Холандска тема - 24

• 20 975
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
  • NL
Момичета мерси за пожеланията Hug.То беше преди няколко седмици.Ами Звезди как мина.Парти не сме правили,само родата в малък състав дойде но и те някъде през седмицата.Вие докъде стигнахте с плановете за преместването или умувате още?
Стерече ,честита смяна на зъбче  smile3525с пожелание и новите да са винаги здрави като на бобърче.
Меги кое ниво за езика завършваш в училище?
Миленски дупето мина ли Grinning ?
Ние днес за първи път най-после пробвахме бъгито.Много повече и хареса да седи в него отколкото коша,пя докато правехме разходката но мисля,че не е перфектното бъги.По едно време и се доспа и главата леко беше клюмнала,че опора никаква няма да се облегне настрани а и няма степен за напълно лежащо положение.И беше най-дебело облечена от всички  Wink.Бях я облякла с боди с дълъг ръкав,гащеризон и яке без подплата.Пет крачки по-натам засичаме едно бебе сигурно беше и по-малко от Ариена само по боди с къс ръкав и босо.Та свалих  якето да сме поне малко в тон с околните Joy

# 46
Милика, д-то още наболява Crazy Но аз не съм спирала да въртя педалите Mr. Green Мака, че откак карам колело хапвам и 3 пъти повече ooooh!
А за навличането- Алекс го обличам съвсем леко, като останалите холандчета и всеки път нашите като са тук, се караме за това Crazy    Но той прилича на баща си- топлокръвни са и двамата Joy Аз съм тази, на която и е все студено Crazy

Стерече, честито ново зъбче на Ванко Hug Това първото ли е? Какво направихте с падналото?

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 23:49 от Милен@

# 47
  • Eemnes, NL
Милика Hug Миленски - то още не е паднало, засега само се клати леко. Heart Eyes
На мене покрай диетата постоянно ми е студено, че и аз май обличам Ванко по дебело, но днес го пуснах да играе вънка по къс ръкав и отворени сандали. И по добре, прибра се розов, червеничък. hahaha

# 48

Меги кое ниво за езика завършваш в училище?

Ами то sе води второ..,но това е най точно казано Имбургеринг курс.Той стана задължителен за такива ,които не са го карали..Декември нали бяхме се явявали на официални изпити от общината,и те определят за колко време да го кара6.Има траекти за 18 мес,12 мес,6 мес и 3 мес...аз и моята приятелка сме в 6 мес....По принцип изпитите са началото на юли,но моите ще ги дръпнат напред нещо като началото на юни,защото термина ми е 19 юни Whistling...и по добре ще е да е преди да съм родила.Въпреки че тайно се надявам края на май да сме с бебе вече... Joy

Елисе и тя доста разголена ходи Wink...ама така е по добре за тях,да се каляват. Peace
Аз също съм от тези дето все им е топло... Joy

# 49
и аз вчера Ерик го облякох с къс ръкав и с яке отгоре... оглеждам и що да видя.. всички дечица по къс ръкав Joy -  споделям с мама, пък тя..."амииии нищо де, поне нашето е босо" ( беше си събул обувките и чорапите вече ooooh! ) Whistling... не че другите не бяха де Mr. Green

megan79

края на май не ти ли е прекалено рано? (<37 г.с.) newsm78

sterretjeнали знаеш, като падне зъбче и феята носи златна паричка Mr. Green

Milikaзначи и твоя рд е минал като моя Hug
за сега ще си оставаме в НЛ.. почти се бяхме запътили към Бреда вече, онзи ден към А'дам...ама аз категорично казах не на А'дам Rolling Eyes
 и сега пак сме наникъде... с една дума от много столове накрая ще седнем на земята -  такова чудене и неяснота, никога не е било... не нзам каквостава с нашето семейство тази година #Crazy ooooh! Tired

# 50
Сърдечно благодаря! Много ми помогнахте!

# 51
megan79[/color]
края на май не ти ли е прекалено рано? (<37 г.с.) newsm78

Оооо,хич не е рано Laughing.След 36 седмица пре -спокойно може да се ражда Crazy...а и особено,аз квито големи бебета вадя,няма да е за оплакване с килцата. Joy
Ходих набързо до магазина ooooh!..и искам да ви кажа,че ми стана лошо от жегата Tired....заохках,запъшках ooooh!..и си викам ,малээээ,ами ако трябваше да раждам края на август #Crazy ....ужас #2gunfire
Сега папкам една салата набързо,и отивам на курс... Sunglasses

# 52
  • NL
Ееее Звезди,абе от Холандия по-хубаво нЕма.Тук поне сте си свикнали и дори и в друг град да се преместите не е чак такава промяна както да заминете в друга държава.Аз също исках да живеем в по-малък град,че ми е по-спокойно (сигурно от егн-то ще да е Mr. Green).
Меги изпита на имбурхеринг е лесен и съм сигурна,че проблеми няма да имаш.При нас като пети изпит задължителен беше maatschappij test orientatie(Сега по ново му е кennis en samenleven.Незнам дали и вие ще го карате но в нашият случай имаше голямо разминаване в подготовката за изпита и после самият изпит.И съответно всички бяхме скъсани.На мен не ми достигна тогава един процент само и ме беше много яд.После карах К en S в Зволе(Зволивуд както му казват  Laughing) и там го изкарах.
За дрешките да ви кажа и аз гледам детето да не го навличам много но само в къщи.Зимата изкара по бодита нагоре но навън никога не мога да преценя как да я облека и трупам кошницата на количката за всеки случай с какви ли не неща.Не,че няма да си стигнеме до час в къщи примерно ама аз така съм си свикнала.За работа ходя с една раница,че ми е по-удобна като пътувам с колелото.И една колежка ме пита абе какво толкова все носиш,че толкова ти тежи чантата.Ами викам как какво-жилетка,панталон за дъжд,парфюм,кремче,вода,мини аптечка и други дреболии.Хвана се за главата жената hahaha.Та така,неподготвена не обичам да излизам Joy
Миленски как няма да ти се отваря апетит покрай колелото.Като завъртиш педалите при насрещен вятър доста енерджи му трябва на човек.

# 53
При нас като пети изпит задължителен беше maatschappij test orientatie(Сега по ново му е кennis en samenleven.Незнам дали и вие ще го карате

Ами значи Ние  учим за инстанциите,като общини ,CWI-та..кеде се ходи при даден проблем...доста неща свързани с работата...история ,култура.Незнам дали е свързано с това ,което пишеш.Правихме един пробен тест ooooh!...като цяло не е трyден,но доста от въпросите са адски подвеждащи #2gunfire,чак доцентката ни се двоумя на няколко newsm78...и ще провери за точните отговори в кантората им Rolling Eyes...Днес сме почивка и ще обикаляме пазара с приятелки Party
Ама такова хубаво слънчево време...ейй Party Crazy...сигурно другата седмица пак се почва с дъждовете Sick

# 54
  • NL
Меги ами същото е да.Само история нямахме като въпроси.
Пу пу на временцето.Дано така да се задържи,много му се радвам.

# 55
Привет, девойки!
Подгизнах от дъжд в Бг-то. Помъкнала съм едни летни дрехи, а слънце нЕма.
Милика, срам!  Embarassed  Как сме те пропуснали всички. Аз се бях улисала покрай ремонта, но не е извинение.
Милена, честито колело. И аз доста покарах с каруцата отзад и ме наболяваха седалищните части. Направо съм летящия булгар  Mr. Green , дано да не отвикна докато се приберем, че тамън усъвършенствах завоите, че с каруцата е по- трудничко. Софи обаче страшно се кефи. Една туркиня ни гледа, гледа със Софи в каруцата и накрая изтърси- мой къмпинг.  Mr. Green Вече се замислям и за столче за колелото. До сега не смеех.
Софи ме подлуди в самолета. Не се спря за секунда.  Confused Явно няма да пътуваме по дълги дестинации скоро.

Чао от нас и до скоро.
ПС Ако пратите малко слънце насам няма да е зле.

# 56
Мопси, прогнозата за още дъжд ли е? Докога, 4е си идвам за 10 дена до София и да знам да вземам ли тежките дрехи Simple Smile

# 57
Привет, девойки Hug

Мопси, мерси Hug Мен д-то все още ме наболява и скоро едва ли ще мине ooooh! Но, се свиква все в един момент Mr. Green
То май като се прибереш в София първо те навалява хубаво дъждът и след това се почва с жегите.
Отбивай се от време на време Hug

Милика, ха, дано дето викаш така да се задържи това време все така докато си тръгнем за БГ Mr. Green

Карилуис, ти си дрехи за топло и студено, че да си подготвена за всичко Wink

Ние този уикенд трябва да купим на Алекс летни дрехи и обувки, че от миналата година са му малки вече. Макар че аз сега с това колело съвсем се хумнах и само кроя планове къде да ходим с колелата Crazy Нашите не вярват на ушите си и казват, че така щяло да бъде до първото падане Joy

От мен Hug

# 58
ПС Ако пратите малко слънце насам няма да е зле.

Ако пратим ,ще ни го отмъкнете цялото Crossing Arms Joy...аз съм забелязала,че винаги когато там е топло,тук студено и обратното. newsm78
Миленски,браво Peace ..продължавай в същия дух.Аз едва ли ще се кача някога тук на колело.Изтървах момента докато си бяхме само с мъжо Whistling,сега с 2 звяра. Naughty

Звезди,къде сииии? Hug Hug

Аз нали не mога да се сдържам Embarassed,като ми е гот,та да се похваля Joy.Днес уредихме вече зимната ни почивка в Мексико Party Party Party Party.Пак сме в същия хотел Wink,ноооо този път за 14 дни newsm44 newsm44.Живот и здраве летим на 6 декември. Laughing

# 59
megan79
тук съм, ама ме мързи да пиша не е истина... Rolling Eyes

след малко излизаме на разходка...точно на обяд, ама....друго време не остава Rolling Eyes

вчера следобяд усетих, че ме журна слънцето и днес съм със земеделски тен Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт