ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 45)

• 12 990
  • 280
  •   1
Отговори
# 150
НБМ, да те успокоя, аз досега не бях чувала че има биберони за вода и биберони за мляко! Тъй че споко! Hug

# 151
охохох, няма такова нещо шишета за мляко и шишета за вода Simple Smile едни и същи са. Да речем, че трябва да си купиш биберон с малко по-малка дупка, това е всичко.
аз предпочитам силиконови биберони.

почвам вече да се ядосвам на това, как се крънкат пари от бременни и млади майки "в името на детето". После що списъкът ти излиза над 2000 лв. Сега неволно ще направя  реклама, но в Майките има тема за "angel care", една джаджа, дето се слага под матрака на бебето и известява, ако му спре дишането. Какво са 300 лв в името на детето? Ха не си го купил, ха са ти създали чувство за вина...за вечни времена....

# 152
  • София
НБМ, аз съм ползвала и от двата вида, но съм по-доволна от силиконовите. Каучуковите някакси се захабяват много бързо и стават едни такива по-лепкави и всякакви власинки от дрешки например се полепват върху тях веднага.

Аз също не бях чувала, че има отделен вид биберон за вода и друг такъв за мляко. По скоро разграничаването е според възрастта на детето - съответно големината на дупката.

# 153
  • София

Аз също не бях чувала, че има отделен вид биберон за вода и друг такъв за мляко. По скоро разграничаването е според възрастта на детето - съответно големината на дупката.
Както и според броя на дупките. Освен това има разлика ,ако ще даваш АМ от шише , или пък си си запазила кърма в  хладилника , за да има храна бебо , докато обикаляш магазини , а баба , или пък тати трябва да го хранят междувременно.
Кърмата е по-рядка от АМ и дупките да са по-малки,така че като обърнеш шишето биберона трябва да капе , а не да тече, иначе рискуваш да се отбие, или да се задави.

# 154
  • Sofia
Кърмата е по-рядка от АМ и дупките да са по-малки,така че като обърнеш шишето биберона трябва да капе , а не да тече, иначе рискуваш да се отбие, или да се задави.

Ами именно, и те така ми обясниха, затова бибероните са различни - с най-малката дупка са за вода, с средна- за кърма, а с най-голяма за Ам, че то е най-гъсто.
А иначе шишетата са еднакви. Те се делят на стъклени и пластмасови, аз ще взимам стъклени.
Значи разбрано- силиконови биберони ще взимам Hug

# 155
Забравих да споделя. Вчера някой даде линк за една фирма Тека Екс. Днес изпратих майка да види нещата наживо и тя ме увери, че са невероятно красиви! Били внос от Испания, а освен показаните в сайта бродерии, имали и каталог, по който можеш да си избереш определена бродерия и в рамките на месец ти се доставя. Даже купила едно боди и ми каза, че това била първата "рокла" (моя бебешка дума) на дъщеря ми! Heart Eyes Тя утре пътува за Варна и ще ми я донесе, та ще снимам!

# 156
Ще посетя магазина - мн добри цени дават, но сайта им е доста объркан, затова дано на живо да имат наличности на показаните продукти да разгледам спокойно Simple Smile

# 157
  • Варна
Ивонче, честита годишнина! Много щастливи и споделени мигове и винаги се обичайте, както на снимките  Grinning.
Аз хич няма да бързам с шишетата, ще имам под ръка тези от помпата за, ако се наложи.
И аз четох някъде за това, което показвало как бебето диша, незнаех че струва 300 лв. Тити, не се впрягай. Аз съм сигурна, че колкото и да внимавам ще направя излишни и безмислени покупки. То за себе си постоянно го правя. А и кой знае какви ще ги наподаряват.
Днес си направихме много приятна срещичка. Понапазарувахме си кой нощничка, кой друго, хапнахме, разходихме се и видяхме две бебешки магазинчета. Аз като се прибрах се ядосах за 100 неща  Confused и разходката ми излезе през носа, но няма да ви занимавам. Качих снимките, но нямам нерви да се опитвам сега да ги сложа в албумчето. Някои са малко  размазани, но ето ги:
javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=241881');
След разходката заваля.
Преди това снимах кухнята, още не е довършена  Confused.
javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238776');
и спалнята:
javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=241877');
Ако ви е интересно.
Киса, пиши как мина.
Аз още не го усещам бебето  Cry.

# 158
Ивонче, честита годишнина!  bouquet

Аз днес правя пълни 31 седмици. По случая и се премерих - оказа се, че съм - 0.5кг от последния път. Та общо 9кг + досега.
Яденето ми е голяма чуденка заради тия киселини - почти нищо не ми понася, а има ли домати - съвсем - вече се чудя какво да готвя Confused

# 159
  • Варна
Ивончето, честита годишнина! Още много години щастлив семеен живот.
Пожелавам го и за себе си, че от днес и аз съм в групата на омъжените  Grinning Беше прекрасен ден!!! И сега съм супер щастлива!

Инка, легни по гръб, изпъни се и ще си получиш ритниче!

Варна, какво стана с нощниците? Всичките ги купихте и за мен не останаха, нали? Joy

# 160
  • Варна
Здравейте
Днес много добре си прекарахме, и аз се обзаведох с нощничка за кърмачки  Crazy Heart Eyes
След обяд продължих разходката с маман и ни заваля дъжда даже ...Сега съм уморена , даже ме наболява малко десния крак..Вече ще почивам!!
Киса ,чакаме впечатления от прегледа  Hug

Toni_baraboni , честито, дълъг и щастлив семеен живот и мноооого сладки бебета!!!
Нощници има още!! Laughing Ние пак ще взимаме , не става само с по една ... Crazy Mr. Green

# 161
  • Варна
Тони, честито   bouquet  bouquet  bouquet. Щастлив семеен живот!Искаме снимки!
Нощнички останаха само s размер, като за теб Whistling.

# 162
  • непостоянно
Момичета, благодаря за поздравленията Hug

Тони, честито и на теб  bouquet Много щастие, любов и разбирателство Heart Eyes

# 163
Да си споделя голямата мъка  Cry Най-после е у дома дълго чаканата количка и изненада - не влиза в асансьора  Sad ....сега ще меря в багажника как ще е, но се оказа огромна като е сгъната, изобщо не я виждах такава преди..... Cry Cry Cry
А съм купила кош за нея и стол за кола/който все ще ми върши работа де...но все пак си бяха комплект/
Ужас!!!! Карък да си е мн готино Mr. Green

# 164
  • София

Момичета днес ми се роди племенник( Heart Eyes Казва се Никола. Много съм щастлива, утре ще го видим.Снаха ми беше с планово секцио за 7 май, ама юнака бързал Laughing Ние с брат ми се шегувахме с нея да роди по- рано , за да не я хване увеличението в Токуда, а тя взе че се върза Joy
Пожелавам на всички ни да имаме здрави и сладки бебенца Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честито на Тони и Ивончето  bouquet

Aгата ® имаш право да смениш стоката в 3 дневен срок Peace

Общи условия

Активация на акаунт