АВГУСТовските деца боядисват с мама Великденски яйца!

• 15 600
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
  • София

Ииии, вярно - Честит имен ден на Ина и Душето!   bouquet Да са здрави и щастливи!
Браво на кулинарките и от мен!  Hug Peace

# 46
Честит имен ден и на днешните именници Hug ( Липсва ми Душето, определено...  Confused)
Днес няма никаква  активност тук Crazy.Аз съм на работа и умрях от скука цяяяяял ден.Ама от друга страна  се чувствам добре, щото свекитата са вкъщи, та   сега добре се спасявам с отсъствието си Laughing И още нещо искам да споделя...утре привечер ще отида да закарам Дари на Плевен  и ще я оставя там Sad за почти седмица.Цял ден за това си мисля и ще ми се скъса сърцето.Само при мисълта- запо4вам  да цивря......Не сме се делили никога и ми е много криво.За съжаление, няма друг начин.Ще трябва да боядисвам  , а и други  нелеки ремонтни неща имаме да свършим през тези дни, та това е причината за тази  командировка.
Исках само да споделя, с надеждата да ми олекне Cry И да попитам  тези от вас, които са си оставяли децата за няколко   дни   при баби и дядовци да речем, как се справят с това усещане.... Аз имам чувсьтвото че утре идва края на света.Опитвам се да гледам положително- че ще свършим бързо много  работ,а която все отлагахме,че ще ходим  да се забавляваме някоя вечер само двамата с татито, че Дари ще е  супер доволна от  вниманието на баба си и дядо си и че  разнобразието ще й се отрази добре....но- не ми олеква Rolling Eyes

# 47
  • гр.София
 Велмар,надявам се да се увериш,че раздялата не е толкова страшна. Успех с ремонтите (щото си е нервно преживяване).
 Честит празник на Душето и на малката Ина!

Ние поскиторихме следобед из Банкя,въпреки течащите носове. Аз се намръзнах-София въобще не е случила на майка-дай ми да си седя вкъщи на топличко.

elen@, Марго- eat, направо се курдисвам на трапезите ви. ( Правенето на козунак винаги ми е изглеждало като висш пилотаж)

# 48
и Елица ,размина се с разходката ,не съм си подала носа навън  Laughing
За сметка на това вчера бяхме в купом на църква до 2ч  ,а Ники дори попя и с хора на църквата,тъй че аз с и го броя за днешна разходка  Wink

elen@, Марго- eat, направо се курдисвам на трапезите ви. ( Правенето на козунак винаги ми е изглеждало като висш пилотаж)
Заповядай ,на драго сърце ще омеся пак,само да дойдете ,офертата важи до 22 ри май  Mr. Green.така че бързайте !
Честито на малката сладка беляджийка Ина и от нас ,все така да тормози майка си  Mr. Green ,а на  dusheto и пожелавам да е жива и здрава и ако има сили да ми прости ако съм я засегнала с нещо Rolling Eyes

# 49
Здравейте, милички  Hug
Честито на сладката Ина и на Душето със закъснение - дано наистина скоро да ни прости и да намери сили да драсне два реда  Praynig

За нас нямаше сън тази нощ  Tired Лоринка не е добре  Cry Вчера бяхме с баба й и дядо й на вилата на наши познати и аз имах глупоста да й дам някаква агнешка супа  ooooh! Детето си я хапна с такъв апетит за радост на баба й, но в резултат цяла нощ не е спряла да пълни памперса, появи се и кървава слуз. Цяла нощ се консултираме с дежурни лекари - минаваме на диета с лечебна хумана, ентерол и хидра сек. Нямам търпение да стане по-нормален час и да се свържем с нашта лекарка, че сега последно ни казаха, че ако продължава така, ще ни пратят в болница. Всичко ми се е свило, а милото ми мишленце много се мъчи - буди се и плаче, цялато й дупе е пламнало и я боли  Cry Cry  Cry Как може да съм толкова глупава и да й давам тези щуротии  ooooh!

# 50
  • гр.София
 ВСТ, ти ме уби направо. Чак пък от една супа?! Стискам палци днес всичко да се нормализира.

Мама Марго,току виж дойда да ви махам на летището. Но много рева в такива случаи Wink

# 51
ВСТ, дано Лоринка се оправи бързо  Praynig Praynig Praynig Иначе и на мен ми е странно толкова силна реакция да се получи от малко агнешка супа  newsm78

# 52
Благодаря ви, милички  Hug
Незнам и аз - явно доста й е раздразнило стомахчето. Майка ми сега ми каза, че били слагали някакви дреболии в супата, но не била ми казала вчера, щото съм нямало да разреша да й я дадат  Twisted Evil Нашата лекарка ни каза да вземем някакво ам на Нестле, което да й давам и някакви хапчета Нелидикс и Лактофлор - бая се чудих дали да  й ги дам, че пишеше да не се дават на толкова малки деца  Thinking Но лекарката ме увери, че е сметнала според кг и да не се притеснявам - трябвало да й ги давам, та да се успокои коремчето. Иначе Лорка нищо друго ново не е яла вчера  Thinking Знам ли, дано да се оправи, че продължава да дриска, а и почти не мога да я накарам да пие нищо - от млякото пи малко, сега съм й направила шипков чай и тя и него не иска та започвам да я гоня със спринцовката  Rolling Eyes
Абе, оплаквам ви се пак, ама нещо съм се стреснала, пък и сме сами двете - татито е в провинцията, и аз се шашкам.
Момичета, скоро коментирахте, ама аз съм забравила  Embarassed С какво мажете подсечените дупета? На Лори дупето и пишата са в ужасно състояние, кърваво червени и разранени, милото даже не иска да седне, така силно го боли. Аз я мажа с кремче на Мустела, до сега ни е помагало, ама тя не е била никога така. Лекарката каза да я мажа с Дефламол  Thinking, ама аз нямам вкъщи  Rolling Eyes

Велмар, много те гушкаме с Лори  Hug

# 53
  • гр.София
 ВСТ, на същата възраст и на Пепи бяха изписали Нелидикс,лекарката изрично каза -четвъртинка от таблетката, явно са много силни(те са едни огромни,не знам дали и сега са в такъв вид), от раз му спря разстройството.

# 54
Али като беше с разстройство ми препоръчаха Сулфагванидин. Много е хубав и подходящ за деца на тяхната възраст. Освен, че са за затягане лекуват чревните инфекции и е желателно да се дават няколко дни. Виж в листовката там пише всичко  Peace На нас ни помогнаха, дано и на вас  Praynig

# 55
Бланк, Валка  Hug Hug Hug
Май само ние сме тук днес  Laughing
Бланк, големи са хапчетата, ама на нас ни каза половинка  Thinking, незнам, дано да й помогне. Дано да й се поуспокои и дупенцето, че много плачка, милата  Cry

# 56
Христос Воскресе! Много здраве и щастие!
 easter  Flowers Four Leaf Clover
Честит имен ден с малко закъснение на Велина и Душето!  Heart Eyes
Страхотни козунаци и яйца сте сътворили   bouquet.
Vst_80, може да е съвпадение от някакво вирусче и агнешката супа. Аз на Сашко вчера също му дадох и днес това ще обядва, но наистина дреболийки не давам. Дано бързо да й размине на Лоринка  Hug. Пиленцето може да й мажеш и с Нистатин маз. Струва около 3лв. в аптеките. Аз съм много доволна от него и Боби понякога, като не се е избърсала хубаво в ДГ й се зачервява и само с едно намазване й минава  Peace.
Дани, страхотна кола, ще чакам с нетърпение да се приберете  newsm53  Hug.
Валка, изпълнявам част от твоите подточки. Ето я нашата кола: Само, че е черна  Grinning.

# 57
  • гр.Добрич
Христос Воскресе!!!

ВСТ, много е неприятно това с Лори. Дано по-бързо да се оправи. Аз мажа Ивчо с едно правено кремче, но няма как да ти кажа рецептата. Също и с Павлодерм. Мажи с каквото имаш, все ще е облекчение за кожата. За стомахчето може да и свариш картофче или ориз и печена ябълка.

Велмарче
, напълно те разбирам. И аз преди бях така, хем да го дам, хем не и то за 2 часа. Никога не съм го оставяла да пренощува в баби, защото и двете ме дразнеха много. Сега май съжалявам, защото и да искам вече не мога да го оставя на никого.

Как е времето в София? Тук 2 дни се скъса да вали. Язък за празника, човек не може да излезе никъде.

# 58
  • София
Привет!
Днес моята баба става на 80г, да ни е жива и здрава!  Hug Heart Eyes

# 59
  • у дома
velmar, свиква се (не, че това е много успокояващо, а и свикването не е точно свикване  Mr. Green ). аз писах, че за пореден път сме ергенчета, от събота за 7-8 дни  Peace определено е разтоварващо, не че диването не ни липсва, но то се чувства много добре с баба си и дядо си, още повече в гората, сред природата. Simple Smile
единствено ние с татито непрекъснато пускаме нейни лафове, сега тя какво щяла да каже, как би реагирала на това, на онова. говорим на нейния език  Joy  Mr. Green
Elwing, да е жива и здрава баба ти  Hug  bouquet
vst много неприятно, гуш от нас  Hug писала съм и друг път, при подсечено дупе не мажа с мехлеми  Peace а при всяка смяна на памперс първо измивам с вода, подсушавам дупето. после изплаквам с отвара от смрадлика и лайка, оставям да изсъхне без да попивам с кърпа и слагам памперс  Peace

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 12:38 от blueeye®

Общи условия

Активация на акаунт