ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 45)

• 12 972
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
Ивонче, Тони- честити годишнини! Дълъг семеен живот и много щастие   bouquet
Кети- честит племенник-да ви е жив и здрав!!!
Мен ме гони страшно безсъние-всяка нощ към 3-4 часа се будя и почвам да броя мухите. TiredПрез деня после съм скапана.
Аз вчера си купих и количка и страшно много дрешки, че досега нищо не бях купувала. Повечето неща са ми светло сини дори и количката нищо,че бебо е момиченце-харесва ми този цвят и това е ooooh!
Киселини и аз имам вече доста често, но ми минават само от сода Tired Някой път и ме боли точно както боли от гастрит, но се надявам да мине всичко през юли.

# 196
Здрасти банда
през деня нямам време май да ви чета, но виж посред нощите - което е все по често  ooooh! няма проблем...

Тонито и Ивончето
честито и от мен!!! Нека магията на любовта бъде винаги между вас!!!

Кетито
честит племенник!!! Ама много бърз наистина  Party да е жив и здрав!!!

Тук днес голям етнически и народен празник, на всякъде големи празненства се вихрят на открито, а хората родени на 30.4. според хорските приказки са  магически, очарователни и тн .... просто всичко най - най Mr. Green - браво на Никола!
Празнуването включва паленето на гигантски огньове в името на настъпващата пролет!
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D0%BB%D0%BF%D1%83%D1%8 … D0%BD%D0%BE%D1%89

Иначе гледах и другите снимки
Киса - къде ти е корема, да не носиш бебето в джоба   Wink Party
Инка - много готина кухнята! Иначе за спалнята видях че имате голямо огледало, да кажа че според Фън шуй - най-добре никакви огледала срещу леглото, но предполагам че това е без значение...
Агата -  Laughing абе жено... да ти е за пръв път... ама не ти е ...Mr. Green е не може ли да я върнеш, замениш или тн тази количка?

За втвърдяването на корема, от седмица-две на моменти голямо напрежение в шкембето, става толкова твърд че чак неприятно леко болезнен... но така беше и преди... нормално за последния триместър.
Тук май се ходи по 2х на контрола чак след 34-35.та седмица, след термина всеки ден или през ден - според зависи...

# 197
  • Sofia
Айде и аз да се впиша в ранобудните. В 6.30 станах, ама че работа Confused

И аз не разбрах тази нощница за кърмене има ли отвори на гърдите?

Между другото след елиминиране едно по едно се оказва, че моята алергична реакция май е към маслото на Икаров. Днес ще отида да си купя нещо друго против стрии, сигурно Мустела ще взема.

# 198
Добро утро,мамчета!
Честит празник!  bouquet

Честити събития и на всички мами!  bouquet
А котараната е направо страхотна!Киса,завиждам! Mr. Green

# 199
Ха, добро утро и от мен (бях написала "добро утро и на мен", хаха). Честит празник на работните пчелички Simple Smile

И аз като НБМ съм ранобудна и постоянно се събуждам преди 7, без значение в колко съм си легнала. Снощи по нощите пак ме събудиха зверски киселини и на опипване (за да не се разсъня!) изпих два Талцид-а - един вече не помага. Направо не знам.

Райка, от дейностите, които си споменала, мога само да измия няколко чинии, да сгъна и да подредя изсъхнали дрешки и да забърша прах, например. При все, че от 2 седмици не съм имала нито една контракция, много бързо се уморявам (от стоенето и аз). Снощи отивахме на гости и се оказа, че няма асансьор. Качих се до 3 етаж много бавно, с почивки (като бременните по филмите дето пухтят и пръхтят като локомотиви, и изпъчили туловища се държат за кръста  Joy).

Киса, котката ти е сладка шушона. Heart Eyes И тя колежка - ако терминът и е около нашия да я впишем в списъка? Но ме съмнява, ще ни превари Laughing

Тони, честито, мнооого да сте щастливи занапред и завинаги!

Хайде, ще се включа пак, може би довечера, от най-югозападния град в България Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 май 2008, 10:10 от Pea®ly

# 200
Киса мерси,че задоволи любопитството ми,но не видях дупки има ли нощницата?Котарана е голям бонбон Кати вече иска котенце Crazy само незнам къде ще крием хамстера hahaha
Инка радвам се че си добре Hug
Райка и аз първият път си взех синя количка,този цвят ми харесва и това е Crossing Arms,само че постоянно ме питаха Момченце ли е?А момиче ами защо е в синя количка ooooh!

# 201
Добро утро мамчета! Вече си пия кафенцето та да почерпя и Вас  Simple Smile
http://beconfused.com/images/2007/04/Face-of-a-sun-on-coffee.jpg
Нощницата за кърмачки има отвори за гърдите не съм убедена дали е удобна за кърмене, но ми хареса.
Ели коремчето ми не е много голямо, но бебчето си е в норма. Килцата ми са +9 ако не са станали вече +10.
Термина на котанката е 25 май със сигурност ще ни превари, тяхната бременност само 2 месеца  Simple Smile Много си я обичкам, гледаме си я от малко котенце,  но планирам да я командировам при майка ми преди раждането на бебето. Не знам как ще се разделя с нея, а и с котенцата  Cry
Снощи пак ми се схвана прасеца и сега ме боли като ходя, гадна работа  Close

# 202
Добро утро на всички!
Много сте ранобудни всичките! Аз пък си умирам за сън, обаче още сутринта мъжа ми ме вдигна да му гладя няква работна риза - срамота!!! Та и аз съм скочила, без да имам желание, в ранни зори и взех, че си изчистих. По този повод да кажа на Райка, че моите проблеми с чистенето почнаха още миналия месец, защото вкъщи е ужасно бяло и се цапа постоянно. Не си намерих помощница и сега майка ми идва веднъж месечно да прави основно чистене, а аз после си поддържам всеки ден по малко. Така не ми се насъбира. Смених прахосмукачката с една домашна метличка, че не тежи. Но пък по Великден, като ходих у свеки, реших да измия 5-6 чинии и така ме заболя кръста, че за пореден път се уверих колко правилно съм постъпила, че си взех миялна. Друго улеснение - гладя седнала и  то рано сутрин по хладното, за да не ми стане усилно от жегата. С тези промени, чистенето не ми дотежава кой знае колко. Обаче не ми се готви и то въобще. Та ядем само салати с нещо или до близката пицария.
Тони, добре дошла в отбора на омъжените! Чакам снимки в най-скоро време!
Инка, радвам се, че бебето се е обадило!
Честит племенник на Кетито!
След като поздравих всички, смятам да си прочета новините!
Танита, в крайна сметка изправи ли си косата или я накъдри?
И накрая да ви кажа, че снощи Самуил разправял на баща си каква интересна среща имал с много бременни майки, а мен ме пита кога ще ви види пак! Mr. Green

# 203
Привет,момичета!Докато закусват моите госпожици да се включа и аз.Инка,радвам се ,че всичко е наред с теб и бебчо. HugОтносно схващането аз отдавна го имам,но от три дена и при мен е много болезнено стъпването.Не ми стигат килограмите/както е написала Пеарли пръхтя ката локомотив/ ами и това сега.Но едно ме успокоява,че след юли всичко това ще ми е много смешно и друго ще ме вълнува.Желая ви лек и слънчев ден на всички.А и ЧЕСТИТ ВИ 1-ВИ МАЙ!

# 204
Добро утро и от мен,

аз станах в 5ч да изпратя нашия татко на ски и после си подремнах с малката до 8.30 Wink 4 дни ще сме самички и ми е малко тъжно, от друга страна много се радвам, че ще успее по това време да си покара на спокойствие и хубаво време Simple Smile

Днес временцето и тук е хубаво, малко да се позатопли иизчезваме по разходки. На 1.5 тук е обичайно всички да са навън, на пикник - ще видим каква ще е лудница Laughing

# 205
  • Варна
Добро утро и от мен  Laughing.
Тази сутрин бонбона така яко се размърда  Laughing, сега съм спокойна. Благодаря ви за подкрепата  Hug. Отдавна го усещам всеки ден и наистина много се уплаших. Имам чувството, че като се роди бебчо постоянно ще стоя да го наблюдавам  #Crazy.
Киса, влюбена съм и в твоята котка. Трябва да снимам и нашите. Аз сега гледам да не ги пипам много, че са едни космати. Тази сутрин едната се покатерила на един орех, а две огромни черни гарги я дебнат да я хванат. Имаше операция по спасяването и.
Ели, не се бях сещала за това за огледалото по фън шуи  ooooh!. Но както и да го мисля това му е мястото на гардероба, иначе трябва да сложа креватчето на Боби между 2 врати  Rolling Eyes.
Нощниката на Киса е с дупки, като моята:
javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=230077');
Стоят много сладко. На мен ми харесват.
Аз отивам да чистя  Confused. Ще имаме важни гости  Confused, с две дечица  Laughing.

# 206
Инка почивал си е мъника  Hug тъкмо давам на котаранката витамини  Wink Харесаха ли ти витамините на Hipp на вкус?
Оф и аз се метнах да чистя, почнах от кухнята, но ме чакат банята и тоалетната, прхосмукачка и стирка в стаите. Ще пускам и пералня след малко, простирането пак е за мен  ooooh! Добре, че имаме съдомиялна, че поне посудата не трябва да мия на ръка. На мен няма кой да ми помага в домакинската работа, майка ми работи, а и тя си има домакинство. Половинката помага, но само в определени дейности - прахосмуче, чисти подовете и прозорци и зарежда съдомиялната. И на това съм благодарна  Simple Smile

# 207
  • Варна
Здравейте и от мен!! Mr. Green
Днес пак супер време  Grinning, след 1 час излизам пак на кафе  Laughing хаймана и полувина съм  Mr. Green
Инка, бях сигурна че бебчо е ок, споко понякога са в такава позиция че не се усещат...Моето бебе и много шантаво, корема ми е с различна форма постоянно  Rolling Eyes Laughing и е подвижен ,ама много  Crazy

Добро утро и от мен  Laughing.

javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=230077');
Стоят много сладко. На мен ми харесват.

Моята е абсолютно като на Инка .. Hug Много е яка  hahaha

# 208
  • непостоянно
Добро утро и от мен Grinning

Честит 1ви Май!  bouquet

Нощничките за кърмачки са много готини Wink

Инка, радвам се, че бебо се е разшавал и вече си по-спокойна Hug

Времето днес е супер Grinning Отивам на кафенце Sunglasses Желая ви много хубав ден  bouquet

# 209
Добро утро и от мен! Честито на всички празнуващи от вчера!   bouquet
Инка, браво на малкия разбойник, че се е обадил!  Hug Много е притеснително така като си траят, но се случва да спинкат дълго бебечетата, а и когато сме притеснени съвсем утихват! Не се стряскай и аз преди месец така подплаших  докторката си.  Crazy
Киса, котараната е върхът! Обожавам котки, а тази е само за гушкане!  Flutter
А за Скочев, не съм изненадана, нали ти казах нещо. Важното е да си свърши работата накрая!  Wink
Нощниците са много сладурски, но на мен вече ми подариха 3 (от обикновените с копчета), та нямам повод да си купувам и без това после няма да ги нося.
Днес щяхме да ходим на вилата с нашия тати, но го извикаха спешно на работа, та сега си седя пак самичка, дано да приключи скоро.  Confused
Честит ви ден на труда!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт