Отговори
# 120
drize ,много се впрягаш бе кака   newsm47 А за заяждането .. ти почна с  балоните и поразвали малко добрия тон  Thinking...А за това че съм фен на отбора си -благодаря.

Подразних се отново от нещо което и  преди ти споменахме, да не слагаш под общ знаменател хулиганите и истинските поддържници на един отбор  Naughty ..защото не само сред фенерите има хора ,чийто действия не са пример за подражание ...

Толкова от мен по този въпрос, от сега нататък ще отговарям на подобен род коментари и спорове с усмивка newsm03 ,макар  тайничко да се изкушавам да ти кажа един виц на турски за братовчеда на Галатасарай,но за целта и Талат трябва да е там,за да ти го дешифрира...

kaigi,гечмиш олсун дано се оправиш без да заразиш малката...

Хайде банда,да направим майската среща...всички се завърнахме от Бг-то и нали си обещахме миналият път да ни стане традиция,та да попитам...

Ох оставям ви за сега ,че имам една масичка за реставриране...mistik ти си специалиста и ще кажеш точното наименование на масичка за четене на Коран ....

Чакам бързи отговори за кафе-срещата ,че другата седмица отлитам за рая на tsve_teто,за да я дразня онлайн Laughing

Целувки !!!!

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 15:36 от benmary 2

# 121
Здр мацки  Heart Eyes Явно мандjата сутринта е била малкo , та затова толкова много разгореshtени спорове ...  Mr. Green  Аз и на моя мъж му казвам , и да паднем и да бием, ТЕ СПОРТИСТИТЕ СИ ВЗИМАТ МИЛИОНИТЕ и хич не им е как ние феновете се чувстваме ..и сега ще изрека думи, които направо ще ме анатемосат като фен  Mr. Green , но ето ги   hahaha : ВСЕ ПАК ТОВА Е САМООООО ИГРА  Mr. Green Laughing Ето и масата : http://stuff4restaurants.com/blog2/wp-content/uploads/2007/10/desserts.jpg
http://blog.kimvallee.com/images/blog_kimvallee_com/WindowsLiveW … room11%5B5%5D.jpg    bowuu  chef

Адаш - МЕРСИ ЗА КРЕМА !!!!! Вeче е в мои ръце, благoдарим пак и на сем-во Дризеви Simple SmileSimple SmileSimple Smile А такава маса за Quran се казва - Kuran Sepasi; http://www.patamahediyelik.com/urunler/kuran_sehpasi.JPG - сигурна съм ,че твоята ще е по-хубава от тази  Mr. Green

Дризе  и Адаш  -  и аз съм ЗА среshtа ...само кажете деня и мястото  Heart Eyes Mr. Green

Цвете - ние така въртим едни същи филмчета , но внасям разнообразие - на english, Бг и Tr Simple Smile и така е концерт по желание  hahaha

Sneje01- КАК СТЕ ??!?? Hug Praynig Praynig Praynig Praynig

Джорди - ко става с теб ?Hug

Хилинили- ша ти звънна  Heart Eyes Hug

Мистик - а бе какви домати бе вие  с адашката ..др. си е да идеш до Килер/Ким etc. и там избираш сорт и големина готови домати Simple Smile ...да чакаме ли домашна лютеница  hahaha Joy Mr. Green Hug

Дилара - Дезерт -Пина - липсващата тройка ....много танци явно  Mr. Green

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

# 122
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
В Шампионската лига Фенербахче игра отлично, но не може  да се каже същото  и за Турската лига. За съжаление изгубиха няколко мача, което се оказа и фатално.
hahaha Да бе, да! Ха-ха-ха! Прекрасна игра се нарича, когато имаш нещо, а не да нямаш нищо и да викаш, че е било прекрасно! Къде ви е купата?

Да не говорим, че начело през сезона до последните няколко мача беше Сивасспор. Те с какъв бюджет са, знаеш ли? Най-малко 20 пъти по-малък от този на Галатасарай!
А миналата година кой спечели купата, помниш ли?
А, за бюджета може да го кажеш на Бенмари, защото аз не притендирам, че Галатасарай имат много пари, а че Фенербахче похарчи толкова много пари за чужди футболисти и накрая-гола вода!!!  bowuu БЗ, хубаво го е казала, те си вземат милионите, а дали са взели купа не ги интересува! За това говорех за парите, извинявай, че не си ме разбрала и за това казах на Бенмари и без пари, и без знамена, и без фенове имаме купа, а вие  Joy

А миналата година кой спечели купата, помниш ли?
А ти помниш ли кой я спечели по-миналата?  hahaha И тази!!!

Не виждам как съперници в едно състезание могат да се подкрепят. Това е лично твое виждане.
Брей, ти като много следиш не си ли видяла колко много пъти Бешикташ подкрепят Галатасарай? Когато тяхното място е явно и играят така, че Галатасарай да спечели точки, а не Фенербахче? Защо ли, сигурно ги подкрепят, нали? Или си мое впечатление!

Цитат
Все някой е виновен, за да не сте Шампиони, нали? Или вратаря ви, или халфа ви, или нападателите, или треньора!
"Failure has a thousand explanations. Success doesn't need one."
Sir Alec Guinness
Хубаво го е казал човека, но ти сама каза, че за да бием Фенербахче, вратаря ви бил виновен! А сега, за да сме Шампиони, не сте играли добре! Аз нищо не казах ,ти сама си го каза! На кривата ракета, космоса и крив!  hahaha

Вие сте на 6 точки от тази прекрасна игра, скъпа! Затова и до последния мач ви трепериха гащите!
А вие като сте Шампиони сигурно сте с 20 точки напред!  hahaha Защото, вашите гащи не трепериха и се успокоихте, че сте Шампиони, за това останахте без купа!  hahaha До година направете като нас, с треперещи гащи, но с купа, а не със спокойни гащи, пък без купа!  Peace   newsm51 newsm51 newsm51

А, Бенмари, ето ти една голяма  newsm62 Хубаво решение и аз ще го последвам!  newsm51 newsm62

БЗ, сюрприз, в събота Соняз ни кани у тях форумките! Така, че ние среща спретнахме, но тя ще уточни по-късно може би! Хайде момичета от кога ви чакам да се наканите да се съберем, Бенмари хайде забърсвай всеки по пътя си и да се видим тази събота!

# 123
  • Истанбул
Мараба, момичета!
В нашия край (Добрич и селата) българи и турци се поздравяват помежду си така Grinning Grinning
БЕНМАРи, масичката, освен "kur'an sehpası" се казва  и "rahle", което е по_старото название и отговаря директно на "чин" на български bowuu
http://www.osmanlielsanatlari.com/default.asp?altkategori=1995&git=8
БЗ, семето, първо, е от БГ,  Crazyвторо не са изкуствени като кухите домати в Килер и пр,  Partyа с имат собствено семе и можеш да си запазлиш за догодина и най_важното са вкуснииии ooooh! Поне така се надявам, разбира се!! İnşallah!  HugДано да станат! Бенмари, като станат, всяка от нас взема по един домат и се срещаме двете в присъствието на нотер Joy Joy и той решава кой ще прави лютеницата Joy Joy

# 124
СТАНАХ ЛЕЛЯ....10.05.08 се роди малката  ни ПЕЛИН
ЧЕРПЯ ВИ МОМИЧЕТААААА

# 125
erset, Честита племенница! Да е жива и здрава и много да ви радва! Много хубаво име си има мъничето.   bouquet

drize, няма смисъл да спорим, защото ти си фен на два клуба - 1.Галатасарай и 2. анти-Фенер. И първи номер е розов, а втори черен. Де да бяха толкова прости нещата.   love001
Наближава Европейско, поне там се надявам да се разберем!   smile3508

mistik, дано да са по-хубави доматите тази година, че миналата беше голяма излагация. Добре че си ходихме до Бг и хапнахме истински, органик, от на баба реколтата.

Джорджи, Снеж, варненската дружина къде се губите ?!

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 01:59 от kaigi

# 126
Добро утро красоти  Heart Eyes

Ето малко закуска за да uмaте сили за през деня  Hug
http://images.giftchooser.co.uk/20070828-breakfast-in-bed-hamper.jpg

Ерсет - ЧЕСТИТО бебе Simple Smile Да е жива и здрава малката Пелин  Heart Eyes Hug  bouquet

Каиги - забравихте в поредишния ми пост - мерхаба Simple Smile Как е Мелис-че ...някоя беля не е ли измислила ...какви са хитруши хих и ... е на теб не ти е до смях сигурно  Mr. Green Много търпение и гуш  Hug Hug

Хайде мацки до по-късно ....

Успешен ден   bouquet

пс: Аз искам домашна лютеница ...или от Мистик или от адашката ..давамс и заявка ...5 буркана  Mr. Green Mr. Green

ps2: Соняз - ти ни каниш на гости, пак не се разписваш  Mr. Green..ела тук бе жена ..кажи две думи  Mr. Green Hug Heart Eyes

ps3: А бе стига с тия мачове , бе  hahaha, оффф Mr. Green .... дайте да обсъдим художествената гимнастика, фигурното парzаляне , може и политическата ситуация в Турция ...това са все по-безопасни теми hahaha Mr. Green Laughing  ( А за парите , аз имах предвид , че игра4те от КОИТО и да е отбор от КОЯОTO и да е страна им е през ушите дали "БЗ" и "Дризе" са се хванали са гушите , не бе кака само на майтап .... няма да да душа  hahaha Mr. Green Heart Eyes Hug Peace

ps4: Цветекуш - кога ще е Фуара за cosmetics в Истанбул, знаеш ли  newsm78 Hug

ps5:  Mr. Green hahaha Heart Eyes Hug Peace  bouquet

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 07:38 от bz

# 127
  • Истанбул
Kaigi, Pelin'li mutlu günler dilerim!!!  bouquet
Да е жива и здрава на мама, тате и ЛЕЛЯ Joy Joy!!
Ох, лютеница не обещавам: едно че ако има домаТ за ядене, ще съм много щастлива, а лютеница, даже не знам да правя, но МНОГО обичам Crazy Ако правите и аз се нареждам на опашката, с продуктите си Hug
Приятен и слънчев ден на всички! Grinning Laughing
Какво ли стана със Снежана и свекъра й? Дано да е добре! Sad

# 128
Здравейте милички,
Аз до сега се потих и мъчих с това .Реших да съм сериозна и да спортувам всеки ден,че как ще се появим на плажа на Рая на света? hahahaДа видим до кога ще издържа.
Erset Честито лелъо! Да е жива и здрава малката Пелин и много щастлива!
Drize lele maleee как само защитаваш лщбимия отбор!Похвално е !Ама стига дееее- ще ни направят подфорум "турски футбол" JoyКак си ти?Малкото мишле расте ли?А каката попдготвя ли се за малкото братче?Аз реших ,че ще е момче и толкова! Hug
Benmary дай малко снимки от почивката в Габраво!Още ми е смешно малкия Ати как викаше -Аркадашшшш като си говорихме по телефона Joy Joy Joy
Джорди как си ти?Всичко наред ли е покрай бременеенето?
snejana  :hug:kak e swekyra ti?Dano operaciqta e bila uspeшнa Praynig Praynig Praynig
Desert princess абе ти само за новите теми ли ще се вклюваш?ААА маха.Яви се веднага по служба!Разкажи как си?ЗАщо така ни изостави?

