АВГУСТовските деца боядисват с мама Великденски яйца!

• 15 618
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
  • гр.София
 От сега се наточвам за разправии по Гергьовден. Никакво агнешко за София. (То и аз не обичам) Но преди повече от месец тя яде от агнешката чорба на баща си в една " кръчма" и нищо й нямаше. Сега здраво ме изплашихте.
 Мама Марго,бабата на моя Любо си има нивички във Филиповци и допреди време ги юркаше двамата братя да я карат насам натам с мотиките, пък торове,пък чудесии. Накрая я извадят чувал картофи, я -не. Вдигнаха ръце и сега всичко й зареждат от пазара. Съжалявам само за разкошната царевица-мога да ям целодневно варена царевица.  Сега сме се ограничили до тиквички в двора Heart Eyes.
 И аз днес водих Пепи на лекар-налепи по гърлото. И сополите на С. не спират.
 Да оздравяват всички Peace
 С. спи и започват да текат моите 2 чАса лично време Simple Smile.

П.С. Елвинг-здраве и дълголетие на баба ти  bouquet

# 76
  • София
blanc, дано бързо да се оправите, че да се видим  Peace  Hug

# 77
  • София
Ох, тъпо време...направо заспивам пред компютъра.

Слава Богу, поне ДЗИ си оправиха кашата, дето са я забъркали та изтеглих пари. И сега като се опаричих мисля да отида да си купя един Шуър чек. Щото съм шантава, не за друго. Нещо ми се спи, не ми е добре и първото, което се сещам е да не би да съм от онези 1 процент "късметлийки" Mr. Green
Митко ми се смее, че поддържам кварталната аптека двойно - с хапчета и тестове да не фалира, ама ...страх лозе пази Wink

# 78
Nana нали с хапчетата цикъла е редовен.  newsm78 Преди да ти закъснее ли купуваш тест? А времето наистина беше гадно на Великден. Чакам да се затопли,че иначе не ми се излиза, а Тони не иска да седи вътре.

Утре сме на контролен преглед и да спираме лекарствата. Тони вече е добре,но ще си изкара целия курс на антибиотика и мисля да продължи да пие мултивитамините докато свърши сиропа. Установих колко скъпо излизат лекарствата за децата. ooooh! Добре че не  боледува често,иначе незнам как ще се справяме.
Изпратих Тони с баща му на разходка и сега приключвам с домакинската работа и ще си отдъхна малко.  Simple Smile

Мама Марго наистина не остана много до заминаването. Дано всички сте здрави и там да не боледувате. Hug

# 79
  • София
Kaili редовен си е като часовник. Ама аз понеже съм кукувица като ми стане нещо лошо и веднага започвам да се притеснявам дали не съм бременна. Луда му работа. Е, лошото ми премина, сигурно от времето ще да е, та и тест не си купих...Шантава жена съм много Mr. Green Смеем се с Митко, че дори спирала да си сложа, хапчета да пия и той да употребява презервативи със сигурност ще намеря причина да се шашна дали пък не съм бременна  Joy

А иначе сега сколасах да се прибера, че нали мама гледа Кало в Пловдив, та ходих след работа да сготвя на татко и брат ми. Сега обаче ще си направя една салатка и ще си гледам мача на спокойствие Mr. Green

# 80
  • Sofia
ВСТ и Марго, дано вси4ко премине бързо и малките да се оправят. Hug При нас е обратно - като заведохме Димана във Видин и изяде агнешка супа, после беше радост за мама и тати, най-сетне се изака. Ей, какво може да напражи една супа - за едни мъка, а за други радост.
Велмар, оставих Димана във Видин и абсолютно те разбирам - то не бяха ред сълзи, ред сополи. Никога не съм предполагала, че толкова много ще ми е мъчно за Димана, имах чувството че съм я изоставила и предала. Много е гадно! Особено като се прибрахме в нас и погледнах празната й стая. Хем толкова много пътувам, но сега е много по-различно.
Пиша на лаптопа и има само фонетика и ми е ужасно трудно и за това спирам.

# 81
  Eхо,как са аканите дупета на Ели и Лори? Sad
Велмар-наистина чувството да оставиш бебка при баба и дядо е гадно.Хем ти е тъжно и болно,хем знаеш,че така се налага и е за добро.Аз вече посвикнах,дори ми идва супер ,когато я оставям при майка ми.Те наистина се разбират прекрасно.Виж при свекито ми е по-претиснено.  Confused
Днес да се похваля Марти направи първото си самостоятелно произведение по "труд и творчество"-филия набучена със солети  Joy hahaha  Много се смях и и се радвах,защото сама си го измисли.  Crazy Само не можях да я снимам за съжаление.  Sad
Хайде появете се да пийнем по едно.

# 82
Нана, радвам се, че са се наредили нещата с паричките  Peace
Елионка, браво на мишленцето, че е свършило тази работа - дрисъка е гаден, ама пък и обратното е ужас  Rolling Eyes

Eхо,как са аканите дупета на Ели и Лори? Sad
Joy Joy Joy
Нашто акано дупе днес ака само 1 път, още е разстроено, ама явно се оправяме  Laughing Маймунският й изглед отзад се оправя изключително бързо, благодарение на дефламола  Peace Преди не даваше да  я пипнем, да сменяме памперса, даже не можеше и да садя - сега е спокойна. Само милото е вечно гладно, а от това мляко, картофи и ориз й дойде до гуша - само ме води към хладилника и набива солети  Laughing Проблем ни пиенето на течности и на лекарства, ама важното е, че вървим към оправяне. Дано и Маргото се похвали със същото за Еличка  Praynig
Миленка, аз ще сипя по една количка, че ми е слабост, а и така и не се научих да пия алкохолец  Laughing Наздраве!

# 83
  • София
Мерси ви за почерпката  Hug
Вст, радвам се че Лори е по-добре!  Hug
Ммилена и аз като го оставя при майка ми съм по-спокойна, отколкото като е при свеки, но то май всички сме така  Grinning
Нана, нали знаеш кой е най-сигурния начин да се предпазиш от забременяване  Laughing Wink А на Шуър чек не вярвам хич - с Ивчо имах три отрицателни newsm78
Елиона, вие на какво АМ сте? Ние пак се върнахме от Милумил на Аптамил, новия, и вече нямаме проблеми със запека, пу-пу! Май и Димана беше на Милумил, или бъркам?  Rolling Eyes А като се случи да се запече - сок от сливи на Семпер му действа най-бързо.

# 84
Добро утро Grinning Слагам кафенцето, че имам голяяяяяяма нужда от него Tired Снощи до никое време майсторехме вкъщи ooooh!.Вчера свърших дота задачки( включитлено и подаването на дан. декларация,за която съвсем бях забравила Embarassed).Прибрах се и се започна едно местене на мебели, чистене, миене на прозорци.... ooooh!.И тъкмо  поприключих, моя мъж си дойде и започна да бърка  разни цименти и да лепи подпрозоречните первази Crazy .Днес ще повторя вчерашното упраженение Joy

# 85
  • София
Нана, нали знаеш кой е най-сигурния начин да се предпазиш от забременяване  Laughing Wink А на Шуър чек не вярвам хич - с Ивчо имах три отрицателни newsm78

Знам, знам. Mr. Green То и аз така с Калоян два отрицателни в началото. То проблемът не е другаде ами в главата ми Wink

Велмар благодаря за кафенцето.   bouquet

# 86
Здравейте!
Elwing, честит рожден ден на бабчето ти с малко закъснение!   bouquet
Радвам се, че Лори вече е по-добре, дано и Еличка върви натам  Grinning.
Ние също имаме сополи, ама вече не ги броя за нищо. Даже спрях да ги лекувам  Tired.
Аз пък няма на кой да ги оставя мойте деца. Сигурно ще се чувствам така, като пратя Сашко на ясла  Rolling Eyes.

# 87
Vst_80 и Мама Марго, много неприятно се е получило! Жалко за проваления празник и за измъчените дечица и майки, добре че вече се оправят! Изобщо не предполагах, че може агнешката супа да доведе до такива проблеми!
Нана 77 и аз имах подобна случка преди години-тогава в Баснко имаше само 2 банкомата и следващия на-близък беше в Балгоевград. Обаче спрял тока в петък през нощта, а за да работят банкоматите трябва да се рестартират. Ама събота и неделя банките не работят и няма кой. А ние бяхме останали без пукнат лев-с идеята че ще изтеглим в събота. Чудихме се от кого да взимаме на заем Sad
Велмар, аз също не съм се отделяла от Алекс и само като си помисля ми става тъжно, надявам се да свикнеш. То раздялата е по-трудна за теб, децата се адаптират много бързо. Аз пък отскоро работя на пълен работен ден и също ми е много криво и ревнувам от свеки, защото тя прекарва толкова много време с моето мишле!
Качих снимки:
http://picasaweb.google.com/yanastalex/USAAndPanama2008
Снимките са много и не знам как да обяснявам кое какво е. Все не ми остава време да направя подбор. Мама Марго, ако имаш някакви конкретни въпроси, свързани с пътуването с малки деца-пиши ми ЛС.

# 88
Здравейте момичета.  Все не оставаше време да влезна във форума дори да прочета, а камо ли да пиша...ама ето че днес предпразнично намерих свободно време (шефе, благодаря ти  Laughing )
Прочетох цялата тази тема.
VST радвам се че се оправяте. Марго, чакам те и аз да кажеш че и вие сте по-добре. Никога ама никога не бях чувала за тези свойства на агнешката супа, много странно. Ама това само от дреболиите ли става или и от месото? Питам защото Жоро вече за втори път си хапва агнешко с голям апетит...ама освен малко по-остра миризма - друго няма.
Разбрах че доста от вас са се сдобили и с МПС-та - със здраве да си ги карате!
Хайде, бегам да чета още!
Весели празници и не ни забравяйте, а аз ще гледам да пиша по-често!

# 89
  • В ЛЮтеницата
yanast, аз на твое място бих ревнувала повече, ако тази мила панамска девойка с прекрасен тен каже на майка ми "мамо"  Laughing! Иначе мисля, че сте си изкарали страхотно, а за Алекс преживяването е било неописуемо!

Vst_80 и Мама Марго, ужасни преживявания сте имали по празниците! Лора яде агнешка супа, но от месо, а не от дреболии и освен доста по-зловонната миризма в памперса - нямаше друга реакция слава богу.

Общи условия

Активация на акаунт