Чакаме щастливи АВГУСТинчета красиви

• 15 101
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от мен,аз не мога да смогна да ви изчета Simple Smile
Относно витамините аз пия едни руски Алфа нещо си.Те са разделени за един ден да се пият три по време на хранене.Това за сутринта съдържа един витамини,това за обяд други за вечеря други и се пият през 4-6часа.Питах докторката ми и тя каза че няма проблем иначе преди това ми беше предписала О мами.Относно гъбичките задължително трябва да има и нещо с което да се маже мъжът докато трае твоето лечение и той трябва да се маже,защото няма смисъл ако само единия се лекува, после пак ще се върнат от другия.Аз имах и ми предписаха Гинопеварил,мисля че така се казваше на свещички и паста и имаше ефект.За сега проблеми няма Слава Бого,отделно се мия с интимен шампоан Лактацид мисля че се казваше.Относно опасноста,моята лекарка каза,че за бебето по било опасно ако имаш гъбички когато раждаш по естествен път по време на самото раждане.Иначе е нормално да се появят по време на бременост.
При мен бебчо е много активно,вечр пада едно рита местене и седим и си го гледаме как мести коремчето ми.Последно като ходих миналия месец на консултация ми казаха че моето бебе е някъде 30см малко по голямо от нормалното.Утре съм на консултация и ще видим как върви.
Айде много се разписах да не ви отекчавам.Поздравления за тези които са имали сватба и успех за тези на които им предстои,не се ядосвайте много.На нашата сватба нямаше изцепки,освен че си забравихме тортата с която трябваше да се играе пред кръсниците,ама не е болка за умиране,изядохме я после  Joy
Пожелавам ви хубав и усмихнат ден с много хубави емоции

# 211
моята бебка преди 1 седмица я измериха 825г., а един от размерите показа термин на 27.07 вместо 10.08-за първи път такава голяма разлика,но не се шашкам,тези размери са само приблизителни и винаги варират +- 1-2 седмици в термина е нормално да показва
аз пия Пренатал и то не всеки ден,мился,че ми се отразява добре
за кафето-всеки ден пия по 1 капучино,надявам се,че не вредя на бебка

# 212
здравейте и от мен Simple Smile
на мен никой досега не ми е казвал размерите на беб и май така е по-добре като гледам как се притеснявате  Rolling Eyes този месец се освиних  и съм качила 4 кг . слушахме тоновете на бебо. хемоглобина, еритроцитите и левкоцитите ми са малко под нормите, но нищо не ми казаха  Rolling Eyes 10тина дни не съм пила витамини, че опаковката ми свърши,  ама днес си купих нова. нашето бебче е мнооого активно, което ме радва зверски  Heart Eyes на ден я има 2 часа в който да не бесува, я не  Crazy Laughing

# 213
И моя последен цикъл беше на 13.11.07.То аз Grinningнямах много през миналата година ,родих през април,след това като кърмих ми дойде на третия или четвъртия месец,и си стана редовен,до декември,когато изобщо не ми дойде.Аз си знаех,че пак съм бременна.Усетих си го.Май някъде около 3-4 месеца съм имала цикъл за цялата година.А след раждането кървях около 2 седмици.
Момичета,канят ме за участие в "Часът на мама".Ама хич не обичам подобни изяви.Притеснявам се.Иска ми се да дам кураж и на други жени с операции по повод рак на шийката на матката,ама ако може да съм в сянка.Не мисля да участвам.Смятам,че ще изглеждам глупаво.
А какви киселини ме мъчат самооооо Sick,Талцид не съм си взела,сега търпя.Ама ще отскоча до пожарната след малко.да гаси пожара Wink

# 214
mi6imadi защо се притесняваш? newsm78 Нямаш основание. Първо си много сладка, второ ще имаме горд представител на августовските мами в т.в. предаване и трето кой друг ако не ти с твоя богат опит в раждането, отглеждането и възпитанието на деца би бил полезен на останалите на които им е за пръв път. Накаръчвай се   newsm03 newsm47 и отивай, аз те подкрепям с две ръце и ще те гледам с интерес.

# 215
Миши подкрепям Мамадона  Peace Освен това няма какво да се притесняваш, знам че отстрани е лесно, но щом се справяш с 4 деца значи и с това ще се справиш. Само да ни кажеш кога ще те излъчват, да го запишем Wink
Аз имах една излагация в една телевизионна игра, дето така си глътнах езика и спекох, че чак аз не повярвах. Та знам как е и ще ти стискам палци   bouquet

# 216
mamadona,благодаря!Всички около мен ме навиват.как пък някой не каза друго ,че да се хвана за него.Добре де,ще помисля.Ще им се обадя за да разбера за коя дата е.за да измисля нещо за обличане,че нямам много богат гардероб за медийни изяви.През повечето време ходя  спортно облечена.Ама само като си помисля и започвам да се притеснявам,а камо ли тогава.И бебето ще стресирам.Ти ме уби  с  богатия ми опит - да ти кажа честно,ама все ми е едно невероятно.Все съм си дива и щаслива,понякога се чудя аз ли съм майка на тези деца.
 JoyОтивам да търся нещо за хапване из хладилника и да умувам,само да не заспя от толкова имуване,че времето много поспаливо.

# 217
И аз това имах в предвид,че може и да се изложа,като си глътна читанката.Аз като се вълнувам само се усмихвам и ми сълзят очите.
Ама стига сме запълвали темата с моята особа. Naughty
Да дадем думата на момичетата,кой какво го притеснява и други разни нещица.Аз все пак се завличам към хладилника.Който иска да заповяда. Hug

# 218
  • София
Mi6imadi, мила не се притеснявай. СМЕЛО!!! Както ти казах ти си за възхищение и такива мами като теб. Аз на второ дете няма да се навия дори и след 4-5 години какво остава за четири. Справяш се чудесно и съм сигурна, че си страхотна мама. Това е голяма смелост и отговорност да си мама на толково дечица и да си винаги до тях в добро и в лошо. Ти си пример!! Hug

# 219
  • софия
Здравейте на всички HugДа взема да се разпиша вече,че само ви чета досега.Нещо много ме мързи да пиша,не знам защо Laughing
Днеска бях на консултация,бебка е идеална,тежи вече 1500гр ShockedДоста е пораснала и много силно взе да рита LaughingКачила съм още 2 кг. та до тук общо +6кг.На 22.05. съм при Марков за последната ФМ.Днес вече обсъждахме и болничния преди раждане-на 19.06. ми започва,то не остана време #Crazy
Относно витамините-аз нищо не пия,няма нужда според мен.Гледам да хапвам повечко плодове и зеленчуци.Кафе си пия по едно всеки ден,просто ми е навик.Иначе кръвното ми е супер-120/80.
Хайде да си спретнем пак една среща,какво ще кажете Hug
Забравих да се похваля-сега в събота отивам да си купя количката и другата седмица креватчето.Имам вече и доста дрешки за бебка,ма нямам с какво да ги снимам в момента.В събота ще кача снимки и на порасналото ми шкембенце Joy

# 220
Не съм сигурна че стъпвам на земята или на 8см от нея не ще да връзвам кордели маичета МЪЖ е с голяма пишуна на която имам и снимка даже моята мечта беше за мъж и сега съм наи щастлива на света а за татито няма да казвам направо не знае на кои свят е.Иначе малкия ми мъж е 750гр абсолютно си отговаря на седмиците и всичко е ок.За гъбите ще отида утре че я нямше моята лекарка.Но лякаря ми каза че маи маи ще играе ножа като гледал каква съм слабичка а титито якичак маи няма да мога да родя нормално ако мине 3500 ще играе ножа.Ще видим купих на малкия си мъж едно боди много сладко че то горкото все на жена го правех.Знаех си че мома не може така силно да рита та да ми мести целия стомах и да е такъв дивак.Ох спирам и ще помоля Интрига да ми преубуе щъркела ох умирам от кеф.Отивам да измислям имена с мъжо тои се хвали на всички че бил маистор.И ми вика видя ли че не съм курвар.То това не е гаранция ама аз му викам добре не си.Значи никои не ми краде красотата ми си внушавам.Сега се виждам по красива..........Ох спирам че съм полудяла лека вечер на всички.Като видях пишката и се разревах в кабинета.

# 221
Бобито честит ви мъж!
Няма нищо по хубаво от това да ти се изпълни желанието за пола!
Аз съм на консултация на 15 и вече нямам търпение да видя нашето момченце!

# 222
mi6imadi  миличка,ако се чувстваш добре няма причина да отказаш участието,а и ще бъдеш нашата гордост  Hug на мен ми предложиха участие в Стани богат,но точно тогава ми се бяха събрали  проблемите на главата и отказах и сега ми е малко съвестно,че не можах да изхарам парички за дечицата от дома в Бузовград,но ти имаш шанс да дадеш кураж на други жени!!!

bobito81  Честит ти мъж-ще си имаш двама,които ще те обичат безкрайно!!!

# 223
Здравейте и от мен!
 Доста време ми отне докато изчета всички постове Simple SmileАз днес бях на кръвни изследвания и направо паднах като си видях резултатите ShockedХемоглобина ми е под 100,еритроцитите 3,2 при долна граница 4,8.Стреснах се здраво.Опитвах се да си спомня с първата бременност по това време как бяха ,но нищо не се сещам newsm78Чудя се дали да не започвам и аз някакви витамини,до сега нищо не съм пила.
 Вашите показатели как се движат?

# 224
Пропуснах и аз да окуража Мишмади за участието в "Часът на мама" newsm10 newsm10,имаш нашата подкрепа от все сърце!

Общи условия

Активация на акаунт