Чакаме щастливи АВГУСТинчета красиви

• 15 121
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, мамита!
Забелязвам че много от вас са се върнали от дълга почивка и аз мисля да кача няколко снимки от разходката ми до Сандански.

честит празник на всички именници днес - да са живи и здрави и много късмет в живота ;о))))

И аз нещо започвам да се разболявам, гърлото ме боля през нощта - аз когато усетя, че започвам да се разболявам ям много грейпфрути (за които казват че са естествен антибиотик) и наистина много бързо се оправям. Дано и сега да е така Иначе не смея да пия нищо, само чай с мед и повече плодове и зеленчуци.
Иначе вчера говорих с една майка, която е раждала в Тина Киркова - аз нямам много добри впечатления за там, но тя каза че е раждала секцио, за което си е платила 500лв с избор на екип. Била е в стая с 3 майки. Общо взето е доволна, въпреки че не ми хареса това че два дена и се е виело свят (заради нисък хемоглобин 95) и те не са и обърнали особено голямо внимание  #2gunfire
Засега аз си оставам за Вита, но има време - трябва още да се проучва!

# 151
аз сега се завръщам от 5 дневен престой в Петрич(където бях на сватба на 03.04) и си изкарахме страхотно,времето беше прекрасно,дишах чист въздух с аромат на цъфнали акации,купих на бебка комплект за изписването,а на сватбата малкото човече направо полудя от танци в корема   (не разбрах дали одобряваше свиренето на оркестъра или се възмущаваше   Laughing ) за разлика от мен-аз не станах от стола,нали доки забрани танците 

bobito81   моята девойка ми взе хубавата кожа,която имах преди  и ми излизат пъпки по челото,затова си подстригах бритон и всичко е наред  Wink, иначе всички ми правят комплименти,че изглеждам много добре като бременна(може и просто да са мили  Grinning )

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ,НОСЕЩИ ХУБАВИ ИМЕНА КАТО ГЕОРГИ И ГЕРГАНА!!!

# 152
  • Бургас/Пз
Bobito, благодаря ти. И на мене ми казаха че момиченцата взимали от красотата на майките си, макар че при мен първото дете е момиче, но чак в деветия месец ми се промени физиономията - подпухнах, усните ми се бяха надули появи се ми някое друго петно. Засега тези проблеми ги нямам, макар че кожата ми беше далеч по хубава.
За сметка на това сега корема ми е доста по-голям отколкото първия път. Всички ми казват че е нормален, но аз виждам по снимките от предишната бременност. Другото е че ми е много високо -почти веднага под гърдите. Но ще търпя няма начин , мъжка майка не се ствало лесно ми казва мъжа ми

# 153
Момичета, според мен визията по време на бременност не се влияе от пола на бебето, просто си е до хормони и бременност, а всяка бременност е различна; ето-аз отново ще съм мама на момиченце, а двете ми бременности са доста различни и като  усещания и дискомфорт, и визуално; важното е бебетата да са ок, а ние ще изтърпим нелицеприятните промени; в крайна сметка после всичко ще си дойде на мястото Peace

# 154
Поздравления на именниците!  bouquet

И аз мисля, че това за влиянието на пола на бебето върху външността на майката е бабин фолклор. При мен пък няма никаква разлика в двете бременности като усещания и визия. Като изключим огромния корем сега, но го отдавам на близнаците. Laughing

# 155
Добро утро поспаланки Laughing
Черпя ви кафе да се разбудите и да вземете да попишете и разкажете как изкарахте  празниците Laughing

# 156
Здравейте и от нас-ние направихме опит за ранно море,бяхме една седмица в Поморие.Трябва да ви кажа,че толкова вятър и студ през май на едно място не бях срещала #CrazyНамръзнахме се за три години напред!Но затова пък почивката ми беше абсолютна-само разходки и спане,е резултата не закъсня-на днешната консултация се оказа,че за седмица съм качила един килограм,ама здраве да е!Важното е че с бебата всичко е ОК baby_neutral

# 157
Здравейте, момичета ! Приобщавам се към очакващите августовските си ангелчета. Засега се чувствам добре и много щастлива. Все още не сме почнали да правим ремонти, но сме на квартира и нямаме кой знае каква възможност за промени, просто ще пооправим малко преди това, но кога ще е, не се знае Wink От доста време чакаме нашето детенце и сега с огромно удоволствие се наслаждавам на бременността си. Пожелавам на всички ви щастливо бременеене!

# 158
Изтече сесията ми докато пиша и продължавам сега. Исках да ви питам как сте с избора на име? При нас е голямо търсене. С мъжа ми сме общо взето единодушни, но като мине малко време и решавам, че не е точното и вече не знам. Уж сме решили да не се съобразяваме с кръщаването на майки и бащи, но това е засега, не знам какво ще ми хрумне, а и дали мъжът ми ще е съгласен с моите велики търсения Thinking Може да публикувате някой сайт за имен, въпреки че съм проходила доста, но може и нещо ново да ми попадне. Искам да звучи и на български и за навън добре, ама не е много лесна работа. Пък и откога чакаме нашето детенце, та сега съвсем се усложнява работата Laughing

# 159
Добър ден !

Днес ми е много тегаво. Първи работен ден след празниците, детето и то милото мрънка сутринта, че не и се ходи на училище абе мани  тия почивки нещо зле се отразяват на дисциплината  Confused 7 дена се будех бодра в 6:30 сутринта, а днес не ми се ставаше.
Чапла ние вече кръстихме нашата госпожица, ще се казва Виктория и няма да носи името нито на баби, нито на дядовци Simple Smile Виж на първа страница има сайтове за имената (откраднах ги от юлските мами като правих темата) Wink

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 12:58 от Asija

# 160
Здрасти и от мен!
И на мен ми е тъпо-аз си бях сляла празниците и днес съм в безтегловност някаква в службата; още по-тъпото е, че тъкмо ще се настроя на работна вълна и от понеделник излизам в ученически отпуск; добре, че нямаше работа до обяд да мога малко от малко да осъзная къде всъщност се намирам Laughing
Относно имената-действително е сложен избора, не сме се спрели окончателно още, но най сме се обединили засега около името Елеонора-просто защото и на тримата ни харесва(макар, че Александра се затруднява да го произнася малко Grinning) и защото звучи добре и в, и извън Бг

# 161
  • София
Привет, милички Hug Някои мами още не са се появили newsm78

И ние си имаме вече фаворити при имената Laughing бебо ще се казва или Антон, или Мартин.. (аз повече клоня към Мартин..та ще видим) Mr. Green Бебчо вече ритка по-често, явно спинка по-малко от преди..

Да ви се оплача от 2-3 дена сънувам все някакви ужасни сънища и немога да спя.. все сънувам, че се случва нещо на мъжо Cry и снощи като се събудих си го гушнах.. ужас от хормони ли от какво незнам ама е ужасно #Crazy

# 162
Ето ме и мен Hug минаха и празници, мина и чудото за три дни Mr. Greenдет се вика и ей на, както казаха Асето и Бланш, аман от всичко ми е вече байгън и работа и чудо, едвам издържам днеска на работа. И корем ме боли и чудо, какво няма да боли - цял дена да стискаш това бебе като преса - горкичкото ми, а си бяхме толкова добре онези дни - на вилата на въздух, то риташе, то танцуваше миличката Blush
Асе, виждам мила, че сме горе долу с един термин, казвам горе-долу защото докторът ми каза 20 август, Врагалева като ходих на ФМ - 19 август, после Марков, понеже нали ви се оплаках, че бебка вървяла по-голяма (въпреки, че на последната консултация си беше пък точно) е как стават тия работи newsm78незнам вече, в смисъл главата при Марков излезе с две седмици по-голяма, после на консултацията при моя си лекар, беше с една #Crazy, както и да е, та Марков каза 13 август та се чудя утре мисля да питам доктора ми кога горе долу ми се пада 45-те дни болничен, че да съчетая с малкото отпуска, която ми остана и да почивам, че наистина ми дойде байгън вече.
Та Асенце ти горе долу от кога ще почиваш, то стана еднааааааа Joy

# 163
Ето ме и мен!Празниците свършиха и сега ми е празно - кой на работа,кой на училище.
Като става въпрос за промени във външния вид,знаете ли какво ми каза моята половинка - "-Като си бременна си по-хубава!" newsm53,а аз му отговорих  "-Това означава ли ,че трябва да съм постоянно бременна? newsm62  и какво толкова ми е хубавото  newsm78.Друго си е едни тесни дънчици да си обуя, а сега с това дупе  ooooh!,Като обуя дънков гащиризон ставам като   261uu
На моменти се депресирам от външния си вид,ама бързо ми минава,като си казвам "-Е какво пък - родила съм три деца и не изглеждам крайно зле,при това без много ,много грижи за себе си!!!"
И моя бебешор много спортува.С децата тези дни само гледахме какво ми прави коремната стена.Беше много весело.
Име съм избрала,ама не искам да споделям,не от суеверие.Много съм далеч от тези неща,а просто така ще е по-интересно.Както и това ,че все още незнаем пола.

# 164
Диде в болнични сме (ако си на 20ти) от 05.07  newsm44 Мисля юни да поизляза за една седмица отпуска, малко на Велинград да идем с дъщерята и то ще мине. Май месец ей сегинка ще се търколи  Grinning
И мойта девойка ми отмъщава здраво като я притискам цял ден, а вчера само на татко си демонстрираше спортни умения като подарък за имения му ден  Grinning И най-интересното е че реагира на говора на кака си  Shocked Мамини муцунки  Heart Eyes
За фигури не подхващайте темата, защото съм сигурно една от "най-грациозните" тия дни ще кача снимки, НО това мъжете са страшна работа голямото д....е и корема не виждат, щом видят голями цици. Малииии чудо като пътувах към провинцията на 01.05 щяха да катастрофират на магистралата като ме изпреварват, то не бяха клаксони и чудо  hahaha Купих си едни сутиени чашка "Д" а съм 160см, колежката ме нарича "Грешната мадона с големите бомби"  Laughing Иначе в лице нямам промяна, но Д-то ми е арабска мечта  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт