75ДЕ - Великден и при нас дойде, сега 1 май ни зове

• 15 249
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Някой скоро пита за Лале и нейните близнета
07.04.2008г. Lale32   (с термин– 22.05.2008)   Георги - 2450гр, 47,5 см.   Тереза - 2108гр, 46,5см.
Това намерих в отчетните.

# 196
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
добра среща.

майка ми каза, че докато е била бременна е четяла стойностна литература и е слушала класика да порастна интелектуалец.
каза, че съм станала доброволно селянка Crossing Arms
засях градината на свеки hahaha
все странни неща за тях. Joy домати, камби, спанак, пак чой и всичките 25 подправки bowuu

моят туземец също ме ядоса, от 3 дена му натяквам, още не е станало на моето, ама и свеки беше на моето мнение Flutter
това го вбеси още повече Twisted Evil
сега, за да си мълча ме подкупва с цветя - взе ми цвете за езерцето, ама аз пак намилам. Wink

отивам на слънце да попуша малко  и да се радвам на насажденията си:)

# 197
А3 като вече преживяла един подобен брак на Риен и на път да се 3адоми Асялайн искам само с добро да ви кажа, не се давайте млади и хубави момичета. Не отстъпвайте.
3а австрийската гнусна тема не мога дори да говоря.
Да са и честити бли3начетата на Лале. Живи и 3драви  bouquet

# 198
  • Германия
Честито на Лаленцето! Да са и здрави и спокойни рожбите.

# 199
А3 като вече преживяла един подобен брак на Риен и на път да се 3адоми Асялайн искам само с добро да ви кажа, не се давайте млади и хубави момичета. Не отстъпвайте.

това не го разбрах Rolling Eyes
според повечето ни познати аз съм водещата личност в нашата връзка, а туземецът само ми угажда  Thinking
това, че мрънкам тук нон стоп не значи, че имам проблеми, а че съм мрънкало Wink

Лале, честити ти бебешори  Hug

# 200
това не го разбрах Rolling Eyes

Това значи, че нищо няма да се промени.
Или поне не към по-добро. Simple Smile

Честито на Лалето! Дупе да й е яко! Simple Smile

# 201
Да са живи и здрави Героги и Тереза на Лалето   bouquet!
Да слушкат и да папкат  Grinning!

Ася, Лиска ти е обяснила правилно. Дано пък при вас не е така, късмет  Peace!

А Риен няма да се даде така лесно, сигурна съм. Не зная как се е появила тук, но се запознахме в Мюнхен. Друг е слабата половинка в семейството  Mr. Green.

# 202
  • в сърцето на един мъж...
Честито на Лале, да са й живи и здрави Георги и Тереза! Да слушат много и да папкат!   bouquet
За мъжете... като за умрелите отива - или нищо, или само хубаво, че в последно време както съм яхнала метлата, не мога се спра Close Риенски, кво като е българин, то не пречи да е диване Confused За традиции и празници, хич няма да отварям и дума - последния ми успешен опит беше на Великден да го вкарам в църквата. А майка ми миналата година като идваха, категорично отказа на връх Великден да ги заведем там...Майната им... Sick

# 203

Ася, Лиска ти е обяснила правилно. Дано пък при вас не е така, късмет  Peace!

явно от слънцето съвсем съм порусяла newsm78
въобще не схващам контекста на разговора.
какво няма да се промени и какво трябва да се промени?

колкото до мъжете - аз с тях не водя война, аз съм им съучастник  Wink

П.П. сватосах си спиралата за подправки с една друга, менкахме растения Laughing
срещу джоджен получих арабска мента, срещу камби - естрагон Sunglasses

Вечи, ако ти се дояде самардала, свиркай да ти пратя малко, днес правих.
нали във вашия край е разпространена Laughing

# 204
Честито на Лале! Да са живи и здрави, да папкат и да спинкат!

Едно време имах една учителка по литература - голям образ. Стара мома по тогавашните разбирания (35-38г някъде), ниска, с голямо дупе, ама тънки крака. Все ходеше с мини поли - голяма картинка. Laughing Та нейния лаф беше - видиш ли паднал мъж - тъпчи отгоре - никаква милост Mr. Green
Всъщност много е лесно отстрани да се дават съвети, ама в реалния живот всичко е компромиси..Само дето не трябва да са само от едната страна Sad

Абе Мистик къде се изгуби Thinking

Гея, ние също не сме религиозни ама аз си почитам поне традициите...Моят на Бъдни вечер му'a поне баница със сирене, в църка освен да снима не можеш да го вкараш,.....ама негова си работа, аз поне традициите си спазвам той като не ще Crossing Arms

# 205

Абе Мистик къде се изгуби Thinking

и Сърфинята я няма Thinking

# 206
Лаленце, само радости да ти носят бебетата! И таткото и той да слушка и не само да папка, ами и  да готви.  Laughing

Лиске, прекрасно заключение на този капител "първи грип с две деца и акаща майка" Аз  помня тогава как ми беше казала, че на немеца му трябва фюрер и план,казваш, той изпълнява- та се амбицирах още повече.  Laughing  Не е злодей моя мъж, просто е мързел и майка му го е научила да лентяйства. И както е мързел в нас, така се е научил да бачка на 3 смени и да бяга по 8 часа и се връща потен. Значи да се научи може. Имам надежда. Докато обаче мама присъства в живота ни няма нищо да постигна освен някоя язва да си направя. Тя ми е заявявала, че мое задължение са всички тези неща и като му се развиках пред нея един единствен път, докато излязох от стаята, чух "Какво иска жена ти? И в България са такива мъжете. Като не й харесва, да си намери българин. "  Без коментар.

Така, днес стана с децата, малкия ме събуди с рева си от първия етаж в 8.15, гладно бебето, Свекървата се опитва да го приспи, спяло му се. Като реве бебе не трябва ли да по презумция първата мисъл да е , че детето е гладно?

Айде, предлагам да сменим битовата тема, че чак аз се нервя как го обърнах на "дом и семейство"  Wink Ама си викам, я чаки да я светна Ася, че няма нужда да мрънка и по-големи злета има.  Joy

И Чикото го няма. Затриха се.

# 207
Аз пък имах чувството, че германските
свекърви са по-различни от българските.
Пък то какво излиза... Майра е права, не е
трудно да се дават съвети отстрани, но като
си вътре, сам си решаваш какво да правиш и
с какви компромиси може да живееш или да не.

Кво стана с ДСДС? Залагам на Фади суперстар.

# 208
  • в сърцето на един мъж...
Сърфата е у Мюнхенско, требе да се срещаме утре, ама не се е потвърдила newsm78

# 209
Добър вечер, мами!

Гледам, битови теми бистрите. Дали да не се включа и аз?  Thinking
Само да спомена, че докато бяхме с Мишо по болниците, се срещахме и с психолози, които ни уведомиха, че когато има болно дете, много често родителите се разделят. Най-често мъжете не издържат на напрежението. Не са мои думи, на хора, които са видели много подобни примери са. Наскоро дори ми попадна подобна статистика, процента на разделите е над 50%...Разбира се, винаги има изключения! Понякога това дори сплотява още повече семейството, но...зависи от хората.
Много се радвам за лаленцето, браво на нея! Да са и живи и здрави близнаците!

Общи условия

Активация на акаунт