Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кое е по-подходящо за лятна почивка в Анталия?
Как изглежда великденската украса в Турция и как се празнуват Великден и Коледа там?
Какви са предизвикателствата при изучаването на турския език и колко време обикновено отнема да го научите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кое е по-подходящо за лятна почивка в Анталия?
-
Как изглежда великденската украса в Турция и как се празнуват Великден и Коледа там?
-
Какви са предизвикателствата при изучаването на турския език и колко време обикновено отнема да го научите?
Изучаването на турски може да бъде трудно поради разликите в словореда в сравнение с българския. Въпреки това, с помощта на специализирани ресурси като езикови курсове, процесът може да бъде по-плавен. Някои хора могат да започнат да говорят след 6 месеца, но е важно да практикуват произношението и да избягват научаването на грешни думи.
-
На кой език трябва да говорим, когато ни спре полицай в чужбина?
-
Как се празнуват Великден и Коледа в Турция?
А за заяждането .. ти почна с балоните и поразвали малко добрия тон
...А за това че съм фен на отбора си -благодаря.
..защото не само сред фенерите има хора ,чийто действия не са пример за подражание ...
,макар тайничко да се изкушавам да ти кажа един виц на турски за братовчеда на Галатасарай,но за целта и Талат трябва да е там,за да ти го дешифрира...
Явно мандjата сутринта е била малкo , та затова толкова много разгореshtени спорове ...
: ВСЕ ПАК ТОВА Е САМООООО ИГРА

Хубаво решение и аз ще го последвам!
второ не са изкуствени като кухите домати в Килер и пр,
а с имат собствено семе и можеш да си запазлиш за догодина и най_важното са вкуснииии
Поне така се надявам, разбира се!! İnşallah!

.Реших да съм сериозна и да спортувам всеки ден,че как ще се появим на плажа на Рая на света?
Да е жива и здрава малката Пелин и много щастлива!
Корема ми расте, но аз съм си същата слаба мама!
То като ,че вече се е оформило кога ще се срещнем-събота ,адаша предлага да е към 13-13.30....аз мога и по- рано...Чакам мнения за часа и мястото на срещата
....
Така, че ще поживеем, пък ще видим!