ЛАПАРОСКОПИЯ - тема 3

• 105 609
  • 617
  •   1
Отговори
# 135
А за отчаянието, varna girl - това само ти пречи. Много е важно да си спокойна и да не мислиш за това. На мен ми трябваше доста време да го постигна това с успокояването, но върши работа. Ако има поне някаква вероятност да стане по естествен път, значи ще стане. Обичайте се, правете любов и бебо ще се появи. Стават чудеса, вярвай!

# 136
Здравейте аз съм Цвети. И на мен ще ми правят лапароскопия. Може би август месец в Пловдив. Оперативната струва около 750лв., а диагностичната някъде към 600лв.
И мен ме е страх но трябва да сме силни. Ще успеем

# 137
Мили момичета, не се страхувайте от лапароскопията. Не е толкова страшно.
Това е нещото, което хвърля доста светлина относно състоянието ви, така че има единствено положителна страна. Дори резултатите да не са особено добри, поне ще знаете за какво става въпрос и какво трябва да правите после.

# 138
Моята ще е оперативна за надупчване на коричката, която се е получила от поликистозата ми. Дано след това най - накрая да имам овулация

# 139
Успех! Стикам палци!

# 140
Благодаря ти и аз стискам палци за всички момичета желаещи бебе

# 141
  • Sofia
Момичета, аз днес се прибрах от клиника Надежда, в която ми правиха лапароскопия + хистероскопия. Двете струваха общо 950лв. Операцията ми беше на 19-ти юни, беше ме малко страх, но нямало за какво. Норамално е да се страхувате, все пак ви дупчат и ви човъркат по тялото. След операцията цял ден и цяла нощ спах непробудно, едва си отлепях очите да ходя само до тоалетна, бяха ме напълнили със системи и затова често ходех. Има някои неща дето незнам дори дали съм ги чула, дали са ми ги казали или съм ги сънувала. Изписаха ме на другия ден. В момента кървя съвсем малко, което е нормално, болят ме гърдите, раменете и вратните мускули, като при настинка, както и гърлото. Не съм повръщала и не съм имала задух. Раничките са на три места - при пъпа две дупчици, където са вкарали микроскопа и мали разреци от двете страни, където са маточните тръби. А от долу също са ми вкарвали микроскоп ли се казва незнам, там усещах само парене при уриниране и лека болка в корема, като менструалната, но за кратко, вече там не ме боли. Раничките на корема не ме болят точно, а усещам като придърпване, само че по-силно.
Не се притеснявайте, повече е страха, отколкото болката. Знайте че това е една процедура, която може да даде много светлина на докторите в тунела, да ги напътства в каква посока да наклонят лечението ви и да ви осветлят и самите вас. Дори ако се наложи ин витро след това, лапароскопията е подготовка за него.
Моето лапаро мина успешно, Слава на Бога, с добри резултати и свършена работа, това което е трябвало да направят лекарите, са го направили. Не съжалявам, че се подложих на тази операция. Имам големи надежди от тук нататък, въпреки че не се знае дали ще стане забременяване по естествен път, тък като при нас има и мъжки фактор. Но поне знам че съм направила необходимото, дори и да се стигне до ин витро.
Така че ако ви препоръчват лапароскопията като необходима да бъде направена при вас, не се страхувайте, направете я. Но си изберете добре лекар, който да ви я направи, лекар-специалист. Не се доверявайте на който и да е. Трябва да бъдете сигирни, че сте в добри ръце.
На всички, на които им предстои лапароскопия им пожелавам успех и добри резултати.

# 142
Хариела, и тук искам да ти кажа, че много се радвам за добрите новини стискам палци нещата да се получат при вас. Вие сте почти като нас с милото - ти беше с моите проблеми, а и при нас има мъжки фактор, но въпреки това на 4 цикъл след операцията забременях.

# 143
  • Sofia
Знам, Скарлет, аз също така усещам нещата, че двете двойки сме почти еднакви. И може би затова толкова мъчно ми стана като се случи това с теб ... Sad Но в никакъв случай не искам да те натъжавам. Приемам те така сякаш си ми приятелка и те познавам, а и много други момичета от форума ги приемам като приятелки, нищо че никога не съм ги виждала. Еднаквата съдба ни сближава.
Сигурна съм че твоето бебче ще дойде, щом дойде веднъж, ще дойде пак! Горе главата и смело напред! Нямаме какво да губим!!! Peace

# 144
Хариела, не ме натъжаваш, миличка  Hug  Аз вече гледам напред и съм сигурна, че по един или друг начин моето бебче ще дойде. Вярвам го за всички нас.   

# 145
Хариела, щом гърлото те боли си била интубирана. от пълненето с въздух ще те болят и ребра, и всичко, но не е страшно. Минава и се забравя. Най-важнот са сега хубавите резултати Peace

# 146
Хариела миличка много се радвам че всичко е минало нормално и че вече се чувстваш по добре Hug Hug Hug

# 147
Хариела радвам се че и при теб всичко мина и че резултатите са добри.
Сега ти пожелавам много скоро двучертичков резултат и всичко най-най.... Hug

# 148
  • Sofia
Благодаря ви, Скарлет, Игликалика, Ралче, Хри ... Heart Eyes Нека скоро заедно да видим двете чертички и не само тях ... Hug

# 149
Хариела браво миличка много се радвам за добрите резултати, скоро ще дойде и най-добрия резултат малко сладинко бебе Praynig

Общи условия

Активация на акаунт