# 129
Добро утро, банда форумска! Леле, започва се със слънчевите и топли дни! Как обичам слънцето  Heart Eyes
Ние сме добре и тримата! Селин е много сладка като я питам къде е бебето и тя ми сочи корема и вика бебе и го милва!  baby_neutral Корема ми расте, но аз съм си същата слаба мама!  Joy
Цвете, добре си решила! И аз така започнах с коремните преси и забременях и мъжо вика стига толкова и така си си добре! И сега като ги народя и като ги изкърмя и се заемам с влизане във форма, че то така не се живее Party Сега съм все дундава, но после ще бъда все тъничка  Joy
Да е жива и здрава Пелин!  Hug Много усмивки на мама и татко! А на лелята все такива радости!   bouquet
И на мен подобна радост някой ден!  Praynig

Аз не съм правила лютеница, но ще я сътворим!  Peace Имам няколко рецепти, така, че да ви станат доматите, то другото лесно! Joy АААА Мистик, никакъв нотариус, ние тук за какво сме? Ще сравним къде стават най-хубави в Ченгелкьой или във Фатих   Peace
  newsm62 Каиги, как си? Мина ли ти? Дано само здраве да те хваща вече!  Hug  newsm62

Момичета-кокичета, хубав ден от мен!  smile3525 newsm51 smile3525

Важно съобщение: Среща у Соняз, няма да има, защото няма да бъдат тук в събота и неделя! Та къде казахте ще се съберем?

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 12:10 от drize

# 130
  • до вятърните мелници
Привет момичета!

Есрет, да ти е жива и здрава племенницата! Да ви расте хубава и умна! Страхотно чувство е, нали, да станеш леля?!

Хора, аз съм с две ръце за срещичка в Събота - този уикенд не съм работна - така че хайде, казвайте къде, как и в колко Simple Smile

Благодаря ви, Цвете и БЗ, за загрижеността, цунки!
Добре сме с бебо, още не знаем какво ще е, но във вторник сме на лекар и дано да каже нещо, че ще се побъркам да мисля имена Simple Smile Всъщност, добре е меко казано, тази седмица съм много по-добре от последните 3 месеца - чувствам си предишната енергия и не се изморявам така лесно - с една дума - пушка съм! Simple Smile

Поздрави на целия екип и дано да се организираме!

# 131
Здр банда, другарки, момичета  Mr. Green

ооо Джорди -- най-накрая....Радвам се, че си добре Simple Smile Хайде първите три месеца щом минат после ще си фурия  Peace Hug

ДРизе - какво и каза на Соняз , да не се изплаши момичета като ни видя каква сме млада и мнoгoбройна гвардия  hahaha  Mr. Green Heart EyesЦунки на СЕлин  Hug

Адаш - хайде почвай да званиш тогава за срещата ...сряда е : Mr. Green  Цунки на Ати Simple Smile

Мистик - да бе да ...домаТ ....аз искам поне 2 Simple Smile хайде нали трябва да си храня шомбенцата вкъщи  hahaha Mr. Green Hug... аз имам рецепта за домашнa лютеница ....все я бъркхаме заедно на село като деца ....еxx , лютеница .... Хайде да сменим темата ...може и кьопуло  hahaha така ли се пише тази дума  newsm78 Mr. Green

Хайде орагинизрайте се и в събота към 13-13:30 да са видим колко сме пораснали за един месец Laughing

http://static.flickr.com/43/74956526_2e84f54271.jpg
 Heart Eyes Mr. Green Laughing Hug Peace  bouquet

Цунки на всички и весел ден Simple Smile

# 132
Добро утро дружки-крушки  Simple Smile.

Радвам се ,че ви откривам в добро настроение и готови за съботно кафенце  Wink То като ,че вече се е оформило кога ще се срещнем-събота ,адаша  предлага да е към 13-13.30....аз мога и по- рано...Чакам мнения за часа и мястото на срещата  Laughing  С BZ говорихме по телето и за нас е ОК пак Джевахирето Laughing-хем е по-средата на Истанбула,хем има паркинг и много кафета и ресторанти...за неидвалите предишният път пояснявам...след кафето огладняхме и отидохме да обядваме  Blush....

От друга страна времето ще е супер в събота и някъде навън също ще бъде гот...само,че аз се сещам за подходящи места все в азиатската част,а   за повечето ви май е далечко...Така,че мислете....Ние сме се разбрали BZ  с кой на кого ще звъни...
Ама ако има нещо неясно,не се притеснявайте и вие да звъните Grinning

Иначе като цяло ние сме добре,Ати се радва да види и играе на воля с приятелчетете си,които не е виждал доста време...аз път с техните майки -покрай Ати завързах приятелство с много готини съседки,виноги готови за шопинг  и сладка приказка  Sunglasses
Цвете,качила съм снимки ,на мултито ,но на личната ни страничка -www.atillabey.multiply.com,има и още ,но сега съм заета и по-нататък ще продължа ...

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 09:56 от benmary 2

# 133
Хопа, излюпихме се!  Joy
Супееееееееер, ще има среща!  Party  Party  Party Аз съм там, но дано и работещите да кажат дали им е удобен този час 13-14ч., ако не е да направим по-късно! За по-рано при нас е невъзможно, защото принцеса Селин не се е излюпила още!  baby_neutral А аз без нея, накъде  Joy 
Бенмари, много хубави снимки!  Peace Стана ми едно такова хубаво като видях Етъра  Hug Не пита ли за маята с която правят симита, да разрешим спора от преди?!  Joy Без да искам влязох в бонапети и ммммммм, вкусно и красиво! Какво е това fıtçın? Каиги ми каза, че е черкезко, но с какво е пълнежа?   chef Много целувки на Ати!  bouquet
БЗ, кака, довечера като заспи съкровището ми звънни, че имам инфо за теб!  Wink За Соняз, забравила един ангажимент през викенда и за това. Не се плаши тя от нас, каза, че и да не занесем нищо, пак ще ни посрещне  Peace А за политиката какво да кажем, чакане му е майката! Нали всички виждаме каква криза има, не само световна, а и икономическа в Турция. Но Управляващата партия вика няма нищо, вскчко е на +, каква криза има?!  #2gunfire Така, че ще поживеем, пък ще видим!
Джорджи, как си мила? И аз чакам да ми кажат със сигурност какво е, но за сега само казаха момиче, но то беше с гръб и така, че не е сигурно! Тук Мистик и Цветето ме успокояват, че видели някой мъжки неща  hahaha пък да видим! И сега съм в чуденка, ако е момиче как ще се казва  newsm78, но няма да остане без име! Селин като се роди миришеше на захарен сироп и ми се прииска да се казва Шекерим  Joy Така, че някой бебета си идват с името!   bouquet
Мистик, джанъм, къде се загуби? Толкова редовна беше и сега те няма  Hug Хайде в събота ще може да обмените опит в отглеждането на домати с Бенмари  Laughing
Прекрасен ден от нас, макар и облачен!    bouquet  Hug   bouquet 

П.П. А дали някой ще се извини за глупавия слух, че вината била на турците? Ето тук за пожара във влака София-Кардам

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 13:45 от drize

# 134
Пак  се включвам....май в събота ще се черпите без мен...Мъжът ми се обади ,че в събота сме канени на един никях от 12.30 часа...Няма как да не отидем ,защото момчето  ни е добър приятел..Има вариант да изпратя само мъжо ,а ние с Ати да се присъединим към вас,но като го знам моя син колко дълго време  стои на едно място,едва ли ще мога и кафето си да изпия спокойно.

Не попитах къде е разписването,ако съпруга успее да се вирне на време и да му оставя наследника да се бавят може да се присъединя към вас по-късно...
Станаха много ако,т а ще видим Simple Smile

А дризе ,за маята попитах,симита се прави с нохутена мая.. На Атилла мнооого му се услади.Два пъти ходихме на Етъра-преди и на Гергьовден и двата пъти хапна по 2 симита  Simple Smile

fıtçın,както кайги ти е казала е черкезко ястие-родът на мъжа ми са черкези и свеки прави няколко черкезки яденета.Пълнежа е кайма,лук и подправки.Живот и здраве като ми дойдете на гости ще ви приготвя  Simple Smile.
Много са вкусни и понеже Ибо ги обича и аз се научих да ги правя.Много са вкусни ,но и калорични защото са тестени...Но в месеца ведниж ги приготвям.
Това е за сега,ако има нещо друго пак ще пиша..Отивам да приспивам Ати ,че ме чака и рисуване Grinning
Лек ден сладури!

Общи условия

Активация на акаунт