Чакаме щастливи АВГУСТинчета красиви

• 15 103
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
А добър ден о ит мен!  bouquet
Бланш радвам се че най после и ти в отпуск,една по една се изнижвате сега от работа,ми как..???
Аз съм в нас от 15 декември м.г Shocked,че взех да пощурявам  взех,че чиста основно всеки ден ,и търкам и мия,не че остана нещо има, ама минава време Mr. Green
mi6imadi   Peace
И да ви се оплача...много ми тежи вече ,кво е туй нещо ooooh!,пъхкам ,охкам,на почивки всичко върша че не мога вече CrazyВ ребрата взе да ми опира и се задъхвам като   261uu,ама и килцата си оказват влияние ,а като знам че имам още цели 3 месеца до термин и   Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 12:33 от tsvetelinka

# 256
Днес май всички са заети и не пишат  newsm78

Любопитно ми е как са родилите мами, отивам да прочета нещо :о))
Хубав и лек ден на всички и дано скоро някой се включи :о)

# 257
маминки да ви се похваля,че във вторник ще давам интервю за списание "Моето бебе и аз" и после ще ви пиша кога ще излезе ако ви е интресено да го прочетете

за среща и аз съм много навита и ако искате може да я направим ето тук http://www.bforum-bg.com/?inc=page&id=243&s_id=1&lang=bg

# 258
Стелла успех на интервюто задължително ще си го взема да го прочета

# 259
'Незнам в чуждоземско как е ,ама при нас ,ако сме здрави само се чууудим  от каква болест да се разболеем'
Точно казано... Laughing Прекалено много се шашкате момичета и прекалено често ходите на лекар. И ми прави впечатление, че всички ще излизате в 'болнични', а не в 'майчински'.

В 'чуждоземско'  Wink имаме 2 скана всичко на всичко. После веднъж в месеца ти вземат кръв, урина, слушат тоновете и те мерят - това е! Само ако ти има нещо те пращат на лекар - иначе са само сестри - идват в къщата ти и дори нямат униформи.  В началото се дразнех, че е така, но сега май почвам да разбирам идеята... Все пак раждането наистина си е естествен процес, а не болест.

Тук от 2 дена е жега и краката ми почнаха да се подуват ужасно... Съвсем на кит заприличвам без глезени...  Cry
Не знам още 3 месеца на къде ще раста и как ще бъде...  ooooh!

мишимади мила отивай, хич не се ослушвай. подкрепям те и само да кажеш кога ще е ще те гледам по онлайн телевизията!!!  smile3501
стелка стискам ти палци на интервюто!
за срещата ама сте много гаднички, само ви чета как се виждате и тука и там, пък аз все не мога да дойда. тъййй чеее освен да ви поканя на гости по Швейцарско и така да се видим а а а ? 
chef smile3521

а относно как е по чужбинско, тука при нас на всеки преглед има видеозон, кръв, урина и мерене на кръвно. ако е безпроблемна бременността се ходи 1 път месечно, а в последните седмици по 2-3-4 пъти и повече на месец доктора да следи какво се случва. застраховката поема всичко, и лекарства - витамини и тн които се изписват от гинекелога. раждането също е хотелско, ходихме с моя мъж при отворени врати да гледаме как е .. питахме какво трябва да си нося и те казаха единствено тоалетни принадлежности, всичко друго като вода, храна, кърпи за баня,памперси на бебонче и тн го има в болницата ..малко ми стана странничко, защото помня сестра ми каква огромна чанта си носеше в болницата, но какво пък толко, щом ще се грижат за нас с бебчо ... тука не ни шашкат за щяло и нещяло ..доктора не казва нещо в което не е сигурен. не казва внимавай че може да стане това и това ..или ако имаш контракции може да се отлепи плацентата ..такива предположения като МОЖЕ ТОВА И ТОВА ДА СТАНЕ - няма! в бг просто са уникални в предположенията без дори да се замислят че така психясват жената допълнително. аз от личен опит, че нали януари бях в бг и ме наплашиха зверски та така съм ревала ..а тука нищо, няма и зачатие за опасност! така че имайте си едно на ум!

ние иначе с бебонче растем, той мърда и ритка здраво особено през нощта и не остава мама да спинка нито на едната нито на другата страна. почнаха да ми тежат килограмите и ако се проуморя  почва да ми се обажда кръста, та мъжа прави масажи вечер. коремчето ми все като балон се изпъва, едно кръгличко вече и твърдичко ..трябва да се снимам и да кача пак снимчици, иии днес ще ходим да търсим бременилки дрешки по-свободни и по-летни. чеее вече няма накъде, дрехите ми умаляват, блузките се  качват на горе, а панталоните падат надолу, няма прикрепяне.

