Изгоден online-магазин за дрехи

• 568 372
  • 796
  •   1
Отговори
# 690
Качество - китайско на безумно високи цени...
Поръчах преди да ти водя поста.Пристигна си заявката по имейла както му е реда.След 2 дни я отмениха по независещи от тях причини.Предложиха безплатна доставка и да си избера друго.Избрах си и отново отговор-не разполагат с него.Добре де,толкова ли е трудно да си поддържат сайта с точните наличности?Като добавим и доставката от две седмици,ми се видя прекалено и ги приключих.Очевидно не им се работи.
Преди 10 дена върнах една пратка на Сикрет Зоун заради тяхна грешка.Веднага се обадиха да се съгласят с мен и обещаха да платят връщането.Сега чакам,доколкото знам,30 дни е срока.Смятам обаче,че когато е рекламация,би трябвало веднага като си получат артикула,парите да се възстановят.
Следя ги много внимателно.При толкова фирми и фирмички,некоректните трябва да отпаднат.
И още нещо:Спиди имат ли опция преглед,както Еконт?Това би ни  спестило доста пари и нерви.

Чакат да им пристигнат от Китай.  Mr. Green много често казват на клиентите си след 1 месец, след 2 месеца. Миналия ден Ивет звъняли на моя приятелка, че й пращат поръчката (преди 2 месеца я направила, дори забравила за нея)  Shocked
Китайско - ок, няма лошо, но да си пишат в описанията и да не заблуждават. То бива и бива надценки, но е прекалено това тяхното.

Много некоректни се навъдиха наистина, аз даже съм спряла да експериментирам с такива магазини, а преди поръчвах много онлайн. Вече залагам само на доказани и сериозни магазини.

Спиди мисля, че нямат преглед. Но много пъти от ето такива китайски магазини с буклучави стоки са ми отказвали да разрешат преглед, въпреки че доставят с Еконт. Естествено - веднага я отказвам. Ако няма от какво да се притесняват, прегледа не им коства нищо.

# 691
Момичета, някоя от вас поръчвала ли е от denzelbg.com ? В четвъртък поръчах едно яке и едни ботуши и още няма развитие никакво, поръчката е "чакаща"  Crossing Arms

# 692
  • Plovdiv
Момичета, някоя от вас поръчвала ли е от denzelbg.com ? В четвъртък поръчах едно яке и едни ботуши и още няма развитие никакво, поръчката е "чакаща"  Crossing Arms
Просто забрави за тази поръчка! Аз имам поръчка от преди месец и половина от този сайт и все още няма никакво развитие и явно няма и да има  #2gunfire Писала съм им два пъти е-mail, звъняла съм на посочения телефон над 15 пъти и никой не ми вдига! Явно този сайт изобщо не функционира, просто заблуда за хората  #2gunfire

# 693
Аз пък никъде не видях телефон  newsm78 Да се отказвам значи  Thinking Ами ако пък случайно дойде, дали ще мога да я върна  newsm78, защото ботуши напролет няма да ми трябват  Mr. Green
Благодаря за споделения опит   bouquet

# 694
  • Plovdiv
Аз пък никъде не видях телефон  newsm78 Да се отказвам значи  Thinking Ами ако пък случайно дойде, дали ще мога да я върна  newsm78, защото ботуши напролет няма да ми трябват  Mr. Green
Благодаря за споделения опит   bouquet
Най-отдолу на страницата има "за нас" и там има телефон, но смисъла е никакъв, никой не отговаря. Явно в този така наречен "интернет магазин" просто показват какво предлагат, а трябва да отидеш на место в магазините им, за да си купиш!

# 695
Можете да им пишете и във Фейсбук(и там има недоволни), на някои са отговорили с лично съобщение.
https://www.facebook.com/denzelbgcom

# 696
  • Бургас
Момичета, някакви отзиви за този сайт
http://kidshop.bg/
Ако няма, скоро аз ще дам Simple Smile

# 697
Писах им във фб - на ЛС, но отговор нямам. Ако все пак някога решат да ми пратят нещата - ще ги върна и толкова.  Crossing Arms

# 698
  • Тра-ла-ла
Ivet.bg не подават само китайски дрехи, а и доста полски. Специално за полските - не са много оскъпени.

# 699
Ivet.bg не подават само китайски дрехи, а и доста полски. Специално за полските - не са много оскъпени.
Тъкмо се чудех да пиша ли нещо, да не пиша ли, щото знам, че ще бъда погната от някои потребителки. Имам доста неща от Ивет. Това че, всичко е китайско, не е вярно. Имам блуза, която си дойде с етикет, че е произведена в Италия, имам две рокли, които си дойдоха с етикет, че са произведени в ЕС, имам и полски неща - едно палто и два потника, имам и клин който си дойде с етикет, че е произведен в Китай и на сайта съвсем не пише, че не е произведен в Китай. Точно клина който е от Китай, дойде много по-бързо, от всички други неща. Роклите ги чаках два месеца. За качеството нямам забележки до сега. А точно по-времето когато си купих китайския клин си купих и един български, много по-скъп, китайския не мърда, българския още на първото обуване се цепна по шевовете, пусна едни конци, не ми беше тесен и не съм дебела, 53кг съм, просто попаднах на изключителен боклук. Аз си пазарувам редовно от Ивет бг, забележката ми само е, че се бавят много, но когато ми трябва нещо скоро, излизам и си го купувам от магазина, не ги чакам тях.

# 700
И дума не може да става за погване.
Има китайско и китайско,както и турско и турско.
Проблемът е в работата на сайта.Ето,вчера пак ги погледнах(кликнах на една тяхна реклама)- на сайта още си стоят стоки,които нямат в наличност.Всяка фирма гледа колкото може по-бързо да достави и да вземе парите на клиента,те-обратно.От Полша с еленчета ли пътуват до тук,че да се чака седмици и месеци?Ами ако трябва да правя рекламация,колко ще чакам?С такова несериозно отношение просто ги отписвам и намирам други,фирми-бол.

# 701
  • София
Не знам за Ivet.bg, но относно незаинтересованост и безхаберие тези Denzelbg бият по точки.И аз имам поръчка при тях от 6 дни вече и ни вест,ни кост.Поне да имаха тел. да попита човек.Сега видях,че има още едно мнение.Странно беше,че като питах за размери за една чанта и нямаше никакъв отговор и на запитване кога да очаквам доставката също,но иначе има номер на поръчката и е оформена веднага.От години си пазарувам чрез нета,ама такова чудо не бях виждала.А и липсата на тел. за връзка и за инфо за продуктите ... ooooh! Вече ще внимавам и ще използвам само изпитани сайтове.

# 702
  • Plovdiv
Не знам за Ivet.bg, но относно незаинтересованост и безхаберие тези Denzelbg бият по точки.И аз имам поръчка при тях от 6 дни вече и ни вест,ни кост.Поне да имаха тел. да попита човек.Сега видях,че има още едно мнение.Странно беше,че като питах за размери за една чанта и нямаше никакъв отговор и на запитване кога да очаквам доставката също,но иначе има номер на поръчката и е оформена веднага.От години си пазарувам чрез нета,ама такова чудо не бях виждала.А и липсата на тел. за връзка и за инфо за продуктите ... ooooh! Вече ще внимавам и ще използвам само изпитани сайтове.
Inka на предната сраница бях писала къде да намериш телефон за връзка в сайта им, но смисъла е никакъв, никой не отговаря! Просто забрави за тази поръчка, моята е вече от месец и половина и ни вест, ни кост!

# 703
Момичета препоръчайте сайт от който да си купя качествени ботуши от естествена кожа и замяната или връщането да не е проблем.

# 704
Здравейте,
Нека се включа и аз. От този магазин си взех страхотни рокли :
http://eveich.com/

Общи условия

Активация на акаунт