Чакаме щастливи АВГУСТинчета красиви

• 15 120
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
tsvetelinka, да ви е жива и здрава и да не забравите да купите подарък на именичката!  bouquet И като се пръкне второто му измислете такова име, че и то да има имен ден и да няма сръдни вбъдеще.

# 121
Честит празник!!!
Да ви е здрава и много да ви радва именичката:))
  bouquet

# 122
Bizu пише: Simple Smile
Здравейте на всички! Аз уж щях да си стоя вкъщи тези дни, но със сестра ми и зет ми отскочихме до Сандански и до Солун! Бая път ми се видя, но издържах геройски, нали нямам мъж - няма на кого да се оплаквам ;о)))
Ходихме до Сандански за да търсим приятен хотел с басейн за моята племенница с минерална вода и алея за разходки - но уви не намерихме нищо подходящо!
Единствено ни хареса Парк Хотел Пирин, но беше ужасно скъпо - и то основно заради храната За обяд - задължителна блок маса и се плаща на човек по 30лв, да не говорим че и трябва нещо да се вечеря. Ще ви покажа и снимки после като ги сваля!
Обиколихме и Медите и Австийския Хотел, но и там се разочаровахме - Медите е на един баир, няма къде да ходиш с количка, само трябва да бъхтиш нагоре по една "велопътека" newsm78
А пък в Х-л Сандански все едно си в санаториум, много неуютно ни се видя  Thinking
И така си тръгнахме - отскочихме до Солун и в крайна сметка решихме, че ако не открием хотел в бг с минерални басейни, ще си наемем къща в Гърция за 1 седмица през юни
Все още не сме се оказали от БГ, ще ходим да проверим и до Велинград. Ако някой знае за някакъв такъв хотел да ми напише, много ще ни улесни! Praynig

# 123
Иначе моето момче много ме слуша, ритка си на воля! Радва се с майка си на дългата почивка!
Днес трябва да се видя с една мама с едно сладко бебе на 6м за да понауча нещо за нейното раждане и после ще ви разкажа.  Laughing
Малко е мрачно навън, но се надявам при вас вкъщи настроението да е хубаво!
Целувки на всички, аз трябва да си направя палачинки, макар че сега у нас вилнее една чистачка и може би ще и се пречкам newsm78
Какво да се прави, яде ми се, макар че и аз вече от 55 килца съм 62 #Crazy
Иначе може да ме запишете, че съм на 26години, поне до 12 юли    mrstraetz

# 124
        Здравейте  мили мами   bouquet
 Честит празник на всички именици   bouquet  newsm51
 Желая ви приятен и усмихнат ден  Simple Smile

# 125
  • ....от ляво до десния завой...
......И съм бясна на тия доктори - кожодери. Една позната родила на 22.04 в Окръжна болница в Пловдив и понеже била с тесен ханш и казали, че ще ражда секцио. Искали и 500 лв. (шефа на болницата и още едно величие)+ 50 бр. кебапчета, които трябвало да се сервират преди парите. Като отишъл таткото до заведението в района на болницата му казали, че за този ден е третият, който купува 50 бр. Тия доктори консервират ли ги?.......Не се нахрантутиха!!!

Привет! Това с кебапчетата ми хареса! Този татко защо не е извикал медиите да ги заснемат и интервюират тия "гладници"! Докторите направо взеха да се подиграват с човешкия живот. Наистина за да си лекар трябва преди всичко да имаш голямо сърце, ама напоследък тия за които чуваме и четем се оказва, че имат единствено дълбоки джобове.......Жалко е!