Мили мами желая ви спокоен, слънчев и много усмихнат уикенд! И пишетеее! аз си ви чета с голямо удоволствие!  grinning039  Nature Partly Sunny  Nature Sunny family ииии повече почивчицаааа smile3524

# 260
Така, така браво на нашите мами-медийни звезди   bouquet Миши да каже кога ще я излъчват, а Стелчето да сподели в кой брой ще е интервюто, да си го купим.

Стелче супер е идеята за Бейби експо-то, аз съм ЗА. Само за 08.06 незнам каква ми е програмата, защото дъщеря ми заминава на лагер и нямам яснота в колко часа ще я изпращам.

И аз съм на работа, а така не ми се ставаше сутринта Sad Събудих се в 2 нощес от уникални киселини, един час не можах да заспя, а като заспах, заспах седнала, защото в момента в който легна и почваха вълните стомашна киселина. Абе ужас  Sick И днес съм като парцал, само си мечтая да полегна на дивана вкъщи, но не би, на работа съм до 17:30.

# 261
  • ....от ляво до десния завой...
bobito81, ей мила, много ме усмихна като прочетох новината за синия щъркел при тебе! Peace Аз не случайно не бързам да искам да ми се слагат щъркели, а и моя бебо много се крие.....В сряда докторката ми тук в Разград ме гледа на видеозон и пак ми казва - абе....момче виждам.... Rolling Eyes В четвъртък ходих при доктор Танев във Варна, той направи обстоен преглед - около килограм е бебока в момента и около 30см., дължините на костите на крайниците си съответстват на гестационната възраст, сърдечната дейност е в норма, мозъка е добре, с една дума - в супер форма сме! Peace Като стана въпрос за пола - как ли не му почуквахме да се размърда, как не го натискахме /в рамките на допустимото, разбира се Wink/, как ли не въртя маркера на видеозона доктора - не и не - надупи се това бебе и не мръдна! Доктор Танев ми разправя : "Съжалявам, мойто момиче, ама днес няма да разберем дали е Той или е Тя, ама със сигурност То е с характер и собствено мнение, ти ще кажеш на кого се е метнало! Wink"! Успокоих доктора, че от началото на бременността пола е последното нещо, което ме вълнува, най-важното е, че бебето се развива нормално, сина ми ще си има другарче в игрите, а къщата ни ще бъде още по пълна със смях и глъч! Grinning Обсъдихме с доктора евентуалната вероятност за нормално раждане - ако ме напънат контракции се молим да са след 13.07. - когато вече ще е 9ти месец. Притеснени са докторите, че от понеделник искам да походя малко на работа, защото имам да посвърша това-онова и трябва да пътувам и да се тръскам по пътищата по 80км всеки ден. За всеки случай ми изписа доктора Маглерич, да го имам в чантата и ако ме свие - веднага да гълтам едно хапче и после газ към Варна, а "работохоличните ми напъни" ще бъдат преждевременно прекратени! Стискайте палци да издържа, да си свърша делата и по живо по здраво да стигна до началната дата на 45 дневния болничен за раждане - 27.06.
Ами за сега не се сещам друго! Много прегръдки на всички и хубави изпълнени с позитивни емоции слънчеви дни! Hug
~~

# 262
Абе, ще ме уморите с тея мерки "около килограм". Ели, ти си само десет дни пред мен, а бебето е двойно, егати  Mr. Green
Не че има драма - вкъщи си говорехме, че би било много тъпо, ако отсега се опитвам да натикам Марулка в графи и статистики, после тежко и горко й.
Обаче съм се захванала да я тъпча с белтъци - все разни работи, които не обичам Sad Така е, родителството иска жертви  Mr. Green

# 263
Синдарелче и нашия юнак така правеше но тоя път беше сънен и не неможа много да се върти беше се надупил и му се видя висящия пишок и тестисите си даже показа.За мерките това е относително явление.
Да ви се оплача с избирането на име ще се избием не може да достигнем до консенсус и това е вие как се справяте с тази трудна задача.Моя мъж каквото измисля все тъпо било на мен пък като не ми харесва неговото вика човек не може да ти угоди.Та незнам как ще стане да измислим име преди да се изпокараме жестоко.
А дали всички хора така избират имена с скандал.

