Чакаме щастливи АВГУСТинчета красиви

• 15 102
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Не ми каза мерките, честно казано, не я и питах, така се ошашавих; просто я попитах има ли повод за безпокойство и тя каза, че нямала навика да крие инфо и че щяла да ми каже ако имало нещо такова; чудя се дали да не взема сама да си купя витамини да пия newsm78; иначе знам, че стреса ми идва в повече, но не вярвах, че чак така ще ми се отрази; и аз смятам да излизам в отпуск от другата седмица....Благодаря ти Коте Марта-все пак ме успокои мъничко Heart Eyes

# 196
Не ми каза мерките, честно казано, не я и питах, така се ошашавих; просто я попитах има ли повод за безпокойство и тя каза, че нямала навика да крие инфо и че щяла да ми каже ако имало нещо такова; чудя се дали да не взема сама да си купя витамини да пия newsm78; иначе знам, че стреса ми идва в повече, но не вярвах, че чак така ще ми се отрази; и аз смятам да излизам в отпуск от другата седмица....Благодаря ти Коте Марта-все пак ме успокои мъничко Heart Eyes

Аз бих пила витамини на твое място, за да си помогнеш на организма.
Психическият стрес също е реален стрес - отразява се.
От Матерната на много мами им става лошо, аз пия Пре-натал на Джеймисън (когато не забравя) и ми понася добре - само НЕ на гладно!!! Ама то по принцип не бива никои витамини да се вземат на гладно.

# 197
Бланш наблягаи на белтък задължително кисело мляко всеки ден по една кофичка освен другото и си вземи витаминчета аз пия матерната от как съм разбрала че съм бременна  и кисело мляко всеки ден яко без месо не ам нищо а и сирене много хапвам.И не съм качила ненормално съвсем в норма съм си и беб си върви големичко просто си иска месце и млекце яица ето това му е любимо както и желязо наблегни на ябълките.Всичко ще се оправи не се притесняваи миличка няма повод все още сме в 6 месец ще наваксате бързо те ехографите са относителни нали помниш моето как в 20гс го измериха 1112гр хапваи си и не се притесняваи.
Днес и аз съм на лекар да видя бебчето със сигурност какво е ако покаже де и да видя с тези гъби какво ще правя.А мен много ме е страх да не му стане нещо от тях за първи път ме нападат такива гадини цяла нощ не спах.
Хаиде после ще се отчета

# 198
Благодаря ви Коте и Бобито, ще си купя витамини още днес и ще опитам доколкото мога, да го давам по-спокойно Rolling Eyes
Бобито-аз лекувах гъбички в четвърия месец с три глобули Канестен(клотримазол) и да чукам на дърво-ми изчезна сърбежа и дискомфорта, който имах, така, че не се притеснявай за това

# 199
Бланш съгласна съм с Котето Марта! Peace
Аз също пия тези витамини(но да си призная от време на време,не редовно Grinning),можеш да си наваксаш с ядки и балансирано хранене.Споко ,не мисля че е за стрес от сега,има много време ад се доразвие бебка.С повечко почивка,и здрава храна и спокойствие в къщи Hug
Аз пия кафе само сутрин по чашка и то е като"германско бульонче" Grinning,незнам колко влияе кофеина но си спомням на Феталната на 4.04 беба беше около 0.500гр.,сега онзи ден я измериха приблизително 1.100 Rolling Eyes,за месец около 600 гр.Не питах и доки,не ми каза и той нищо ,абе знам ли и аз........ newsm78

# 200
Ето моите размери, Марков каза че всичко е в норма (само околоплодните води с ми в горна граница) :

За уточнение: пия по едно кафе на ден, Пре натал от време на време и хапвам нормално (а качвам много  Embarassed) Единствено ям много Натурална Активия, ужас просто  Confused

# 201
Аз не съм вманиачена на тема "кг", да, по принцип се опасявам да не ги натрупам като при първата бременност, но в никакъв случай не пазя диети и т.н.; истината е, че нямам и кой знае какъв апетит(то като ти е затормозено съзнанието не ти е до ядене де) Confused; както и да е, малко се поусвестих, сега смятам да се взема в ръце и да си поугаждам повече с яденето Wink

# 202
В темата на многодетните си писахме за кафето и там в общи линии всички са пили и пият кафе като бременни.(абе ....  да не е това причина за всичките ни дечурлига newsm62)
Искренно ви пожелавам да дойдете в тази темичка след време,че ние няма да сме в състояние постоянно да я поддържаме.

# 203
Здравейте и от мен с днешна дата!  Hug
бланш абсолютно подкрепям в мнението си Котката и Бобито. Аз лично си самоназначих нектарчетата на ХИП и съм много доволна от тях. Оправят ми и стомаха, който е доста "запечен" от желязото. Нищо не ти пречи да взимаш малко витаминки, плюс това знаеш ли какви боклуци ядем с плодовете и зеленчуците???  newsm78 Ние мислиме, че са здравословни и витаминозни, а те са пълни с химикали и нитрати!  #Crazy Е, какво да ти даде такъв израстък???  newsm78 Пийвай витаминки и всичко ще е о.к. и моля те остави стреса и диетите за после. Все пак си заслужават няколкото килограма в повече в името на бебенцето, а и стреса е много вреден. Бъди спокойна и всичко ще се оправи!  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover
bobito81 и мен ме нападна някаква инфекция. И аз имах едно такова жълтеникаво течение с мехурчета и резултата вчера лъсна - някакви лактобактерии или там нещо подобно. Изписаха ми 12 глобули Макминор или Макмирор Комплекс - не знам точно как се казва? Днес ще ги взема в обедната почивка и дано да е последната инфекция, защото зимата лекувах и гъби, които завъдих от антибиотика, който пих за грипа, и вече взе да ми писва. Е как да ми липсва секса??? Аз все нещо си завирам!  Joy  Wink Ама ако имаш гъби споко, упорити са но не са опасни за бебока. И задължително попитай трябва ли нещо да взима и мъжа ти, защото иначе има да си ги предавате до безкрай. А докитата обикновено забравят да назначат лечение и за партньора, така че питай ти!
tsvetelinka благодаря ти за заинтересоваността! Вчера бях на първа проба. Окачи ме с много игли и беше почти в насипно състояние, но ми хареса. В събота в 3 часа ще е готова, така че ще пиша в понеделник в цялост дали е станала и после естествено ще има и снимков материал. Дано да стане хубава!

# 204
Асе, ма ние душо сме се "оциклили" баш на една и съща дата миналата година Mr. Green (доколкото си спомням и Котето беше така - 13 ноември Crazy) и твоята бубинка върви големичка като моята. 19 август ми е термина, като бях при Марков ми изчисли 13. Ще видим днес какво ще каже и моя си лекар като отида - дано всичко е ок. И на мен ми каза Марков, че околоплодните води ми били в норма, но по-към горна граница, което можело да се дължи и на това, че бебчо е по-голям.
Бланш, не се шашкай мила, всичко ще е наред, наблегни на месцето, млекцето, сиренцето, плодовете и ще видиш, че с бебончо всичко ще е ок. Нали знаеш - ранъта праи борбъта Hug Силната храна му е майката - споко Hug

# 205
Цвети, изпаднаха ми очите  Shocked
Ти си само 2 седмици пред мен  Mr. Green Rolling Eyes

Мразя кисело мляко  Sad От месото само пилешко ми се яде, а варено яйце няма да погледна поне месец... абе, ще му мислим...

# 206
Цвети, изпаднаха ми очите  Shocked
Ти си само 2 седмици пред мен  Mr. Green Rolling Eyes

Мразя кисело мляко  Sad От месото само пилешко ми се яде, а варено яйце няма да погледна поне месец... абе, ще му мислим...
Коте и на мен ,ам аме дошубя да го разпитам що така върви едро(иамше хирургий цял ден явно, и ми се видя изнервен,и викам  айде да не дразня и глупави въпроси да не задавам),взех го за нормално понеже наближавам да влеза в 7мия Shocked,да но после чета из книгите че края на 6ти началото на 7ми е около 800-900гр.Не му хванах каря и зарязах четене и разпитване.....айде!
Каквото такова,хапвам си предимно здравословни храни,рядко сладко и тестено и много орехи Laughing
Щом мразиш кисело мляко наблегни на прясното  тогава, на кашкавалчето и  сиренцето Mr. Green

# 207
  • София
Как сте, мацки?

Бланш, не се притеснявай, мила всичко ще е наред. И на всичкото отгоре както казаха и други мами ехографите немогат да изчислят до точност.. винаги има разминавания. Моя бебок в 22с. и 3 дни го изкараха 22 см, а за да е в норма трябваше да е 27-28 см. Спокойно важното е да са ни живи и здрави дечицата, а с кг. и см. ще навакват Hug
Bobito, аз имам същото течение, което описа Ася. Беше спряло за около месец и преди 2-3 дена пак се появи. Нямам нито сърбеж, нито парене та за това го отдавам за нормално, но мисля да питам все пак доки да видим какво ще каже. А ако наистина се окажат гъбички попитай дали трябва да всима нещо и мъжа ти както каза Mamadona.
Mi6imadi, мила аз едва ли някога ще се присъидиня към многодетните майки, защото мисля да си имаме едно дете с мъжо. Живот и здраве като се роди бебчо ще се пазим вече по-ефикасно.. не, че нещо, но на мен едно ми стига. А ти си за възхищение щом си се навила на толкова много деца и се справяш с всичко Hug
Graciana, желая ти един незабравим сватбен ден изпълнен с много положителни емоции  bouquet

На мен доки ми беше изписала Матерна, но реших, че щом бебчо е в норми няма да го пия. На 14.05. сме на втора фетална при Врагалева и мисля ако пак всичко е наред с бебчо да не ги пия, само ако се налага... и дано бъбречното легенце вече е в норма, че това много ме притеснява.. ние и с прегледа позакъсняхме малко ама то с тея празници... #Crazy

# 208
Мама Дона благодаря ти за съвета аз това където са ти го езписали съм го слагала заради течение преди да забременея наистина е много неприятно да си завираш постоянно нещо то какъв ти секс.За мъжо ще питам задължително но като ми бяха изписали това твоето и мъжо пи някакви хапчета тогава.Та ако искаш питаи и ти.Ами не ни стига друго ми и тия инфекции ама толкова грижи полагах да не ме лепни нищо и пак пера си бельото  само с бебешки сапун гладя го ам кисело мляко в промишлени количества и пак.Явно това са екстрите на бременноста нищо ще се оправим то с секса е ясна работа мираж....Отивам да ям че кое време стана.
За кафето аз не пиех но моята лекарка направо ме изнасили да пия заради кръвното по 1 на ден та незнам.Но кръвното ми е супер сега 120 на 70 вреди ли помага ли незнам.Но и аз съм чела че ако прекаляваш оказва лошо влияние..

# 209
Дидка абсолютно си права, не си спомням часа в който сме правили кекса, че може и там да се уцелим  Laughing За термина- с един и същ LMP 13.11.2007 Марков каза 19.08, Дяволов 20.08. Иди ги разбери докторята, не че има голяма разлика де. Аз обаче мисля да раждам около 8-10.08, че отсега ми е тежко, а като се сетя по жегите какво е и лошо ми става. Дъщеря ми е на 29.07.1998 и знам какво е. То Божа работа де, ама си мисля че първото като го родих 10 дена по-рано и второто така, ама живи и здрави оня отгоре си знае работата.

Има една приказка : "Писано на глава, на камък не ходи" Така че СПОКО на всички майчета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт