АВГУСТовските деца боядисват с мама Великденски яйца!

• 15 610
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Вст, милото Лори!  Sad Дано бързо се оправи  Praynig Praynig Praynig , давай й течности. За дупето - аз мажех Ивчо с Имазол  Rolling Eyes Не се обвинявай, няма как да знаеш, че ще й подейства така супичката, ако наистина е от нея. Много ви гушкаме и двечките!  Hug Heart Eyes
Адрианска, и вашата кола е много хубава  Grinning А вчера видях случайно наживо и колата на Пепър, и тя е хубава  Wink Peace
Козунаци правим и ние хубави, но не ми се захваща, че е голяма играчка и в последните години караме на купешки.

# 61
  • София
Христос Возкресе! и от нас, най- накрая  Heart Eyes

Голяма веселба пада вкъщи с боренето с яйчица , Яна много се забавлява

На очен ще ходим след Гергьов ден, защото до тогава, се оказва, че  всички почиват. А аз се притеснявах за Яна, защото присвива очички

като й говорим, предимно вечер и казваше "Боли очето" и ги търкаше. От наколко дни, сега по празниците, не го прави вече, така че се

надявам, ако е имало проблем да е минало.

# 62
  • София
 Sad милото Лори, дано бъзо да се оправи за нови игри и веселби  Hug

Блу Яна всеки петък спи при баба си и съответно ние с Оги си говорим на нейния език, много е забавно и  разтоварващо...но къщата

странно опустява, а хем сме 5 човека  Laughing

# 63
Пак доста болнички има. Бързо да оздравяват. Praynig
Велмар наистина е тежко да пратиш детето при баба,но и действа релаксиращо. Аз бях като болна дните преди да замине,после се успокоих и обърнах внимание на себе си.Наистина ще си свършите спокойно ремонтните работи, а после още повече ще се радвате на Дари.
Елфче да ти е жива и здрава баба ти!   bouquet
ВСТ милата Лори. Когато дупето е подсечено силно може да напръскаш и с Бивацин спрей.Аз мажа с пиоктанин когато му е по зачервшено дупето и бързо се успокоява кожата. Спазвай диетата и захранвай бавно.
Отивам да си събудя спящия красавец за да се разходим малко.

# 64
Здравейте, милички  Hug
Честито на сладката Ина и на Душето със закъснение - дано наистина скоро да ни прости и да намери сили да драсне два реда  Praynig

За нас нямаше сън тази нощ  Tired Лоринка не е добре  Cry Вчера бяхме с баба й и дядо й на вилата на наши познати и аз имах глупоста да й дам някаква агнешка супа  ooooh! Детето си я хапна с такъв апетит за радост на баба й, но в резултат цяла нощ не е спряла да пълни памперса, появи се и кървава слуз. Цяла нощ се консултираме с дежурни лекари - минаваме на диета с лечебна хумана, ентерол и хидра сек. Нямам търпение да стане по-нормален час и да се свържем с нашта лекарка, че сега последно ни казаха, че ако продължава така, ще ни пратят в болница. Всичко ми се е свило, а милото ми мишленце много се мъчи - буди се и плаче, цялато й дупе е пламнало и я боли  Cry Cry  Cry Как може да съм толкова глупава и да й давам тези щуротии  ooooh!
И ние сме така Sad
Не мога да ви опиша как ме е яд на мен че го допуснах,а баба и доволна ,"ох как хубаво яде детето" и цяла паница,агнешко с лук (зелен) и сурови бадеми ,ама ми каза за бадемите ,след като тя го изяде.Сега сме като Лори  Cry

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 22:18 от MamaMargo

# 65
Въх Мама Марго и вие ли?  Rolling Eyes Дано и двете сладурки се оправят час по скоро! Не съм и предполагала, че агнешкото така може да им действа  Tired

Елфче, да е жива и здрава баба ти!   bouquet Heart Eyes

Ади, много си изпълнителна мило, браво на теб   bouquet Ама ще чакам снимка и с шофьорката вътре  Wink

Велмар
, как си слънце, закара ли Дари? Дано си се успокоила  Praynig Сигурна съм, че на малката ще и е забавно, нали знаеш всичко ново за тях е интересно  Wink Hug

# 66
  • София
Добър вечер!

Аз скоропостижно се прибрах сама от Пловдив. Утре на тръстиката Mr. Green

Кайли гадното време ми провали всички планове, но в събота пристигам и се надявам да се видим. Ще звънна!

