Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за използването на антицелулитен крем по време на бременност?
Какво да правя, ако не мога да си запиша час за преглед по-рано?
Какво да правя, ако имам нужда от ампулка, която не се покрива от здравната каса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за използването на антицелулитен крем по време на бременност?
-
Какво да правя, ако не мога да си запиша час за преглед по-рано?
-
Какво да правя, ако имам нужда от ампулка, която не се покрива от здравната каса?
-
Как да се справя с проблема със запек по време на бременност?
-
Какви са възможните алтернативи и методи за справяне с проблема със запек в корема?

на ден я има 2 часа в който да не бесува, я не
нямах много през миналата година ,родих през април,след това като кърмих ми дойде на третия или четвъртия месец,и си стана редовен,до декември,когато изобщо не ми дойде.Аз си знаех,че пак съм бременна.Усетих си го.Май някъде около 3-4 месеца съм имала цикъл за цялата година.А след раждането кървях около 2 седмици.
,Талцид не съм си взела,сега търпя.Ама ще отскоча до пожарната след малко.да гаси пожара
Нямаш основание. Първо си много сладка, второ ще имаме горд представител на августовските мами в т.в. предаване и трето кой друг ако не ти с твоя богат опит в раждането, отглеждането и възпитанието на деца би бил полезен на останалите на които им е за пръв път. Накаръчвай се
и отивай, аз те подкрепям с две ръце и ще те гледам с интерес.
Освен това няма какво да се притесняваш, знам че отстрани е лесно, но щом се справяш с 4 деца значи и с това ще се справиш. Само да ни кажеш кога ще те излъчват, да го запишем