Чакаме щастливи АВГУСТинчета красиви

• 15 117
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Сложих 2 снимки с роклята в албума "моите покупки". Не съм се снимала цялата,след сватбата ще публикувам хубави качествени снимки,съответно с грим и прическа Simple Smile.

# 91
  bigdance2 Caprice,Грижи и неволи забрави,
празника с усмивка посрещни!
Дните да минават и да не тежат,
годините да се трупат, но да не личат!

# 92
Много рожденнички на последък..много нещо Laughing
Честит рожден ден и на 2-те рожденнички!Мишимади и Каприз..Бъдете живи и здрави,много обичани и грижовни майки!  bouquet

# 93
Няколко дни не съм писала и съм пропуснала да поздравя Пипилота. Затова сега на трите -  Пипи, Миши и Капри заедно искам да кажа:

newsm59 Tada

Честит Рожден Ден! Бъдете здрави, щастливи, обичани, винаги усмихнати и през август да гушкате здрави и красиви бебета!

Весело празнуване!

Грациана, на теб весела сватба! Много ти е хубава роклята. Ще чакам да покажеш снимки от самия ден, когато знам, че ще си най-  красивата булка.   Hug

Другите младоженки през май месец да не забравят и те да се похвалят!

# 94
  • SZ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
На mi6imadi,и на caprice и на Пипи(на патерица,така е като не се включвам по-често)
Желая ви най-много здраве и здрави бебчета,след това всички други хубави неща,които си пожелавате!!! Two Hearts  bigdance2 newsm18 bdbaloni

# 95
Грациана много е хубава роклята и така си мног хубава но вярвам че с прическа и грим ще си неотразима. WinkПожелавам ти един незабравим ден и дълги години семеен живот след това.И една прекрасна принцеска разбира се. Laughing

# 96
  • София
Честит Рожден Ден, Caprice!!

С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си!
Смелост - да ги осъществяваш!
Търпение, за да ги постигаш!..
..И много любов, за да дава смисъл на всичко това!

Graciana, роклята наистина е много хубава. Пожелавам ти една прекрасна сватба, щастлив и дълъг семеен живот и разбира се една прекрасна дама август да ви радва Hug

# 97
 bdbaloni happy bd Честит рожден ден и на теб Каприс жива и здрава и всичко най хубаво ти пожелавам и едно сладко момченце август!
Грациана роклята ти е много хубава!

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 18:58 от mama galka23

# 98
Благодаря ви! Страшно ми е мило така като чета. В момента съм адски нерешителна(неприсъщо за мен) и ми е много трудно в избора на каквото и да е. Колебая се за всичко, но роклята наистина си я харесвам. Пожелавам и на другите майски булки да са много красиви и щастливи не само в сватбения си ден, но и цял живот Simple Smile. След сватбата ще кача повече снимки. То не остана време.....Winkмакар че само бебчо ми е в ума,започнах да се вълнувам и за сватбата Simple SmileSimple Smile

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 20:50 от graciana

# 99
 smile3521 благодаря за поздравите!
И в крайна сметка денят ми мина много криво и дори си поплаках.
лека вечер на всички.

# 100
Честит рожден ден и на capriceSimple Smile)
Много, много усмивки и радост))

# 101
  • Бургас/Пз
4estito na vsi4ki pogdenni4ki. Mnoooogo hubavi momenti vi pogelavam. Az sam na po4ivka i kato se varna shte se vkju4a pove4e

# 102
Момичета ,вчера деня беше ужасен.От хормони ли,от що ли, ама всичко ме ядосваше.И мъжа ми ,който по принцип страшно ме уважава и е внимателен следобед ми каза ,че съм за психиатър smile3515.Аз отидох да приспивам малката,гушнах си я и плаках newsm45.След това отидох до най-близкия ни магазин - Магазин за 1 един лев.И похарчих около 30-тина лева.Ей,така!За нищо особенно,защото там няма стойностни неща.Ама нали да не  ощетявам бюджета.А тъкмо мислех да го похваля - че е от малкото мъже ,които купуват сутиен на жена си по мярка (плюс една много сладка пижамка).И той да оплеска така нещата.Още съм му намусена.Ама гледам пред децата да не го показвам.
Иначе днес мисля да се усмихвам повечко!!! Simple Smile

# 103
mi6imadi,

Ясно е, че сега сме по-чувствителни:)) Имаше филм Какво искат жените, сега ситуацията е по-сложна... Какво искат бременните???
Не че оправдавам мъжете, но явно и те са в особена позиция да ни разбират... А ние някак още повече им се вглеждаме...
Аз не мога да се оплача от липса на внимание и разбиране... Но и аз понякога се чувствам сякаш търся под вола теле... Няма смисъл.
Всъщност май трябва наистина да се усмихваме повече и да не се вглеждаме на дребните неща около нас, за да си изкараме хубаво този момент:)))

Желая на теб и всички останали мами хубав, слънчев и усмихнат ден!!!
  bouquet

# 104
Много ми се вижда една година... Мисля да почна с 6 месеца и после ще видим. 
Намериха ми заместник - даже 2-ма щото един само един не можел да ми свърши работата.  newsm78

Хахахахаха... ще ме умориш!  Mr. Green
Ти си човекът-оркестър  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт