Чакаме щастливи АВГУСТинчета красиви

• 15 100
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Бобито-честито ти мъжленце  bouquet; хубаво е, че желанието ти се е изпълнило и че всичко с малкия бонбон е ок
mi6imadi - я зарязвай тези скрупули и съмнения и смело участвай; това от което имаш нужда е повече самочувствие Peace; освен това, вероятно наистина ще бъдеш доста полезна за много момичета

# 226
bobito81, честито ви пишле! Живо и здраво да е (детето де)!
mi6imadi, и аз като другите момичета те подкрепям напълно  Hug. Няма от какво да се притесняваш, единственото чувство, което можеш да предизвикаш у зрителите е възхищение, така че смело напред!
бланш, споко бе, нали ако имаше нещо лошо лекарката ти щеше да ти каже или най-малкото да предприеме някакви мерки. Ако пък много се притесняваш можеш отидеш при друг доктор да те види и да си даде мнението. Само не си стаявай в себе си такива притеснения.
На мен не ми казаха размери на бебето вчера, само ми казаха, че си отговаря на срока. Даже на снимката ми написа 27-28 г.с. и аз вчера действително си бях в последният ден от 27г.с.
Малко сменям темата, ама май си харесах количка. Поне за сега, след 2-3 дена сигурно ще си сменя мнението newsm78
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2829
По принцип ми харесват като форма Chipolino Gemma и ABC Design Astro (количката на Феб), но както вече казах за Chipolino 600лв са прекалено много, ABC Design ми идва скъпичка. Абе май прекалено много я избирам, ама какво да направя като ми е мерак.  Rolling Eyes

# 227
Деска аз съм ЗА среща  smile3521, а и времето ще се оправи надявам се  Praynig и можем да седнем на открито. Дано този път дойдат повече мами. Давайте предложения за дата, час и място

# 228
  • Бургас/Пз
Момичета, аз днес паднах. Спънах се в собствените си крака. Счупих си тока на обувките и малко си ожулих коляното. Слава богу всичко с бебето е наред. Само сърдечната му дейност беше малко учестена. Ама то няма как, моето сърце щеше да изскочи.

За срещата, ако решите да я правите през юни и случайно е на 10-ти ще мога да се присъединя че тогава ще бъда в София. Но вие решавате, аз само ще се възползвам, ако имам късмет.

Колкото до размерите на бебето - моето в 21 седм и 3дни . беше 500-550гр. Д-р Марков каза че е нормално. Сега не знам колко е но все още не пия витамини. Може би като отида на 21май на лекар ако има някакво изоставане, ще почна да пия.

Лека вечер на всички

# 229
Ани с напредване на бременноста ще ставаме все по непохватни измества се центъра на тежеста.А мен сън не ме лови така съм развълнувана благодаря на всички ви.Аз ходя с едни много ниски обувки за да съм по стабилна че на токчета кои знае къде ще падна и все си блъскам шкембето.Добре че не си се ударила лошо и всичко с бебчо е наред пази се.
Мишимиди миличка не се замисляи ами отиди ти наистина си за възхищение която може да даде сила на много български маики.С гордост ще те гледам ище се радвам за теб а и наистина си толкова сладка от какво се притесняваш.Стискам палци ти с 4 деца еднавременно се оправяш някакво предаване ще те плаши.Стискам палци успех.

# 230
bobito81 честит ти мъж, много се радвам, че се е сбъднала мечтата ти за момченце Hug, Мишимади и от мен имаш едно рамо скъпа, смело напред Hug  bouquet
Аз да се отчета от вчера, видяхме беборана, пораснала е, но доктора не ми каза нито колко тежи, нито с колко е пораснала #Cussing out, а аз пък и не питах щото пак се шашнах с тия "вървежи" на главата. Излиза 28 седмица, а аз съм 25 и 2,3 дни, пак спорих с доктора. Писна ми вече от всичко честно ви казвам, всеки път за нещо да се тормозя. Всеки път главата върви с две седмици напред. И не разбирам тя ли върви така, бебето ли като цяло е с две седмици по-голямо - иди разбери, сега до другата консултация ще се побъркам. Ама тогава ще питам всичко, да ми каже колко тежи, колко е дълга и така #Cussing out Взе ми секрет да видим и това течение, в понеделник ще са готови резултатите, дано там пък да няма нищо.
От 7 юли ми изчисли болничния, ама като върви бебето с две седмици - как не ми измества термина и съответно и 45-те дена. Абе незнам имам чувството, че съм най-омразното и мрънкащо същество, ама такава съм си, вчера и мъжа ми ми се скара, че съм голяма паника. Ама какво да направя като човек когато неразбира или пък знае нещо различно от докторите, а те му казват друго, какво мога да направя. Вчера пък се дзвери доктора нещо в кръвните изследвания за захарта където ми пуска (по повод изказването на Марков за диабета, във връзка с повечето околоплодни води #Cussing out #2gunfire - абе немам думи) та на 30 ще пуснеме още веднъж и така. Абе въобще...това е от мен наоплаквах се както винаги и сега си дерзая до другата консултация Confused

# 231
Диди не се притесняваи нали знаеш че на бебчетата главичките са по големички на такъв етап.Но според мен като отидиш да видиш резултата на секрета питаи.Аз знаеш ли какво ги правя питам и пет пари не давам ми като незнам и ми се иска да ми обесняват че и на мъжа ми чак обесняват с подробности.Но не мисля че имаш повод за притеснение всичко е наред сигурна съм.А за секрата и аз ходя по същите мъки а така да мразя да ходя по доктори ама много.
Сетих си тая докторка не ти ли дава снимка на нея трябва да пише размерите на беборанка.Но мисля че щом Марков не ти е казал че има нещо претеснително значи няма.СПОКо Hug

# 232
  • София
Добро утро, мацки Grinning

Bobito, миличка честито ви мъжле Hug
Didi, не се ядосвай, бе мила щом доктора не е казал, че има проблем значи всичко е наред thumbsup важното е бебка да е добре Grinning

И аз днес от 14:30ч. съм на преглед да видим моята докторка какво ще ми каже newsm78
После ще ходя до НОИ да видя защо не са ми превели още парите Rage

Снощи малко се поскарахме с мъжо, защото иска да ходи тая вечер в Най клуб с приятели ама се разбрахме.. той отива само ако днеска ми купи нов епилатор и се съгласи.. абе мъжка му работа.. #Crazy

На вас много  Hug и   bouquet

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 08:30 от IntRiGa_GirL

# 233
Диде спокойно бе душа, всичко с беба е супер Simple Smile Остави ги докитата да си говорят каквото искат. Слушай инстинкта си на майка и ще видиш, че всичко ще е наред  Wink. Само я шашкаш малката буба така и после ще ти отмъщава като се роди  Laughing Споко пък някой ден може да излезем с тебе в парка да се разходим  Simple Smile Сега се убеждавам какво благо е неведението. С първата бременност ме гледаха 2 пъти на видеозон, щото си платих на Мазнейкова и веднъж като катастрофирахме. Бях толкова по-спокойна от сега.

# 234
  • софия
Добро утро момичета Laughing
bobito81 честит ти малък мъж  bouquet
didi-2,мила,не се притеснявай толкова от размерите на бебчо LaughingТова е доста често срещано,споко HugКолкото до болничния,той си е според датата на термина по последна менструация.Не се променя според размерите на бебчо Joy

# 235
Asija е права,колкото по-малко знаеш толкова по-добре.ПО-спокойно е.И на мен ми  се е случвало да се впрягам за доста неща,ама като поразмисля и се успокоявам.Незнам в чуждоземско как е ,ама при нас ,ако сме здрави само се чууудим newsm78 от каква болест да се разболеем ,а като ни дойде до главата,започваме иначе да мислим.
От вчера като сме се заоплаквали и зачудили колко са големи бебетата и дали с в норма.Ами то и ние да не сме с еднакъв ръст и еднакви килограми?Има време - те ще пораснат,едва сега започват да трупат килограми.Досега оформяха системите.Така ,че спокойно - хранете се когато  и по колкото искате(сега ви е паднало).Бебето каквото му трябва си го взема от нас.И само моля Peace леко с цигарите и без наркотици. dazzler1Аз пия биричка - полезна е и след това -  за кърма.След това бебето да не иска да слушаме само рок и хеви метъл. newsm62

# 236
Добро утро и от мен!
Диди-изцяло подкрепям Asija: понякога колкото повече ходим по изследвания и прегледи, толкова по-зле за психиката ни; защото непрекъснато се сблъскваме с неща, които не са от нашата компетентност, а дори и да са, когато те касаят лично, не си в състояние да преценяваш трезво нещата; и аз с първата бременност ходих 3-4 пъти на ехо и нито съм разпитвала, нито са ми говорели за размери и т.н.;радвах се на невероятно спокойна бременност, а сега в ума  ми е само кога ми е поредната дата за консултация и нали ходя и на ЖК, и на частно, имам чувството, че прекарвам по-голяма част от времето си, заета с това и се побърквам съответно....вчера не ми стигаше, че сутринта бях на ултразвук, ами трябваше след работа пък да ходя на ЖК, както и да е, отидох и моята акушерка ме успокои, като каза, че по принцип от самото начало размерите на корема ми(фундуса на матката) се "движат" с две седмици назад, но това не трябвало да ме стресира newsm78; така че, отказвам се вече да мисля за разни глупости, че съвсем ме изтощава това
За срещата също съм твърдо "ЗА" и се надявам този път да се включа, стига обаче да не е събота или неделя, когато обикновено сме извън софия; за място-мен ми е удобно в центъра някъде, но не налагам мнение, ще следя темата Hug

# 237
Добро утро майчета!
Аз си взех сутришната доза кофеин и сега ще работя малко. Слава Богу утре няма да съм на работа, така че .... Laughing ден за мен. Моите мъже заминават по направление сутринта, а Дона закарва чистачката у дома и отивам на козметик, маникюр, педикюр, кафе и най-накрая към 3 ще си взимам роклята. Не мога да повярвам, че ми се случва - все някакъв карък ме гони като запланувам предварително нещо.  ooooh!
bobito81 честито  stork-boy
Ellle количката я видях на живо - страхотна е!!! Супер лека, маневрена  и с кош за новородено. И на мен много ми хареса и както нямаше да купувам количка, така взех да се замислям  newsm78 . Въпреки, че бих предпочела някой да ми я подари.  newsm03
Само, че аз я гледах в черно и екрю - нали все пак чакам момък пак...  много е готина, ако си се спряла на нея не се колебай, защото съчетава дизайн, маневреност, лекота и цена в едно.
ani_d много внимавай!  ooooh! И мен преди две седмици една девойка ми налетя в гръб с колело. Скъса ми чантата и ми ожули крака, но Слава Богу не паднах, но и аз като теб бях много уплашена.
didi-2 ти скъпа докато родиш май няма да мирясаш, ама после ще почне твоето чудо, защото ще видиш, че бебето ти ще е о.к., но от твойте нерви и тя ще е нервна и капризна - има като мен по цели нощи да я носиш и да викаш защо плаче? боли ли я нещо? тогава ще се чувстваш по-безсилна, така че си седни на д...то и си живей живота и престани да слушаш по 150 лекарски мнения. Ако наистина имаше нещо тревожно, никой нямаше да те остави да се размотаваш като свободен електрон с бебе с гигантски размери в теб, нали? Успокой се вече, ако искаш после и беба да е спокойна!!!  Naughty
Чакам с нетърпение следващата ни среща. Ако искате към края на май, в зависимост от прогнозата за времето, за да може да са минали всички сватби и балове, медени месеци и т.н. и за да сме на открито. Аз също съм на разположение, плюс това голяма част излизаме отпуски тогава, така че ще сме повече.  newsm44

# 238
Ей,за срещата -  да не ме забравите!И аз ще се опитам да дойда - ако не ми е натоварена програмата( newsm28 1ironing wash hang 1dishes  food002 newsm71)
И аз да се включа в темата за колички.Ние обмисляме варианта от САЩ - има модела ,който ни харесва,а и не са скъпи. Вижте http://www.gracobaby.com/catalog/product.aspx?modelNumber=6L02DH … &CategoryID=2.
В БУргас един човек ги внася и ще се обърнем към него.Брат ми живее там и ще ни съдейства.Може и еднична да си вземем ,но държа да бъде от американските.Едното ще го нося със слинг,а другото в количка,но това в случай ,че няма двойна.Защото тук ми предложиха - вижтеhttp://mail31.abv.bg/app/servlet/bg.abv.mail.GetDataNew;jsessionid=aY6oaGkpZtza?fid=10&mid=2412474636&eid=2&charset=Cp1251&ac=s&fn=1024124746362.jpg  И това е на 1200 лв.Е да ви кажа ,ако ми беше за първо и второ - можех и да се замисля,ама сега.... newsm11

# 239
[b]Добър ден на всички и от мен! [/b]  bouquet[/color]

За среща и аз съм навита, защото искам да ви видя вече, а и на живо ще можем да обменим много повече информация ;о)))
По принцип ще работя до към края на юни, може би съм една от най-работните, но ако имам възможност задължително ще дойда да си полафим Laughing!
По повод кафето - аз пия само безкофеиново, преди пиех кафе по 3 пъти на ден, но сега се ограничавам повече!
С бебо се надявам всичко да е наред, ходя само на едно място и сега съм на преглед на 19.05. Тогава ще ми правят пак изследвания и ще ви кажа за хемоглобина (и моя по принцип е нисък). Засега нямам киселини, макар че през ноща се събудих с болки около диафрагмата, но си помислих че е нормално и си заспах отново :о)
Лека работа на всички работещи мами, нещо тези дни за мен поне са много изморителни в работа Confused
Но най-важното е да сме позитивни и да се наслаждаваме на  preggo

Общи условия

Активация на акаунт