алекс, пък ако се вгледаш отзад във фона може да видиш, че сме на някакво красиво място Grinning Обаче това са снимките, които баща ми е направил, а той не беше виждал внука си отдавна-последния път Алекс беше на 5 месеца. Трябва да кача и другите снимки-те може и да са по-интересни.
Пепър, аз съм интересен модел-от жената на брат ми хич не ревнувам, напротив, някак ми е хубаво, че семейството става по-голямо, вече се надявам и на племенници Grinning
А почивката определено беше страхотна, никога не съм била на толкова луксозно място и не знам дали някога пак ще отида. На Алекс му беше добре, освен частта, когато пътувахме всеки ден да ни покажат Панама. В стремежа си да ни заведат на най-добрите места пътувахме по 1 час за да идем да обядваме, после още час за да ни поокажат някакво място, после пак до вкъщи... И като споменяваме, че на Алекс му се спи се учудваха "ама той не може ли да спи в колата?" Ами, може, веднъж, може два пъти, но когато 5 поредни дни все спи в колата и все го събуждаме преди да се е наспал.... Та това беше единствения проблем с пътуването с малко дете.

# 91
Янаст, много хубави снимки, а Алекс е голям сладур  Peace

# 92
  • софия
Вярно снимките са страхотни,а малкия е много красив !
Бързо оздравяване и на Еличка  и прегръдки за справилата се вече с "проблема" Лори  Hug!
Ние все още кашляме и сме сополиви!Направо съм се видяла в чудо  Sad!Какво е това нещо направо не знам  ooooh!...
Не помня какво друго е обсъждано,за три дни  Blush...
Ааааааа исках да честитя на бабата на Елфчето годишнината с пожелание още дълги години да е до тях  Hug!
Моята племеница Кала става днес на 14г и да взема да почерпя  Hug"

# 93
Дани, нямат ли ефект правените капки, или не ги слагате? А втори път вземаха ли секрет от нослето на Найа?
Жива и здрава да е племеницата ти   bouquet

# 94
Здравейте  Hug
И ние вече сме си в Пловдив  Laughing,но доста сте изписали и четох отгоре-отгоре  Embarassed
Дани,честита ти кола,много е яка  Laughing Peace
Валка,готова ли си за започване на работа,че време не остана  hahaha
За гърнето и аз нямам идея как ще я науча Даяна,като постоянно се разхожда с него по голо дупе и нищо не върши  Grinning,а разни познати вече ми казват,че била голяма за памперс и да я отучвам,но засега е мисията невъзможна,дано докато тръгне на ясла да имаме напредък  Wink
Вст,Марго,надявам се малките сладурки да са вече добре  Peace Hug
Сега ще разгледам снимките на  yanast    Laughing
Спирам да пиша,че друго не помня,какво коментирахте,утре пак  Mr. Green

# 95
Аууууууу много хубави снимки  Peace,а Алекс е станал голям мъж вече и е много сладък  Heart Eyes
А Даяна стои при мен,гледа Найа и само повтаря кака,кака и я гали Joy Joy Joy

# 96
yanast, много хубави снимки. А, рибите в началото къде са уловени? Такъв шаран не бях виждала  #Crazy. Че той, колкото Алекс  Laughing!
Ние с гърнето вече сме много добре. Памперс слагаме само навън, защото не мога да го изпикавам и това си е. Понякога стиска и пишка чак като се прибереме, имало е случаи и по 2-3 часа е задържал. И даже понякога казва "пъка-пъка"  Laughing.
Днес видях на живо колата на Дани. Уникална е!!!  Peace Даже, Валка, има я щракната с шофьорката, но тя ще ви покаже  Grinning.

# 97
  • София
adrianska , можеш ли да споделиш как стигнахте до тук с гърнето. Кога започна да го слагаш, през колко време... На мен ми е много трудно, може би бъркам някъде.  newsm78

# 98
elen@, аз го слагам от 10-месечен на гърне. Голямата работа от тогава, само там си я върши, с малки изключения. Преди около месец започнах на 30-40 мин. да го подканвам и за пишкането и той постепено разбра, какво искам от него. Махнах памперса вкъщи и като се напика няколко пъти, съвсем разбра, че трябва да не пишка в гащите вече. И сега задържа и пишка на час, час и половина. Но, определено вече всичко разбира. За това ме е яд, че като излизаме навън, трябва да му слагам памперс. Но, той пак задържа и щом се приберем веднага сяда на гърнето. Даже се бъзиках, че ще излизам с гърнето навън  Laughing.

# 99
# 100
 Hug Hug zа Лори и Еличка. И аz не съм предполагала,че агнешкото действа така.
Честит юбилей на бабата на Елфчето да е жива и zдрава още дълги години. Честито и на племенницата на Дани. Браво на Сашко zа гърнето. Янаст страхотни снимки,вярвам ти,че сте си прекарали хубаво. Много е готино адашчето бе,ососбено с белия костюм е като дете на панамски биzнесмен  Simple Smile.

И Алекс е от 2 дни със сополи.Днес го zаведох на лекар и от сополите му се събрала вода в ухото, та е пред инфекция. Иzписа ми капки и сироп и ми каzа,ако до 2 дни не му мине,да почвам АБ. Въпреки това утре zаминаваме zа БГ и толкова се радвам,че чак май няма да спя. А днес такова тичане падна_лекар,багаж,глади,чисти.Мъжо се сети,че му иzтича личната карта,че и с това се zанимавахме. Голям багаж _мъжо 3 куфара, Алекс 2 и количката и моя милост трябваше да се събере само с една раничка и да се откаже от лап топа.Така че няма да имам нет 3 седмици. Ако някой има път към Бургас,тел.ми е 0877764305

Айде мацки,чао ви zасега и целувки
ей,аz съм можела да бъда и кратка

# 101
  • София
Привет в късна доба  Mr. Green
Дани, да ти е жива и здрава племенницата!   bouquet И да се оправи скоро нослето на Найа Peace
Адрианска, браво на Сашко! Случила си на деца  Heart Eyes и те на майка явно  Hug
yanast , страхотни снимки! Утре ще ги гледам по-подробно, че сега ми се затварят очите.
Бахи, дано не тръгне към ушенцата!  Praynig А към СФ ще наминавате ли?  Laughing Да не ти звъннат и нежелани хора така, като си пускаш номера в "ефир"  newsm78
Лека нощ  Hug

# 102
Ха, здравейте и от мен  Hug
Аз до сега гладих, оправях, пусках перални - абе ужас  ooooh! Единственото хубаво беше, че цялата ми кухня сега ухае приятно от Саното  Laughing Дани, благодаря ти, мацка   bouquet Hug страхотно е  Peace Да ти е жива и здрава племенничката   bouquet
Елфче, а ти как така толкова късно да се включиш  Laughing Hug Heart Eyes Аз май пропуснах  Embarassed - много здраве и щастливи мигове желая на баба ти. Да си я обичкате и радвате   bouquet
Бахи, лек път  Hug Дано сладуркото да се оправи бързичко и да не се стига до антибиотици  Hug
Ади, браво на Сашето  Hug Аз вече се отказах да правя опити - това дете пищи от гърнето , все едно го хапе по дупето  Laughing Сега съм решила да търся някаква стойка за тоалетната и да се учим там. Трябва да намеря и някаква поставчица, на която да стъпва като се мием на мивката, че останах без кръст и ръце да мъкна тежките столове от кухнята  ooooh!
yanast сега и аз ще се наслаждавам на снимчиците, че днес мишката не ме остави - непрекъснато се опитваше да целува, гушка и гали монитора, щом на екрана се появеше прекрасното ти слънчице  Heart Eyes Та реших да си спяся лап топа от потрошаване и да се насладя на красотите сама  Mr. Green

Марго, много ви мисля  Hug Драсни два реда да кажеш как сте  Praynig

# 103
Добро утро от нас.
И аз вече се чудя как ще се оправям с махането на памперса. Наистина трябва да стана по настоятелна и сериозна за да разбере и Тони какво искам от него. Вече почна да ми казва,но след като се е наакал в памперса  Wink Днес го оставих без памперс, но се напика преди да го усетя.
yanast страхотни снимки и наистина сте си прекарали весело. Не успях да ги разгледам всичките,но ще им се наслаждавам бавно. Големи риби са хванали рибарите. Wink  И наистина Алекс в костюмчето е като един малък господин. Hug
Бахи лек път към България и да не боледува Алекс.
Ще се приготвяме за разходка и пазар,че навън е пекнало слънце.
miss_74 какво ще кажеш да организираме среща за събота. Нана ще бъдат още в Пловдив, а и ние да се запознаем. Hug

# 104
Адрианска, точно зад къщата на родителите ми в САЩ има парк и река-там, в реката мъжО ми ги лови рибите Grinning
Бахи, лек път, и дано смяната на климата да помогне сополите да изчезнат (при моя мишок така се получава). Жалко, че Бургас е далече (апропо, баща ми е родом от Бургас)
Момичета, според мен не бива толкова насериозно да се приема махането на памперса. Според мен ако сте решили да го махате-действайте спокойно и им дайте време да разберат за какво става дума. Като се напишка детето съвсем спокойно обяснете, че той/тя е вече голям и трябва да каже преди да намокри гащите. Аз винаги съм приемала авариите с усмивка и го хваля всеки път като си каже, но никога не му се карам ако се напишка. Все още се случва понякога ако се заиграе и е много зает да каже "има пика" когато вече пишка. Алекс доскоро също не желаеше да сяда на гърне. Аз го издържах над леген. Удобното на този вариант е, че навън го издържам в същата поза без проблем. Отскоро диването приема всякакви варианти-и на гърне да го сложа, и на тоалетната чиния, и да седнем заедно върху тоалетната, като той е пред мен.
Моля да ме извините, ако звуча менторски, целта е съвсем добронамерено да предложа да стават нещата плавно и да нямаме прекалено големи очаквания към децата. Не може да очакваме да се научат от раз Hug

Общи условия

Активация на акаунт