ЛАПАРОСКОПИЯ - тема 3

• 105 631
  • 617
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Здравей  Hariela,
При едни и същи лекари ходим  Grinning. Просто не исках да споменавам име на клиника, за да не се изпадне в спорове за и против.
Но за себе си се убедих, че трябва да намериш лекар и да си плащаш... Лапароскопията я направих през здравна каса и послушах мнения на лекари, работещи в МД. Те ме убедиха, че не трябва да плащам за избор на екип, при положение, че при всички случаи ще ме оперира един и същ лекар. Сега съжалявам за това, изгубих поне още половин година, но се надявам, че в момента съм намерила моя лекар.

# 451
Мили момичета!
Много ми е тъжно като ви чета постовете... Аз не съм в по-добро състояние. И аз съм с една запушена тръба, втората ми я отстраниха заради извънматочна бременност от ин витро в клиника Надежда. Не искам да коментирам екипа и това, което преживях, но сега все пак се радвам, че съм жива. Ходих и на кални бани - с надежда да стане чудо. Дойде ми МЦ и този месец и засега няма чудо. Решението ми е следното - до края на годината ако все още нищо не се случи, отивам на лапаро при д-р Попов в клиника Вита. И след това, според зависи от резултата, мисля да правя или инсеминация /ако се отпуши тръбата/ или трети опит ин витро. Знам колко ви е тежко, но аки сами не си стъпите на краката и не се подкрепяте вътрешно, никой не може да ви помогне. И аз рева, когато видя бременна жена, особенно ако ми е близка. И аз рева, когато на гости ми дойдат племенниците, които са на 5 и на 3 годинки. Но си представям как един ден и аз ще съм щастливо бременна, а после детецето или дечицата ми ще са най-обичаните на цялата планета, защото съм се борила за тях и съм преминала дори и в отвъдното, но съм се върнала, за да ги имам.
Пожелавам успех на всички!!! И горе главите!!! Оставете антидепресантите настрана и се наслаждавайте на живота, защото после ще сме ангажирани с малките съкровища!!!  Hug Hug Hug

# 452
  • БУРГАС
момичета, напълнихте ми очите със сълзи незнам дали от радост че не съм сама в "това " или за подкрепата която ми дадохте, защото наистина има дни в които като попадна в черна дупка няма измъкване, е скоро не ми се е случило Party, нонадявам се и да не става това  Wink
Стискам палци на всички  Peace да си имате едно сладко бебче baby_neutral и много да го Heart Eyes, защото знам че ще е така.
bilyana44, мила благодаря ти че ме разбираш за чувствата  Party един голям   bouquet за теб от мен и за всички останали момичета  dessy_g, marion, Hariela, napetia, dar4e1 и всички други да не ви изброявам една  Crazy и   bouquet и  Simple Smile

# 453
 pepeliankata , миличка мерси за букета, винаги има някой който да разбира за какво става въпрос. При твоя случай аз бях този някой. но да не гледаме на това сега важното е да се подкрепяме взаимно. На мен си ми дойде в понеделник както си и знаех и записах веднага час за другата сряда да видим дали ще имам пак фуликулчета и ще решим каквмо да правя.
Целувам ви и ви прегръщам всички до една  Hug

# 454
  • Sofia
Марион, желая ти късмет!  bouquet
Деси, звучиш ми много оптимистично, което е хубаво! Заразна си, миличка ... Laughing  bouquet
[color=magenta]Момичета, не се предавайте - рано или късно ще успеем, ще станем мами на пук на всичко!!! [/color] :hug: Hug Hug

# 455
  • Sofia
Марион, желая ти късмет!  bouquet
Деси, звучиш ми много оптимистично, което е хубаво! Заразна си, миличка ... Laughing  bouquet
Момичета, не се предавайте - рано или късно ще успеем, ще станем мами на пук на всичко[/size]!!!hug: Hug Hug

# 456
  • София
marion ,съжалявам,че си се разочаровала.
А не е ли по-достоверна лапароскопията от цветната снимка. Thinking

Аз пък съм страшно доволна от д-р Филипов и лапароскопията,след нея имах 3 бременности и цикълът ми се оправи,изобщо - нещата много потръгнаха.

Както и да е,от всеки лекар има доволни и недоволни.Важното е нещата при теб да се подредят и да си имате скоро още едно слънчице!Успех! Hug

# 457
  • БУРГАС
Ох момичета остава съвсем малко до приема ми,  Confused малко съм притеснена, какво ли ще ми кажат  Praynig и все гледам да се разсея с други неща - разходки, излизания с приятели, даже за да не съм си у нас съб и неделя предложих на едно семейство да отидем до турция да се разходим и напазарим  Winkот капата (нещо от рода на метро и билла) прахове, омекотетели и доместос на връщане.Там са много евтини  Partyкупувам ариел прах 20 кг. за 20 лири а тук давам за 13 кг. - 84 лева  #Crazyсравнението е в полза на турция.

# 458
  • София
Здравей angels_zg ,
Радвам се, че на теб нещата са се оправили и благодаря за пожеланията!
Относно достоверността на изследванията, до колкото разбрах, по принцип наистина лапароскопията е по-точния метод. Но...трябва да е направена както трябва. В случай че инструментите не са поставени добре, резултатите не са верни. При положение, че на снимката се виждат проходими тръби, няма как да са запушени. Виж, ако дава, че са запушени, има вероятност резултат да не е верен.
Отново повтарям, нека всеки избере лекар на който вярва и да действа!

# 459
Здравейте и от мен,все се надявах да не ми се наложи да пиша тук НО не било писано.Предстои ми лапароскопия при д-р Филипов,както прочетох от някои е мразен от други е обичан/да се надяваме да съм от вторите/то ще си покаже.Искам да Ви попитам/извинявам се ако повтарям въпроси,но темата е доста дълга и не можах да прочета всичко/за колко време се възстановихте след лапарото,и след колко време вече ще може да се прави пак нещо,било то инсеминация или ин-витро/без значение/.Благодаря предварително.
п.п.Пожелавам на всички Успех в това с което сме се захванали. Simple Smile

# 460
  • Бургас
за колко време се възстановихте след лапарото,и след колко време вече ще може да се прави пак нещо,било то инсеминация или ин-витро/без значение/.Благодаря предварително.
п.п.Пожелавам на всички Успех в това с което сме се захванали. Simple Smile

възстановяването е много бързо-аз на 2-рия ден се мотах из района на болницата  Mr. Green
за др.манипулации предполагам,че ще трябва да изчакате поне един нормален цикъл,но...това със сигурност ще го каже само доктора Peace

успех  bouquet

# 461
Хоп ето ме и мен. видях че доста сте писали.
Ререлянке къде в турция ходите на пазар? А и да ти кажа това е много хубаво нещо което мислиш да направиш тъкмо главата и мислите ще се успокоят и ще видиш че всичко ще е наред. Аз в сряда съм на преглед па да видим какво ще каже доки.

# 462
  • Бургас
pepeliankata я горе главата!
ходи в турция,помотай се и само позитивни мисли в главата,че...ще има иначе тупаник Heart Eyes
ще стискаме палци за лапарото Praynig
за турция-купи си и кашкавал на конци-страшен е Peace

# 463
  • София
fani_77 ,поне месец ще трябва да изчакате.
За възстановяването - зависи дали лапарото е оперативно.Моето беше и се възстанових за 4 дни някъде ,един ден бях и в реанимация-така предпочете Филипов.Съседката по легло беше само с диагностично и на 3-тият часа пушеше на терасата. Shocked
Успех!

# 464
Много Ви благодаря момичета,дано всичко мине успешно/лапарото е оперативно/.Ще пиша как е минало,записана съм за 31,10,08г.
п.п. pepeliankata,стискам палци всичко да е наред. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт