Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде обикновено се хвърля миналогодишното великденско яйце?
Какво се препоръчва за стягане на корема след раждане?
Какво е препоръчителното хранене след цезарово сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде обикновено се хвърля миналогодишното великденско яйце?
Традиционното място за хвърляне на миналогодишното великденско яйце е в почвата, а не на боклука. Това се прави, за да не се губи късмет за семейството и къщата. Препоръчително е миналогодишното великденско яйце да се хвърли в почвата, а не в боклука. Това се прави, за да не се губи късмет за семейството и къщата.
-
Какво се препоръчва за стягане на корема след раждане?
-
Какво е препоръчителното хранене след цезарово сечение?
-
Какво може да помогне за увеличаване на производството на кърма?
-
Какво трябва да яде бебето след цезарово сечение?

А това, че от време на време като суче и изтича кърма от устата според педито е в следствие на много кърма, която се стича в устата й и тя явно не може да я преглътне навреме. Не било притеснително 

А за храненето на поискване - аз смятам, че най-важно е бебето да е добре и здраво, а майката - спокойна. Така че както го чувстваш - така постъпи. Съветите ни да избегнеш дохранването са по-скоро, за да ти вдъхнем кураж, че макар и да има трудности те се преодоляват. Но, разбира се, не на цената на всичко, така че успех с решението. Сигурна съм, че ще постъпиш правилно

за пръв път прави толкова дълга пауза( от 6 часа)
А тя не е гладна , дала съм и капки и е суха. Възможно ли е чак толкова да я мъчат коликите?
И аз през цялото време се притеснявах дали ми стига кърмата, но се оказа, че е достатъчна 
Да й е жив и здрав Цветомир!

толкова ми е мъчно ,толкова много съжалявам незнам какво да ти кажа ,едва ли мога да те утеша ......
и се надявам скоро да се решите за второ детенце,което съм сигурна,че ще бъде живо и здраво и карасиво като мама и тате . Не е нужно да се сбогуваш с нас.Ние никога няма да те забравим и винаги ще сме насреща ти ако имаш нужда от психическа подкрепа .Споделяй с нас винаги когато усещаш нужда .Ние винаги ще бъдем с теб