Чакаме щастливи АВГУСТинчета красиви

• 15 125
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас/Пз
Благодаря Steli_Meli, веднага ще пробвам, защото вече едва дишам. А ти къде ще раждаш , виждам че си от Елхово, но някои момичета от вашия град раждат в Ямбол или в Бургас, та затова те питам??

# 136
. И на мен много ми хареса, но се депресирах малко, защото до мен седяха още две бременни и непознати жени и аз бях най-дебелата от всички. Особено едната майка беше толкова фина и кльощава, панталоните направо й висяха на дупето, едни финни ръце, няма цици, няма нищо, само едно много смешно коремче във формата на великденски бияч! а при мен - тържество на материята!  празник, и специални поздрави на именниците.
Ти ме уби от смях с тоя бияч смях се ама с глас.Ани много си сладка на снимките мале аз маи много погрознях да ви се оплача лицето ми надебеля сигурно моето моме ми взима от красотата .И другите ли мамита с момиченца имат такива наблюдения или си внушавам ми нали уж бременноста разкрасява аз до един момент ми деистваше така и от скоро взех да погрознявам ooooh!
Гони ме някаква параноя маи.Котката Марта колко ти е пораснало коремчето и какви цици представям си като кърмиш какви ще са.супер ама ти за това викаш че ще кърмиш 1 година ми то с такъв завиден потенциял.Шегувам се в добрия смисъл го написах моя мъж ако те види ще се изкефи тои е цицоман.ОООООООООО и аз си мисля че са ми много големи станали. ooooh!

# 137
 babydust7Честито на всички именнички и на всички ,които имат именници в къщите си.МНого здраве и щастие.

# 138
ani_d аз мисля пак тук да си раждам, доволна съм от първия път! Вярно е, че лекарката е само една в отделението, но пък  и акушерките са много мили и внимателни. Града е малък, и когато раждах, а и сега е така, бях само аз и цялото внимание бе насочено към мен! За операция какъвто е моят случай се свиква екип и пак идват лекари от Ямбол или Сливен, а сега идва през седмицата да дава дежурства и една лекарка от Бургас, мисля че се казваше Факалиева. Анестезиологът е много добър, това го твърдя със 100 % убеденост, така че този път съм решила да съм с епидурална упойка! А има и нещо друго родителите ми ще дойдат от 250 км, другите роднини, детето ми ще са на близо и всеки ден ще могат да идват да ме виждат по няколко пъти, а като си спомня каква депресия ме наляга след раждането, мисля че това е дооооста важно нещо.

С килограмите и аз съм зле иначе до тук съм качила 9 Embarassed, старая се да ги позадържа, добре че не ми тежат, наблягам повече на салатките, но голям глад ме гони! Сега излизам на разходка, че поне да вървя повече! Tired С Вальо изобщо не бях така, не изпитвах изобщо глад и общо бях качила 11 кг... Сигурно е от хормоните  Crazy

# 139
Честит празник на всички именници и на тези, които имат в семействата си такива! Много здраве, късмет и дълголетие!

# 140
първо честит имен ден на всички именници   bouquet
P.S.  да има някой на линия?

# 141
аз съм една бременна девойка  Rolling Eyes  от квартал надежда и умирам от скука, защото не познавам никой от този квартал. ако има някоя друга като мен и се чуди какво да прави може да ми пише и да ходим заедно на разходки из парка

# 142
Ме4о опитах на ЛС, но кутията ти е запълнена Wink Ето в тази тема са Надежденски мами http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=284889.0

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички именници!

Да са живи имената Ви, внуци и правнуци да ги носят, Вие да сте живи и здрави да ги кръстите    bouquet

# 143
много ти благодаря   bouquet ,
 пониже сам нова и ми е пална каша как става това с писането с други мами

# 144
Ме4о гледам май по едно и също време ще раждаме Wink Ако не си се записала в темата на Августовските мами, пиши или тук или на Интрига : термин, поредна бременност, момче, момиче и т.н. ( ако искаш разбира се ) и тя ще те впише. И добре дошла при нас  Hug

# 145
ако го напиша тук, каде точно трябва да вляза или пак това "ИНТРИГА" как да го намеря.  Laughing имам чувството че сам като бавно загряваща  newsm78

# 146
  • София
Привет, милички Hug
Честит празник на всички, много здраве и щастие на празнуващите bouquet
Me4o, кажи кога ти е термина, коя подрет бременност ти е това и на колко си години Laughing И добре дошла при нас..
Бланш, Asija i Ani_d, много са хубави снимките... и какви сте кльощави..супер сте си.. Hug
Bobito, спокойно мила и аз съм станала същата, а пък момче ще си имаме.. и на мен малко ми се е подуло лицето макар, че всички ми казват, че съм се разхубавила..абе де да знам #Crazy После ще отслабване заедно Laughing

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 12:27 от IntRiGa_GirL

# 147
термина ми е на 19 август-`08г, първа бременност-момче и съм почти на 24год

# 148
  • София
me4o, записах те на първа страничка на темичката ни Hug

# 149

Общи условия

Активация на акаунт