Чакаме щастливи АВГУСТинчета красиви

• 15 106
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря на всички за топлите поздравления!
Довечера ще правим селекция на снимките и ще кача Simple Smile
Все някои ще направи нещо дето да стане незабравим гаф от сватбата.
Грациана , много е важно да строиш семействата и другите основи действащи лица и да им обясниш какво ще се случи на сватбата.
Нашите след като привидно не се интересуваха въобще, вечерта преди сватбата бях при тях и никой не попита нищо, в деня на сватбата се паникьосаха и почнаха да се чудят какво да направят, не знам защо решиха, че трябва да правят нещо и съответно взеха на своя глава да правят глупости, което продуцира много стрес за мен.
Ние понеже знаехме точно какво и кога трябва да се случи, си бяхме спокойни и щастливи (освен в случаите, в които някой не генерираше идеи извън нашия план)

Да знаеш обаче, накрая, хубавите моменти се помнят. Забавлявай се колкото можеш повече и не забравяй, че този празник е за вас и за никой друг!

# 181
Здравейте и от мен!
Честито на булката,много любов и щастлив семеен живот ви пожелавам!
Като чета почти всички са пътували за празниците,е ние си бяхме в къщи бяхме все на гости и така изкарахме почивните дни!
За имената ние вече решихме как ще се казва нашето детенце спрялисме се на Петър, измислила съм име и за момиченце,знае ли се повякога стават и изненади,та ако реши да ни изненада някоя госпожица ще се казва Преслава!

# 182
britt , честито миличка! Желая ви много щастие и любов!
graciana, прави са момичетата, няма как да мине без гафове. Аз на нашата сватба само дето не се разревах от яд след един от многото гафове, но сега като се сещам и ми е забавно. Помни се само хубавото, наистина. Важното е да не се шашкаш много и да изживееш всеки един миг пълноценно, защото това е едно от най-прекрасните събития в живота на човека...Пак ме хвана носталгията Cry
steli_meli, малко ще те поправя. Едва ли ще раждаш сама този път - в момента има бум на бебета. Днес бях на консултации и чаках пред родилно около 2часа и 30 мин. Много бременни имаше и за приемане и за изписване и за прегледи, аз като видях какво е пред отделението и се изцъклих Shocked Но това са много хубави работи и най-хубавото от цялата работа е, че повечето бяха българки (не, че съм расистка ама...  Wink )
Та като казах, че съм била на консултации, прегледа мина добре. Качила съм още 2 кг и вече съм +7. Бебето беше добре, докторката каза, че било разположено седалищно. Беше си обърнало дупето, та чак му се виждаше цепката smile3521. Оказа се, че плацентата ми била на предна маточна стена и това обяснява оцветяването на течението ми преди 2-3 седм. Трябва да не се претоварвам много, повече почивка и така. За контракциите ми изписа магнерич, сутрин и вечер по едно. Имам си и снимка, ама му се вижда само главичката отгоре, нищо друго.
През почивката никъде не сме ходили. Само два-три пъти за риба близо до града. Чисто бракониерство си беше, защото риболова е забранен, ама няма да ни издавате smile3505 .
Хайде изчезвам, че взех много да се уливам с писането bye

# 183
Честито на булката да си много щастлива в огъня на любовта.В брака жената е тая която трябва да се научи да го подържа казвам го от опит мъжете все трябва да бъдат ръчкани.А ревноста е болест която трябва да не допускаме да ни гризе излищно е когато човека ти показва че те обича значи всичко е ок.
Ох да ви се оплача маи са ме нападнали гъбички никога до сега не съм имала но течението ми е на парцалчета и чувсвам нещо кото боцкане.Ще ходя на лекар да видя някои има ли такива гадости и колко време се слагат тия глобули а опасно ли е за бебчето може ли нещо да му стане че чак другата седмица ще отида може би.
Вярно ли се появяват от бременноста или мажо ги донесе да отивам да го убивам #Cussing out

# 184
Бобито споко не мисля, че е от мъжо  Wink Аз с първата бременност бях така, в смисъл изглеждаше като пресечено мляко ( ще ме извинте за цветното описание). Миналата година получих същото след първата серия Ясмин, която пих. Всичко това ме навежда на мисълта, че е на хормонална основа. Първия път ме гледаше Мазнейкова и ми предписа някакви вагинални таблетки, коит убий ме след 10 год не помня, втория път ми мина от Фолацида  гел, който и до днес ползвам. Все пак отиди да те види доки Wink
А за брака си мисля, че усилия в подържането трябва да полагат и двамата, защото иначе се получава дисбаланс Wink Малко ревност в умерени дози също е полезна, естествено стига да не е перманентно състояние, просто защото гъделичка самочувствието.

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 21:42 от Asija

# 185
Ох,момичета много ми е весело с вас Joy Joy Joy
 Страшно ме зареждате с положителни емоции като започна да чета!
 Честито и от мен на Брит,сигурна съм че е била прекрасна булка,ще видим снимките!
 На Грациана пожелавам прекрасен сватбен ден в неделя(или може би събота беше),както и на Мамадона!
 И аз мисля,че всички сме много хубави в ролите си на очакващи мами,така че скруполите трчбва да оставим за после  love001

# 186
britt мила, честито и както се казва само цветя и рози  bouquet
Успех и само положителни емоции и на тези на които им предстои. Аз днес съм на консултаци и ще ми взимат секрет да видим и при мен какво става Thinking Имам доста засилено течение от известно време - жълтеникаво е на цвят и нещо не ми е съвсем комфортно отдолу Blush а и бебето натиска та ме и боли и не мога да разбера и от него ли е, нещо друго ли е ooooh!
Дано всичко е ок де, че направо вечееее Mr. Green
Лек ден от мен засега, че ме е налегнала работата, пък и ще си тръгвам по-рано за доктора. Hug

# 187
Тук съм и аз .Да се впиша набързо,че после  wash hang  и да сготвя.С мамите от темата за многодетните си мечтаем за една сушилничка със система за гладене - чудна машинка.И толкова време спестява.Аз простирам на долния етаж,както пускам по 2-3 перални дневно и само слизам и се качвам с легените,докато малката спи,че иначе и нея трябва на гръб да я нося.Тя е като коалка като се гушне в мен.
Аз съм на консултация следващата седмица и чак сега се сетих ,че миналия път си пусках изследвания,а дори не се обадих да проверя резултатите.Те си стоят при докторката.Предполагам няма нищо притеснително.Най-много хемоглобина да паднал,което си е нормално за мен( и за повечето бременни)Ще го компенсираме с желязо

# 188
britt честито бракуване и дълъг семеен живот   bouquetчакаме снимков материал Laughing
На мен пък доки не ми взе секрет,т.е от самото начало като видя че съм правила скоро тест ПАП и микробиология не ми е пускал сега нищо.Пък и аз нямам никакви симптоми за гъби и т.н,течението ми е оскъдно и си е нормално на цвят,ни ме сърби ни ме боли Mr. Green
Дидка нищо ти няма бе пиле,стига излишни шашканици,най много някви гадинки да имаш ,но това се лекува и не вреди на беба  bouquet
Мама Дона кажи как мина пробата за роклята...

# 189
Здравейте! Аз току що се прибирам от консултация и съм доста притеснена: гледа лекарката бебето на ултразвук и смята, че е доста дребна, по принцип термина ми е уж на 25.08., а сега ултразвука дава 10.09. Shocked; направо ми писна от всичко, пита ме достатъчно ли поемам белтъчини дневно и такива; много съм уплашена и ми се реве а съм на работа и менога даже да се разрева на воля; вярно е, че тази бременност ми е всичко друго, но не и спокойна, покрай тревогите около заболяването на баща ми, а сега и това....немога да понеса, ако нещо се случи Cry; тя каза, че уж нямало засега повод за тревога, но нещо мен яко ме стегна

# 190
Момичета, кажете някаква цифра за ФМ при Марков с 4D и запис на USB/DVD?

Бебка е дълга 26 см и тежи 550 гр. - изостава с около седмица. Ще трябва да спра кафетата, май и да си пия по-редовно витамините. Може да се дължи и на двата вируса, дето ме нападнаха за две седмици, поради което сега пак съм в болничен. Май няма да се връщам повече на работа. Мислех да изкарам до края на май и да приключвам, а сега шефката ме е освободила от дежурства, така че не виждам смисъл през юни тепърва да се натискам пак да бачкам. Ще взема да залягам над учебниците, може пък да стана асистент през септември (да сме живи и здрави всички).

Честито на всички, които са имали поводи за радост междувременно   bouquet

Бланш, сега ти видях постинга - спокойно!!!
Спри кафето, ако пиеш, наистина има голямо значение.
Освен това не забравяй, че мерките от ехото са доста субективни. Малко да е мръднала с трансдюсера и може да го изкара със 100 гр. плюс/минус на тоя етап.
И моята е мънечка - сега се успокоих, че не са всички гигантчета.
Ти пиеш ли витамини?

# 191
Коте Марта аз бях при Марков на 29.04

ФМ със запис на диск струва 80лв ( не е необходимо да си носиш диска). Можеш да си заведеш жялата рода ако искаш не е проблем. Аз съм очарована от Марков, невероятен специалист, обяснява абсолютно всичко със стоическо търпение, с една дума супер е Simple Smile Единственото кофти, е че за час се чака около месец.
Успех и вярвам, че всичко ще е наред  Hug

Ако на някой му е интересно, мога да пусна размерите, които отчете за бременност в 24 седмица (навършена)

# 192
Не, Коте Марта, не пия, тя и реши на този етап да не ми изписва, не съм паникъорка по принцип, но ме озадачи това отклонение и по отношение на термин: как така до сега беше 24-28.08. и сега ми изкарва 10.09.????Затова се уплаших така; иначе да, кафе пия, без да прекалявам, по една чаша дневно сутрин, защото кръвното ми е доста ниско(като казвам ниско, разбирай често ми причернява); разбира се, че ще го спра; дано всичко е ок Praynig

# 193
Ей,и аз пия кафенце.Ама само с мляко,много малко кафе в голяма чаша мляко,сутрин и следобед.Незнам бебешора като размери как е.Пия редовно витамини.Другата седмица ще го видим как е на грамаж.Предните бременности не съм пила кафе.Бебоците бяха все големи за моите размери.Третото се роди две седмици по-рано(планувано секцио)и беше 3,600.До края можеше да стане 4.Сега незнам.Казват ,че всяко следващо върви по-едричко.Ама без кафе не мога.Малко да е,но да пийна.Брей,сега ще се терзая цяла седмица.

# 194
Асе, мерси.
Няма проблем с чакането, аз искам чак за 28-30 г.с. - това е след около месец, все ще ме вместят някъде.
Трябва да й дадем на госпожицата шанс да навакса Wink

И като се замисля, аз съм занемарила малко белтъците напоследък, ям въглехидрати главно - тесто и сладко, и салата/фрешове. Ще трябва да наблегна на месото.

бланш, случва се - моята бебка си вървеше първо малко по-голяма, после два месеца точно на термин и сега изостава мъничко, ама аз нали много се натисках да ходя на работа, сигурно съм й нарушила рахата.
Вкъщи като съм, не пия кафе, ама в клиниката по инерция и за събуждане, много бързо възобнових навика. Иначе аз цял живот си карам с 80/50, знам как е.
Всичко ще е ок Simple Smile Кажи какви са ви мерките, ако искаш?

mi6imadi, на един колега щерка му се е раждала в Германия. Там е била 1900 гр. в 32-33 г.с. и майка й е спряла кафето и я е родила в 38-ма с тегло 3600 гр. Докторката казала, че е от кофеина.

То сигурно си зависи от организма.

Общи условия

Активация на акаунт