Ииии, вярно - Честит имен ден на Ина и Душето!
Да са здрави и щастливи!Браво на кулинарките и от мен!
( Липсва ми Душето, определено...
.Аз съм на работа и умрях от скука цяяяяял ден.Ама от друга страна се чувствам добре, щото свекитата са вкъщи, та сега добре се спасявам с отсъствието си
за почти седмица.Цял ден за това си мисля и ще ми се скъса сърцето.Само при мисълта- запо4вам да цивря......Не сме се делили никога и ми е много криво.За съжаление, няма друг начин.Ще трябва да боядисвам , а и други нелеки ремонтни неща имаме да свършим през тези дни, та това е причината за тази командировка.
И да попитам тези от вас, които са си оставяли децата за няколко дни при баби и дядовци да речем, как се справят с това усещане.... Аз имам чувсьтвото че утре идва края на света.Опитвам се да гледам положително- че ще свършим бързо много работ,а която все отлагахме,че ще ходим да се забавляваме някоя вечер само двамата с татито, че Дари ще е супер доволна от вниманието на баба си и дядо си и че разнобразието ще й се отрази добре....но- не ми олеква
, направо се курдисвам на трапезите ви. ( Правенето на козунак винаги ми е изглеждало като висш пилотаж) 
, направо се курдисвам на трапезите ви. ( Правенето на козунак винаги ми е изглеждало като висш пилотаж)

Лоринка не е добре
Вчера бяхме с баба й и дядо й на вилата на наши познати и аз имах глупоста да й дам някаква агнешка супа
Детето си я хапна с такъв апетит за радост на баба й, но в резултат цяла нощ не е спряла да пълни памперса, появи се и кървава слуз. Цяла нощ се консултираме с дежурни лекари - минаваме на диета с лечебна хумана, ентерол и хидра сек. Нямам търпение да стане по-нормален час и да се свържем с нашта лекарка, че сега последно ни казаха, че ако продължава така, ще ни пратят в болница. Всичко ми се е свило, а милото ми мишленце много се мъчи - буди се и плаче, цялато й дупе е пламнало и я боли
Как може да съм толкова глупава и да й давам тези щуротии

Но лекарката ме увери, че е сметнала според кг и да не се притеснявам - трябвало да й ги давам, та да се успокои коремчето. Иначе Лорка нищо друго ново не е яла вчера
Знам ли, дано да се оправи, че продължава да дриска, а и почти не мога да я накарам да пие нищо - от млякото пи малко, сега съм й направила шипков чай и тя и него не иска та започвам да я гоня със спринцовката
, ама аз нямам вкъщи
На нас ни помогнаха, дано и на вас 

.
. Пиленцето може да й мажеш и с Нистатин маз. Струва около 3лв. в аптеките. Аз съм много доволна от него и Боби понякога, като не се е избърсала хубаво в ДГ й се зачервява и само с едно намазване й минава
.
.
Само, че е черна
.
определено е разтоварващо, не че диването не ни липсва, но то се чувства много добре с баба си и дядо си, още повече в гората, сред природата. 

писала съм и друг път, при подсечено дупе не мажа с мехлеми
а при всяка смяна на памперс първо измивам с вода, подсушавам дупето. после изплаквам с отвара от смрадлика и лайка, оставям да изсъхне без да попивам с кърпа и слагам памперс