~~

На патерица честито и от мен на всички рожденници и на тези, които са имали годишнини! Надявам се да сте си купонясвали яко, при все че коремите ни вече са доста щръкнали! Wink Бъдете здрави и много щастливи!
  bouquet

~~

ver4eto32 , аз смятам да раждам на ВИП етажа на АГ Варна, при доктор Иван Танев. В четвъртък съм на втора консултация при него. Много ми хареса. Настроила съм се за секцио, защото първия път ми правиха операция, но този път ще бъда със спинална анестезия и ще видя бебчо веднага. Чета информация и до колкото знам от тази упойка се излиза по-лесно, само трябвало след операцията да се пие много вода. Много мои приятелки и познати раждаха във ВИП-а и са много доволни от престоя си там. Последно една майка от Разградската ни темичка роди на 25.04. близнаци във ВИП-а и я чакаме с "прясна" информация кое как е там! Като ми напише, ще ти драсна на лични.
Поздрави! Hug

# 126
  • София
Tsvetelinka, да ти е жива и здрава дъщеричката Hug
Момичета, как сте?  bouquet

# 127
Цвети да ти е живо и здраво детенцето  да му е честито името.
За раждането мислех да си отида еи така без да плащам но колкото повече наближава се замислам и аз за тоя ВИП етаж че се страхувам да не ми уморят детенцето пък ако трябва и 100 кебабчета ще купим какво да правим като са гладни хорицата.Е това е било за Господари на ефира голям маитап е щяло да стане.И мен ме налягат такива мисли за седмачетата не ми се иска беб да ме изненада тлкова но знам че като влезеш в седмия месец и да се роди ги спасяват та поне това ме успокоява.Но дано да си ги износим до краи и август да гушкаме най пухкавите бебеочета.

# 128
Цвети, да ти е жива и здрава дъщеричката. А какъв ден е днес бе хора, нали утре е Гергьовден и мъжото има имен ден.
Зия, най доволна ще бъдеш от австрийския хотел-храната е №1 в целия град а също и басейна, в парк хотел пирин е много скъпо.Е хотела е на доста години но е добър.
Ние смятаме да отскочим до Халкидики за 5 дни, малко ми е притеснено как ще се справя с 2 годишно дете и огромен вече тумбак, но пък много ми се ходи да сменя малко ежедневието.Желая  усмихнат ден на всички!
От време на време поглеждам при майските бремелинки. Там вече доста бебета са се родили, споменават и за самото раждане и е доста интересно.

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 15:28 от меви

# 129
А какъв ден е днес бе хора, нали утре е Гергьовден и мъжото има имен ден.
Днес празнува Ирина,Ирен и т.н,също и Ирини(така и казват на дъщеря ми тук ) Laughing
Утре е Гергьов ден да Mr. Green,и аз бая именници имам и ще го откараме на едно днешния празник с утрешния Simple Smile

# 130
  • Germany
Привет и от мен! Снощи водих беби на концерт на Дзукеро! Беше страхотен, а бебинка голям танц му дръпна вътре. Първо се шашна малко от светлините и шума, обаче после... голям кеф. И на мен много ми хареса, но се депресирах малко, защото до мен седяха още две бременни и непознати жени и аз бях най-дебелата от всички. Особено едната майка беше толкова фина и кльощава, панталоните направо й висяха на дупето, едни финни ръце, няма цици, няма нищо, само едно много смешно коремче във формата на великденски бияч! а при мен - тържество на материята! Но пък танцувахме всички! Нещо ми омръзнаха вече тези почивни дни и чакам с нетърпение да влезнем в работен ритъм, че пари трябва да се изкарват. Аз ходих тези дни да погледна някои колички, че иначе няма време кога. Може би защото не знам какво точно да гледам, но нищо не ме впечатли. Гледах и на АВС дизайн, на Конкорд, на Фил и Тед, Кенгуру, Бугабу, на Чико, Чиполино и т.н., но определено не видях някаква кой знае каква разлика. Сега ще седна да изчета по-подробно за количките, за да знам какво да гледам. Иначе в магазина всичките си се движат без проблем, с тези настройки на кошовете ми се струва голям зор, или поне продавачките не са много опитни, че докато ми демонстрираха беше голям зор и им помагах на всички за сгъване и смяна на коша, та не знам... Rolling Eyes. Желая ви лек и спокоен ден на всички, а утре слънчев празник, и специални поздрави на именниците.

# 131
  • Бургас/Пз
Здравейте и от мен, аз се завърнах най-после. Днес пътуването към Бургас беше просто ужасно. Отгоре на всичко съм и болна. Та едвам издържах - много ми дойдоха 350 км шофиране, ама като искам на почивка по празниците ще си търпя. Иначе много съм доволна от почивните дни. Вече обаче с нетърпение чакам да почвам работа че това ядене по цял ден вече напълно ще ме довърши. Ще сваля снимки и ще ги кача в албумчето.
Гледам някои вече са в 7 мия месец, а пък аз едва миналата седмица влязох в шестия, ама така е едни чакат в началото на август други сме в края.
Поздрави на всички рожденнички и именници. Весели празници.

Забравих да кажа, че май се разболявам. Аз изкарах цяла зима без да хвана нито един вирус и сега незнам какво ми стана. Имам хрема , носа ми е запушен. Взимам оксилококциум и още едно за хремата - Коризалия, обаче не ми минава. Ако някой знае какво мога да си пръскам в носа та поне малко да мога да дишам нека да даде съвет. Благодаря ви предварително.

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 22:16 от ani_d

# 132
Привет и от мен момичета! И ние току що се прибрахме от Гърция, изкарахме си страхотно, починах си и събрах много слънце(там беше 30 градуса, не е истина Rolling Eyes); сега ще ходя да вечерям и после сядам да чета какво сте изписали тези дни
П.П. Сложих в албумчето ни 4 "бременни" снимчици от почивните дни Heart Eyes

# 133
Добър вечер мами и кореми Simple Smile

Как изкарахте почивните дни? Ние цялото семейство бяхме на кръщене на едно бебе, мъжа ми беше негов кръстник и беше много емоционално. Църквата в Пазарджик е страхотна и ритуала както е организиран..... беше невероятно. Аз естествено бях ред сълзи, ред сополи в църквата, ноооо такава съм си, а и бременна и ми беше простено Simple SmileКачила съм снимка на кръщелника с кака Стефи, да ги видите какви са сладки Simple Smile
 В съботата използвах възможността и отидох до Пловдив на разузнаване във Вис Виталис. Еййй страхотен магазин. Най-хубавото е че всичко е събрано на едно място, можеш с едно пазаруване да вземеш от креватче, количка... до чай и бебешки пюрета. Цените са доста прилични. Каката намаза няколко летни тоалета и две книжки. За беба все още не съм пазарувала нищо, оставила съм си тази дейност за периода на почивка преди раждането.
Сега мисля да пообиколя отново бременните магазини, защото се оказа че ни предстоят две сватби, две абитуриентски и естествено на Стефи рождения ден в следващите три месеца и въпреки че имам грациозната осанка на кит, ми се ще да изглеждам добре. Та ако някоя мама от София има идея къде мога да намеря нещо подходящо, да казва....

Май се поувлякох с писането. Отивам да почивам, че утре си имам именник и ще празнуваме Wink

Лека нощ и погалете коремчовците Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 22:30 от Asija

# 134
Аз докато се разпиша в новата темичка тя ще свърши! Аз вчера изпратих моя мъж в Гърция за един месец и останахме сами с малкия дивак и с нарастващия корем  Laughing

Ellle кога ще се видим аз мисля да си взема пак болничен, че сега като сме сами и ще ми дойде в повече и на работа да ходя и всичко останало! Много не съм по панделите ама се радвам, че ще е момиченце, да има равенство в къщата!  Mr. Green

На мен термина в болницата тук незнайно защо ми изчислиха 4-ти септември, но тъй като ще съм с операция, пак ще съм си август!

ani_d за хремата защо не си вземеш от детския Олинт, той е за впръскване и помага! Също така може да се мажеш с тигрова мас по челото, струва около 10 ст., но е много хубава, като виетнамското чудо едно време, загрява синусите! Също така и памучета с ракия в ушите, пак загряват и отпушват!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт