Чакаме щастливи АВГУСТинчета красиви

• 15 108
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Asija newsm62 с този сутиен и дупето "арабска мечта"

# 166
 newsm62 тая Асето бе ей не стига че съм сплескала бебето, пък и като го раздрусах от смях, ужас Laughing, много мило ми стана и като каза мамини муцунки - милите душички, да са ти живи и здрави. И аз така съм излислила за болничния 5 юли, ама много далече бе Crazy, егати, аз мисля също от 16 юни да хващам отпуската в ръка и да хвърлям капата, че не се издържа.
А за външен вид -  Sickне искам да коментирам. Бях толкова симпатично девойче Mr. Green, сега съм #Crazy (не искам да се оплаквам де, да ми е жива и здрава принцесата), ама на нищо не мязам. Айде килата остави - ще сваляме някакси, пък и не съм чак толкова дебела, мисля си аз. Но в лицето съм Sick, то са пъпки то е нос, носът ми е направо като на негрите станал, така ми е подут ужас. Аз само го стискам да се сплеска, а то пък вземе и че почервенее та стане хептен красота. Абе в главата съм въобще нямам думи Tiredеми сега, сигурно бебка ще е красавица голяма на мама сладураната тя Blush

# 167
Здравейте мами!
Мама Брит стана госпожа Simple Smile Ще кача снимки скоро.
След големите притеснения дали ще вляза в булченската рокля се оказа, че ми е много голяма. Едвам се задържа. Crazy Майка ми горката половината сватба притягаше и стягаше. ( май съм + 4 кг от началото на бременността)
Като цяло деня беше изпълнен с приключения:
а) Кумата закъсня
б) Кума си забравил паспорта
в) Букете от колата излетя
г) закъсняхме за гражданското
д) майка ми изчезна с чашите
е) Гря слънце, дъжд валя, вчтър духа Simple Smile  и т.н.
Обаче като цяло всичко мина страхотно, предвид че си правихме цялата организация и украсата сами. Украсата я правихме от свежи цветя. Заради които два дни ставах в 6:00 да ги търгувам на борсата, но си струваше. На мамите, които предстои да се женят, препоръчвам ви , ако не сте си поръчали торта, поръчайте в 100 грама сладки, на метална стойка (доставката за София и раьона е безплатна) голяма вкуснотия, голяма красота. Мисля, че въпреки разправията около връщането на стойките, просто нямаме избор и ще трябва да купуваме оттам...

В църквата също беше много хубаво, имаха си мини хор. Попа, пее, а бебо взе да рита и хайде как да остана сериозна де. Simple Smile
Много весело беше с нетърпение чакаме другото парти за сватбата (за роднините и приателиятелите, които не можаха да дойдат). Единствената забележка ми е, че всичко живо се опитваше да ме свали от дансинга  #Cussing out  #2gunfire

Да се похваля пристигнаха люлката и кошарката на бебо. И двете са голяма красота. Имам снимки на люлката, а кошарката трябва да я боядисаме първо. Да знаете откъде може да намеря безоловна боя и праймър, която със сигурност да става за бебенца?

А сега да се оплача. Нали ви казах, че доктора даде лекарства. Отивам в аптеката и козата зад щанда ми вика, а момченце ли ще си имате. Аз и викам не знам и не искам да знам. А тя, а момченце ще е. Аз повтярчм, че не искам да знам а тя пак: ами тези лекарства ги дават когато е момченце  #Cussing out И така за пореден път се убеждавам, че ние българите нямаме никакво уважение към другия, най-важно е да се изфукаме колко сме велики, а човека срещу нас кучета го яли.

Диди-2 и аз си изчислявам болничния на 5 юли Simple Smile.

