ЛАПАРОСКОПИЯ - тема 3

• 105 600
  • 617
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ви, че се отзовахте така бързо. Ставрев е името на доктора.
Да, ще направим нова спермограма . Според вас къде в Пловдив, освен в Селена, е добре да бъде направена?
С доктора сме говорили само за диагностична лапаро.

# 121
Благодаря ви, че се отзовахте така бързо. Ставрев е името на доктора.
Да, ще направим нова спермограма . Според вас къде в Пловдив, освен в Селена, е добре да бъде направена?
С доктора сме говорили само за диагностична лапаро.
Eто ти координатите на д-р Даскалова в Пловдив:
Д-р Мариела Даскалова - ембриолог
тел: 0898 99 55 32
Пловдив, бул. "Васил Априлов" 15А
Медицински Университет
Катедра Анатомия, хистология и ембриология
Д-р Мариела Даскалова, главен асистент
e-mail: meli@zachatie.org

Направете втората спермограма при нея за да видите дали ще покаже нещо различно. Като и звъннеш, спомени и че имате скоро правена друга спермограма при друг специалист.
Попитай доктора си дали освен диагностична лапароскопия, може да прави и оперативна? Ако отговорът му е "НЕ", насочи се към друг специалист. Няма смисъл да те оперира човек, който ако открие не дай Боже нещо, всъщност няма да може да направи нищо за да коригира.

# 122
Избери нов лекар Peace, ако трябва запиши си час за репродуктивна клиника в София.
Другото Хри ти го е обяснила Peace

# 123
# 124
Според мен не ечак толкова лоша спермограмата. При повторението ще се разбере истината.

# 125
flo flo,в ПЛОВДИВ можеш да я направиш при д-р ДАСКАЛОВ в МЕДИКУС АЛФА,аз я правих там преди 3 месеца и съм супер доволна от отношение,от вси4ко и наи ве4е д-ра е наи ко решишважен а д-р ДАСКАЛОВ е професионалист,поне за мен е така,ако решиш нещо питаи с удоволствие ще ти помогна с каквто мога,УСПЕХ

# 126
flo flo,в ПЛОВДИВ можеш да я направиш при д-р ДАСКАЛОВ в МЕДИКУС АЛФА,аз я правих там преди 3 месеца и съм супер доволна от отношение,от вси4ко и наи ве4е д-ра е наи ко решишважен а д-р ДАСКАЛОВ е професионалист,поне за мен е така,ако решиш нещо питаи с удоволствие ще ти помогна с каквто мога,УСПЕХ
Д-р Даскалов е съпруг на Д-р Даскалова, чийто координати ти написах по горе. Но д-р Даскалов е специалист по стерилитет, а не ембриолог. Специално за спермограмата, по-добър избор е съпругата му.

# 127
  • Пловдив
Избери нов лекар Peace, ако трябва запиши си час за репродуктивна клиника в София.
Другото Хри ти го е обяснила Peace

Те в Селена освен да препоръчват лапаро дори и ей така за разкош,друго май не знаят!

# 128
Момичета, знаете ли колко време след лапаро може да се стартира процедура по ин витро? Благодаря Ви!

# 129
  • Варна
ЗДРАВЕЙТЕ ОТНОВО!
Искам да ви попитам какъв е пътя след лапароскопията? На мен ми предписаха Клостилбегит за 3 месеца и ми каза да пия аспирин, като едновременно си следя овулацията с тестове.А при вас как е.........

# 130
здравейте момичета,при мен мина лапарото от вчера съм в къщи,за щастие се оказа че всичко е наред,доки каза да се успокоя,да ходя на море да не го мисля повече и ше стане,е аз съм по спокойна сега въстановявам се добре,в понеделник ще ми свалят конците и така,дано се успокоя че найстина май при мен е на психична основа,до сега не вярвах но май е така,успех на всички Hug

# 131
Здравейте, момичета!
Искам да се обърна по-специално към flo flo и varna girl.
Не губете кураж!
Ние правихме опити близо 3 год. След спешна операция заради спукана киста (което никой не беше видял преди това) и доста кръв в корема (операцията е нещо подобно на секцио, само че без бебе като резултат) ми казаха, че ако не забременея скоро, може въобще да не стане.
Минах през цветна снимка, на която се оказа, че ми е запушена едната тръба. Последва лапароскопия и серия изследвания.
Оказа се, че на всичкото от горе спермограмата на мъжа ми не е особено добра, а аз нямам овулация.
След близо половин година стимулация на овулацията нямаше никакъв ефект.
Решението беше ин витро, но ме посъветваха да дам почивка на организма си от всичките хапове и медикаменти.
Опитах и алтернативни методи за лечение - билки и др.
6 месеца от както спрях да приемам каквото и да било и след като вече бях на ясно със ситуацията като цяло какво ми предстои се появиха 2-те чертички за които мечтаех от мноого време.
Сега съм в 4-ти месец и не мога да ви опиша колко съм щастлива.
Не се отчайвайте! Знам, че от страни е много лесно да го кажеш, но съм минала през доста неприятности и мога да се поставя на ваше място.
Успех на всички!

# 132
Извинявам се, ако съм досадила на някого.

# 133
Благодаря ти за подкрепата, Танска!
За съжаление аз вече почти съм се отчаяла! Единственото, което ме крепи е безрезервната подкрепа и любов на мъжа ми! Само заради него гледам да се държа, но вече съм на ръба на силите си, а осъзнавам колко много проблеми ме чакат тепърва! Това още повече ме отчайва!
Много черногледо изглежда това, което пиша, затоа ще спра, за да не ви натоварвам повече!
Искам само да попитам някой има ли идея колко ориентировъчно струва платена лапароскопия?

# 134
Аз правих лапаро в Русе миналата година март месец. Направих я в частната клиника, тогава ми струваше 350. Сега не знам как е. Предполагам, че няма да е много голяма разликата.

Общи условия

Активация на акаунт