Чакаме щастливи АВГУСТинчета красиви

• 15 119
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Привет, мами Hug как сте днес? Mi6imadi, не се ядосвай толкова и моя мъж ми ги дрънка понякога едни направо ме вбесява и ми иде да го #2gunfire ама гледам вече да не му обръщам внимание на теб много  bouquet

Милички, днеска с мъжо правим 1 годинка от както сме заедно Laughing Та по този повод искам да ви почерпя Heart Eyes

На всички ви желая хубав и усмихнат ден Hug

# 106
IntRiGa_GirL да ви е честита годишнината да сте много щастливи заедно още дълги годинки да ви се народят още прекрасни бебчета.mi6imadi миличка и аз съм станала една чувствителна абе аз по принцип съм но сега  е нещо страшно даи ми все да си цивря луда работа.ще отшуми всичко наистина бременноста ни променя много.А мъжете и те  горките все ги обвиняваме но се замислям че отстрани сигурно сме доста досаднички...Опитваи се да не се товариш излищно и да не се замисляш много много всичко ще си се подреди.Целувки....

# 107
Здравейте сладки мамчета!
Радвам се че сте добре и си бременеете на воля.Аз също съм добре,бебчето също.Вече имам две возила за бебето/подарък-страхотни и скъпички,към едната количка ще си поръчам зимен кош,някъде към 160 евро е.Не мога да се сетя до кога се вози бебока в т.нар. зимен кош и наистина ли ще ми е наложителен/.Все още не съм обикаляла магазините за бебета,не искам да влизам,защото ще ми се прииска да купя нещо,а е още доста рано.За сега събирам инфо за хубави магазини във Варна за новородени.
В офиса пригаждам и една бебешка стая,дори съм паркирала количките вътре,изнесла съм всичката бумаштина и канцеларски архиви.тези дни ще поръчвам и щори,а всичко което ще ми се повтаря ще го нося тук.Така ще съчетавам работата с гледането на бебето.Баткото чака с нетърпение бебока и вече ме пита как ще се казва брат му.Истериите и кризите му преминаха.След двумесечно мълчание от негова и наша страна по болезнения въпрос,човечето реши първо сам да се образова,като една вечер изрови от шкафа всички образователни книжки и енциклопедии за тялото,които съм му купувала.Там доста подробно е отразено развитието на бебето по месеци и чак тогава започна да ми задава въпроси.Дано всичко да е наред и когато се роди бебчето и да е така положително настроен както сега.
Момичета/от Варна/,къде и при кого сте се насочили за раждане?Аз все още се чудя.
Весело посрещане на Гергьов ден!

# 108
Верчето, много се радвам, че баткото е вече спокоен.И аз бях убедена, че му трябва глътка въздух на детето.
Честито на всички рожденнички, които пропуснах да поздравя, а също и годишнината на Интрига. Ние също имахме  годишнина от сватбата и мъжото ми подари цветя и една много хубава блузка и аз представете си ревнах.Ох, тези хормони, но си изкарахме чудесно, бяхме семейно на ресторант.Това е от мен.А +10 килограма съм, това май ще да е множко. ooooh!

# 109
Забравих да кажа за протокола,ако може да ми се променят годините в началната страница,че междувременно станах преди 20- тина дни на 33 лазарника.

# 110
Честита годишнина IntRiGa_GirL ,много годишнини да посрещнете още заедно и да се обичате!
Никаква активност напоследък в темичката ни,идвайте бързо на отчет...какво правите и къде ходите... newsm78
Много ми е скучно днес.. Crossing Arms

# 111
Къде се изгубихте,момичета?

# 112
Къде се изгубихте,момичета?

И аз това питам от вчера newsm78 newsm78,защо никой не пише и е толкова слаба  активноста в темата ни Crossing Arms

# 113
Сайта е недостъпен.Аз влизам направо във форумите,но при другите незнам как е?Хмм, newsm78,неприятничкооо!

# 114
Днес само с Tsvetelinka ще си пишем в темичката. newsm62 Представяте ли си ?Тема само с двама?
Надявам се до утре нещата да се оправят и да се включите всички.Тъкмо ще имате повечко за писане.

# 115
  • София
Момичета, и аз съм тука ама няма никои друг освен нас #Crazy Къде се загубихте всички? newsm78

# 116
 Е и аз доидох гледах едни филмчета за зачеването ми то голяма химия и накрая като се роди бебчето ревнах.Наистина саита е недостъпен много тъжна бях но открих че мога да вляза направо в форумите чак сега голям кеф......... newsm44
Все се каня да ви питам как правите кекс то при нас стана пълна пародия на нещо толкова приятно аз като тежкотоварен камион и се чувствам много неудобно както и да се завъртя.А бебчето както ритка и се скрива никакво го няма милото то сигурно се плаши.И вместо да се кефя мен ме избива на смях. Да се обърна пъшкам като локомотив и егати страста  luvbed

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 22:58 от bobito81

# 117
И аз съм тук. Искам да ви кажа, че чак преди 2-3 дни разбрах, че съм влезнала в 7-ми месец. Иначе седмиците си ги знам, но с тия месеци не мога да се оправя-лунарни и незнам си кви. Хората като ме питат им отговарям, че съм в 5 или 6-ти и те недоумяват. Задават ми въпроса дали ПОНЕ зная кога ще раждам. Явно много тъпо им звучи, че не зная в кой месец съм. Та се шашнах изведнъж за тоя 7-ми м. /Добре, че една мама във форума писа, че е влязла в него, че и аз по нея се ориентирах./ Та изпаднах в паника, щото се сетих, че се раждат и седмачета. А тепърва смятам да ходя на служебен бал до Сандански (15.05), юни на море, а основния ремонт започва др. понеделник и не се знае кога ще свърши. Сега искам да е края на декември и отново да си изживея всички емоции. Хората искат по-бързо да родят, но аз - не. Спомням си, че като родих ми беше много мъчно, че няма кой да ми рита в корема и понякога ми се щеше да се върне бебето обратно, въпреки че беше най-кроткото дете което съм виждала (не, че е моето).

Иначе и аз си рева на воля и посред нощ будувам. Горките стари хора, които не могат да спят. Вчера имахме гости и стояха до 4 през нощта. Хич не ми се спеше. И като си легнах в 4,30, заспах чак към 7 сутринта. Събудих се от кошмар. Сънувах, че нямаме пари за храна и се моля в една църква попа да каже дали ще се оправи дереджето, а той ми иска великденското яйце и като го счупва вижда, че е ужасно вмирисано ... отвратително беше. В действителност се наревах, че сигурно ще обеднеем. Аз по принцип съм песимист и вече всички в мислите си съм ги погребала и децата са сираци. Уморих се от рев и заспах към 11 ч. Така правех в пуберитета. Станах в 14 ч. и сега хич не ми се спи. Ходихме на гости в мои приятели с бебе и ми обещаха освен 2 бр. колички и стелиризатор на "Чико" за микровълнова. Никой не може да повярва, че нямаме такава печка в 21 в., но задължително заради бебето ще купим.

И съм бясна на тия доктори - кожодери. Една позната родила на 22.04 в Окръжна болница в Пловдив и понеже била с тесен ханш и казали, че ще ражда секцио. Искали и 500 лв. (шефа на болницата и още едно величие)+ 50 бр. кебапчета, които трябвало да се сервират преди парите. Като отишъл таткото до заведението в района на болницата му казали, че за този ден е третият, който купува 50 бр. Тия доктори консервират ли ги? А в "Селена" (най-търсената частна болница в Пловдив, където дори няма неонатология, а ги препращат при проблем в Окръжна болница) шефа иска 680 лв. за нормално раждане. Ако всичко ми е наред смятам никой да не търся и да се кордисам в държавна болница, както си му е реда. Не се нахрантутиха!!!

Пак се ядосах и отивам да се наливам с прясно мляко, белким заспя.   

# 118
Здравейте момичета! Както винаги Gitsa  ме развесели! Laughing Laughing Laughing
Бих искала да питам нещо Мишимади. Знам че е тъпо(плюс това аз си имам мнение по въпроса), и въпреки всичко интересно ми е как е преминало раждането на второто и третото и детенце(да са и живи и здрави  всичките!). Питам , защото от много хора съм чувала, че втория път било по-лесно и т.н. Знам , че при всяка жена е различно и строго индивидуално , и все пак добре е да знаем от "патило" , както се казва.
Поздрави на всички мами   bouquet

# 119
Черпя ви  виртуално че днес дъщеря ми  е именничка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт