ВРАЦА - 15

• 11 676
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
във вторник ходихме до Кауфланд и имаше само цели

# 211
Аз преди 2 седмици си взех диня от павилионите срещу ЖП гарата. Беше разрязана и ми потекоха лигите като я видях Crazy Човека, който продаваше ми видя големия корем и ми резна малко парченце да я опитам... не се стърпях и си я взех. Беше много вкусна Peace
Лека и мека на всички!

# 212
лека и от мен,а утре стискайте палци защото съм на изпит(последен за този семестър)  Simple Smile

# 213
mi6ence, ама аз сега погледнах- то днес ти бил термина  Hug  Какво ти казаха, ако преносиш- трябва ли да ходиш на още прегледи? Хайде не остана, чакам с нетърпение да чуя радостната новина   Party
little angel, успех утре Hug 
Лека нощ от мен!

# 214
Ами в понеделник трябва да ида, ако до тогава все още съм 2 в 1, ама не исках да питам какво ще ме правят, че се надявам до тогава да не чакам Praynig Grinning
Успех на изпита и от мен! Завиждам ти че ти е последен... мойте тепърва ще почват Tired ooooh!

# 215
След раждането, ако се сключва брак се ходи в съда. Така разбрах и това е нещо за припознаването. Нашата държава нали все иска да ни сложи допълнителни операции и да ни вземе за тях пари. Но все пак си заслужава, нали сватба ще има  newsm53 То и без туй за всяко нещо се ходи къде ли не.
little angel и с успех и без успех, всичко е в твоите ръце (особенно химикалката  hahaha ).
mi6ence май си му е добре на бебо на топличко на мама в корема  Wink
Red_Sonya не съм разпоредител, но се радвам на желанието ти  newsm10 После ще оценяваме безцеремонно  Naughty   tooth
слаи теб те няма, няма, но като се появиш и пишеш романите  Laughing
И аз сега ще се засрамя и ще си легна  smile3524

# 216
_baby, как успяваш да гледаш- последният ти пост е в 00:51 тази сутрин, а какво да видя ти си отново на линия, а няма още 8  smile3501 Аз не мога така, гледам да си легна към 10 за да мога сутрин към 6 или 7 и съм готова за нови подвизи  Wink

# 217
Аз снощи излизах да пия биричка  beer това ми е опавданието, иначе съм свикнала да заспивам към 12 и като легне Валка, аз не мога да заспя. Като минат няколко дена, а и тя ме буди рано и един ден се наспя качествено.

# 218
Добро утро и от мен!
Бейби браво на теб добре си излязла,че ние направо нямаме въобще тази възможност.Няма при кой да оставим малкия.А за влизането и писането аз редовно ви чета, но нямам време да пиша.А вчера бях в нас и реших да драсна някой ред!

# 219
леле момичета първо добро утро, много сте бързи, не мога да смогна да ви изчета,
Готова съм с новата тема но изчаквам още някои лист да драснем.
little angel  успех с изпита, сигурна съм че ще го вземеш.
mi6ence стига се притеснява, ще видиш че няма да устиска до понеделник и ще си го гушкаш твоя бебо

# 220
Добро утро и от мен! Ами да ви кажа- почвам да си мисля, че бебока се е наговорил нещо с баща си.  Thinking Той е решил че ще се роди на 15ти... абе много далече ми се струва тая дата newsm78 ooooh! Дано да е до понеделник, че много съм напрегната така като все "очаквам" нещо да се случи Crazy
Отивам да хапна, момичета и после малко на разходки, че тук времето за сега е слънчево и приятно. Лек ден на всички! Ще свиркам ако има нещо Mr. Green

# 221
Ох милата, като те чета си спомням как на мене ми бяха казали така да ходя в отделението, какво напрежение беше само Hug (и честно да си призная и малко страх). Хем нямах търпение, хем като стигнах АГО-то тръгнах да се връщам .. голяма скица бях. Сигурно ще те прегледат, дали бебето е слезнало в малкия таз, и каква степен ти е плацентата, може и да те сложат да му видят тоновете, и или да те пуснат или да те оставят в отделението и да те чакат да родиш. Чак на мене ми се разтуптя сърцето Hug

Да ви се оплача цяла нощ не съм спала, за пръв път ми се случва малкия толкова да се буди (има, няма през половин час). Ужас като смазана съм сега, ми то цяла нощ: той мрънка - аз му давам да яде и той се унесе, тъкмо почна да заспивам и аз и той пак почне да мрънка... ужас. Няма ли край това нощно кърмене?

# 222
Е така е като спите по цял ден в количката

# 223
аз и без нощното кърмене се будя и не мога да спя а предполагам като доиде какво ще е.
mi6ence  стига го мисли,  newsm12 ще кажеш че на мен ми е лесно да говоря така от страни, ама и моето наближава та ще се видя каква паника ще съм. newsm78 smile3534

# 224
Черпя ви с тази статия- взета е от http://www.severozapad.org/  забавлявайте се  Joy

За резервата

Само който е минавал оттам, ще разбере напълно за какво става дума. Северозападният човек е различен антропологичен вид. Може би е произлязъл от по-особен род маймуни. Или поне от някое още неизследвано племе. Ние естествено сме против Дарвиновата теория и това е просто алегория (да не земат са да са засегнат, че ин ги викаме шебеци!).

Първата реакция на чужденеца, попаднал в северозападно село или градче и станал свидетел на обикновен комшийски разговор, е страх. Стрес. Не може да проумее защо тези същества се опитват да се надвикат и си разменят такива любезности, от които да ти настръхнат косите, да ти се обърнат червата.

В Резерват „СЕВЕРОЗАПАД“ въпросът „Какво правиш?“ звучи „Кво праиш, бе, а ти еба майкята?“ (с ударение на е-то). Когато срещне съседа, типичната северозападна около петдесетгодишна жена подхвърля „Айде бе, ти не умре ли?“, на което той отговаря „Да ти изсъънат устенцата“, тя продължава „Да та намерът у гробищата, жив да та закопаат“ и така се заформя един съвсем кротък и незлоблив разговор. Когато се карат, е съвсем друга работа. Тогава употребяват изречения, от които капе кръв, хвърчи огън. Неподготвеният слушател може като нищо да се разболее, а дори и по-лошо, като ги чуе.

Както всичко у обитателите на Резервата, така и езикът им е особен. Учените от БАН трябва да вземат сериозни мерки по опазването на това словно богатство, което в условията на глобализация е застрашено от изчезване. На първо време МВР може да постави заграждения от бодлива тел по границите на Резервата.

Една от характерните черти на обитателите е разбирането им, че всички, целият свят на тях им е задължен. Просто така, без причина. Друга тяхна особеност е възприемането им на личния живот на другия като нещо общодостъпно и прозрачно. Затова не трябва да се учудваш, ако там на улицата те спрат и започнат да те питат защо още не си се оженил, кога и защо си се развел или просто кога ще си сложиш казанче на тоалетната, понеже през прозореца се видяло, че нямаш. И ако не им отговориш подобаващо, лошо ти се пише.

Този опит за събиране и превеждане на използваните в Резерват „СЕВЕРОЗАПАД“ диалектни и жаргонни изрази е в процес на допълване и обогатяване и изобщо няма да е лошо, ако знаете и пратите на посочения адрес нови попълнения.

Общи условия

Активация на акаунт