Чакаме щастливи АВГУСТинчета красиви

• 15 111
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
stella_a-ето това е номера на фирмата-029532461-Булмар.Обади се и попитай,мисля,че със сигурност я имат Peace

# 76
 smile3510
Идвайте на кафе !!!Аз черпя!

# 77
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН mi6imadi!!!

ДА БЪДЕШ МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА И СЕМЕЙСТВОТО ТИ ДА ТЕ РАДВА, А ДНЕС ДА ТЕ СЛУШАТ НАЙ-МНОГО!

И ДА РОДИШ НАЙ-ХУБАВОТО БЕБЕ (след моето, разбира се)!!!

П. П. Отлагам гладенето за 7 мин. и отивам да пия 1/2 чаша кафе с цяла цигарка по повод празника ти.

# 78
 newsm59  bigdance2  ura на Мишимади да си жива и здрава и прекрасно бебенце през август!

# 79
АЗ писах на Гитса на лични,ама и тук да пиша.Дръпнете по 50 грама уиски.Много добро средство срещу контракции,ама гледайте да не ви се услади и да прекалите,че после  smile3517 Confounded и после smile3538 и да не си набиете мъжете newsm66

# 80
Честит рожден ден, Мишимади:))
Да си много здрава и много обичана и, разбира се, едно прекрасно и здравo слънчице през август да ви зарадва:))
Хубав, слънчев и празничен ден с много чудесни изненади и подаръци ти желая:))

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 21:37 от PIPILOTE

# 81
Честит рожден ден, мила Мишимади!
Бъди много здрава и щастлива с твоето голямо и хубаво семейство!
Нека всичките ти дни бъдат изпълнени с радост и трепетно вълнение, нека всяка минута усещаш любовта на своите близки и тяхната подкрепа!
Желая ти едно здравичко и красиво бебенце през август!!!
Весел празник и многооо подаръци!

newsm67  Gift

# 82
  • София
Честит Рожден Ден, Mi6imadi!!

Желая ти на първо място:
ЗДРАВЕ!!! Защото без здраве, каквото и друго да имаме, все едно нямаме нищо!
МНОГО УСМИВКИ, защото една усмивка може да промени много неща в този живот!
МНОГО РАДОСТ! Защото радостта ни прави по-лъчезарни!
МНОГО КУРАЖ!  Защото без кураж трудно можем да се преборим с трудностите!
МНОГО КЪСМЕТ! Защото и късметът ходи по хората, пък и все някога може да улучиш шестица от тотото!
ДЪЛГОЛЕТИЕ! Защото има толкова много неща, за които не остава време да се случат...
И накрая: още много, много пъти да имаш възможността да чуеш: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 83
Здравейте маминки,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на  ПИПИЛОТКА и  МИШИМАДИ!

Tada Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose smile3510

Желая ви от все сърце Здраве, щастие и безпроблемна бременност! Да сте силни и много много обичани!

на Стелката също, много подкрепа от мен! Да не се плашиш и да вярваш че всичко ще бъде наред! Таткото много да помага и да се грижи за теб и малкия бебчо!

При нас всичко е наред, бяхме на доктор в петък и бебоче е 1 килограм вече, иии в 27 седмица. Върви с 1-2 седмици напред малко .. търся сега в интернет за други мами с подобни големи бебочовци .. не ми е много ясно защо е така голямко, дали ще се роди на термин или то размера няма много значение с термина?! моля ако някоя мама има информация нека да я сподели.

Иначе някъде в предната темичка някой ми беше писал, че н есъм писала модела на количката, тя е буги бейби спортния модел джогинг от мин. година модела ..

ейй днес е що годе хубаво временце! приятни разходки на енергичните мами, а на другите като мен спокойна лежанка!

Целувам ви! И бъдете румени и засмяни през уикенда! smile3525

# 84
Пак забравих, че пиша от юзера на сестра ми, извинявам се!
Вече трябва да ме знаете, като Зия-Бизу , какво да се прави!Това на снимката е моето малко съкровище - племеницата ми София, която в момента гледаме, заедно с баба и.
Майка и и баща и са на екскурзия до Холандия, а пак ние се гледаме вкъщи в Гео Милев. Времето е чудесно и се разхождаме в парка, най-хубавото е че е пълно с дечица и млади мами с бебоци.Вече нямам търпение да изляза и аз с количката, но ще почакаме до август-септевмври :o))
По принцип сме за 30-ти август, но според мен ще се роди септември, когато дойде маминка го чака !
Желая на всички мами хубави почивни дни и много усмивки newsm08

# 85
  • софия
mi6imadi Честит Рожден ден
Да си жива и здрава,много щастлива и обичана жена и майка  bouquet

ПП-сега видях че съм вече в 7 месец ooooh!Как минава времето #Crazy

# 86
Здравейте момичета!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на  ПИПИЛОТКА и  МИШИМАДИ!bouquet
Да сте живи  и здрави  и прекрасни бебенца през август!
Аз и бебока сме добре, продължавам да си наедрявам   pregnant и  съм  вече 8 отгоре,а съм в началото на 7 месец.С първата ми бременност също бях качила доста килограма ,но до годинката на дъщеричката ми ги свалих всичките и то без диети и ограничения,така че това не ме притеснява особено.
ssieber не се притеснявай за килограмите на бебенцето,както съм писала  в предишните теми, моята дъщеря по ехографски измервания беше с един килограм повече от действителното теглото .
Момичета вече се постопли и може да помислим за нова среща.

Пожелавам ви безпроблемни почивни дни,заредени с много усмивки !

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 20:07 от steis

# 87
Благодаря за съветите. Снощи беше много лошо положението. Ходих до болницата,че мъжа ми не ми вярваше,че не са контракции. Та оказа се,че не са контракции и се прибрах вкъщи. Ох абе кофти работа,ама аз откъде да знам кое какво е,като цял живот съм била здрава и не съм знаела  кое е киселини, кое е запек, кое какво е. А днес даже съм си на работа. Поздрави на всички рожденнички,много здраве и късмет и здрави бебенца. Моята рокля за сватбата е готова и даже стана по-хубава отколкото очаквах. Усмихнат ден на всички Simple Smile.

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 13:40 от graciana

# 88
ооо, имаме си и друга рожденничка  Grinning да си жива и здрава и послушно и здраво бебче през август!   bouquet

и аз искам да ви почерпя виртуално. днес ставам на 24 години  Heart Eyes

и уиски, че на мен ми е едно алкохолно напоследък  Mr. Green

# 89
Мишимади честит рожден ден да си жива и здрава и много обичана таз година четири догодина пет че няма по голямо щастие от пълна къща с дечица
За килограмите на бебчето не се притесняваите моито като го измериха в 20гс 1200 грама.Тези мерки са пълна измислица аз изобщо не им вярвам аз по техните тегления сигурно трябва да го раждам вече...Не вярваите много на тези върви с 1 2 седмици по голямо всичко е толкова относително.
graciana качи ли снимки на роклята да видим и ние нешичко.
това е от мен лек спокен ден и една прекрасна вечер наи вече на нашето мамче героиня Мишимади smile3525 newsm51
    Е вие никните като гъби много рожденички аз ще напия бебето едно за едната едно за другата и ще вържем кънките.caprice да се жива и здрава таз година момченце догодина момиченце  да си ти е шаренко.Ще си взема от всичко че какъв глад ме е налегнал леле маико от сън ме буди...

Общи условия

Активация на акаунт