75ДЕ - Великден и при нас дойде, сега 1 май ни зове

• 15 249
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
От ДСДС-а изпуснах Мониката и двата пъти. Томас не ми хареса с английската си песен. Обаче въпросът на водещия към Линда - защо ти, а не Моника, трябва да стигнеш на полуфинала? ми се стори много странен ...

# 211
  • в сърцето на един мъж...
Малко настроение:
Първи училищен ден в едно средно училище в САЩ. Учителката представя нов ученик - Такиро Сузуки от Япония.
Часът почва и тя казва:
- Сега ще видим дали познавате историята. Кой е казал "свобода или смърт"?
Никой не знае, но Сузуки вдига ръка:
- Патрик Хенри, Филаделфия, 1775 г.
- Много добре, Сузуки. А кой е казал "Държавата е народът и като такъв никога не може да умре"?
Сузуки става:
- Ейбръхам Линкълн, Вашингтон, 1863 г.
Учителката поглежда другите деца и им казва:
- Засрамете се, деца! Сузуки е японец, а знае по-добре от вас американската история.
Тих глас от последните чинове:
- Да им го натаковаме на японците!
- Кой каза това? - изкрещява учителката.
Сузуки вдига ръка:
- Генерал Макартър, Пърл Харбър, 1941 г. и Ли Якока на събранието на акционерите в Крайслер, Детройт, 1982 г.
Учениците стоят в пълна тишина, когато пак някой се обажда:
- Да до духаш!
Учителката, извън кожата си:
- Стига вече! Кой беше това?
Сузуки:
- Бил Клинтън на Моника Люински, Белия дом, 1997 г.
Някой друг извиква:
- Сузуки е лайно!
Сузуки веднага отвръща:
- Валентино Роси, мото-състезанието Гран-При в Рио де Жанейро, Бразилия, 2002 г.
Всички изпадата в истерия, учителката припада, а на вратата се появява директора:
- Да го еба! Никога не съм виждал такъв хаос.
Сузуки е готов:
- Българският премиер към министъра на финансите, за разпределението на бюджетния излишък, София, 2004 г.

# 212
aaaaaaaaaaa, искам още веднъж да се изкажа по битовата тема, щото съм с 3 брака. имам така да се каже право, като потърпевша.

старо правило е, ако видиш мъж на улицата и червата са му излезли, не отивай за лопата.
асе, няма да се плашиш. бракът е прекрасно занимание. мъжът е естествен враг на жената. трябва само да се внимава.
в никакъв случай не казвай, че ти си мрънкало. ти си идеална, той е лош. винаги. запомни това.
на риената мъжът е душко добродушков, просто е малко момчето още, ша влезе в правия път. видях го-аз такива ги познавам  веднагически.

асе, аз имам разсад за краставици и домати. сама си го направих. посадила съм и зелен фасул и доста подправки. ша си ги мерим, явно. и латинки, за украса на салатки и десертчета. и ягоди имам. само дето на балкониен слънцето е до обед, та не се знае какво ще върже. мъж ми вече си има четчица и ще опрашва. назначила съм го опрашител.
ти що пушиш. това не е прилично за био и еко танте.

мистито медитира. добре е. със сърфа ще се виждаме утре. за чико немам данни, ама ми беше днес онлайн на скайпта.
купих си една джиджафка за дезодориране на домашното огнище. електрическа, дет прави фссссст на всеки примерно 9 минути. мъж ми се стряска. мирише на умрели лебеди. с батерии е, прилича на инджикитопляктор. ще я метна в кофата. и едно друго купих, бутил, от него можеш да изкараш една гнусна мазна връв и тя умирисва стаята уж на хубаво. би трябвало да е портокал. и тва мирише на умрели азиатци.
ше си карам явно на дуфтлампето. обаче етеричните масла на примавера са на бая соленички цени. другите не ми харесват толкова.
правих баница, правих и млечна баница. грух. утре ще се надъня с вайсбира и умрели животни на грил.

# 213
ти що пушиш. това не е прилично за био и еко танте.

... прилича на инджикитопляктор. ще я метна в кофата. и едно друго купих, бутил, от него можеш да изкараш една гнусна мазна връв и тя умирисва стаята уж на хубаво. би трябвало да е портокал. и тва мирише на умрели азиатци.

Мате, кажи какво пиеш та придобиваш такова настроение? Тези джиджавки дето искаш да ги хвърляш, недей бе, Ася догодина пак ще се чуди какво да купи на сестрата на туземеца.  Joy  Joy Прати й ги на нея, да закрепя положението.

# 214
нищо не пия. в депресия съм. когато съм в депресия, съм весела. тва е.

# 215
абе, само на мен ли ми се скапва форумът. идвам в темата, праща ме на 5 страница, излиза, че нови мнения няма. и това от сума ти време. и не само в този подфорум.
дубрутру, впрочем. мен валяк ме е газил. детето втора нощ се буди в 3 и ни танцува по главите до 5. после в 8 пак е будна и свежа като кисела краставица. два кътника са и пробили, ама дали е от това. гроги съм...........

# 216
Мате, аз проблеми с форума нямам. Безсъниците на Алекс може и от кътниците да са.

Ася, да не си бременна  Wink?
Приятелят ти угажда сега, но дали ще е цял живот срещу майка си, за да е с тебе? Вероятността е минимална, но дано той е изключение  Peace.

Риен,
на подобни подмятания за това какво се оплаквам, че не ми помага в домакинството, да не би българските мъже повече да помагали отвръщам, че ако съм искала търтей нямало съм да дойда чак в Германия, а съм щяла да си седя при семейството в БГ и да си взема българин! Вметни го при подходящ случай в приятелски разговор със свеки  Mr. Green.

А сега да се оплача. Правих сладки цяла сутрин и сега са в кофата  Twisted Evil. Не съм забелязала, че бакпулверът ми е свършил и го заместих с лим. киселина и сода. Явно не съм налучкала пропорциите, защото резултата е  Sick.
Отивам да се утешавам с шоколад Crossing Arms.

# 217
Здравейте от Варна,

тук времето е пове4е от гадно, радвайте се 4е сте у немско  Twisted Evil Детето сноШти вдигна 38.8, таzи сутрин 38.2, дано се оправи от само себе си, не искам да я водя на бг лекар  Crossing Arms П/туването мина нормално, ве4е я водихме не само в Делфинариума, но и в мола  Mr. Green

Риен, в/веди малко дисциплина вк/Шти  Naughty

Ехефертраг нямам, наро4но. Аz се откаzах от кариерата си zаради м/ж/т ми и ако Ште се раzвеждаме, раz4итам на с/дията да оценява това.  Blush

(не намирам вси4ките букви тука, иzвинявам се)

# 218
  • Germany
Еее, Танче, кой като теб - в Мола, а;)
Аз още Мол на живо не съм виждала - те изгряха след като си бях в Бг. Flutter
Оправяйте се бързо  Hug

# 219
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Ася, да не си бременна  Wink?
Приятелят ти угажда сега, но дали ще е цял живот срещу майка си, за да е с тебе? Вероятността е минимална, но дано той е изключение  Peace.

имам чувството, че имаш някакви представи за моя живот, които са много далеч от истината  newsm78 особено като чета подобни въпроси...
няма нищо...все пак е моят живот Wink

мате, аз имам 4 сорта домати, нито чушките, нито камбите порастнаха, наложи се да ги сея наново, директно навън.
сега засях рукула, спанак, скоро и манголд.
вчера ми дадаха семена за португалски тикви и за Хокайдо.
дано покарат Simple Smile
ще ги мерим, няма как Party
аа мате, той тютюнът е той растение бе newsm78, влиза във вегетарианския ми възглед.

риен, оздравя ли бе мила?
наистина ли твойто свеки каза така: да си търсиш бг мъж? newsm78
моята като види някой мъж седнал и му намира работа.
при нея е като в казармата: може да е безсмислена работата, но трябва да се работи Joy

отивам да готвя, все пак все още съм в казармата  hahaha

Татяна, дано оздравее Милена скоро и изгрее слънцето. тук е лято Hug

# 220
Ясно що няма почти никой,това време не е zа седене в къщи..Кажете ми моля ви се и на вас ли ви каzва,че сайта е иzвън строя,само форумите може да се посещават??Не че много ми е zор,нали поне форумите са тука,ама почвам да се притеснявам да не би комп.ми да си прави някакви номерца.Ич не ми се ще да е така.Това е от 3 4 дена..
Аиде и аz ви оставям,отивам след малко на гости на грил в една градина   bouquet

# 221
при мен явно някакви свръхсили са ме предпазили от контакти с майки на половинките ми. явно, тъй като са ми много браковете, съм наказана достатъчно, тя нямам нужда и от свекърва. никой от мъжете ми не поддържаше добър контакт с майка си. сегашният също. явно има някаква закономерност.
има теория, че мъжете винаги търсят жени, подобни на майките им. моите ги определяха като харпии. трябва ли да се замислям каква съм аз newsm78
засега не съм мъжка майка, но изпитвам съмнения, че ако и като стана, май няма да съм най-добрата свекърва. жените в нашата фамилия са ужасно властни. до една. тотален матриархат от поне три поколения. аз другояче не съм и свикнала да живея.
интересното е, че аз съм обаче първата, която се е развеждала. и всеки път аз искам развод.
а след години стигам до извода, че основната вина е била моя. пфу, ще ми зе завъдят комплекси.

никъде не отивам, защото просто вече заспивам. обаче смяната стана, така че сега мога да дремна поне два часа. азък за хубавото време, ама просто не мога да се насиля да изляза. вие ми се свят вече от умора. да излизат ситната и баща и. той поспа поне след като ние станахме.

# 222
Здравейте момичета само да ви се оплача че и в София времето не е толкова прекрасно, пече слънце, но е студено!   Sad чакам с нетърпение вече да се стопли за по-дълго. Туземеца го хванах за ушите  Laughing (по ваши препоръки) и съм му казала да разузнае всичко. Той разговаря с хора от Германо-българско културно дружество в Есен (много е близко до нас) и жената му каза когато пристигна да отида да се видя с нея, тя ще ми обясни всичко. Вече резервирахме билета, летя на 21 юни  Party Много съм щастлива отдавна се каним да направим тази крачка, най-после ще я осъществим.  Simple Smile
asyalein знам че ще е трудно в началото, не се и съмнявам, но за сега сме решили че ще уча езика и после ще почна работа. Надявам се на подкрепа от вас.  Hug
Честито на Лале! Да са живи и здрави бебоците!
Относно битовата тема едва ли мога да ви посъветвам нещо смислено, та аз самата не съм омъжена, но обещавам да взимам пример от вас и да държа желязна дисциплина вкъщи  Simple Smile
Слънчев ден на всички  Hug

# 223
  • Primum non nocere !
Честито на Перла и на Лале!   bouquet
Повече сън за мамите и здраве и апетит за бебоците!
Татяна, какво им е на Бг лекарите?
Е, не са като тук ...ще видят едно гърло, ще сложат една слушалка, а не СТ и MRT, за щяло и  нещяло. Mr. Green 
Бързо оздравяване на Милена!

# 224
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Честито на Перла и на Лале!   bouquet
Повече сън за мамите и здраве и апетит за бебоците!
Татяна, какво им е на Бг лекарите?
Е, не са като тук ...ще видят едно гърло, ще сложат една слушалка, а не СТ и MRT, за щяло и  нещяло. Mr. Green 
Бързо оздравяване на Милена!

Шехи, не се скатавай с 5 реда Naughty
разказвай как е бачкането Flutter

Siiu, успех Hug

Общи условия

Активация на акаунт