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 16:15 от britt

# 168
О това за циците е ясно от как свят светува си е така.Мен пък ме е срам да се оцицвам да ги показвам а преди само зърната не си показвах много обичах да си ги вира ама и много си ги харесвах супер стегнати ми бяха като силиконки.Но сега на фона на щкемби егати силиконките.Диди и аз имах това впредвид че съм погрозняла не чак толкова надебеляла просто лицето ми се развали поду се едни бузи и все червенички стоят иначе тялото си го харесвам за сега.Днес ходих малко по магазините купих си едно клинче и една туника в червено много сладки кото гледам какви хубави дрешки има ама само за строини мадами.Ама така ми е порасъл коремчо изведнъж се окръгли съвсем.Но пък да ви кажа че съм по малко суетна от преди то преди беше нещо страшно всеки ден прически различни то чудо а сега не ми пука много много то има какво да си ме краси едно шкемби...Винаги ме е било страх да не ми подпухне лицето предпочитам арабската мечта но уви имам бузи и нос. ooooh!Е нищо да са ни живи и здрави принцеските красиви.

# 169
Брит миличка честито!

"Бъдете здрави и щастливи и много, много търпеливи! Помнете истината стара, че бракът е като отвара, която всеки сам вари, но трябва с другия да сподели! Обичайте се и дерзайте! Животът няма да е, знайте, само рози и мечти, защото има и бодли... Но там, където любовта цари, убождането не боли!"

bouquet

# 170
  • София
Britt, Честито!!!
Ако мислите, че до сега сте били щастливи, то от тук нататък бъдете истински щастливи сто пъти повече!
Ако до сега сте се чувствали обичани, то от тук нататък бъдете обожавани,
чувствайте се и бъдете желани, неповторими и единствени!
Ако до сега сте мислили, че сте опознали любовта, то пожелавам Ви от тук нататък да я видите в целият и блясък!

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 16:41 от IntRiGa_GirL

# 171
Честито на булката!Чакаме снимки!!!

# 172
Леле брит, голямо приключение е било Simple Smile. Нашата тепърва предстои в неделя. #CrazyВсе още не съм изнервена, но съм сигурна,че ще имам и аз какво да разкажа. На младоженеца ми костюма ще бъде готов в петък. Дано мине безавариино, но така като те слушам няма начин. Все някои ще направи нещо дето да стане незабравим гаф от сватбата. Пожелавам ти щастлив семеен живот. Дано се разбирате много с мъжа ви и бебето много да ви радва

# 173
Момичета,мен днес ме яде дива ревност.Ревнувам половинката от бившето му гадже.( от тези хормони съвсем откачииих smile3511)И поне да има защо?А аз просто така се сетих и сега мира не ми дава.Да, ама има една поговорка - когато мислите ти са насочени на някъде ,значи има причина. smile3512Ще му дам аз една причина.

# 174
Миши яааа споко, съдейки по всичко имаш отговорен и любящ мъж. Wink Бившите приятелки не са проблем, все пак са "бивши" = минало - бешело (както казвахме като деца). А и да ревнуваш и да се тормозиш ефекта е 0 , ако не може мъжа да си го държи в гащите   сам и да го вържеш пак ще намери начин Wink Споко ти си най-красивата и секси жена на света за него, сигурна съм   bouquet

# 175
  • София
Миши, съгласна съм с Ася, а тя щом е в графата "бивши" значи има защо Wink Hug

# 176
Britt, Честито!!!
Пожелавам ви сватбения ден да е само първия от най-щастливите дни в семейния ви живот!!!

нямам търпение да покажеш снимки,мен още ме държи сватбената еуфория

Asija , mi6imadi  винаги успявате много да ме разсмеете  Laughing ( и Гитца е много добра в това)
mi6imadi  ама не си търси въображаеми причини да се ядосваш,той човекът ти е казал,че бременна си най-хубава  Wink

graciana не се притеснявай,те гафовете са част от цялото очарование на сватбения ден  Hug

# 177
Asija,май си права,ама пусто време дъждовно(айде сега пък времето ми криво - няма угодия),много ми е подтиснато и ме спохождат гадни мисли.Ей сега малката ще се събуди и ще отида за каката ,та съвсем ще забравя за тези неща.ПОсле ще я водим на гимнастика и два часа ще имаме време с него да се видим да се помотаем насам-натам - само да не вали.

# 178
 britt - честита сватба!Желая ви щастлив, дълъг и успешен семеен живот; да се чувствате като едно цяло.....иии снимки искаме Flutter
mi6imadi - убедена съм, че нямаш сериозен мотив за ревност; просто сега сме много уязвими, чувстваме се по-малко привлекателни и с лекота вдигаме скандали за какво ли не(поне аз съм царица в това Rolling Eyes); и аз на моменти се чувствам доста нестабилна психически, уж опитвам да се владея, но не винаги ми се удава Confused
graciana -пожелавам ти вълшебна сватба и спомена за нея винаги да предизвиква у теб топлота и умиление; благородно ви завиждам, че минавате сега през тези хубави емоции, ама на мен пък кой ми е крив, че съм се омъжвала на 22 Wink

# 179
Най-накрая и аз да видя компютър! Взирам се и го гледам като индианец пишеща машина!
Та, здравейте и от мен след дългата ваканция! Не мога да смогна и да ви изчета,бе мацки!
Христос Воскресе! Честити рожденни и именни дни, сватби и всички хубави поводи, които са ви се случили! Желая ви много приятни емоции, които да ви топлят цял живот, най-прекрасните подаръци, за които сте мечтали и най-послушните и грижовни мъже на новобракуваните! Да са ни живи и здрави бебенцата и по-големите ни дечицата! Радвам се, че няма мами с проблеми и всички вече се чувстват добре. Почивайте си повече и всичко ще бъде о.к.
Аз съм добре, чувствам се невероятно щастлива и съм изпълнена с позитивна енергия. Аз също активно почивах по празниците, но и помагах малко за сватбата на зълва ми. Пътувахме до Търново и Стара Загора и изкарахме супер с приятели. Сега се вълнувам около сватбата, предстои бал на сестра ми, а после ще почна да се замислям и за ремонта у дома. Мисля към 1 юни и аз да зачезвам, ама какво ще правя без вас? Ами май ще трябва да си купя лаптоп. Крайно време ще да е! Бях на фетална ехокардиография - сърчицето на малкото ми момченце е добре и според доктора няма причини за притеснения. Вторите ми антитела също са отрицателни, но пък за сметка на това съм направила някаква инфекция и от днес ще съм 12 дена на глобули. За сватбата и бала купих на Крис фрак, с бяла копринена риза с папионка, черен пояс и лачени чепици. Е много е сладък! Не мога да повярвам, че малко дете може да изглежда така елегантно. Ще го снимам и ще кача снимки след сватбата. Разгледах и албумчетата - всички сте много хубави - независимо дали сме пълнички или слаби - от лицата ни струи една особена красота не смятате ли.....? Ония ден с мъжа ми гледахме един от епизодите на "Сексът и градът". Саманта естествено беше много активна и прави секс в невероятни пози и от тогава мъжа ми ме нарича Саманта, като бъзик, защото аз повече от 1-2 пози не мога да смена по време на секс. Е няма що - големи подигравки отнасям. Ама ще види той като родя! Има да се кокори и да пита от къде ги знам тия неща  Wink Аз между другото не съм много активна, но оня ден попаднахме в едно и също джакузи и се възползах максимално, защото водата ме правеше доста лека и подвижна - пробвайте! Припомних си доброто старо време! Е, пак се разписах глупости.... няма, няма току ме ухапе щъркела. Ще свършвам, защото ще закъснея за проба. Днес ми е първа проба за роклята, която толкова харесахте. Дано са я ушили като хората, че иначе ще ги убия. Айде, чао от мен ,утре ще пиша пак дано не съм ви досадила с дългият си пост, но пак повтарям не мога да се нарадвам на компютъра! Много ми липсвахте, много ви целувам и  Hug

Общи условия

Активация на акаунт