Изгоден online-магазин за дрехи

• 570 383
  • 796
  •   1
Отговори
# 645
Здрасти, мацки, пазарували ли сте от този магазин http://www.vodopady-bg.com/ някой може ли да ми каже мнение? Аз съм си харесала това http://www.vodopady-bg.com/%D1%82%D1%8A%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8- … -shaggy-18-detail
Някой има ли такова дали си заслужава?

# 646
Аз вчера (неделя) направих поръчката си (от vmzona) за елека (винен цвят), но без да правя регистрация, само име, имейл и телефон. По имейла получих потвърждение и днес очаквах да ми се обадят по телефона, но не се обадиха.

# 647
Аз вчера (неделя) направих поръчката си (от vmzona) за елека (винен цвят), но без да правя регистрация, само име, имейл и телефон. По имейла получих потвърждение и днес очаквах да ми се обадят по телефона, но не се обадиха.
В някой сайтове не правят потвърждение по телефон... Не знам как е беше там..

# 648

Това пише в имейла - "Очаквайте обаждане до 48 часа от наш служител за потвърждаване на поръчката и доставка на избраните от Вас продукти след потвърждаването." Имат още 1 ден време да ми се обадят. Но си мисля , дали не трябваше да си направя регистрация в сайта им?

# 649

Това пише в имейла - "Очаквайте обаждане до 48 часа от наш служител за потвърждаване на поръчката и доставка на избраните от Вас продукти след потвърждаването." Имат още 1 ден време да ми се обадят. Но си мисля , дали не трябваше да си направя регистрация в сайта им?
Щом не е задължително няма от какво да се притесняваш. Трябва да питам колежката ми утре тя имаше малко кофти преживяване от един интернет магазин, обадиха и се след една седмица за потвърждение на поръчката и и донесоха поръчката след 2  Joy и се оказа, че долнището няма нищо общо с картинката  Mr. Green ама не се сещам кой беше сайта

# 650
Правила съм поръчки от български сайтове и до този момент не съм се разочаровала от доставката като време на изпълнение и качество на продуктите. Само веднъж ми се разминаваше цвета на една прежда, но продавачите бяха изключително любезни и отзивчиви и ми направиха замяна. Но за първи път правя поръчка за дреха . Дано не е първото ми разочарование, а ако се обадят след седмица, изобщо няма да потвърждавам поръчката си!

# 651
Аз останах очарована от този сайт http://stil-mm.com/index.php?route=common/home
Не само ми се обадиха по телефона, но дори ми направиха и консултация, предложиха ми и други разцветки от даден модел, които ги нямаше като асортимент в сайта. Бельото им е разкошно  Peace

# 652

Ще се обадят сигурно утре, и аз така пуснах поръчката , нищо че имам регистрация. Беше късно вечер и на следващия ден следобед се обадиха.
Утре ще искам да правя замяна , ще  дам отзиви и за това...

# 653
Здравейте, имам един въпрос. Отдавна си пазарувам от сайта splashbg.com и отскоро намерих китайски сайт(aliexpress.com) откъдето ги има същите модели, но по-евтини. Само проблемът е, че не мога да намеря новите модели, които излизат, намирам само старите модели(летните), зимни изобщо не мога да намеря, а доста си поиграх да търся. Може ли някой да ме насочи кой е първоизточникът на тези модели?  Rolling Eyes

# 654

И аз така чаках-обадих им се аз втория ден следобед-оказа се,че съм си объркала телефона и не са могли да се свържат Party

# 655
Обадиха ми се днес. Даже помолих госпожата да ме изчака да направя още една поръчка и тогава да ми прати нещата.Без никакъв проблем тя се съгласи и пак ми се обади да потвърдя. Очаквам нещата до два дни.

# 656
Обадиха ми се днес. Даже помолих госпожата да ме изчака да направя още една поръчка и тогава да ми прати нещата.Без никакъв проблем тя се съгласи и пак ми се обади да потвърдя. Очаквам нещата до два дни.
Моля,сподели като ги получиш,дали си доволна от полученото Flutter

# 657
Непременно, само да ги получа.

# 658
  • София
asteri_21 Можеш да разгледаш и темата за aliexpress.com http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=746526.0 Там ще получиш помощ за моделите,които търсиш.

# 659
Днес си получих пратката от vmzona. Отговаря си на размера, цвета е много хубав и материята е приятна на пипане. Много съм доволна!

И още малко да обобщя - в неделя направих поръчката, вчера (вторник) ми се обадиха и днес е при мен. Сега ще си избера нещо друго...  smile3508

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 15:48 от nela_66

Общи условия

Активация на акаунт