# 264
  • Лондон
Марта, и мойто нещо било закъснявало. Рамон вчера ми мери корема и каза че съм била назад... Учудващо като се има предвид какъв китослон съм... сега малко било джуджито, предния път пък беше гигант... май и те не са много наясно.
Както и да е.... аз пък се тъпча със сладолед Магнум да наваксам  Mr. Green

Имам нова количко-любов. И цената й е супер. Моля майките с опит да кажат става ли и да я вемам.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&ite … EWA:IT&ih=009

ssieber, в останалата Европа са построили комунизма. Тук малко изостават заради многото чужденци и са още на фаза социализъм  Wink Пък и здравеопазването е 'безплатно'.

Честито, бобито! Завиждам ти благородно... Явно е надарен твоя, щото на моя дупльо/а нищо не му се видя.

Миката много време вече я няма... вече повече от месец стана... Дано всичко да е наред.

# 265
  • ....от ляво до десния завой...
Абе, ще ме уморите с тея мерки "около килограм". Ели, ти си само десет дни пред мен, а бебето е двойно, егати  Mr. Green

Яни, мен още след първото раждане "ме успокои" доктора, че втория път още по-голямо бебе съм щяла да родя, тъй че да не те учудва размера на това чудо дето расте в корема ми! Laughing Дани се роди 3800гр. Не знам тоя път колко ще бъде бебока, но корема ми на мен лично ми изглежда малък за 26г.с. в сравнение с предния път - где е тоз "близо килограм" - не знам, може би някъде на вътре в коремната кухина или във видеозоновите таблици на докторите?! Thinking Невърмайнд, както се казва, важното е да сме в добро разположение на духа, много мина, малко остава, Ще издържим! Peace

# 266
Хайде удари края на работния ден  newsm44,
изчетох всичко написано и мисля да си ходя :о)
Хубава почивка на всички утре (направо ми се плаче като се замисля че имам само един ден почивка). Добре че има кой да гледа малката ми племенница поне до обяд. Така се е привързала към мен, че дори и майка си не иска, а аз вече трудно я вдигам :о( Та тя си е почти 10кг. Поне утре ще се наспя и после ...почват игрите :о)))

До понеделник, защото утре ще бягам от компютъра надалеч, стига ми по цял ден на работа! Иначе за срещата на Baby Expo-то не знам дали е много удачно, не е ли по-добре да си поседнем някъде и да си говорим на воля? Но както искате, все пак сме много мами трябва да питаме и останалите :о) Аз бях до тук!

Приятна неделя  Kissing Heart

# 267
Привет, момичета!

Първо честито на булката Брит! Много любов завинаги!!!
На Грациана желая сватбата да бъде такава, за каквато си е мечтала!

Ние растем и дебелеем \най-вече аз\, но сме с добри мерки - около 750 и 700 грама. Виждат ми се множко за близнаци, но като чета, някои бебоци вече са минали килограм, май че и ние ще сме едрички. Че аз съм наддала почти 11 кг вече, предпочитам да не се сещам. Laughing Както я карам, до края половината ми живо тегло ще се пада на корема.
Коте Марта, при мен с баткото до седмия месец вървеше доста под средното, а после като дръпна, се роди почти 3800.

Ася се оплакваше от киселини, не е редно да препоръчвам бабешки методи, но от личен опит - аз се спасявам с газирана вода. Опитай, и да не помогне, не може да навреди.

Бобито, много ти се радвам на възторга от сините гащи. Laughing Честито!
За името - ние отдавна сме се разбрали, че колкото момчета се родят, имената избирам аз, а за момичетата - той. Първия го кръстих на татко му, затова сега ми е дал карт бланш да си избера каквито имена ми харесват независимо от пола. Laughing

А, за кафето - да си призная, аз си пия кафе, кръвното ми е толкова ниско, че без кафе никога не съм могла да си отворя очите сутрин. Първия път не ми попречи, надявам се и сега да е така.

# 268
Охо -бохо! Party
Ние почти цял ден бяхме по задачи.И сега мача Левски-ЦСКА  Sick.Слава Богу ,че мъжете се събраха в гаража ,да си пушат и викат на воля (да си псуват).А малката си легна раничко.Имам биричка,ама пуканки забравих,така,че Hug да си пийнем и погледаме някой "страшен"филм.

# 269
Здравеите поспаланки къде сте newsm78
Мишимади ама бебнцето ти на лентичката е със сини гащи забелязах аз.
Хаиде ставаите и пишете че навън е едно мрачно и ми е много скапано едно такова заради нас тая година няма да е жега по добре че ще пада потене пъшкане.Оставям ви че малкия бебок се ядосва и ритка гладен е.МНого не обича сутрин да чака закуската. Hug

Общи условия

Активация на акаунт