Велмарко споко бе слънце. Калоян сега е в Пловдив с баба си, прабаба си и татко си. Е, стегна ми се гърлото като се качих на влака, но пък сега с удоволствие стоях 30 минути под душа, без да внимавам дали Кало ще изприпка с дрехите под душа и без да ми е отворена вратата Wink А и той е толкова щастлив. Вчера прекоси главната надлъж и нашир тичайки и гонейки гълъбите.  Laughing

ВСТ, Марго дано сладурките се оправят бързо  Hug

Сега и да се похваля и да се оплача. Първо хвалбата - успях да купя на Кало сандалки от Капчица и съм супер доволна. Страхотни, естествена кожа и определено на по-ниска цена от тази в софийските магазини. Успях и по неведоми пътища Господни да си намеря чехли в третия магазин, в който влязох и то за 20 лева, че накрая и Митко си хареса риза и то в първия магазин, което вече е направоооооооооо мисията невъзможна. Та обичам го този град - Пловдив hahaha
А оплакването ми е свързано с тъпата ДЗИ Банк, която вече не е ДЗИ ами някакъв буламач заедно с Пощенска. Останала почти без пари отивам днес на банкомат да тегля от Митковата карта, в която стои непокътната заплатата му. И познайте - недостатъчна наличност!?!?!?  Shocked Онемях. Първо помислих, че някой е изтеглил парите. После се обадих в картовия център, откъдето ми казаха да отида в клон на банката. Да, да ама не - днес е почивен ден #Cussing out След няколко часа парите не се появиха и след второто ми позвъняване ми казаха, че имали технически проблеми, който най-вероятно утре ще бъде разрешен. И така, аз си дойдох с цифром и словом 5 лева, толкова оставих и на Митко. Мама е пред заплата, та всички вкупом опряхме до баба ми милата, която е с 143 лева пенсия #2gunfire
Та сега седя и си суша косата и се заканвам какво ще ги сполети утре, ако не си оправят бакиите Mr. Green
Много се разпрострях, лека вечер!

# 67
 Здравейте и от нас.Честит ви Велик ден.
Милите Еличка и Лори.Успяхте ли да овладеете положението??И Марти яде яко агнешко и супа и печено,бях подготвена,че евентуално може да има реакция,но се оттървахме без последици.
Аз мажа подсеченото дупе с Цинкова мас или Пантенол-много бързичко се успокоява.

# 68
  • София
Марго, дано и Еличка се оправи бързо!  Praynig Peace Добре че не се изкуших да дам на Ивчо и аз такава супа, че какъвто му е специален стомаха... Гушки и на вас!  Hug Hug

# 69
Оххххх, Марго, милата ми Еличка  Cry Hug - дано бързо да се оправите  Praynig Гушкам ви много. А пиете ли нещо. Ние да чукам на дърво, незнам дали да го кажа ама като че ли сме по-добре. Вчера беше кошмарен ден, Лори плака непрекъснато, разстройството и кръвта не спираха и вечерта бях страшно отчаяна. Милата ни докторка направо я побъркахме - още един път да й кажа евала, че непрекъснато ни повтаряше, че е за това да й звъним когато имаме нужда  Peace Снощи си легнахме вкупом в 10:30 - аз се бях подготвила за поредната отвратителна, тежка нощ  Tired Но преди малко се събудих стресната - не сме ставали нито един път през нощта, всички спинкат сладко. Май това си е добър признак  Grinning Дано утре да овладеем нещата с акото и да почнем да се оправяме.
Марго, ще чакам да се включиш и да пишеш как сте  Hug

Нана,много неприятно това с паричките  Sad Честити ви придобивки, със здраве да си ги ползвате  Peace

Милчки, много ви благодаря за подкрепата   bouquet. Вчера ми беше много трудно и се бях изпошашкала, най-вече защото сме сами и защото дежурната лекарка през нощта така ми се накара  ooooh!, за това което съм направила и през цялото време ме заплашваше с болница  Twisted Evil Благодаря ви, радвам се, че ви открих  Hug

# 70
Здравейте, момичета! Съжалявма да чета за неприятностите, които са ви сполетели Sad
Много  Hug за Лори и Еличка Heart Eyes Дано бързо се оправят Praynig
Ние вчера закархаме ДАри.... Cry Още като спряхме пред свеки и като ревнах..... Embarassed.Свеки се чуди мен ли да гледа, Дария ли..... ooooh! Та- поревах си през половината път до София, после и  в леглото преди да заспя похлипах порядъчно.Ето- и сега като пиша, пак ми тръгват сълзите Sick.йе, не ъсм вярвала че може толков амного д ами липсва....Чакам да стане към 8ч, за да им звънна
Иначе съм си уплътнила дооооооооста тия дни Crazy.Дори не знам кка ще успея да свърша всичко планувано.НО- ще трябва!
Хайде- отивам да пия кафенце, че да се освестя.Ще с евключа пак по-късно Grinning
МОмичета, благодаря ви за подкрепата  bouquetРадвам се че ви има Heart Eyes

# 71
  • София
Много ми стана мъчно, че са болни малките. Ама как може да си траят за тези неща, ако постъпят така с мен... не знам какво бих направила, струва ми се много безотговорно. Извинявайте, но се представих на ваше място и се ядосах.

velmar , само докато четях ми се дорева, и ние не сме се разделяли досега.

# 72
  • София
Привет!
Радвам се, че Лори е по-добре, дано и Еличка се оправя вече!  Praynig Hug
Велмар, ние не сме се делили, представям си какво ти е. Гушки!

# 73
Марги, ВСТ, дано бързо се оправят куклите Praynig
Аз понеже знам за тези възможни последствия на агнешкото и си бях взела купени пюрета на детето. Само хапна малко ориз при кумувете, но без месо и дреболии. Но за сметка на това яде и чупи яйца до насита Peace
Ние излизаме навън, макар че духа и ми се вижда студено. Блан, и Деница не е случила на майка - и на мен ми е все студено.

# 74
Много  Hug за всички,невероятни хора сте ,благодарна съм че ви има  Heart Eyes
Ние сме по добре също ,но сме само на кърма отказва ми всичко,пробвах с лечебна каша ,но не иска.Давам и активен въглен,половин хапче стрито с кърма,той абсорбира отровите и запича леко.Иначе друго за сега не пием  Rolling EyesМажа и дупето със синята Нивея ,само това имах вчера у нас ,бюбхена ми  свърши,добре и подейства. Peace
Иначе нощта беше тежка,рев през половин час и съм  Tired
Ще ги водя с Ники на лекар ей сега ,защото той пък вчера изхвърля боклук с колички на село насред вятъра и дъжда,въобще през носа ни излезе.Много ме е яд,баба му не го спря ,ами го насърчаваше"да помогнел ",а не вижда какво е времето и баща му върза да пръска ,хиляди работи да и оправя ,а не беше за навън,сега всички са болни.То вярно ,че не ходим много често и тя гледа да използва всяка възможност ,ама да я питаш за кой се блъска да произвежда като ние заминаваме ,майка му и баща му на Иван нищо не взимат от село,тя сама жена ....Добре поне че сега е само градината и няма животни,ама и тя не е малко,всяко нещо за да расте си иска ръка,а тя не знае малко.

Елена наистина е много подмолно да храниш дете и да не казваш какво му даваш и зад гърба ми без никой да ме пита  Sick
Велмарче стегни се  Hug ,не е на заточение я ,ще има да я глезят , после обаче... дупе да ти е яко докато я вкараш в релси  Crazy
На мен винаги всяко оставяне на Ники при бабите ми излиза през носа,разваля се дисциплина ,връщат ми го винаги с алергия ,какво да ти кажа,но понякога се налага,дано поне като го даваш на родната си майка да е друго,аз нямах тази възможност  Wink

Радвам се че заминаваме след 20 тина дни ,наистина нямам търпение.

Общи условия

Активация на акаунт