Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за използването на антицелулитен крем по време на бременност?
Какво да правя, ако не мога да си запиша час за преглед по-рано?
Какво да правя, ако имам нужда от ампулка, която не се покрива от здравната каса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за използването на антицелулитен крем по време на бременност?
-
Какво да правя, ако не мога да си запиша час за преглед по-рано?
-
Какво да правя, ако имам нужда от ампулка, която не се покрива от здравната каса?
-
Как да се справя с проблема със запек по време на бременност?
-
Какви са възможните алтернативи и методи за справяне с проблема със запек в корема?
имаме 2 скана всичко на всичко. После веднъж в месеца ти вземат кръв, урина, слушат тоновете и те мерят - това е! Само ако ти има нещо те пращат на лекар - иначе са само сестри - идват в къщата ти и дори нямат униформи. В началото се дразнех, че е така, но сега май почвам да разбирам идеята... Все пак раждането наистина си е естествен процес, а не болест. 

, желая преди всичко разбирателство и взаимно уважение. От личния си опит мога да кажа, че ние със съпруга ми след брака определено заздравихме взаимоотношенията си и се чувстваме по-добре сякаш така семейни 
Я бързо се активирайте!И по-ведро,че времето пак е гадно и ако започнем и да мрънакме ,никак няма да ни се отрази добре. 

Но като се замисля и при мене е така - борбата е голяма кое да стърчи по-напред, дали циците или корема! И все се гонат... 

Доки даже като го гледа на ехографа каза, че не се е изпишкало милото..бил му пълен пикочния мехур
абе луда работа..
ми аз откачам...