75ДЕ - Великден и при нас дойде, сега 1 май ни зове

• 15 285
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
добра среща,

вчера бях на рожден ден.
за пиене имаше вода Rolling Eyes
внимание нула от домакините, рожденничката играеше прислужничка. Shocked
днес наваксах с вино.

Риен, гуш мила  Hug
аз не трая колкото тебе, аз имам родопско гърло, крещя и на български и на немски доста убедително Sunglasses

при мен свеки е мила, беше разочарована от Рд на дъщеря си.... Shocked

# 166
Ей,честно Риен,едно голямо евалата zа търпението..Раzкаzа ти си го бива,поzдрвявам те zа иронично нервния тон,чудесно описва ситуацията.Ама май и аz,като доста по истерична от тебе явно,съм съгаласна със Сердика,не zнам zа плейстейшъна в кофата,обаче нечовешки скандал не може да му се раzмине..Знам,че и това обаче не помага винаги,Ами вдигай се бърzо на крака тогава,че при тия помощници ще хвърлиш топа  Wink     bouquet

# 167
  • Германия
Риен  Hug

Асе, и защо е разочарована свеки?

# 168
Риен, стискай зъби, грабвай
паспорта и си плюй на петите. Simple Smile

# 169
Rien, хванала си грешния мъж, чедо! Моят снощи даже бутилка вино отвори в чест на загубата на Байерн, толкова да са му антипатични! Joy
Съчувствам ти напълно, ти си силна и ще устискаш Hug

# 170
Асе, и защо е разочарована свеки?

щото трябвало да стоят в една компания с млади хора и нямали обща приказка.
свеки не искаше да ходи, ама са отишли за 1 час, за да не стане поредния скандал Tired
после взели и внучетата, че да празнуват спокойно...

ние закъсняхме, че бяхме в задръстване и като отидахме никого не познавахме, но и никой не се трогна да ни запознае  Rolling Eyes
беше странно.  Thinking

обаче ние вчера си наваксахме с грил и бира. аз бях на вино Flutter

Веч, пропуснали сме мача newsm78
сега разбрах за загубата...

# 171
  • Германия
Rien, хванала си грешния мъж, чедо! Моят снощи даже бутилка вино отвори в чест на загубата на Байерн, толкова да са му антипатични! Joy
Съчувствам ти напълно, ти си силна и ще устискаш Hug
Моят отвори бира  Mr. Green

# 172
Риен,
много ми стана гадно като си представях картинката. Че са малко мъжете, които реагират доброволно и адекватно в такива моменти, спор няма  Twisted Evil. Понеже и моят мъж е от болшинството хич не търпя такова поведение. На момента си казвам какво искам и кое не ми харесва. Мъжете са на принципа: щом нищо не казва, значи и харесва и няма против  ooooh!. Та затова аз винаги си казвам. Ако искаш опитай - дори и да не помогне, едва ли ще навреди  Mr. Green.

Гея, аз като съм сама разчитам само на себе си и не се дразня, че всичко мен чака. Все пак мъжът ти е отишъл да изкарва прехраната на семейството, а не е на почивка. Поне при моят ако пътува заплатата значително се покачва, така че за това не мрънкам.

# 173
абе, само аз ли съм случила в това отношение на мъж. футбол не гледа, ако детето е болно се бием кой да я дундурка. с миялната дертове нямам. за боклука не се налага да казвам, чорапите не си хвърля никъде другаде освен на мястото за чорапи Mr. Green
това с прехраната обаче ни куца Winkвъпреки, че в бг ходеше по 10 часа на работа и пак помагаше много, само дето все по-прозрачен ставаше.
няма пълно щастие, риенски. ако е такъв, ще е пък инакъв. обаче ти съчувствам. най-вече за тия нудели със сос. аз досега да съм го удушила.
за останалите неща има лек. правиш един списък. кой какви задължения има, кой какво прави и давате точки. по трудност и кпд.
после удряте калема и виждате кой е ощетен. ако той ходи на бач по 8 часа, приравняваш твоите неща към същите 8 часа. останалото разпределяте. мъж ти аз го видях, добро дете изглежда, ама трябва да бъде възпитавано, щото мути май го е разглезила. не се прави на героиня, аз стиганх до извода, че като почна да се оплаквам колко не ми е добре и в един момент получавам повече внимание. докато бях железното ленче, вечно гризвах дървото. сега си позволявам да поплаквам и да въздишам. веднага започва да пърха около мен загрижено. мъжете се женят за мъжки момичета, защото искат пак при мама.
трябва да сме слаби и духовно грациозни, там е разковничето. инак, колкото и да опъваш, няма да забележи. това е в такъв случай в реда на нещата.

абе, я да ви питам. имате ли еефертраг. щото аз нали пак ще се похарчвам, та мисля да направя един за тук и един за бг.

# 174
правиш един списък. кой какви задължения има, кой какво прави и давате точки. по трудност и кпд.
после удряте калема и виждате кой е ощетен. ако той ходи на бач по 8 часа, приравняваш твоите неща към същите 8 часа. останалото разпределяте.

до този метод опрях и аз преди 1 година.
поделихме си задълженията.
понякога преразпределяме  Wink, оплаквания нямам.
на майка ми и допадна системата, но каза, че е изпуснала момента да я въведе успешно Joy

мързи ме много, имам да пиша текст, а главата ми пълна с винени пари Crazy

# 175
абе, я да ви питам. имате ли еефертраг. щото аз нали пак ще се похарчвам, та мисля да направя един за тук и един за бг.
Аз  съм с еефертраг. Изготви го адвоката на съпруга, а го подписахме пред нотариус. Излезна някъде 500?. За БГ идея нямам колко ще струва. Ама при такава богата мома като тебе парите си струват  Mr. Green Hug.

# 176
3дравейте мили дами и мнооооого, много благодаря 3а по3дравите и пожеланията 3а малкия Петърчо Hug
Две седмици каката беше у нас. А а3 най_щастливата мама на света с двете деца. Полека, лека вли3аме в релси с малкия и ми остана малко време да ви погледна Wink
Раждането беше много лесно с ПДА. Препоръчвам я на всички. Болницата повече от супер. Голямо внимание и всички екстри по прегледите на децата.
Ще наваксвам с четенето докато ви догоня Mr. Green
Риен, много е гадно това със съпруга.

# 177
танче, за бг не знам как се определя цената, но тук е според това, което досега притежаваш. аз не съм богата бе, мама е богата Mr. Greenи ако не слушам, каза че ще ме обезнаследи. затова ще правим с баща ми партия, ще се разведем с нея и ще я съдим за издръжка. и ще твърдим, че не съм от нея hahaha
та, тук е според имотното състояние и ако имаш айгентум, жална ти майка, доколкото знам. 500 евро са направо евтиния. все пак са важни и евентуални издръжки при развод, дължими от единия на другия, общото имущество, банкови сметки и не на последно място децата. иначе си важи май и по тукашното право, каквото си си донесъл със себе си си е твое, каквото е по наследство, пак си е твое.
абе, адвокат трябва да се пита или направо нотар. мен обаче ми е любопитно има ли повече хора с еефертраг. то любов, любов, ама кат тръгне човек да дели пердетата от мама, става страшно.

# 178
Ние нямаме еефертраг. Като се zаженихме, говорихме по въпроса, ама решихме, че нямаме нужда Mr. Green  То мое и нахтреглих да се склчи. Мате, в майското иzдание на списание Myself има голяма статия zа еефертраzи.

# 179
знам, че може. тогаз даже друго име има Mr. Green
а за статията, ще погледна, благодарско.
просто ми е наистина интересно, колко от вас са сметнали, че подобно нещо им е нужно.

Общи условия

Активация на акаунт